See u tomorrow.

Nu ska vi käka hemlagad pizza! Mums så gott! Jag har packat klart allt och undrar hur i tusan jag ska få med mig alla mina nyinhandlade kuddar hem till Grekland?! Får ta dom som handbagage! Haha, så roligt det kommer att se ut! Nu längtar jag nästan lite hem! Milleman ska vi inte tala om, åh så jag saknar dig lillfisen! Vi, kära bloggisar hörs imorgon!  Bakiskram

Last day in Sweden.

Ber så hemskt mycket om ursäkt för dålig uppdatering idag men har mest legat i sängen och dragit mig! Blev lite för mycket av det goda igår och idag mår jag som jag förtjänar! Blir en stooooor skål godis sen och en bra film på tv:n!
Min moster, mats och kusinerna var här igår kväll, mycket mysigt!:) Fick dom två första twilight böckerna av dom, någon som läst dom? bra? Jag ÄLSKAR ju filmerna! Snart ska jag ta en promenix i blasket, lite luft är min enda räddning idag! Hörs senare! Imorgon åker jag förresten hem till Grekland igen, till mina prinsar! Som jag saknar er nu:( Trött kram

My best friend.

Min bästis och jag, har känt varandra sen vaggan... släpper dig aldrig o älskar dig så högt!
Nu sticker vi till karlssons, jag carro och syrran, SKÅL! :)
Älskling jag saknar dig o messlon... kmr hem snart!!!

Dolce & Gabbana.

Vackra nya ting från dolce & gabbana som får flytta in i min garderob! En klänning och tre linnen med inbyggd bh! :) Jag matchar det söta tillsammans med något lite hårdare som skinnbyxor eller en rockig bikerjacka!

Glasses.

Var ju och kollade min syn igår, och jag hade samma som innan, brytningsfel.
Har ju ett par läsglas sen innan, men ville ju så gärna ha glasögonen som jag spanat in. Så jag köpte dom ändå!
Dom skickas ner till athen, för dom skulle iväg och det skulle sättas in rätt glas! Tänk piloter och guld! Älskar dom! :)
Fick även med mig ett par helt nya svarta solglas från ray ban! Dom hade inte ens plockat upp dom än, men mandis sprang iväg för att visa dom, hon vet precis vad jag vill ha! Har ju dom klassiska wayfarersen redan och älskar dom, men dom här var lite större, lite maffigare och svin coola! :)

Beauty.

Om man är en lycklig och trevlig person tror jag att man är vacker!
Det finns något i ögonen. Aptit på livet märks och är attraktivt,
mycket mer effektivt än en massa smink!

My style.

De här vackra tingen ska få flytta in hemma hos mig i Grekland! Jag älskar det gamla, slitna, vita, romantiska, rosa, mysiga, lappade, träiga gamla tingen! Mysfaktorn ska ligga på 100% när man stiger in hos mig! Gillar ni? Kramelikram

Ceasars.

Kappa: Karen Millen
Skinnisar: Berschka (favoriter)
Boots: Acne
Väska: Louis Vuitton
Nu sticker jag till waynes och käkar ceasarsallad tillsammans med mamma, syrran, myggan & lill flingan!
Ska pussa ihjäl den lilla ungen! :) Vid fem ska jag vara på synundersökning, och vi hörs efter! Har lite nytt att visa er också! Puss

Snow walk.

Godmorgon solstrålar! Idag är jag väldigt pigg, trots en partykväll igår! Tog det väldigt lungt, och var hemma redan innan klockan hunnit slå ett! Var väl inte den bästa partykvällen jag stött på! Men var fruktansvärt härligt att träffa mina små loppor igen, banani & limpan! Som jag har saknat er! :) Mina fina små prinsessor!
Nu sitter jag och käkar frulle och ska strax ta ut lilla clesson på promenad runt munksjön, ska svänga förbi min fina moster mia och ta en kaffe! :) Har inte sett henne sedan senast jag var hemma, så ska bli muspus!
I eftermiddag ska vi fika med mamma mygga o lilla kusin flingan som nyss fyllde 6 månader, ska pussa ihjäl dig flingis!:) Sen ska jag på synkontroll, har haft spännings huvudvärk nu varje morgon under en längre tid! Så tror det är något med synen, hoppas nästan jag får glasögon, för har hittat ett par riktiga ¨tilda¨glasögon! Så snygga!
Förresten, blev vinst igår på bortaplan för älsk & co. mot Roma, gott jobbat! :) Så nu är Roma utslagna!
Nu ska jag hoppa i uggsen och ge mig ut i snön! Later
Frulle, en halväten pizza som är till dig lovisen, o min fina banani! :)

Party.

