gameday.

Köpte ett nytt halsband på stan idag, big is beautiful. Accessoarer kan verkligen göra en tråkig outfit hur rolig och chic som helst. Accessorera mera ;)
Fiiffigt, om du vänder på halsbandet så får du hel guld iställer för zebra.

Nu ska jag ta mig en siesta (som man alltid gör i Grek, sitter fortfarande i, hihi). Ikväll är det match och det är min första här i Norge, kom igen nu!

By the way, har en enorm saknad efter Grekland, mitt hus, mina underbara vänner där och det fantastiska vädret. Vilken tur jag har som åker snart... som jag längtar!

warm things.

2 nya varma vänner som har får flytta in i min höst-garderob! En kofta med inbyggd luva/krage och en stor orange lång halsduk. I adore u
Mitt hår ser jätte ljust ut, men det är för att jag står mot solen och tar kort i photoboothen! Just so u know!

Helvete, inser nu att jag har glömt min camera laddare i Sverige...

tigerbalm.

Nästa favorit i mitt badrumsskåp som jag använder mot min spänningshuvudvärk är TIGERBALSAM VIT!
Den är grym mot spänningshuvudvärk. Det enda du gör är att massera in en liten mängd med balsam just där du har ont. Det hjälper faktiskt. Testa du som har testat allt eller kanske du som inte vill ta tabletter för värk!


Bilden är tagen i photobooth ;)

Sitter i soffan med mitt kaffe och mille och kollar på ¨efter tio¨ med Malou von siverts! Ska strax ut och promenera med mille. Har hittat en super mysig väg längs en flod inne i stan.. Time to go, later!

i want this shoe so bad.

Jag vill ha, jag måste ha. Jag dör. Detta är ren perfektion mina vänner, ren perfektion.



brown worn leather.

Idag slängde jag på mig mina bruna slitna skinnshorts och begav mig för första gången själv ner till stan! Det gick ju alldeles utmärkt, hittade ju tom. hem igen! Sitter och beundrar mina fina köp. Det är ju ganska kallt här i trondheim så blev lite varme saker. Den snyggaste oversized orangea halsduken fick bla. hänga med mig hem! Orange är en färg som är riktigt snygg i höst!







Leathershorts: Zara Ankelboots: Dolce&Gabbana T-shirt: Alexander Wang Cardigan: Acne (new!) Bag: Miu Miu Glasses: Louis Vuitton

Någon som kan hjälpa mig med min canon g11 camera? Den är helt svart på skärmen så man ser inte ett skit när man ska ta kort, har jag kommit åt ngn inställning kanske? Korten blir ju ap dåliga! Please help me out!

in my bathroom cabinet.

...hittar ni den här super bra deo från Biotherm. Den återfuktar samtidigt som den ger en god doft hela långa dagen. Den här kan jag inte leva utan, absolut en favorit.

Ngn deo som ni kan rekommendera som är grym och håller borta svett-lukt?

miss u.

Idag har jag en riktig saknar dag efter min bästis Mariela i Grekland... snart ses vi igen snäckan!


Våra älskade vänner Mari & Seba
Pronto nos volveremos a ver a mi pequeña princesa. Te extraño tanto que duele. Muchoooo besos
Te echo de menos todos los lotes :(

bankoffice.

Klockan tio kom Harald (en person i klubben) och hämtade oss. Vi åkte till bankkontoret här i Trondheim för att fixa lite grejer. Efter det var klart så traskade jag hemåt, med första stopp på Rimi (syrran, kmr du ihåh Rimi? haha) för att handla lite mat och nödvändigheter. Nu är jag hemma men en kasse full av mat. Ska koka mig lite kaffe och studsa ut på terassen vår och sola. Solen är varm men luften kall och frisk.
A tired and pale tilda in clothes from:
Shoes: Converse Bag: Miu Miu Skin-trousers: Saint Tropez Hoodie: Viktor&Rolf Fur: Zoul


Titta vad jag hittade runt hörnet, ett cupcakes fik, yummie!


