chicas.

Hola chicas! Kom nyss hem från golden hall, och hittade mina guldkorn som fick följa med hem! Im in love! En yummi sak från Prada och en från Tory Burch, what do u think is hiding inside the boxes?


Klänning: New in!
Flippisar: Michael Kors
Väska: Miu Miu
Glajjor: Rayban limited edition

sissy utanför goldens fontän! kom sköna små vindpustar med vatten därifrån! :)
="text-align: center;">
The big shopping mall, mmmmm!
Nu ska jag studsa ut i solen och norpa dom sista solstrålarna för denna dagen! Ikväll blir det käk hemma, med god mat, massa mys med mille och en bra film! Och vet ni vad? Min mami kommer hit på måndag och stannar i en vecka, åh så mysigt med mamma och döttrar dagar, vin i solen och massa tjatter! Miss u mamsiluskan, ses snart!

ipad.

Kon nyss hem från vår dagliga morgonprommis! Lika skönt varje gång och man känner sig så grymt nöjd och pigg efteråt! Något alla borde testa! Man mår så mycket bättre & dagen kan inte starta bättre! Nu ska vi käka lite god frulle och så ska jag sätta mig & surfa med älsklingens ipad ett tag, den är sååå grym! Tunn som en liten fjäder & hur praktisk som hellst! Senare blire golden hall, (the big shoppingmall!) ska kolla in om det finns någon rolig shopping!
Lilla minidatorn!

buffalo bill.

Hola! Cómo está? Tillbaka hemma efter lite käk på favvishaket med tacos! Magen är stoppad av all god mat vi har tryck i oss! Fajitas med smarrig guacamole, lyxade till med en corona till maten också! :) Tog en sväng förbi stan innan käket & hittade en superfin maxiklänning! Älskar långklänningar till ett par nätta sandaler & stora öronhängen! Nu är vi hemma igen, alldeles för mätta & belåtna, ska slänga på en film & sen krypa till kojs! Tidig uppgång imorgon med powerwalk vid havet & sedan brummar bilen vidare mot Golden Hall, one biiiiiig shoppingcenter! Shoppelishopping! Puss på er och sleep tight! Adios!


Fastnade inte alls på bild idag men jag bjussar på denna ändå!
Shossi: Zara
Shorts: Dolce & Gabbana
Väska: LV
Top: Zara
Glajjor: Rayban wayfarers

Sissy outside our home!
Mina nya underbara fjärilsörhängen, älskar färgen!
Walking down the street!
Gott käk på mexikanska restaurangen buffalo bill!
Ingången till vårt hem! :)

sunny day.

Är bara förnamnet, vilken dag! Har inte sett skymten av ett endaste ynka moln på hela långa dagen! Hörde att det regnade hemma i Sverige & var nästintill höstväder? huuua.. Och här klagar man nästan på hur förskräckligt varmt det är hela tiden, ska sluta upp med det genast! BUMS! Kom nyss hem & har legat vid poolen en stund, nu ska vi ta en liten siesta & senare blir det taco time på buffalobill! Muy bueno!
Låg en ganska stoooor yacht och guppade en bit utanför strandkanten!


Lackade om mina naglar i nytt klarrött lack!


Solar i min bikini från Missoni.


syrran svalkar sig!


Gott med kall frukt till mellis... mummens!

going to the astir beach.

Hallå sötisar! Kom nyss hem från en svettig powerwalk längs stranden! Idag gick vi åt andra hållet! Bortåt hamnen sett, vilka båtar det ligger där nu, där snackar vi lyx yachter!
Har nyss avnjutit en frulle ute under parasollet i stekande sol, så idag blire en dag på stranden! Strandväskan är packad och frukten nerstoppad! The sun is calling! Lets go, later!

nuxe.

Det här är vad jag hittade på stan! Nuxe fantastiska olja till kropp/hår! Den doftar så gott och med torr hud som jag har så gör den underverk! Du blir mjuk som en barnrumpa! Can't live without it! Köpte också ny cleanser till ansiktet, blev en från clarins, har inte hittat någon som jag trivs bra med än så testar fortfarande mig fram... vad använder ni för märke? :) Syrran fyndade två par grymt snygga skor också... Nähä, nu ska vi ner till havet och promenera, har blivit dåligt med det dom två senaste dagarna pga. party, men nu jäklar kör vi igång igen! Senare blir det tacos och sex&thecity2! En riktig latdag med andra ord, men det kan vi väl vara värda efter 8 timmars sömn på två dygn!

liss cafe.

God eftermiddag på er! Kom nyss hem från en god lunch på stan tillsammans med älsklingen & syrran! Käkade en god sallad på liss, som enligt mig är det bästa cafeet i glyfada! Grymt mysig stämning och atmosfär! Syrran fyndade massa roligt innan! Ibland är det grymt med rean! :) Nähä ni, nu ska jag passa på att umgås med min man, han åker till USA ikväll :(, sen hoppa i solstolen och lägga mig ner med min nya chictidning som damp ner i brevlådan imorse! Happyface! Vi hörs, puss på er
Måste också passa på att gratulera min fina vän Louise & hennes halle som fått en son! Jag är så glad för er skull och längtar efter att få se det lilla underverket!

brazilian and goodbye party.

Kalispera! Idag har det varit en sömnig och rätt seg dag... blev ju som sagt ganska hårt igår och därmed inte alls många knop gjorda här hemma idag inte... Men ack så kul vi hade! Ikväll lutar det också åt en lång natt med käk på cleytons resturang med avskedsparty för en kille i laget som ska flytta... Så nu är det väl bara att hoppa i partystassen, snöra på skorna och klistra dit ett rejält humör! Detta kommer att bli en minst lika bra kväll, det är jag säker på! Gotogo...
Dress: Karen Millen
Shoes: Christian Louboutin
Bag: Dolce & Gabbana
Tjuss

last day in pics.

Herrejesus vilken kväll vi hade igår, den bästa på väldigt länge! Alla var där, atmosfären var den bästa, havet bakom din axel, flödande av för mycket goda drinkar, dans och massa skratt! Kunde inte bli en bättre kväll! Jag får igen allt det där idag! Shit, mitt huvud väger 100 kg, jag är trött, seg och hungrig hela tiden! Ganska så bakis, buuuu! Ska nog ta och ringa daily hemkörning nu! Orkar inte röra på mig en meter idag, stackars solstol! ;) Ska ut och svalka huvudet i poolen igen, poolen är min bästa vän idag! Ikväll blir det käk at the suschi place, världens bästa mat! Vi alla ska säga hejdå till baileys! :( Bjussar på lite bilder från igår... enjoy!


In my garden wearing my new dress with open back and heels from Prada



me, joanna and fantastic fabi at island!
the guys!
my sweetheart Fabi.
kiss on u simao!
the sweetest couple!
gabi and djib
Där har ni vår kväll i bilder, nu ska jag käka! Later aligator!