Nu sticker jag och syrran på förkrök hos banani & limpan! Senare ikväll blire clubcaj!
Älskling har match ikväll mot Roma, good luck! :) Vi hörs imorgon med mer bilder från kvällen! Puss

In every woman's wardrobe.

MINA 3 MÅSTEN I VÅR/SOMMAR
Den lilla beige:
Glöm den lilla svarta i sommar, nu går vi på fest och strålar i beige! Tänkt draperat, tufft eller sportigt!
Shortsen:
Den eviga sommarhitten! Varför inte i mjukt skinn, jeans, siden eller bär shortsen till höga stövlar!
Militärjackan:

Med glittrande påletter, medaljer och stora knappar är den armégröna jackan vårens vinnare! En lagom rockig militärjacka är ett måste i vår, till den korta kjolen eller till smala jeans!


Blondie.

Kom nyss från frissan! Blev det gamla vanliga, fylla i utväxten plus toppning, men shit vad hon ¨toppade¨, halva håret är ju borta:(  Hon lockade även mitt hår, men det tvättade jag snabbt ur när jag kom hem, gillar inte ¨för¨fixat hår! När jag var yngre experimenterade jag som tusan med håret, hade nog alla hårfärger man kan ha! Nu vågar jag ingenting längre!
Fick även med mig en ny produkt från redken, en slags waxinpackning du använder på topparna i torrt hår under natten, och sköljer ut på morgonen! Skulle tydligen vara super bra för slitna toppar! Let's see!
Nu ska jag strax iväg till hudoteket, ska på ansiktsbehandling, så skönt! Sen ska jag springa till systemet, vankas partaj ikväll med mina tjejer, får ju passa på nu när jag är hemma! club caj! ses vi där?
Idag har jag på mig, läderjacka från helmut lang, militärgrönt och mocka! Later darlings

Hockey.

Klockan ringde kl 05.55 imorse, om jag var trött? JA! Men jag tog mig upp och nu sitter jag här med resten av familjen och kollar på sverige-slovakien. Heja på, gul och blå! :) Ska pilla i mig lite havregrynsgröt, sen pyser jag iväg till frissan! Kör en ¨dagens¨och ett resultat efter! Hörs då! STOR PUSS

miss my baby.

Nu ska jag krypa ner i sängen, jämte mamsi, mysigt! Har ställt klockan på 05.55 för att kolla på hockeyn! Får se om jag kommer upp den här gången! :) Saknar min fyrbenta lilla älskling så jag har ont i maggis:( Godnatt på er!

Signed Acne.

Här är min nya, helt underbara klänning! Ni hittar den på acne.se
Ps. Bortse från min hemska utväxt, den ryker imorgon!


Headache.

God middag! Kom nyss hem från stan! Kunde ju inte låta bli att springa in och kolla in det vårnya i affärerna! Fick med mig ett par godbitar hem! Hämtade även ut mitt paket från acne, klänningen var fantastisk!
Hade super tur och fick en tid imorgon hos frissan, kl 8 på morgonen! Hejdå slitet hår och grå utväxt! Nähä ni, nu ska jag kurera mig i soffan tillsammans med senaste vogue, halstabletter och apelsiner, ska trycka c-vitaminer i mängder så förkylningen släpper, har grym huvudvärk också:( Hey, visst är c-vitamin bra om du är förkyld, eller är jag helt ute o simmar nu? Later aligator

Todays.

Pyser ner till stan och apoteket, ska bunkra upp med massa halstabletter och hostmedicin!
Idag har jag på mig:
Jacka: Burberry (mamis)
Skinnbrallor: Zara
Hoodie: John Galliano
Skor: Acne pistols
Hör sen!

