lipstick.

Absolut finaste färgen på läpparna just nu:
Dark intense purple/red lipstick.
Nu ska jag packa min weekenbag och imorgon bitti så drar vi till Köpenhamn! Ska bli kul. Är det ngn som vet hur öppettiderna där är nu över nyår? Är det öppet på nyårsdagen? Tacksam för svar!


Ha en fantastisk nyår fina läsare/Happy new year lovely readers!

todays outfit.

Här kommer er dagens lilla outfit! Hoppade i syrrans nya, mönstrade linne med djup rygg! Jag älskar öppna ryggar, det är sexigt. Till det bar jag mina kostymbysser som jag kavlade upp nertill (dagens tips, do it på alla era bysser!)






Uppvikta bysser är vårens MÅSTE.

Nu ska vi packa ihop Milles saker, han ska vara hos svärisarna när vi åker till Köpenhamn! later

Update: Du som lagt en kommentar med namnet: ¨umgängeskretsen¨ är rent av PATETISK. Du är bara skrattretande och du vet tydligen så himla LITE, looser! Got your ip, ska ta reda på vem du är och så ska du och jag prata! A lot.. tjuss

celebrating new year in copenhagen.

Fortsätter mitt julklapps-visande för er, har ett par klappar kvar att visa! Dom här fina kängorna i allra mjukaste läder i guldig/beige ton till våren blir en riktig hit! Fick dom av mamma+pappa och matchar helst med klänningar i blommigt mönster eller jeanstyg med vippiga kjolar, sweet!
U like?
Kom nyss hem från gymmet, var och körde ett riktigt morgon pass med älskling och pappa! Skönt att få det gjort. Nu ska jag hoppa in i en dusch och sedan åker vi till svärisarna och lämnar mille. På fredag morgon bär det av till Köpenhamn för nyårsfirande. Min fråga till er: vad får jag inte missa? shopping? restauranger? hit me!

chanel gst.

När vi var i Göteborg så träffade jag min fina Nina! Gissa vad hon bar på axeln som hon fått i julisklapp? En CHANEL GST. ok, I need u so bad! Absolut mitt nästa väsk-köp! Ska spana in dig redan i helgen!



Nice huuuh??

new in shoes from Dondup.

På mig idag har jag mina nya stövlar som jag fick i julklapp av älskling från märket Dondup. Älskar metall-detaljerna framme vid tårna och sporren bak vid hälen! Big love. Resten av outfiten består av skinn, och skinn!
Röd skinnjacka=hett!
Details.
Nu ska jag ta fram en annan julklapp som jag fick av min bror, Leila Lindholms ¨one more slice¨ bok och leta fram ett gott recept till kvällen! Later darlings.

My lovely home in greece.

Knäppte av bilder som jag glömt bort att visa er från Grekland! Först ut är lite bilder från vårt hem & trädgård! Jag är KÄR i mitt hem! Jag älskar att vara där, pyssla med hemmet eller bara sätta mig ute i trädgår'n på en solstol vid poolen och läsa en bra bok! Thats life!





Nu ska jag, älskling och mamma iväg och käka italienskt! Senare blir det träning! Pusskram

just cavalli.

Först ut bland mina fina julklappar är dom här två smyckerna från Just Cavalli i guld. Ringen fick jag av min syster och halsbandet med stenar från mamma & pappa! Hur fina?





Förlåt för sjukt dålig uppdatering och dåligt med outfitbilder men det är inte lika kul att skriva när jag inte får ngt tillbaka såsom kommentarer! Ni är så rackans många som läser men så få som kommenterar! Jag skärper mig om ni gör, deal?

christmas-gifts.

Jag måste varit väldigt snäll iår, vilka klappar jag fick av tomten! Fantastiskt generösa människor jag har runtomkring mig. Jag är lyckligt lottad.
Är ni nöja över era julklappar, vad fick ni? berätta!

my beautiful dogs.

Kolla hur fina våra hundar var på julafton! Don't u think? Med en liten jul-rosett runt halsen!