Update: Min blommiga klänning med öppen rygg kommer från ZARA!

island.

We are ready to go out! Har suttit hemma och druckit gott! Nu ska vi snart dra oss ut... kmr säkert bli en lång natt.... mina fötter värker redan... but were ready...
Hörs imorgon då mina älsklingar! Cheers

new rings.

Köpte nya smycken på stan idag, bla en hel drös med nya ringar! Vilken är er favorit?





Ni vet att smycken kan göra en tråkig outfit hur rolig som helst!

För er som undrar så kommer nagelacket jag har på bilden från chanel nr 505.

yesterday and today.

Slänger upp lite bilder från igår på myspys restaurangen pepenero! Riktigt mysig kväll... nu gör vi inte så mycket, gottar oss mest i solen, dricker massa vatten (behövs i hettan!) spelar strandtennis med barbie och badar i poolen! Ska strax en sväng ner till stan, har en sak jag måste ha tills ikväll.... plus att min karl ringde och gav mig ett uppdrag att fixa ett nyss ställ till honom för kvällens festligheter, dvs rubbet, alles! Jaja, är väl bara till att fixa, han är rolig han!
Haha, sååå rolig jag ser ut...
fina sis.
Pepenero som har det bästa italienska köket! (vi var första gästerna!)
Solar gör jag i min gula bikini från MR. Roberto Cavalli
Kissehunden (träningsform!)
Vi hörs framåt kvällskvisten, har lite att stå i! Har kött som ska marineras, kläder som ska handlas och mojitos som ska blandas! ;) Hurry curry, later pumpkins

powerwalk, check.

Morgondagens powerwalk är avklarad! Studsade upp vid halv nio och gav oss ut direkt! Gick strandpromenaden längs havet och det är en sträcka på 45 minuter! Perfekt! Väl hemma efter 60 benböj, en walk i rask takt och ett dopp i havet så är vi nu redo för dagen, mer än någonsin! Käkade som vanligt smoothie och ett ägg till frulle tillsammans med svart kaffe! Nu åker vi och storhandlar och sen bänkar vi oss i solstolen, utgång ikväll, då gäller det att vara på topp, av erfarenhet brukar utekvällarna bli väldigt väldigt långa här, hmmm...
Tummen upp för morgonprommisar! puss på er

carpaccio and moscato.

Eller hur låter det smaskigt? Jag och syrran ska strax puttra bort till pepenero, käka god italiensk mat och dricka gott italiensk vin! Har sett fram emot det hela dagen! Mummens! Imorgon kommer päski hem och då blire stort partaj på kvällen, fan så kul det ska bli! What to wear? hmm... har ju en natt att filura på det! har varit lite molnigt idag så sis och jag har sprungit på stan en sväng, vad vi fick med oss hem får ni kanske se imorgon! ;)
Shossi: Steve Madden (new in!)
Bag: Dolce & Gabbana
Dress: VM
Halsband: Efva Attling


Me and my twinsis.

Inviger min birthdaypresent redan ikväll! Visst är dom helt underbara? Okej, pepes calling! Later honeybuns!

birthdays gift.

Nu är syrran här, därav dåligt bloggande! Imorse har jag hunnit med mycket, kom nyss från flygplasten där jag lämnade av svärföräldrarna! Nu var det deras tur att åka hem! Kom hem och bytte då födelsedagspresent med syrran! Av mig fick hon en grå/blå miu miu clutch! (hade beställt brillor först men ångrade mig!), och av syrran så fick jag ett par shossi från Steve Madden! Love them!
Fina va?
Nu drar vi ner en repa på stan, kollar in lite nytt och sen ska det storhandlas och bunkras upp med moscato vin! Vi hörs senare med en dagens! Pusss

todays project.

Fy faaaan så min klädgarderob ser ut, väskorna hänger inte alls där dom ska, klänningarna ligger ner, usch jag som alltid har sådan ordning! Sen jag kom tillbaka hit från Sverige så har jag inte orkat ta itu med den! Jag får panik, jag är ett städfreak ska ni veta och allt ska ligga perfekt och hänga i färgskalor! Så dagens lilla syssla blir nu att städa rent mina klädgarderober, sortera efter färg och slänga ut gammal skit... vilket jobb jag har framför mig, kanske dags att börja, det kliar i fingrarna...
Bara vita galjar ska det vara, vart kom dom andra ifrån?
Bland bastopparna hamnade partytoppar...
Min underklädsgarderob har haft krig...
Mina vita grejer är ostrukna & skrynkliga...
Mina jeans och skjortor har haft rövarkrig under tiden jag var i Sverige...
Och mina myskläder likaså...
Usch, jag skäms verkligen för att visa upp det här... Vad hände med den mest ordningssamma & pedantiska tilda? Måste tappat henne på vägen... nä nu jäklar ska här städas och rensas! Åh så kul :)

u and me.

Nu skriker John Blund på mig, dags att somna! Har kollat på filmen ¨the blind side¨ med Sandra Bullock, jag älskade filmen, så vacker! Ngn som sett den? Imorgon vid lunch sticker jag till flygplatsen för att hämta min fina twinsister! Ska bli så kul att ha henne här! Då har jag ngn som kan ta en ¨dagens¨på mig igen! HAHA, vet ju för tusan fortfarande inte vart självutlösarn sitter på min g11, jag och teknik...
Min älskling & jag i Thailand för två år sen! Den här bilden ska jag förstora till en stor, stor tavla som ska få pryda mina annars ganska vita väggar! Jag älskar den här bilden! Visst ja, john blund var det ja...


barbie.

Var uppe på carrefour nyss för att handla lite mat till kvällen! Sen så var jag ute efter en ny luftmadrass till poolen förstår ni, så skönt att ligga i vattnet och guppa när dagarna är stekheta! Kvinnan i kassan trodde nog jag hade barn när jag handlade luftmadrass & strandtennisset i BARBIE mönster! haha, sååååå typiskt mig! Det bor nog fortfarande en liten flicka i mig...
Puss & kram

glitter & glamour.

Fyndade nya skor igår på stan, ett par glittriga svarta klackar med massa stenar & diamanter! My melody! Tänk dig till ett svart tajt fodral, stram bakåtslickad knut i nacken och blodröda läppar, hot!
Gillar ni?

Godmorgon sunshines! Har nyss vaknat, och ligger nu med mille i sängen och drar mig! Solen tränger in genom gardinerna och syrsorna har börjar spela för fullt... ska strax studsa upp och möta den här fantastiska dagen med ett leende!
Imorgon kommer min syster hit och på måndag kommer hubba hem igen, om jag är glad? ÖVERLYCKLIG! High on life!

products that i use for my hair.