Burberry.




Dagens vill ha, måste ha, behöver ha! Jag dör lite, hur snygga? I med ett par strumpor i skorna till våren/sommare så är du klar! Hett, minst sagt! Jag kommer iallafall att haka på trenden! Kommer du?

Milk and honey.

Godmorgon kära bloggvänner! FAN, vaknade med svullen hals, snorig, hostig och huvudvärk! Åh jag vill inte bli sjuk här hemma, jag som aldrig är sjuk! :( Ska försöka snabbkurera mig med varm mjölk och honung! Brukar vara skönt för halsen, jag har ju inte tid för att bli sjuk nu! Hade planerat ett besök hos frissan, får se om dom har några tider. Sen ska jag in till hudoteket här i jönnet, kolla lite ansiktsbehandlingar, behöver en riktig djuprengörare för huden!
Slänger upp en ¨todays¨innan jag drar mot stan! Later darlings, nu väntar nämligen frulle! prussliuskan

Glitter in the air.

Kom nyss innanför dörren, shit vad kallt det är ute! Har bytt ut klänning och flipflop mot dunjacka och uggs! Härligt, eller hur?? ;) Mamsen står i köket och lagar mat, som jag längtat efter det! :) Ska ut en sväng och luffsa i snön sen me syrran, mami och Cleo! All snö är ju såå vackert! Regnar ju för tusan glitter från himlen! Ska lägga mig ner för att göra snöänglar, jag har ju längtat massvis efter snö! Nu får jag ju de, då måste jag ju utnyttja det till max, fem dagar går ju alldeles för fort så måste ju passa på! Nu står maten på bordet, det vankas stark kycklinggryta, mumma! Nähä nu ska jag fortsätta mysa med familjen! Hörs senare med massa bilder! STOR KRAM. ps. saknar mina älsklingar redan:( cleo lär få ta emot x-antal pussar dom här dagarna:)

Sweden here I come.

Jag åker på en blixtvisit till Sverige imorgon!!! wooohooo!
Packar som en dåre! Så alla vänner, om ni hinner fika me mig så hör av er! Och josie, planerar en dagstripp till gbg, hör av dig så vi kan fika o käka choklad!! ;) Uppdaterar mer imorgon kväll då jag är på svensk mark! Puss

A taste of Italy.

Nu sticker vi och käkar på aioli, en restaurang vi faktiskt aldrig käkat på innan! Italienskt står på schemat, vilket brukar vara fantastiskt GOD mat! Jag är en riktig sucker för italiensk mat! Puttrar dit i vita brallor, puderrrosa kavaj, höga klackar och en liten clutch i näven! Massa guld på det också! :) Hörs imorgon, stor kram


Bustier.

HUR fin är inte den här blommiga bustiern under en kavaj i vår eller till en ett par slitna jeansshorts i sommar?
VILL HA, kostar 199 kr på gina tricot och kommer ut i butik om några veckor!

Present.

Min älskling överraskade mig med tre jätte fina presenter till idag!
En supersöt babyblå bikini från Burberry
Jeansshorts från Dsquared
Cashmeretröja från American Vintage

Todays.

Idag har jag på mig:
Kavaj: Massimo Dutti
Klänning/tunika: Odd Molly
Stövlar: Hunter
Väska: D&G
Står i köket och lagar mat, idag blir det spaghetti med köttfärssås! Hur gott är inte det?
Sen ska jag ner till stan en sväng och kolla in alla vårnyheter! Hörs sen! PUSS

mulberry.

På begäran! I min mulberry påse gömde sig en läderplånka! Jag älskar den!

Flowers.