Nu ska jag och mamma strax ner på stan en sväng och kolla in REAN! Kikade in på net-a-porters rea nyss och där var ju nästan allt slut, typiskt! Har ni fyndat något på rean?

christmasday in gothenburg.

Firade juldagen i Göteborg och nu kom vi nyss innanför dörren här i Jönköping! Jag är rejält sliten och så himla trött. Huuu, men kul vi hade igår, riktigt KUL! Ska hoppa in en dusch nu och sen göra mig iordning. Vid sex ska vi vara hos mormor för käk och julmys!
PUSS & KRAM

merry x-mas and a happy new year.

Från oss alla, till er alla! Merry x-mas and a happy new year!


Dress: Zara Heels: Prada

Mysig julafton med fin fina paket! Fick ni vad ni önskat er? Jag är så tacksam för allt! :) Firade först med min familj och sedan åkte vi till mattis familj! Trevlig dag med trevligt folk! Nu ska vi käka lite skinka och senare puttrar bilen till GBG där vi firar vår juldag! later

dinner at nobu.

Såklart passade vi på att käka favoritmaten på favoritrestaurangen NOBU vid astir beach i glyfada. Jag har sagt det förr och säger det igen, herrejäklar vilken mat, sushin är himmelsk och vi får alltid in en massa nyheter bland matmenyn! Vattnas i munnen nu. Vi går alltid dit med ett stort gäng kompisar, dricker caprinhia saké och myser in på små-timmarna!
Bytte ut leggingsen mot heltäckande strumpisar! såklart.
Mina favoriter från röda-sulan samlingen!
Nu ska jag slå in dom sista julklapparna och mysa med familjen! Imorgon är det julafton, herregud så fort tiden gått! Ha en fantastiskt jul allihopa, ni är fantastiska! Like u a lot.

presents hunting at kifissias.

Tog en dag i Grekland för att åka till Kifissias och leta efter dom sista julklapparna! Lyckades även få med mig lite gottit till mig själv! :) Hade verkligen ett par underbara dagar i hemmet i Grekland, solen strålade och det var säkert 21 grader varmt! Hur underbart? Spatserade runt i en tunn vårjacka och solade fejjan på uteserveringarna över en paraplydrink. LIVET!









Åh vill tillbaka nu, kifissias är verkligen ett underbart fint område! Kullerstensgator genom staden, butiker i mängder och en herrans massa mysiga cafeér!

one day before christmas-day.

Hej bloggisar! Jag är tillbaka i Swe och det känns väl sådär, hade ju gärna stannat ett bra tag till i 21 grader och strålande sol, helt fantastiskt! Men som tur är åker jag ju snart igen! Förresten, tack syrran för att du bloggat åt mig då mitt internet har krånglat i Grekland! Visst har hon skött sig bra? Jag tycker hon har skött sig alldeles utmärkt och hoppas snart att hon skaffar en egen, eller hur?




Springer runt i min nya favoritklänning, big love!

Bjussar på massa bilder från Grekland och vårt hem/hus/stad senare. Först massa ärenden att fixa, later

beautiful day.


Å herre min gud vilket meck det är att ta "en dagens"! Knäppte x antal bilder innan jag var nöjd. Antingen var ena skon inte med, halva huvudet kapat på hälften, klänningen syntes inte i bild eller att jag gjorde en konstig min. Håller ni inte med mig? Det måste vara en modebloggares mardröm varje dag att få till en representabel bild att visa er! Jaja, idag står julklappsletande och att ringa viktiga samtal på dagens schema. Har varken haft tid eller ork att hinna med julklappsletande innan. Shame on me! Om ni har tips på bra presenter till mor & far (som egentligen har allt dom behöver!) så får ni gärna kladda ner en kommentar här, så kanske vi spar in lite tid i all stress! So help me out vänner, ge mig alla tips ni har!