Tänkte slänga ut mina 5 favoriter som jag använder till mitt hår! För det första så tvättar jag mitt hår max 2-3 ggr i veckan, det sliter något fruktansvärt på håret att tvätta det varje dag! Jag använde förut redkens extreme serie men har nu övergått till kerastase soleil. Eftersom att jag vistas ute i mycket sol så passar den här serien alldeles utmärkt! Dom här serierna kostar lite mer än vanligt men är värda varenda krona, man märker verkligen skillnad! Håret får mer lyster & blir piggare!
När håret är handdukstorkat så sprayar jag i mitt proteinspray från label.m, med ett uv-filter i som även det skyddar mot solens starka strålar! Sen så bjussar jag topparna på extra rent silke från biosilk, dom bästa silkesdropparna jag någonsin använt! Dryga utan att göra ditt hår flötigt! Dessutom luktar det fantastiskt! Sist men inte minst, glöm för tusan inte ett bra värmespray/skydd om du plattar, fönar eller lockar håret! Jag använder ett från Tigi, catwalk fashionista som ger lite xtra styrka!
Sådär reder jag ut mitt kaluffs som bäst! Hur gör du? Har du någon favorit produkt som du inte kan vara utan?

me & milo.

Gossar med min finaste lilla tusse, milleman! Att en sådan liten fjutt kan göra en så glad, jämt! Blir helt till mig bara av att titta på honom! Nu ska jag dricka upp min lilla mojjis, sen blire prommis till buffalobill... mexikanskt & fajitas står på schemat! Puss
Puss&kram

pics.

Det blev en dag på stranden... Enjoy!
Underbara strand, astir beach! Om du någon gång ska hit till glyfada så besök den här stranden! Kostar ganska mycket att gå in där (250kr) men här finns verkligen allt, shopping (ja, varför inte!), fridays (om du blir hungrig!), starbucks (kaffe!) och sjukhus! (ifall du skulle göra illa dig!) Det bästa av allt är att det sitter en liten knapp på ditt parasoll, om du trycker på den så kommer det service direkt! :) Det kallar jag lyx! Om du mot all förmodan inte är nöjd med detta så kan du hyra en egen solstol i ett år, men då får du kasta upp 50.000 loppor!

Clarins.

Måste tipsa er om en ny super produkt jag hittat! Solskyddsolja från Clarins spf6 till b åde kropp & hår! Kan ju inte bli bättre, eller hur? Du skyddar både kropp & hår samtidigt! Bara spraya på och du är redo för en dag i solen! Min dior spf15 åker alltid med ändå, solen är stark dessa dagar! Kom ihåg det! Den tar även om du skyddar dig! Dessutom behåller du din bränna längre! Better! Nu pyser jag till stranden!
Okej, nu skippar vi taskiga kommentarer & sån tråkig skit! Let's be positive! Du som skriver elaka & taskiga saker, skippa det! Jag får ändå alltid tag på dig! Bara så du vet! Och ni alla andra, tack för era fina kommentarer, ni är ju för härliga, kul att ni gillar bloggen så mycket! Jag blir alldeles varm inombords! Kramar Tilda
Update: Ngn av er läsare som har g11:an som camera? Jag behöver verkligen en lektion i hur den fungerar, vart självutlösarn sitter (därav inga outfitbilder!) och hur man får klarast bilder? Känns som att mina bilder blir ganska suddiga just nu... Please help me!

pour u.


Din osäkra, patetiska, ynkliga lilla varelse, har du ett så tråkigt liv så du måste klanka ner & skriva nedvärderande saker till andra? Jag skrattar åt dig och jag tycker verkligen synd om dig!

Den svenska avundsjukan, sorgligt! Är jag förvånad? Inte ett skit. Kan vi inte bara börja glädjas åt varandra? Måste man trycka ner folk och skriva hur sjukt ful man är? Vilket jävla mongo man ser ut som? Mår man bättre om man gör det? Gör man verkligen det?

Blir på så dåligt humör, arg och förbannad på detta så nu tar jag en bloggpaus, får se när jag återkommer, om jag återkommer! Här ger jag dig hela mitt liv, och vad får jag för det? Vill jag verkligen utsätta mig själv för det här? Ska fundera, until, stay tuned and take care!
Bara så DU vet så har jag tack vare mina fantastiskt fina bloggsystrar (tack!) fått fram vilken stad du bor i och vilken gatuadress du har! Du & jag ska prata, det är det minsta du är skyldig mig! Bara så du vet!


manicure.

Kom precis hem från en behövlig manicure! Blev french på naglarna, alltid lika fräscht! Nu väntar jag bara på resten sen ska det lagas pancakes för hela slanten, men tills dess, solen & min bok! Vad hittar ni på? Hur är vädret hemma?
Snyggt va?
Later darlings, tjuss
När jag tar bilder i photobooth så spegelvänds allt, såklart min ring sitter på vänster hand!

my best friend here.

Jag är så glad att du & jag har varandra. Vi är två utlänningar i Grekland som båda lämnat vårt hemland och vår trygghet för kärlekens skull. Vad skulle jag ta mig till utan dig? Utan vårt prat, våra mysiga vinkvällar & våra shoppingtokiga dagar på stan? Du är one of a kind and I love u!





Invigde min nya prinsess klänning tillsammans med nudeklackar från Dolce&Gabbana och väska från Chanel..

addicted to.

Steg upp, gick ut i solen & solade, mötte upp Mari & hennes syster, käkade lunch & kollade i butiker, gick hem och köpte med mig min bästa kompis i solen, COLA LIGHT! Jag klarar mig inte en endaste dag utan den! Jag är sjukt beroende, ngn som känner igen sig? Ska studsa ut i solstolen nu, ta ett dopp & börja på min nya bok jag köpte hemma i Sverige innan jag far tillbaka hit, Gucci krigen, spännande! Ngn som läst den?

answers.

Okej, lets go, här kommer svaren på era frågor, finally!

Hej! Jag skulle vilja veta hur din kille friade? Eller gjorde du det? Eller var det ett gemensamt beslut? Tycker om din blogg jättemycket och du är supersöt=)
Hanna: min kille friade i New York, resten är vår lilla egna secret!
Tänkte bara höra om er hund. Han var väl med er hemma i Sverige, eller? I så fall, hur funkar det med flyget?
Hoppas resan hem går bra!

Sarah: Yes, mille var med oss hemma i Sverige! Han har eget EU-pass, och om du ska resa med hund till Sverige är det ganska stränga regler & sprutor man ska ha, ex rabiesvaccinationer! Mille sitter med mig i kabinen i sin väska, du får ha hunden med dig där om den inte väger mer än 8kg.
vad gick du för linje på gymnasiet?
har du något drömjobb?
har du någon stil-förebild?
älskar din blogg! :)

Emma: Jag gick samhäll/ekonomi & mitt drömyrke är att en dag kunna designa mina egna kläder. Stilförebild: Har inte riktigt ngn favorit men säger väl Victoria Beckham som alla andra då! Vem skulle inte vilja ha hennes garderob?
Hej!
Undrar bara hur många karat din vigselring har? Samt om det är pyttesmå stenar på sidorna av den stora?