God morgon alla små troll! Hoppas ni har sovit lika gott som jag?!
Inatt kom min älsk hem ganska sent, men vi bestämde oss ändå för att ställa klockan och kolla på Sverige-Finland i os hockeyn! Tror ni att vi kom upp? om ens vaknat? NEJ! Varken jag eller M har ens hört klockan ringa! Vi måste ha sovit väldigt gott! :) Nu sitter jag iallafall här i soffan, me mille sovandes i knät och en stor kopp svart kaffe och en stor skål med färska jordgubbar! Solen strålar starkt utanför och himlen lyser blå! Ska ut till solstolen strax, och läsa ut min bok elsas mode!
Det går i såna perioder för mig med att läsa böcker, ibland läser jag flera om dagen, ibland går det månader innan jag ens öppnar en bok! Läser ni mycket böcker? :)
Hörs senare lovers. Puss
Förresten så vet jag att världens bästa mormor läser bloggen! Jag älskar dig mormor Birgitta!

New in.

Tänkte bara visa min nya godbit från acne. Visst är den helt underbar? Älskar den krämvita färgen tillsammans med den puderrosa kragen! Den åker defenitivt på till bröllopet i sommar! Du hittar den på deras hemsida, acne.se
Nu ska jag faktiskt hoppa i säng, klockan är ju en timma före här! Har varit några sjukt intensiva dagar så jag är helt slut i kroppen, pallar inte att festa till fyra på morgonen längre! Jag har blivit gammal och grå! ;)
Så godnatt alla fina läsare! Vill åter igen passa på att tacka er för alla fina kommentarer jag får, blir så GLAD! kram tilda

Redhead.

Är så sjukt sugen på att bli rödhårig! Tycker det är så fantastiskt underbart och vackert! Har velat fram och tillbaka jätte länge nu! JA eller NEJ? Vad tycker ni? Ska jag bli rödtott?

Doggie.

Min lilla fyrbenta älskling älskar att ligga och sola! Hittade inte honom och sprang och letade som en tok. Då har han dragit ner dynan från solstolen (fråga mig inte hur han har lyckats, för han är ju inte speciellt stark) och lagt sig på den just för att sola, hur söt? BUSTED! Mille är ju en liten chihuahua, men när han har sovit så ligger hans öron ner! så söööt! Vanligtvis så har han ett par riktiga paraboler kan jag lova! haha!
Nu har min Ninis åkt hem till Holland igen, saknar henne redan:( älskar ju att ha folk här! Någon som vill komma? ;)
Nu ska jag fixa något att käka, sen skutta ut i solen o sno den sista eftermiddagssolen! Ikväll är det match också! heja! uppdaterar senare. toodels

Denim.

Matchar min klänning med slitna boots och kedjor eller mockasiner med fransar!

Strawberrys.

God morgon alla solstrålar! Idag skiner solen som aldrig förr här i Glyfada! Vi kom precis hem från morgon prommisen som vi tog nere vid hamnen och havet imorse, så fantastiskt fint, och mellesson älskar att springa där nere! Vi ska inte tala om alla båtar som ligger i hamnen o gungar, där pratar vi lyxbåtar, som skepp ungefär!
Nu sitter vi hemma, med varsin dator i knät och en stor skål med jordgubbar! åh sommar! Idag åker ninis hem, usch så tråkigt! Tiden går så fort när man har roligt! Åker till flygplatsen vid halv två, sen stannar jag där och tar en kaffe me henne innan vi säger hejdå:( buhuuuu! solen kallar! later aligator!

Our home.

Tänkte bjussa på några få bilder från vårt hem här i Greklandet! Som ni ser så älskar jag vitt, guld, romantisk och rosor, enjoy people! Pussiluring och godnatt!

Shape up.

NI KOMMENTERAR JU ALLDELES FÖR DÅLIGT!! KOMMENTERA MERA! ;) puss på er alla

Comment.

läsare om Hazy morning.:
Vad roligt att du delar med dig av dina hårtips för du har nog verkligen ett härligt svall! :)
Blev lite nyfiken på produkterna, är det serien Extreme från Redken som du använder? Och vet du om man kan köpa Biosilk-produkter i Sverige?
Ha en bra dag!


SVAR: Tack vad roligt att du tyckte om det! Det stämmer alldeles rätt, det är serien extreme från redken jag använder! Kör först shampoo, sen såklart balsam, sen kör jag en efterbehandling som jag använder som heter ¨anti snap¨. Allt från redken och serien EXTREME. Sist men inte minst serumet från biosilk. Det finns hos biosilk återförsäljare, ex hos utvalda frisersalonger! Kolla in där! KRAM tilda

Sephora.