Förresten vilken underbar dag det är idag! Solen glimmar och snön glittrar på marken, helt ljuvligt! Och vet ni vad, idag kommer Tilda hem, och jag är så glad! Det var ett par månader sedan vi sågs sist och jag har saknat henne massvis! Så mysigt & skönt att träffa alla nära och kära över jul innan alla far tillbaka till sina hem igen, inklusive mig som har lämnat lilla Jkpg för Sthlm!

moodboard.

Skriv upp orange som en stor färg till våren! Både i kläd- och makeup väg!

Hittade mitt moodboard inne hos fina FridaTheresa som jag satt och klippte och klistrade med inför en super rolig grej vi gjorde med Stylisterna förra veckan! Kul! Ni får titta vad de var vi gjorde när programmet börjar sändas i slutet av januari! Att göra moodboards är ett perfekt sätt att pyssla med om du har massa idéer till ett jobb eller dylikt. Personligen tycker jag det är mycket lättare att förklara sin idé, använda sig av sin kreativitet om man har något att gå efter. Att liksom ha en tanke bakom det man gör. Inspiration. Så fram med ett ark, modetidningar, sax & klister och börja pyssla!

behind the scenes.

Ungefär såhär såg de ut förra veckan när vi skulle testa spraytan på Gustav. Niklas och Victoria tog saken i händer och sprayade för fulla muggar! Vi hade så roligt åt detta och Gustav snurrade runt som en ponnykarusell. Men snyggt blev de, färgen blev inte för mycket eller för stark, utan precis sådär lagom snygg och jämn till den vintervita årstiden. Efter försökstestet gick vi alla loss på sprayflaskorna!
Förresten är inte Gustav så jäkla söt? Jag vill äta upp honom pronto!
Dessa kan ja varmt rekommendera, den vänstra för kroppen och den högra för ansiktet!

Förresten, hur tycker ni jag sköter mig som stand-in för Tilda? :) bra eller dåligt? Vore kul att veta!

moonboots.

Är så ruskigt sugen på att klicka hem dessa röda moonboots just nu på direkten. Funderat på dem fram och tillbaka en längre tid. Jag tror dock ja blev helt övertygad om att slå till när vår underbara stylistmamma Helene Falk undervisade oss i veckan iklädd tassarna i just dom röda. Hatkärlek är de, för egentligen är dom ju fula, men ändå så jäkla fina. Förstår ni mig? Jag tror dock jag kommer älska dessa små mulliga sötsaker. Men hörrni, help me out, should I stay or should I go? Jag behöver en sista övertygelse.. Kram på er alla! Joanna

levis 501.

Häromveckan sprang jag in på Urban Outfitters på jakt efter dom perfekta höga jeansshortsen. Jag är kräsen när de kommer till höga byxor, rumpan kan ju ofta se katastrofal ut. Håller ni med? Till min lycka satt dock dessa som ett smäck, perfekt slitning och sådär härligt, jävligt snygga. Levis 501:or, tack för de! I vintertid slänger jag på ett par strumpisar inunder, en liten vit romantisk blus och bryter med en grå kavaj. TADA!
Lots of inspiration in this pic, i want to be right there, at that place, right now.

alltså förlåt. Igen. Jag orkar inte ta fram kameran så de får duga med phootobooth ett tag till.

Nu ska ja försöka ta mig ur min sovkoma, men fan vad skönt de är att bara vara ibland, släppa allt.
Snart ska jag ge mig ut på en långis med hundarna, busa i snön, göra snöänglar och bara andas frisk kall luft. Men först ska ja fortsätta läsa om Coco Chanel & Christobal Balenciaga, modehistoria när den är som bäst!
'

i feel like dracula.

Den perfekta blodröda färgen.
(sorry för bildkvallen, körde en snabb phootobooth, tanken var ju bara att visa er färgen!)
Idag har jag traskat runt såhär, tänkte lite taktiskt att kleta läpparna i en stark färg så folk ja mötte skulle kolla på mina läppar istället för på mina sjukt trötta ögon. Med en scarfes virad runt huvudet så tror jag att folk tyckt jag sett lite småcreepy ut. Men jag älskar älskar det! Nyansen är sådär alldeles mörkröd och perfekt. Dessutom är den sjukt snygg till en annars väldigt blek makeup, och (till min lycka!) ett par trötta ögon. Hurra!

what about woman and shoes?