Den är i vitguld med prinsessdiamanter! Samt 10 st små diamanter på var sida om den stora! Exakta karatmängden säger jag inte...its my own secret!
Hej!
Jag undrar vad du vill arbeta med i framtiden?

Det är mycket jag skulle kunna tänka mig att arbeta med i framtiden! Om jag måste välja så skulle det vara något inom modeindustrin med huvudkontoret i soho i the city? drömma får man....
Du verkar vara jätte smal, har du alltid varit det?
Jag har väl min mor att skylla eller tacka(välj själva!)på, hon har alltid varit liten & tunn! But just so u know, i love food!
vilken är din absoluta favoritoutfit? :)
Beata: Min absoluta favoritoutfit är nog slitna jeansshorts men en transparant tisha & pilotisar på näsan! Enkelt men fan vad snyggt! Det håller alltid.
Hejsan ! Min fråga är :
Jobbar du med något i grekland eller ?

Heling: Nix, just nu jobbar jag inte i Grekland, glyfada är ingen turistort och därmed supersvårt att få jobb & att kunna göra sig förstådd. Jag börjar dock med att plugga språk efter sommaren, ska bli KUL!
Hur lång är du? :) Hur kan du gå i så höga klackar? Tips?
Hanna: Jag är 1.70 cm lång. Öva att gå hemma på vardagsrumsgolvet, fram & tillbaka, upp & ner! Till slut sitter det bara där! Super easy! Mitt tips är att alltid ha en sula i din höga sko, ex partyfeets! Fötterna kan nämligen värka ganska bra efter en tuff utekväll.
Vad gör alla dina vänner? Bor de i Jönköping? Jobb?
Ellen: En del jobbar, en del pluggar & en del gör som mig, bor utomlands!
Hejsan.
Vad är det bästa med att bo i Grekland?
Vad kommer du att göra i höst plugga/jobba/bara vara?
Dina bästa nyttiga recep? Och dina bästa träningstips?
Kramar :D

Alva: Det bästa med Grekland är klimatet, i love the sun! I höst börjar jag plugga språk & mitt bästa & nyttigaste recept som alltid funkar, en ceasarsallad! Mina träningstips. tvinga inte dig själv att gå & träna ihjäl dig på ett gym, det funkar aldrig ändå, motivationen måste finnas! Promenad ute i natur är alltid skönt & nyttigt, börja där!
Vad gör du i Grekland, jobbar/pluggar?
Anna: Jag börjar plugga språk efter sommaren, then u never now whats next!
Jag har följt din blogg sen den hamnade på blogg.se's framsida och undrar hur du har råd med alla dessa märkeskläder/accessoarer/skor?
Och grattis till förlovningen (lite sen, hehe...)!
Nathalie: Private! Tack så mycket :)
Umgås inte du med linn längre?
Jorå, det gör jag visst! När jag väl e hemma i Sverige så..
Hej! måste bara säga att jag älskar din blogg!! 
Du är så fantastiskt vacker och verkar vara en så gullig tjej! 
Har några frågor :-) har du bott på några mer ställen en i Grekland och Jönköping? Har du haft några jobb efter studenten? Vilka? Hur träffades du och din kille? 
Kram på dej!
Emma, tack för dina otroligt fina ord, min dag kunde inte börja bättre! Nix, uppvuxen i Jönköping, pendlade fram & tillbaka till Göteborg & slutligen Grekland... but who know whats next? Jag jobbade hos min farbror efter studenten! Jag & min kille träffades för många många år sen i skolan! :)
Har du nån/några tatueringar?
5 it is! Men nu är det stopp!
Tycker att det är skittrist att du har frågestunder du aldrig svarar på.
Emil: Men hey, nu kör vi ju! Im sorry, men ibland räcker inte tiden till bara.
kör en fråga
har du jobbat någon gång och isåfall med vad?
skulle du kunna "tänka dig" att vara "hemmafru" hela livet? : )
forstätt blogga du e grym
kram anna
Anna, se svar längre upp! Ja varför inte? Det finns mycket jag vill göra men har inte bestämt mig för vad än, well see! Tack :)
Kan du visa än närmre bild på mina tatueringar=)?
Skrolla ner i bloggen från tidigare iår så tror jag du hittar bild på mina tattos!
Vart kommer de beige skorna ifrån?
Dom beige skorna kommer från MANGO.
Gör en sån där lista sju saker du inte vet om mig, det är en udda och rolig lista;)
Kommer en sån lista snart! Ska bara knåpa ut lite kul!
Vart kommer klänning från som du har på bilderna?
Klänningen kommer från märket creme!
hur träffades du o mattias?
hur länge har ni varit tillsammans? 
har han några planer på att komma tillbaka till blåvitt nån gång i framtiden? :)
Jag & Mattias träffades i skolan, en herrans massa år! (blir bara mer kär för varje dag!), det tror jag säkert att han vill. Vilken ära!
Har en liten fråga (ta inte detta fel nu, tycker du har en killerbody) men undrar om du alltid varit så smal och tränat som du gör? vad har du vägt som mest? Du behöver verkligen inte besvara denna fråga, då jag egentligen inte har något med det att göra och jag tycker egentligen inte att vikten är något man frågar om. Men skulle behöva en liten sporre för att själv komma i form och hade varit skönt att höra att det inte är helt omöjligt att uppnå. Skulle vara kul om du kunde göra något inlägg om hur en vecka för dig ser ut gällande mat och träning.
Förresten, tänkte passa på att tipsa om ett nagellack jag tror du skulle gilla om du inte redan har det:
Mavala nr 19 HongKong. Jättefint nu till sommarn när man har lite färg =)

Sofie: Tack ska du ha! Jag har alltid varit smal (förutom sommaren med banani, rostade mackor & vin!) men kanske inte som jag är nu. Jag älskar att gå till gymmet & träna. Jag känner mig mycket piggare & fräshare efteråt. Om du inte har ngn motivation till gymmet så sätt igång med promenader, minst 3 ggr i veckan/40min. Lägg på benböj. Heja dig!
Det kommer, veckomatsedel & träningsschema, om ni vill?
bor ni i villa eller lägenhet eller hur bor ni? : )
vad kostar bostäderna i erat område?
kram anna

Anna: Vi bor i en markplanslägenhet med neder/övervåning. Bra fråga? Kolla runt så får du säkert fram det!
Du är så fin, hur lång är du? Hur friade din pojkvän?????? GRATTIS
Man tackar! :) Jag är 1.70 cm lång & hur min bfriend friade är en hemlis. Men i NY var det!
Jag undrar bara vad din kille & du jobbar med? Skulle vara kul att veta.
Elin: Min kille är fotbollsspelare & jag börjar med plugg efter sommaren.
Hej jag undrar hur en vanlig vecka ser ut för dig hemma i Grekland? Kram
Sussiluss: Det är olika för varje dag!
Hur kommer det sig att du hamnade i Grekland, är din kille därifrån? Jobbar han där?
Lina: Min kille spelar fotboll här, nej han är svensk! Hans jobb är fotbollen!
alltså vad gör du hela dagarna?!?! fattar inte hur du kan fördriva tiden utan vänner och familj?
men verkar som du har det bra iaf! :D
kolla gärna in min blogg, handlar om min bröstoperation jag snart ska göra!! :D