Kom nyss hem från golden hall som är ett stort shopping center inne i athen. Har varit en minst sagt intensiv dag! Två shopping tokiga tjejer, och massa affärer kan bara sluta på ett sätt, dvs en hel del shopping! Va säkert inne i sephoras butik i timmar och spanade in alla produkter och allt smink. Fick med mig några godbitar därifrån! Bla. ett body pink glitter, som du använder på kroppen, så fint när du är brun! Sen ett ögonglitter, självklart också i rosa! Jag ÄLSKAR  ju rosa! Sen även Burberrys parfym the beat, perfekt vardagsparfym!
När vi ska ta bilen hem så skriker nina i rulltrappan ner, titta tilda, LÖSGODIS!!!
Jag blev såklart överlycklig, för har aldrig sett det här innan! Köpte givetvis med mig en proppfull påse hem!
Nu ska vi krypa upp i soffan, kolla på tv och trycka gotte! Uppdaterar senare! PUSS

kifsias.

Godmorgon sunshines!
Klev nyss upp, vi hade ställt klockan på nio för att vara uppe senast halv tio för att tanken var att vi skulle upp till gymmet innan frukost, men vi blev för lata. Usch har varit jätte dålig på att träna den sista veckan, får skylla på allt folk som varit här, men nu när vi blir själva igen så blir det hårdträning! Gym, gym gym! Nu sitter vi iallafall med lite frulle, smoothies och ägg! Perfekt start på dagen!
Idag är det Ninas sista dag här, såååå tråkigt! Jag vill att hon ska stanna längre, tiden går ju så fort när man har kul.
Vi ska in till kifsias idag, det är en stoooor shoppinggata, där det finns allt. Lite kul att visa allt som vi har här i Grekland. Vi har ju mest gått på stan här hemma i Glyfada! Fast den är ganska stor den med och här finns också allt. Men kul att besöka lite annat också!
Nä gott folk, nu fick jag bråttom! Slänger in lite bilder när vi kommer hem igen! Hörs då!
Min syster och mille i somras!

Gameday.

Hemmamatch mot ROMA.

Angry feet.

Kom precis innanför dörren, vi har sprungit på stan i flera timmar och mina fötter värker. Valde helt fel skor för att gå på stan en hel dag. BUUUUU=(
Hittade lite roliga grejer på stan, bla. det nya lacket från chanel. Åh det är så fint! Nu ska det målas naglar!
Har tagit bort mina lösnaglar, vill ha korta, lackade naglar nu till våren/sommaren!
Bjussar på en liten ¨dagens¨ också!
Kavaj: Zara
Linne: Berscka
Jeans: Dsquared
Ikväll blir det käk på buffalo bill, fajitas med nygrillade tortillas, mumma! Later darlings.

Hazy morning.

God morgon!
Har precis tryckt i oss knäckemackor med kokt ägg! Så gott!
Idag är det lite disigt, så då passar vi på att springa på stan istället, lite shopping är ju aldrig fel!
Det var någon som undrade om jag hade löshår i mitt hår och svaret är NEJ! Jag har aldrig haft i löshår utan det är mitt egna hår! Jag har väldigt tjockt hår av naturen! Men då ska se min moster och mina kusiner! Där pratar vi tjockt hår! Så det sitter väl i släkten, hehe! Däremot tar jag hand om mitt hår och använder bra produkter då mitt hår är ganska behandlat av alla slingningar, färgningar osv. Jag använder produkter från redken. Shampoo, balsam, efterbehandling och silkesdroppar! Silkesdropparna är helt fantastiska, håret blir babylent och så lätthanterligt! Det rekommenderas! Sen så tvättar jag mitt hår max 3 ggr i veckan! Du sliter massvis på håret om du tvättar det varje dag! Lite expertråd från en icke expert! Och förresten, blir så glad för alla söta/fina/snälla kommentarer jag får! tack!
Nähä sötingar, nu pyser jag, vi hörs sen!

Late.