Hej vänner! Joanna, Tildas twinnie som sitter vid tangenterna. Fick äran att gästblogga & underhålla er då Tilda vart fast på olika flygplatser runtom i Europa igår på sin väg hem till Grekland! Hon blev nästan ett helt dygn försenad, stackarn!! Men nu är hon framme, dock utan internet! Alltid är det något! Jaja, vi ska nog klara oss, eller vad tror ni? Jag är laddad iallafall! Kanske blir jag sugen på en egen bloggis? Well well, vi börjar här! :)
Jag tänkte börja med att tipsa om ett par finfina skor jag köpte i Stockholm i veckan;
Svarta ankleboots med guldiga spännen från H&M, 499 kr om jag inte minns fel.

Dock har jag alltid haft lite extra svårt för fuskskinn i skor då mina tassar mår skit efter ett par timmar, men ibland kan man ju dock inte motstå frestelsen, dom var ju fiina. (visst har man alltid någon bra anledning, trots x antal andra svarta skor?) Vad gör lite skoskav liksom? Det är ju något speciellt med kvinnor och skor.


feathers.

Har packat färdigt och nu är jag så gott som klar för att dra iväg till Grekland! Hoppade i mina älskade jeans-shorts och ullstrympebysser, ska strax dra iväg för att lämna av en jacka, och träffa papi för julklapps-shopping!

Today i look like this:





Till denna outfit bytte jag ut mina pärl-öronhängen mot mitt stora fjäder-örhänge by jossan! Beställ dina egna hos [email protected]


must haves, spring 2011.

Om du inte redan äger ett par ¨herrskor¨ så investera dig i ett par genast! Till vår/sommar 2011 ser vi mycket vippiga klänningar som matchas med ett par herrskor! Tjuvstarta redan nu, rota fram klänningen, matcha med ett par grovstickade strumpisar and youre ready to go! SNYGGT.


Hittade min systers ap-snygga herrskor i garderoben, to die for!

Nu ska jag strax laga lite lunch, senare blir det fika med hanna och fixande med pappa! Förresten, inatt åker jag ju ¨hem¨ till Grekland och älsklingen men fasiken vad det snöar ute, storm? jag börjar bli sjukt nervös, jag är ju flygrädd som fan! huuuu... hur ska detta gå? Åter till packningen, later.


italian-dinner is served

Det har inte varit mycket bloggande om mode idag på  bloggen, sorry about that men kommer igen imorgon med en massa mode/outfits! låter det bra? Slängde nyss ihop en grym pastarätt på italienskt vis till mig och mamma! Grymt god och super easy to make!

Bucatini alle pancetta e pomodorini:












need this one for all the travels.

Behöver en ny weekendbag till allt resande. Vad passar då inte bättre än denna från Louis Vuitton?


Perfekt att packa i när du ska på weekend-resor, ska ta mig en närmre titt på fredag! :)

Ralph lauren dun-jackan finns fortfarande kvar för dig som är intresserad. Du hittar den här , maila mig på [email protected] om du är intresserad!


goodmorning from a cold jonkoping.

Godmorgon alla gamla/nya bloggisar! :) Har nyss käkat frulle och springer just nu runt och gör ingenting alls i min krakel spektakel pyjamas som jag älskar! Köpte den igår och älskar den! Känner mig som en liten jul-nisse!


Godmorgon från en nyvaken Tildis.


Vet inte alls vad jag ska hitta på idag, ingen är hemma! Tur att jag pyser till grek med älsklingen imorgon natt! Mina fina vänner, kom hem nuuuuu! Jag saknar er så muchoooo :(

Idag blir det ingen vidare outfit-bild, jag kmr springa runt i min pyjamas all day long!


might do it.