Det går alldeles utmärkt, dagarna går tom. för fort! Klart jag saknar mina vänner & familj(det gör jag varje dag!), men vad gör man inte för kärleken? :) OK.
Jobbar du med ngt? :)
Ellinor: NEJ! Inte just nu.
Vad saknar du mest från Sverige, om du bortser från dina vänner & familj?
Sandra: svensk husmanskost, haha
hej, jag undrar hur lång är du?
Lisa: Det var tusan vad min längd var intressant, jag är 1.70 cm lång!
bryr du dig mycket om folks utseende?
Du verkar vara en sån hilmla härlig tjej, men alla i din omgivning se nästan oförskämt bra ut!
(ta det på rätt sätt :)
kram emma

Emma: Jag väljer ju inte mina vänner efter deras utseende. Om jag tycker om ngn så skiter jag ju fullständigt i hur människan ser ut. Alla är vackra på sitt sätt!

Sådär ja, tror det var alles... hoppas ni är nöjda med svaren! Kramisar

The shoe god.

Här är mina nya lovers i skohyllan! Ett par nudeklackar från min absoluta favorit, skoguden Christian Louboutin! Bekvämare & snyggare heels hittar man inte!






U like them? I lovilove u!

Kom nyss hem, har varit och druckit vin med min älskling Mariela & hennes syster som är tillbaka från Argentina! Så sorry för mycket dåligt bloggande & inga svar på era frågor idag heller... Ni får ursäkta mig men jag har helt enkelt inte haft tid... men jag lovar att svara på dom imorgon! :) Nu är klockan för mycket & jag är alldeles för trött för att skriva mer! Sleep tight! Pusselusse

celebrating my 22th birthday.

Idag är den ingen vanlig dag för idag är det Tildas födelsedag, hurrahurrahurra! Ja ni läste rätt, idag fyller jag år och har därmed blivit ett år äldre... Kan man stanna tiden? Jag vill inte bli äldre, jag vill vara där jag är just nu resten av mitt liv! Har aldrig känt mig så tillfreds med livet som jag gör nu! Jag älskar att leva, älskar folket i min omgivning, älskar min fantastiska man (utan dig är jag halv!), älskar min bästa syster, älskar mina finaste vänner och älskar min underbara familj! Glöm aldrig: Man kan aldrig älska för mycket!
Eftersom min karl åkte iväg igår för träningsmatcher i 10 dagar så firar jag min dag tillsammans med svärföräldrarna, stranden och frukt! Gömde sig också ett paket hemma som min älskling hade köpt till mig, en påse, men en skokartong jag väldigt väl känner igen...
Butiken som säljer skogudens loubisar!

Happy...


Tack hubba, I love you!

UPDATE: Svaren på era frågor kommer ikväll!

evening with fondue.

Vilken gårdagskväll! Fantastisk god köttfondue, gott vin och härligt sällskap! Kvällen avslutades hemma med en irish coffe! Ny dag, nya möjligheter, min älsklingsgris åker iväg för träningsläger&matcher i 10 dgr (buhu jag vill inte!), sicken tur jag har Mari tillbaka plus att jag har sällskap här hemma! Jag ska försöka att inte länga ihjäl mig, men det är svårt när man har världens bästa karl! :( Nu är det iallafall dags för mig att studsa upp, tog en lång sovmorgon imorse men nu är jag redo för dagen! Ägg, smoothie och solen, Im coming! Later darlings!
My coolest earrings! Dont u think?


Gotta grönsallad med avokadokräm!


Ett glas vitt är aldrig fel!


Sambuca shot...


Brister ut i skrattanfall...


Det bjöds på lite för god dricka....



special cupcakes.

Var på stan tidigare idag och bytte en grej och vad gick jag förbi då? Jo, cupcake heaven! Jesus! Jag gick där inne en bra stund och bara studerade alla konstverk! Ni skulle sett tårtorna! Jag hade hamnat i cakeheaven! Såg ut som att dom var hämtade direkt ur en tecknad film! Var tvungen att köpa med mig 4 st hem! Dom uppskattades och var mycket goda! Dit ska jag in fler gånger vill jag lova!
Vanilj m jordgubbsfrosting, chocolate hazelnut & chocolate fudge! MUMS!





Hur fina? Nu kommer snart städerskan hit och senare ikväll blir det käk på tartare, köttfondue it is! Ska ha lite födelsedagsmiddag, min älskling är nämligen inte hemma på min riktiga dag :( Later, tjuss!
Era frågor svarar jag på under helgen! Blire bra?

a la natural.

Har nyss tryckt i mig lite frukost, usch jag blir verkligen inte alls hungrig i den här värmen! Ska lägga mig vid poolen ett tag & sola! :) Tror det blir lite stranden sen också, alltid skönt för där fläktar det! Tack för era tips om hur jag ska hålla mitt sår på benet snyggt! Ni är ju för härliga! :)

Solar gör jag idag i min knallgula strassbikini från Mr. Roberto Cavalli





Puss & kram till er alla!


romantic fluffy dress.

Va en snabbis på stan tidigare idag och fann denna söta, romantiska askungeklänningen! Den gör sig inte alls på bild, men den är broderad med spets, tyll nertill och med inbyggd bh! jag älskar den! What do u think?





Nu ska jag ta en siesta, senare blire käk på ett nyöppnat steakhouse! Mums! Later

Update: Har precis kollat på sista avsnittet av ¨the hills¨och jag lipa. Jag är världens största the hills nörd och vill verkligen inte att det ska vara slut..Jag älskar det! Vill fortfarande sitta varje vecka klistrad framför burken med full spänning som jag gjort tidigare... Är det verkligen slut? på allvar? Jag vägrar såfall tro på det..

congrats bro.

Godmorgon sötisar! :) Sitter med mitt kaffe ute i solen, idag steker det på riktigt bra! Igår var vi ju & käkade sushi med alla våra vänner, det var bara du som saknades Mari :( Det är en restaurang som ligger precis ut med havet, så din närma granne är just havet! Riktigt vackert!
Dit traskade jag såhär:




En glad liten prick i kläder från:
Shorts: Dolce & Gabbana
Läderbälte: Zara
Shossis: Steve Madden
Prickig transparant blus: Zara
Väska: Chanel jumbo bag


Mysigt va? :)
Nu ska jag ut i solen, senare blire en sväng på stan & kolla in lite nytt i butikerna, var ju ett tag sen & nu börjar det klia i fingrarna! :) Måste bara passa på att gratta min älskade storebror, grattis på din dag! <3

new blogdesign?