Hallåååå! Blir ett super sent inlägg, kom nyss hem från matchen, blev vinst mot roma med 3-2. GRYMT!
Sorry för dåligt bloggande idag, tar igen allt imorgon! =)
Bjussar på en ¨todays¨. Hörs imorgon lovers med mer bilder och mer bloggande. Promiiiise!
Skinnbyxor: Bershka
Linne: Bershka
Kavaj: Massimo Dutti
Scarfs: American Vintage
Skor: d&g
Väska: miu miu

Yesterday.


Sunny day.

Hej alla sötisar!
Vet ni en sak? Nu ligger jag och Nina ute i solen, i BIKINI!! hur skönt är inte de då?
Det är säkert 24 grader varmt här idag och poolen ser väldigt lockande ut!
Vi hade en super trevlig kväll igår, god mat, lite för mycket vin dock och det lilla huvudet väger extra tungt idag!
Ikväll är det hemma match mot ROMA, vi ska brumma dit och kolla! Vet en jag ska spana in iallafall, TOTTI!!!
Nähä ni, nu skriker solstolen efter mig! Hörs sen!

loveli.

Mina två kärlekar: NINA OCH MILO

answers.

Jag har fått några kommentarer där några läsare vill veta mer om mig! Så tänkte köra en liten närmre presentation.
Jag heter Mathilda Fingal, född och uppvuxen i Jönköping. Är 21 år gammal och har två syskon. En tvillingsyster och en storebror. Jag bor här i Grekland i hamnstaden glyfada söder om athen tillsammans med min pojkvän Mattias och vår hund Milo! Milo är en liten chihuahua pojk!
Jag flyttade hit i slutet av juli för att min pojkvän spelar fotboll här!
Just nu gör jag ingenting, men ska ta tag i och kolla upp lite distanskurser när jag kommer hem till Sverige i sommar så jag kan plugga härifrån Grekland till hösten! Skulle vara super kul! Ska bara komma på något jag vill plugga/bli. Finns ju en djungel av olika linjer nu.
Nu fick ni veta lite mer! Jätte kul att ni kommenterar! Fortsätt med det! Ska försöka svara på allt!
Nu ska jag fortsätta dricka mitt vin och tjata me ninis, har ju massvis att ta igen och prata om! Ska ut och käka ikväll på pepenero, en italiensk restaurang med fantastisk god mat och dricka lite mer vin! Så kul med besök!
Om jag inte skriver mer idag så hörs vi imorgon! KRAM på er alla

Todays.

Lovade ju att slänga upp en liten ¨dagens¨för er! Så varsågoda!
Kör på min absoluta favoritfärg till våren, puderrosa, jag fullkomligt älskar den färgen!
Tror det kommer bli en riktig hit! Matchar det ljust rosa med klumpiga heels, massa guld, bara ben och rosa glans på läpparna!
Nu puttrar jag iväg till flygplatsen och hämtar lilltussen! Later!
Klänning: zara
Smycken: h&m
Skor: zara
Väska: miu miu

early morning.

Godmorgon!
Nu gick vi alla tre nyss upp, sitter och äter en god frukost med tända ljus! Jag skymtar en klarblå himmel o solen tittar fram högt upp bland bergen! Naturell grekisk youghurt med nötter och varma hallon blir det till frulle, smarrigt! Idag gott folk kommer min Nina hit och hälsar på! Ska bli så fantastiskt kul! Ska hämta henne på flygplatsen vid två tiden, sen ska vi direkt ner till stan, shoppelishoppa och ta en god drink ute i solen! mmm.
Det är livet det! Nu ska jag käka upp här och sen blir det storstädning, måste ju vara fint här hemma när vi får besök! Slänger upp en ¨dagens¨senare! Hörs då!

a little gift.

Men titta! En liten present till mig! Jag ÄLSKAR presenter. Visar imorgon vad som gömmer sig i påsen! Kika in då!
Kram och godnatt på er alla underbaringar!

Milo.

Va inne och kikade på pupstore.se och hittade massa fint till min lilla prins!

Prada.