Jag är så sugen på en ny tatuering! Tror jag ska sätta den på fingret och skriva ¨family¨.
vad tycker ni? Har bestämt mig, ska tusan göra det i Grekland, tjihooo!



Nu ska jag och mamma strax iväg och träna!

Btw, tack blogg.se för inlägget! Och Nathalia, har ej fått numret? Ringer dig imorg igen!

¨ think im gonna do a new tatto on my finger like this one, u like? ¨

Bilderna som är tagna i bloggen från januari månad är inte från mitt hem utan från mina föräldrars-hem här i Sverige! Jag och min sambo bor just nu i Norge/trondheim men har vårt hem i Glyfada/Grekland som vi flyttar tillbaka till i mars månad! Ni hittar bilder på det under kategorin: our life/home in glyfada/greece!


in my favourite poncho.

Puttrar till stan med mamma i min favorit-poncho från MISSONI!






Jeans: Acne Shoes: Massimo Dutti Poncho: Missoni bag: Louis Vuitton

Jag längtar ihjäl mig till grekland på fredag, strosande i glyfada centrum, morgonkaffe+frulle på liss café, sushi på matsushita (världens bästa!) vårt hus, och partaj med finaste vännerna! åh snart!

¨Wearing my favourite poncho from missoni today! Also longing for friday to come and Greece, ah so funny! Can't wait. Breakfast at liss cafe, the best sushi at matsushita, our house and all my wonderful friends there!¨


always gifts for MILO.

Nytt halsband i läder till mille! Den ljusa konjaktsfärgen passar alldeles utmärkt till Milos färg i ansiktet som är densamma som kopplet. Köpte till en liten namnbricka i guld som gjorde halsbandet ännu finare!



Nu ska jag och mamma iväg på ärenden som vanligt. Jag ska på jakt en herrans massa doft-påsar som jag kan sprida ut i vårt hus i Grekland! Då doftar det gott när man kommer dit efter en månad då huset stått tomt!


in my new tiara.

Ska strax puttra iväg, men först tänkte jag bjuda er på en outfit bild.






trousers: gina tricot bag: chanel jumbo tshirt: alexander wang leatherjacket: helmut lang shoes: acne

Satte på mig mitt nya diadem idag som jag fynda förra veckan för endast en 10:a! WOW! Jag gillart, gör du?

¨in my new tiara that i bought yesterday, u like it? time to go, christmas-presents next!¨

Bilderna från detta inlägget är från mina föräldrars hem i Sverige, mitt finner ni under kategorin: ¨our life/home in greece¨.


Big ben.

Jag är avis på mammas&pappas köks-klocka! Kan vara den snyggaste och (största!) klocka jag sett. Den skulle ju göra sig så himla bra hemma i vårt hus i Grekland, lite svårt att få med mig den bara...




(klockan är större än vad den ser ut som på bilden!)

Nu ska jag och mamma strax till stan, ska bara dricka ur mitt kaffe! Vi ska fixa ärenden och köpa julisklappar! Outfit bild kmr senare. Förresten, bokade resan till hemmet & Grekland igår, den 17: åker jag! Hej så länge!

¨my parents kitchen watch, big and beutiful is my style! I love it, do u? I want to take it with me to greece but i dont now how, it would fit perfectly in our house there!¨


on my wishlist.

... hittar ni den här fina glittriga koftan! Snälla tomten...



Perfekta julklappen till mor/flickvän/fru!


christmas tree and gifts.

Mamma och jag klädde vår julgran igår kväll och så FIN den blev! Jag blir alldeles varm & glad inombords när jag vilar ögonen på den, julen är ju fantastisk! I granen trängs kulorna med varandra. Där hänger glittriga skor, diamant-sprödda kulor, glasänglar och på kvistarna vakar fåglarna! Åh så fin den blev. Hur klär ni er gran? I vilka färger?