Lystring, jag behöver er hjälp! Jag vill ha en ny fräsch design här på bloggen! Finns det ngn där ute som kan hjälpa mig med det och som är haj på det? Jag är verkligen urkass.. fattar noll! Den som vill hjälpa mig att få en ny, romantisk sida som avspeglar mig själv länkar jag! Kramar & gonatt

Sushi.

Godkväll på er! Har precis tvättat av mig allt salt från kroppen & havet! :) Idag blev det en hel dag på stranden, underbart! Mitt sår på benet är tusen ggr bättre än innan, saltet som gjort det kanske? Ngn som vet hur jag ska sköta det så jag slipper ett långt fult ärr där sen?
Lunch på fridays
Farligt god strawberry mojito!
Bättrar på brännan, (med faktor!)
q
Vacker vy!
Ikväll ska vi ut & käka med våra vänner här! Ska till katerina och världens bästa sushi! Det börjar vattnas i munnen redan nu, hummersallad, räkor & sushirullar...

Update: Min klänning i inlägget under är köpt på en grekisk ö, tyvärr!
Fia: receptet på min mojito finner du på just inlägget ¨mojito¨. Good luck!
Maja, han är på G hem till dig nu, tror han längtar väldigt mycket... :)

beachen.

Har kört Mikael till flygplatsen, och nu puttrar vi till asteria beach! Puss&kram

italiano.

Kom nyss hem efter en mycket trevlig kväll hos italienarn! Om det blev god mat? svar JA! Om jag är stoppmätt? svar JA! Slog till på en underbar carpaccio till förätt och tigerräkor med tryffel till varmrätt! Mumms! Nu har vi landat i sängen, mille tuggar på sitt ben (som han egentligen INTE får!), men vad gör man inte för sin lilla vovve? Det är ju ngt med det där som kallas för smältande hundögon, eller hur? :) Imorgon bitti ska jag köra micke till flygplatsen, sen blire asteria hela dagen! Dags att krypa ner, Puss & gonatt kära bloggisar!


Orkade inte alls fixa till mig idag så jag tog min nyfixade bränna och gick..

Klänning: H&M (ny!)
Skor: Gucci
Väska: Louis Vuitton

cans with flowers.

Gillar ni mina nya gamla lantliga & slitna plåtburkar? Dom införskaffade jag mig precis innan jag åkte hem till Grekland, finns en vattenkanna i samma mönster & stil! Som jag sagt innan, jag älskar den gamla lantliga, romantiska & slitna stilen! Är jag ensam?
Här i förvarar jag mina smycken! Synligt på hyllan i sovrummet har dom tagit plats!

Nu ska jag ut & köra en omgång bluffstopp och sen hoppa i klänningen, italienska köket har lovat oss en brakmiddag! Kan ju inte sluta dåligt! mumsens! Tjuss

UPDATE: Plåtburkarna kommer från IEMS på a6.

mojito.

Go eftermiddag på er! :) Har legat ute & solat hela dagen, underbart! Kom precis ur en välbehövlig dusch! Nu ligger jag & myser me milleman som är helt förslöad! Vi ska ta en siesta han & jag hade vi tänkt om vi ska orka med kvällen som består av käk hos världens bästa italienare, gott vin & härligt sällskap! Ikväll inviger jag en ny grå silkes sak på med stenar, pärlor & draperingar! fantastiskt vacker! Later
Dance like nobody is watching...
Back home!
En svalkande mojito vid lunch... mumma!

Recept:

6 cl kubansk rom (t.ex. Havana Club)
1 1/2 msk ljust muscovadosocker
2 kvistar färsk mynta
1/2 lime i klyftor
ev. soda

Muddla myntan och sockret, lägg i limeklyftorna och muddla även dom. Fyll på med is upp till hälften av glaset och slå på med rom, rör om. Om du vill kan du toppa drinken med soda. (x-tra gott!) Good Luck!


finally home.

Godmorgon lovers! Jag är hemma, hemma i mitt älskade hus & Grekland.. Landade på eftermiddagen igår med lite förseningar från Munchen! Tog ett skönt dopp i poolen så fort vi steg innanför dörren, mikael hade mojiton kvar, (bra jobb!) och solen sken som aldrig förr! Kan det bli bättre? Jag älskar att vara hemma igen, det är helt fantastiskt skönt! Klart som tusan så saknar jag redan mina älskade och finaste vänner plus min fina familj, men ni kmr ju snart hit, eller hur? Nu ska jag käka lite frulle, sen bänka mig i solstolen tillsammans med dom andra, bilder kmr ikväll! Puss
Jag & Milo saknar dig syrran! Puss
Ni kan fortsätta ställa frågor, dom svarar jag på i slutet av veckan!

a night with my soulmates and best friends.

Sista festkvällen med mina älskade vänner var igår, för idag åker jag hem till Grekland & min älskling! Om jag l ängtar? JA! Om det är tråkigt att lämna mina älskade vänner? JA! Önskar att jag fick ha er runt omkring mig varje dag mina prinsessor! Men så lätt är det ju inte! :( Emmet, Maddzor & sis, vi ses snart igen! Och Carro, kom i september! Jag saknar er redan mina älsklingar, riktig vänskap & äkta kärlek! Det är vad det är! Sanna vänner har man kvar när dom andra har gått, sanna vänner kan man alltid lita på!
Oklara bilder?! haha... nu ska jag försöka stänga igen min proppfulla resväska & carro kmr förbi en snabbis innan jag åker till Göteborg för att tidigt imorgon bitti dra hem till Grekland igen! Åh så gött! Så nästa gång jag bloggar så befinner jag mig hemma & tillbaka i Grekland! Tills dess kan vi köra på en liten frågestund! What do u wanna know? Puss & kram

Beauty secrets.

1. Citron och flingsalt
Nej, det handlar inte om tillbehör till en tequila. Istället handlar det om att få mjuka, släta armbågar, istället för de torra, hårda och fnasiga armbågar som många av oss går omkring i. Dela citronen i två halvor, strö flingsalt över halvorna och placera sedan en armbåge i vardera citronhalva. Gnugga ordentligt så att saltet exfolierar huden.

2. Olivolja och socker

Behöver du få bort döda hudceller från kroppen? Testa att blanda olivolja med socker och använd det som en kroppsskrubb. Peela huden med cirkulära rörelser och skölj sedan bort blandningen noggrant. Skrubbningen gör huden slät medan oljan gör den mjuk och smidig.

3. Gurkskivor

Testa klassikern – gurkhalvor på ögonen. Se till att gurkan är ordentligt kall, på så sätt dämpar du påsar under ögonen.
Nu ska jag ta en paus i packandet & göra ett eget litet hemmaspa! I totally need it!

early birthday.