Jag ÄLSKAR skor! Förresten finns det någon tjej som inte gör det?! Jag blir lite smått galen när jag går in i en sko affär..
Här i Grekland finns det ett brett utbud av grymma märken, modeller och ja, the way i like it, nämligen SKYHÖGT!
Jag har samlat på mig ett par godbitar under årens gång! Tänkte bjuda på ett par i bloggen lite då och då, vad säger ni? vill ni se?
Först ut är iallafall dessa godingar med nitar från Prada!


Update.

Det var tusan vad jag uppdaterar bloggen, men det är ju super kul.. hoppas ni tycker det också?!
Nu ska jag brumma iväg till gymmet, har ett grymt bra gym här i glyfada som jag tränar på!
Idag ska jag våga besöka fitnessavdelningen också, ska träna upp mina spaghetti armar lite hade jag tänkt, HAHA!
Imorgon kommer en utav mina bästa vänner hit. Så kul.. ninisen, skynda dig hit nu, ditt rum står klart och jag har fyllt på kylen me massa goda bacardi breezers watermelon till oss! Ska visst bli 23 grader varmt imorgon så då kommer dom till användning!
Hörs sen pärlor!

think pink.

Jag älskar ROSA! allt som är fluffigt, prinsessigt, gulligt & romantiskt är jag kär i!
När det kommer till läpparna har jag plockat fram 3 favoriter i min sminkväska som har just färgen rosa!
Alla tre kommer från YSL och har nummer: 2, 13 och 141.
Nu när sommaren snart är, vad är då finare än lätt solkysst ansikte, bara ben och rosa läppar?

Todays

Nu ska jag strax upp till carrefour o fylla vår kyl till max! Den ekar väldigt tomt!
Tänkte bara slänga upp en ¨dagens¨ innan jag puttrar iväg!
Skjorta/jacka: Zara
Skinnbyxor: Bershka
Skor: Acne pistols
Väska: Louis Vuitton neverfull

Barbie by christian louboutin.

Christian Louboutins samarbete med barbie blev såhär. Hur sött? Du hittar det på net-a-porter.com och du får kasta ut 115 Euro.

Breakfast.

Idag vaknade jag till ett soligt glyfada! Hur härligt är det inte att vakna till sol o blå himmel? Man blir ju så mycket gladare o positivare till dagen! Underbart! Temperaturen ligger säkert på en 17/20 grader idag! så skönt!
Jag är verkligen lika blek som en alvedon just nu så ska försöka studsa ut till solstolen sen, brukar alltid få annat att göra! Tycker det är superhot att vara brunbränd, men roligt att ligga i solstolen är de ju INTE! Jag blir alldeles för rastlös! Min mamis är en sån som kan ligga en hel dag utan problem! Då är jag som pappa, myror i benen efter 10 minuter!
Nä nu ska jag sätta mig med min frulle, som vanligt blire jordgubbssmoothie, färskpressad citronjuice och en stor kopp svart kaffe!
Kan inte kicka igång dagen bättre än så... Hörs sen sunshines!


Im in love

Måste ju bara visa vilken fantastisk present jag fick bara sådär av min karl!
Han vet precis vad det ska vara, skyhögt! hur fina? Jag är kär
TACK TACK TACK!

Miss u already.

shopping på kolonaki! syrran, jag saknar dig redan :(

Food, and more food!

Idag har de varit en lugn dag här i Grekland! Solen har strålat o himlen har lyst blå! Det är en röd dag här idag, vilket innebär att allt är stängt, även mataffärerna! Vårt kylskåp ekade tomt så vi åkte ner till havet, satte oss på en uteservering i solen o tryckte en stor greksallad! Jag tröttnar aldrig på det! Så gott!

När vi kom hem blev jag sjukt sugen på något sött så jag bakade kärleksmums....
Nu ska jag strax ta på mig förklädet o ställa mig i köket igen, herregud! Till kvällsmat blir de svensk husman, KÅLPUDDING! hur gott?
Hoppas ni alla får en fantastisk kväll o att er alla hjärtans dag var lika fin som min!!

New blog

Hej och välkommen till min nya blogg, roligt att du tittade förbi!
Här kommer du bla. att få läsa om mitt liv och hur min vardag ser ut i Grekland.
Det kommer säkert skrivas en hel del om mitt största intresse: mode/shopping!
ENJOY!

RSS 2.0