Sorry för den dåliga bildkvaliteten. Lämnade in min g11 på lagning igår så får nöja mig med den gamla sålänge! Nu ska jag strax till gymmet med pappa och sen så ska vi fixa julklappar. Later ¨

¨Our christmas tree in my family home, u like it? wich colour u use in your christmas tree?¨


jeans-shorts.

Jeans-shorts kan man ju bära när som hellst under året. På våren/sommaren till brunbrända ben och en vit romantisk tunika. Till hösten/vintern tillsammans med ett par grovstickade strumpbyxor i svart eller grått! Dom här haffade jag på stan idag! Gillar ni?



Nu ska jag krypa upp i soffan och mysa med hundarna och invänta idol-finalen! vem hejar ni på? Min favorit Olle har ju redan åkt, boooo!

¨New in jeans-shorts, u like? ¨


Bootcut is hotter than superslim.

Har varit ute med hundarna och ska strax ge mig iväg på ytterligare ärenden! Det är ju en del julklappar som det ska handlas till! Hoppade i mina bootcut jeans (utsvängda+låga!) och jag älskar det mer och mer för varje dag! Man får ju såna sju-i-helsikes långa ben! Sjukt snyggt om ni frågar mig, men sjukt dåligt utbud av det här i Swe. I Amerika trippar var och varannan kändis runt i det redan och har gjort ett bra tag! Om du inte har ett par så införskaffa ett par snarast! Till jeansen bär jag min nya ¨bombarjacka¨, sjukt cool! På mina tassar sitter pistolerna säkert.









Hade velat ha en storlek mindre på jeansen, men får torktumla dom. Slimmat på övre ben ska det vara!

Pga. köpare som har dragit sig ur så finns Ralph Lauren dun-jackan och den röda Canada Goose jackan fortfarande kvar, om ni är intresserade så maila mig på : [email protected]



christmas candy, yummie.

Mamma har bakat en herrans massa julgodis och det är super farligt! Jag kan ju inte låta bli att öppna kylen och plocka fram glasburkarna, mumma! Nu slår vi på stort igen och bakar ytterligare en sort, den här gången mozart-kulor med nougat! Vilken tur att man håller igång sin träning! hoho :)



Från vänster: 1. lakritskolor toppade med flingsalt 2. Bounty's 3. Rocky-roads 4. Snöbollar





Vilken är er favorit bland allt julgodis? Har ni smaskiga recept på julgodis så HIT ME!  :)


christmas-gifts.

Har precis kommit innanför dörren, har varit igång sen kl. 10 imorse för att leta julklappar och fixa ärenden! Några klappar fick jag iallafall gjorda! Nu ska jag krypa upp i soffan med mina älsklingar Milo och Cleo! Dom är kelesjuka så det sjunger om det! Senare blir det träning med mamis på sportlife. Later




baggyjeans: Ralph Lauren Tshirt: Alexander Wang Jacket: Weekday Wedges: Nelly

Sprang in på MONKI här i stan tidigare idag och fann några godbitar, jag är mucho nöjd!


dinner at studio.

Jag är hemma och hälsar på i Sverige och har haft fullt upp sedan igår då jag landade! Mamma och jag har sprungit på stan, uträttat ärenden, kollat in julklappar och igår kväll käkade vi på Studio! Käkade en lax-sashimi. Mumma :) Nu ska jag strax åka iväg och börja fixa alla mina ärenden plus starta med fix av julisarna! Första stopp är media.markt och lämna in min trasiga canon g11 på lagning!

Gårdagens svettiga flyg-Tilda:








Ny kavaj från Compagnia Italiana. U like?

Nu är det dags att sätta igång! Va rädda om varandra, kram på er och ha en fin fin dag!


go sister go.

Har ni spanat in det här ännu? stylisernas presentation! HEJA syrran, du är bäst!



Kommer ni att följa stylisterna i vår?
Kom nyss hem från stan med mamma! är hemma i Swe, så skönt!
Fick med mig en ny skräddarsydd godbit hem från Compagnia Italiana, show u later! tjuss

off to the airport, next stop is sweden.