Jag fyller ju strax år, närmare sagt den 18:e juli, men imed att jag är i Grekland då så var vi tvunga att fira det nu! Pappi hade köpt massa goda italienska delikatesser (my favourite!) & gott moscato d´asti vin (också det från Italien!) Till efterrätt som det vanligtvis blir nuförtiden, jordgubbar med ananas & melon! Myms! Fick bla. en fin fin liten present, den från Efva Attling! Ett halsband i silver med ett stort kors! jag älskar det, och jag älskar kors, tack så mycket! Sen en liten söt lykta med pärlor & små stenar! Nähä, nu ska jag bort & packa det sista, och leta efter mitt & milles pass... hmmm, vart kan dom vara! Vad ska ni hitta på i helgen vänner? semester? sommarlov?
U like?
Söt liten lykta med stenar & pärlor!

Hair inc.

Har varit hos Pillan på hair inc och fixat barret! Blir tamejtusan aldrig missnöjd när jag går därifrån! Annars vet vi ju alla hur det kan vara när man vatt hos frissan, man hade tänkt att toppa sig men går därifrån med gråten i halsen & halva håret borta, hemskt! Pilla är verkligen tvärtom, hon lyssnar på kunden, och klipper det du vill, och inte mer! Sen är hon grym på uppsättningar också! En riktig klippa! Kika in på deras salong som ligger på Barnarpsgatan 28 eller ring & boka tid på nr: 036-160020!
Såhär blev resultatet!


Hair Inc

Och såhär har jag sett ut idag!
Bysser: Zara
Spetslinne: Zara
Skor: Saint Tropez
Väska: Miu Miu (syrrans)

Ett litet stylingtips: Vik upp nedre kanten på dina byxor & knyt en knut på ditt läderbälte! HOT!

bracelet.

Trillade in ett litet kuvert i brevlådan imorse! I kuvertet låg två stycken supersöta "oneofakind" armband som en super gullig läsare har skickat till mig! Tack snälla du! Om ni är intresserade av armbanden, kika in här: jewelrybymalin.blogspot.com
Tack!!!

beauty.

Ett litet tips såhär på morgonkvisten! När du har ett stort ljus i en lykta, slingra en vacker blomkvist eller ngt liknande runt om ljuset! Blir urtjusigt! Titta bara här!




Tjusigt va?

Hörrni, ni har blivit urdåliga på att kommentera, mycket roligare att skriva när ni lägger en liten rad!

Hunter.

Tänkte sälja mina svarta hunter gummistövlar! Använda inomhus en gång. Säljer dom för att jag köpt en för liten storlek! (klant!) Storleken är 37 och stövlarna är i nyskick!
Nypris: 1000 kr
Mitt pris: 700 kr SÅLDA!
Intresserad? Frakten står ni själva för!

Pink & leather.

Rosa, läder och mocca är dagens melodi! Till det slängde jag upp en slarvig lilla my knut! Nu ska jag & mamma strax iväg och fixa lite ärenden, små grejer som ska med hem till Grekland måste handlas!
Rosa linneklänning: VM
Skor: Steve Madden
Läderbälte: Zara
Väska: Louis Vuitton neverfull
Armband: Diddi

Vi hörs senare, då med nya fina naglar, ny friss & ny färg?, recept på burgarna & annat roligt! Puss


smell wine and sweet perfume.

Godmorgon! Jag är uppe med tuppen och pigg som en lärka! Blev en sväng på twin igår tillsammans med lottis & syrran! Mycket trevligt! Träffade på en massa härligt folk, Linda, härliga människa! Vissa små ord betyder faktiskt en hel del! Tack för dina fina ord! Dom värmer! Tänk att en liten fjuttig mening kan göra din dag eller någon annan glad? Tänk på det! :)
Fina vänner: Lottis, Joanni & Dalle
Kärlek
Min lottis säljer just nu ut halva sin garderob med kläder från märken som dolce&gabbana, versace, gucci mm till super bra priser, kika in här och fynda: http://www.tradera.com/auktioner/ecpat!
Min nyttiga kycklingburgare: Istället fär bröd så kör jag salladsblad och istället för dom friterade stripsen så kör jag på soyabönor! Dom godaste bönorna det! Dressingen är också nyttig och gjord av turkisk youghurt med mango chutney och sweet chili! Test it and u will love it!

Recept på kycklingburgare med mango dip:
Antal portioner: 6

 

800 g kycklingfärs
3 st salladslökar
1 klyfta vitlök
1 st röd chili
1 kruka färsk koriander
1 msk sweet chilisås
2 tsk japansk soja
1 st lime
svartpeppar från kvarn
1 tsk flingsalt
olivolja
6 st hamburgerbröd
6 msk majonnäs
1 huvud hjärtbladssallad
3 st bifftomater
1 st rödlök
Mangodipp
0.5 st mogen mjuk mango (eller fryst mango)
0.5 kruka mynta
2 dl tjock grekisk yoghurt
1 msk mango chutney
svartpeppar från kvarn

 


Only three days left until my flight takes me home and back to Athens!

My dogs.

Ligger bara hemma och slappar med hundarna i knät! Ska strax ställa mig i köket & slänga ihop världens godaste kycklingburgare med mango chutney (godaste & nyttigaste burgarn!) till fotbollen! Viva la Spania!... ska också spana lite x-tra på ramos! ;) Yummi in my tummy! Eller huuuur? Kan bli ett glas vin senare också med min fina lottis på twin... vädret strålar ju! Well see! Dresscoden ikväll lutar åt det marina hållet, randigt+randigt=hot! päski&glyffe, i miss u mucho! Puss
Mina älsklingar Milo & Cleo utför hyss som vanligt!

Tom ford.

Jag fullkomligt älskar kattglasögonen från tom fords senaste kollektion! Tänkte jag skulle slå till på ett par när jag kommer tillbaka till Grekland nästa vecka! Men då undrar jag, vilken färg tycker ni? Finns i färgerna svart, creme & brun melerad!
Hiss or diss? Vad tycker ni? Im in love!

today's thought-provoking.

Gokväll! Sitter med ett glas moscato d´asti ute i solen och väntar på grillat! Ett litet tips till er över 18 år, moscato är världens godaste lågprocentiga söta bubbelvin! Beroendeframkallande är det också, farliiiigt! Ikväll blir det inte många knop gjorda! Skönt det! Imorgon ska jag träffa mina älskade vänner Freja, madde & sis för ett glas rosé och säga hejdå... nu åker jag ju snart igen! Men ni kommer ju snart tjejer, eller hur?

Mumma, gott vin med en söt liten gubbe i! :)
Martini asti, ungefär samma smak som moscato d´asti! ( men moscato är snäppet bättre!)
Dagens tänkvärda: In a world where you can be anything, be yourself! Hur vackert halsband? Dessutom blir det ännu vackrare med den underbara tänkvärda texten!

diamonds are a girls best friend.

Päklädd & klar för att springa ner till stan, köpa en vacker bukett blommor och sen traska bort till lojsen! Idag har jag på mig en vit långklänning, guldiga ballerinas & diamonds! Later
Öronhängen från Swarovski
Puss & kram

baby dior.