Ska alldeles strax puttra till flygplatsen för att flyga till Sverige en sväng över jul, huuu så skönt det ska bli att träffa min fina lilla familj o mina fina vänner! Som jag har saknat dom. Har bokat min Greklands resa också, åker hem dit den 17:e december, måste kolla till huset, julklapps-shoppa och sola såklart! ;)
Bag: LV Boots: Burberry Fur: Zara Jeans: GT Hat: Canada Goose Tshirt: Alexander Wang


Bekväm och skön flygoutfit! Förresten, ni som mailat mig angående jackorna som jag skulle sälja. Lottade för ni var så många som var intresserade. Har mailat er och om ni fortfarande är intresserade så hör av er. Annars kör jag om lottningen! Later Aligator

fell in love in missoni & j.brand.

Kikade runt på lite olika bloggar tidigare idag och fann Chloes blogg! Vilken liten söt mini fashionista hon är! Förälskade mig i hennes tröja från Missoni och jeans från J.brand! Måste ha köp på både byxa&tröja! Vilken tur att jag och mamis åker till Sthlm för julshopping nästa vecka då!


Nu ska jag packa färdigt och sedan ut med Milo i snön och busa! Han försvinner i snön! Krams

wearing my summer-dress.

Har hoppat i min långklänning som jag använde flitigt i somras! Den funkar ju lika bra nu fast såklart med grova strumpebysser under! Tror jag behåller pälsen ändå, gillar kombon!
Maxidress: American Vintage Fur: Zara Bag: Louis Vuitton Galliera GM


Väntar in min fina man, ska åka iväg och käka och fixa dom sista sakerna. Imorgon åker jag till Sverige, åh så jag längtar efter att få krama om familjen (syrran, bara som du fattas!) Krams


¨think im gonna keep my fur that i bought yesterday, kind of like it! Now I just waiting for my man to come home, and tomorrow i'm leaving for sweden, miss my family so much! Can't wait to see u!¨

Dear santa.

Det här bältet från LV får mer än gärna ligga i ett paket!
Vad önskar ni er helst i julklapp? Vad är årets bästa/sämsta julklapp?

new fake fur.

Min nya fake päls-väst som jag haffade med mig hem från stan tidigare idag! Jag är delad, vet inte om jag ska behålla den eller om den ska få åka tillbaka igen, vad tycker ni? Keep or not keep?

Har packat klart min resväska, snart åker jag till Sverige! Åh vad jag längtar. Har legat och myst med mina två hjärtan en bra stund. Nu ska vi dock hoppa i skorna och åka och käka på Mr. Choung med josse & micke, mysigt!


¨Wearing my new fur, don't know if im gonna keep it, what u guys think? keep or not keep?¨

lunch-date.

Drar iväg på lunch-date med Josse! Jag har äntligen vaknat till liv, knappt det! Nu blir det nyktert fram tills nyårsafton, det är tusan inte värt att dricka alkohol när man mår som jag gjorde igår! Period.

Ledig och skön klädsel!
Inatt drömde jag något hemskt, att 2 plan störtade! Jag som ska ut och flyga i övermorgon, fy fan! Jag mår seriöst dåligt för det! Varför drömde jag så för? huuua...

back to the sofa.

Vilken kväll det var igår, herre min gud. Jag mår som jag förtjänar idag, big time! En av dom värsta bakis-dagarna som jag har stött på, huuuu! Back to the sofa, tjuss


Silk-dress: Acne Leo-bag: Dolce&Gabbana Watch: Michael Kors







Kram och Godnatt!

new in from acne.

Köpte en ny klänning på stan igår från ACNE. Dragkedje detaljen på sidan gör hela klänningen. Den är enkel som fan men så snygg! Åker på redan ikväll då det blir lite partaj med alla vännerna här. Trevligt!

Kvällens klädsel, allt från acne förutom halsbandet från Efva Attling!



Nu ska jag iväg med Josse på aroma-massage i 90 minuter, hur jäkla skönt? Vilken vardagslyx! Kommer säkert somna, som vanligt när jag får massage! Ha en trevlig lördag mina fina vänner, va rädda om varandra, tjuss <3

lip-liner.

Köpte en ny läpp-penna på Make up store igår och efter att jag provat den så är jag fast! Läpparna ser så extremt mycket mer välvårdade ut, ser lite större ut och läpp-konturerna kommer fram lite x-tra! Alla plump-gloss kan slänga sig i väggen, detta är det nya, och det jag kommer att köra på framöver!
Jag målar i mina läppkonturer med läpp-pennan ¨natural¨ och fyller sedan i resten av läppen med Elisabeth Ardens eight hour cream på stick! Oslagbart! Två favoriter på en och samma gång! Kan ju inte bli bättre!




1: Bild före 2. Bild efter med läpp-pennan natural och gloss. U like?

Jag är super-nöjd med resultatet! WOW, vad en liten penna kan göra underverk!





my little bloppis.

Kollade igenom mina vinter-jackor och såg då att jag har alldeles för många som jag inte använder tyvärr. Den här fina marinblå dunjackan från Ralph Lauren köpte jag förra vintern och den är sparsamt använd då det var för varmt att använda den i Grekland. Har även 2 stycken Canada Goose jackor från förr-förra vintern i den vanliga parkas modellen (en röd & en beige) i storlekarna XXS. (långa & stora i modellen!)  Intresse? maila mig på [email protected] eller lämna en kommentar!







Ralph Lauren: Nypris: 3300 Mitt pris: 1800
Canada Goose: Nypris: 6000/styck Mitt pris: 2000/styck


Onödigt för så fina jackor att bara hänga instängda i en garderob, hör av er vid intresse. Om ni blir många som vill ha jackorna så får jag lotta!

Åker till Jönköping på onsdag så i sådanafall tar jag med jackan hem då, (goose jackorna är redan där!) och så fixar vi det då! Låter bra va? Endast seriösa köpare!

Goose jackorna kommer från butiken PARTNERS i jönköping. Ralph Lauren jackan kommer från en butik i Göteborg vid kompassen, (hjärnsläpp, kmr inte ihåg namnet på butiken!)

my new years costume.

Var och köpte en svart fluga häromdagen som jag ska ha till nyårs-outfiten! I år firar vi nyår i Köpenhamn med min familj! Ska bli så himla mysigt! Hur firar ni er?





Hade tänkt mig något i den här stilen fast med kostymbyxor, vinröda läppar och röd väska! U like?

¨Think my New Years-eve outfit gonna look like this, u like?¨



all about the skin.

Skinn, skinn och lite mera skinn! Jag är totalt förälskad i just den här outfiten! Vet inte vad det är, mest mörkt men med ett otroligt uttryck och en ¨cool¨ känsla! Bär min nya tisha idag, like it a lot!

kör på mina overknee stövlar, kan hända att jag får byta. Ute är det nämligen så förbaskat KALLT! Ska strax puttra iväg till solsiden och käka thailändskt med Josse innan matchstart! Ha en trevlig kväll lovers!

Kul och titta på bilderna från förr i inlägget under och från idag! vad man förändras. Coolt!

¨Run the whole outfit based on the skins today! Will soon go and eat with Josse, later the game starts! Gogogo! Fun to watch and compare current images with the post below, what you grow and become ¨older¨.

childhood memories.

Min syster skickade dom här bilderna till mig igår på mailen, jag skrattade högt när jag såg dom! Det är alltså bilder på mig och min syster när vi var små! Åhh....

Vem är vem syrran? :)
syskon på pippis häst! :)
Maskerad-kalas med bästisarna! Ser ni vart jag är? HAHA, lojsan, lilla prinsessan!
På våra första ¨egna¨ hästar!
På vår första ¨riktiga¨ cykel!
Visst är vi kopior som små? Knappt jag själv ser vem som är vem!
Nu ska jag städa lite här hemma och gå ner till posten och se om min jacka kommit än, hoppas!

RSS 2.0