Sitter med mitt morgonkaffe i famnen, en hund i andra & ögonen vilandes på nyhetsmorgon! Bra morgon! Ska strax ringa bort till min barndomsvän Lojsan, ska dit på förmiddagen & fika och ge en liten present som jag köpt, det är nämligen så att min Lojsan väntar sitt första barn! Jag hinner åka hem till Grekland innan beräknad tid så jag får pyssla om henne nu! Im so happy for u! Labooo!


Paket från DIOR! Vad tror ni gömmer sig i paketet?

sand between your toes.

Kom precis innanför dörren, har legat på stranden hela dagen! Har varit lite halv taskigt väder med moln emellanåt och sen lite sol! Lite färg fick man nog allt! Nu ska jag studsa in i en dusch och ta bort all sand mellan tårna, sen ska jag åka iväg en sväng & ikväll blir det nog bio tillsammans med soffi, tänkte kolla på eclipse! Ngn som sett den? Bra?


En uppstoppad Tilda i min ljusblå bikini från Burberry & glasögon från Louis Vuitton





next, the beach.

Godmorgon lovers! Packar väskan för stranden hela dagen med mamma! Kussi soffpropp, ring mig om du ser detta! Senare i eftermiddag åker jag till hestra & svärföräldrarna! Ska bli mys! Dom åker nämligen tillbaka med mig på sin semester till Grekland! Skönt att få lite bärhjälp då lilla mille med ska hem! (doggie!) Nu är det inte länge kvar, som jag längtar till att komma hem nu! Någon som har det som jag?
Min älskade stooora strandhatt, tygpåse från marc jacobs & solskimmer från nivea för snygga ben!
Perfekt mellanmål på stranden, massa frukt & lite cashewnötter!


flowery flowers.

Här är min nya fantastiska långklänning i härligt voile material med blommor & volanger! Precis i min smak! Den kommer att bli en flitig användare när jag kommer tillbaka till Grekland!







Den här rackaren & jag ska tillsammans svepas fram med vindens fart vid havet! Gillar ni?

Grundsund.

Nyss hemkommen från mormor & göran och ett fantastiskt grundsund! :) När vi kom i fredags tog vi ett gott glas rosé på deras härliga balkong med utsikt över hela byn! Efter det väntade ett stort stort bord med alla havets läckerheter! Helt ärligt skulle jag lätt kunna leva på det! Mumsens! På lördagen så svek solen oss och då bestämde vi oss för att åka in en sväng till smögen & strosa! När vi kom hem så stod en god Göran-lunch på bordet som bestod av nyfångad stekt makrill! Ljuvligt va?  Igår gick vi en sväng till pelles rökeri nere vid hamnen och tog en liten drink! För att summera helgen har det varit helt fantastiskt, precis så sverige ska vara på sommaren! Ngn som varit i Grundsund? Bjussar på ett litet bildregn, enjoy!
Utsikt från balkongen! Fint va?
Tjuvade mormors fina röda små träskor!
">
Hundarna var en aning övertända..
Såhär har min outfit mestadels sett ut hela helgen, ibland är det så skönt!
Syrran med 2 trötta yrväder...
5 *5 meter jordgubbsland utanför dörren, mummsens!
En gammal båtbod, älskar bilden och det gamla slitna!
På pelles rökeri avnjöt vi en god lördagsdrink med havet som närmsta granne!
Göran&mormor plus mamma& Joanna
Världens bästa mormor & jag
Pappa, mamma & Joanni
God efterrätt, jorgubbar m äkta vaniljglass & grädde, mums!
Ajajaj, trillade ner för trappan & skrapade upp hela stackars benet... buhu! :(

Nu ska jag traska bort till mormor & görans lägenhet här i stan & packa ihop alla mina väskor! Snart kommer cargo gubbarna och hämtar upp alla väskor, på söndag åker jag ju hem igen till Grekland, jag längtar ihjäl mig! Om ni kikar in lite senare så ska jag visa er en nyköpt underbar sak... jag älskar den!

diddi.

Jag är en riktig sucker för krims krams! Speciellt fina armband i alla former!
Det här svarta pärlarmbandet med en kristall kula kommer från diddi och ni hittar hela serien på Iems! Vad bär ni helst? Halsband, armband eller ringar? Nu ska jag hem och packa, både till helgen, grundsund & mitt grekland nästa vecka! High on life är vad jag är just nu! Älskar livet, min omgivning, världens mest fantastiska pojkvän, familj & vänner! Kan inte önska mig något mer! Kommer bli kass uppdatering i helgen men är tillbaka så fort jag kan med en herrans massa bilder från underbara grundsund! Kramar till er alla och ha en helt fantastisk helg!

in my miu miu bag.

Gomorgon lovers! Blev en tidig uppgång för min del imorse, mattis skulle köras till landvetter för trippen hem till Grekland kl 03.30 inatt! Åh nu vill jag också åka... fy tusan så jag längtar hem! Just one week to go! Sen är jag där igen, saknar allt och alla så mycket! Saknar dig redan päski! :( Nu ska jag strax ut på min dagliga morgon prommis, men först tänkte jag att ni skulle få kika in i min väska.... hur intressant det nu kan vara! haha
Passfodral från Louis Vuitton
Glasses från Louis Vuitton
Plånka från Mulberry
Ipod med swarowski stenar
Gloss från Victoria Secret
Försvarets hudsalva
Eight hour cream från Elisabeth Arden (can´t live without!)
Mobil från blackberry med snöre från Wivianne Westwood

new day.

Godmiddag fina bloggvänner! Idag är jag lite små seg då vi var ute hela släkten, (nästan!) och käkade god mat på karlssons på taket, drack goda mojitos och tjötade i ett! Alltid lika roligt att umgås alla! Big love! Efter karlssons blev det twin en sväng, träffade roligt folk och drack goda drinkar! Det var min sista kväll ute hemma i Sverige, för imorg åker jag till grundsund hela helgen (fantastiskt skönt!) och veckan efter är det bara packning som gäller, halledusan, hur tusan ska jag få med mig allt hem till Grekland? Sicken tur jag har resesällskap när jag åker hem igen då! :) Nu ska vi iväg ett gäng & fika, solen skiner ju! Ska även ner på stan en snabbis, har hittat en sak jag ska spana in! Förresten, igår på dagen så var vi i Gränna, kollade när dom gjorde polkagrisar & va i candy heaven! Puss på er
Gårdagens klädsel!
Biker: Zara
Skor: Zara
Bysser+linne: VM
Väska: Miu Miu
Kussi i Gränna hamn!
Kussi 2 i Gränna!
Blåsigt & det går jäss på vattnet!
Polka heaven!
Min älsklings lill kusin Tuva
3 kusiner i rad!
Bästa moster Mia!
SKÅL!
Twinnie & kusin
Mygga, syster & mamma!
Nu ska jag iväg till stan! Vi hörs! puss

RSS 2.0