Milles kissepark...



Later Aligator, tjuss

mateus.

Jag älskar mina handgjorda fat, tallrikar, skålar och muggar från Mateus!
Jag saknar min vackra porslins-serie. (dom är i vår lya i Grekland) Det är mycket roligare att duka fint när man har vackert porslin. Jag har serien i färgen ROSA, (såklart!) trodde ni ngt annat?





Mateus är ett handgjort porslin som är perfekt att börja samla på då dom kostar lite mer. Finns i alla möjliga färger! rosa, blå, brun, lavendel...mm, mm
Gillar du mateus lika mkt som jag? vilken är din favoritfärg på porslinet?

Finns att köpa på IEMS.

being blonde.

Ah, idag saknar jag mitt blonda svall något otroligt! Funderar starkt på att gå till någon av alla frisersalonger här i stan imorgon och boka tid. Det är svårt det där... Once blonde, always blonde!

What do u think? Should I stay brown or go blonde again? Or should I go nuts and make a crazy colour in my hair like red? My hair is driving me crazy!

alexander wang bags.

Kom in i Alexander Wang heaven butiken yesterday. Alla snygga, hypade wang väskor hängde på rad och glänste.  läsare, vilken modell från A.W tycker ni att jag ska slå till på? Jag har beslutsångest!
Vilken modell ska jag välja? :) 1, 2, 3 eller nr 4?

Torsken står i ugnen och hallonpajen är färdigbakad!
Vädret idag är underbart, kanske bara en 10 grader men solen skiner som aldrig förr. Ska därför efter maten ge oss ut på en långprommis, spana in området och kolla in alla vackra delar Trondheim har att erbjuda, tips?

lookalikes?

Har städat, varit på stan och fixat grejer och nu sitter vi i soffan och myser framför HV! Maten står i ugnen, doftar ljuvligt här inne, jag är hungrig och kan knappt vänta. Ikväll blir det ungstekt fläskfilé tillsammans med en italiensk ruccola sallad! :) Till efterrätt blir det färska jordgubbar, hur gott?
Har pyntat lite här hemma för att få min prägel på det hela, u like? Det är en färdig-möblerad lägenhet vi bor i nämligen!
Min nya fina spar-gris chihuahua från Iems och min nyopererade lilla tuss! lookalikes? ;)

kanelbulle it is.

Har sprungit på stan, (dom har acne här, yipppe!) Fick med mig en ny godbit därifrån! Har även storhandlat mat och strax ska jag ställa mig i köket och baka en herrans massa kanelbullar! Så gott med en nybakad, rykande färsk kanelis med ett stort glas mjölk till fikat, yumm! Ngn som vill komma och fika? ;)
View from our new apartment in Trondheim.
Kanelbullebak it is.. vad ska ni hitta på? Pusselusk

Norway.

Hej och sorry för dåligt bloggande! Reste igår och hade fullt upp resten av dagen. Nu är jag iallafall här och det känns bra. Ska strax sätta igång att börja packa upp alla grejer, kläder och försöka få dom tillrätta!
Idag är det kallt, brrr... Ska tända upp vår braskamin här i lägenheten och mysa tillsammans med mille och en stark kopp kaffe! Senare ska vi kolla in stan och åka och storhandla. Bjussar på bilder då!
Såklart sitter min förlovningsring på vänster hand, blir spegelvänt när man tar kort i photobooth eller i spegeln. Så nu har vi rett ut det! Kramar tilda

ocean blue.

Sorry för dålig blogg idag men har legat i migrän som har varat i 3 dygn, hua! Nu är jag helt utmattad och huvudet väger lika tungt som ett klot ungefär. Ska studsa i säng nu med min lilla Mille som jag hämtade hem idag. Han mår bara bra men får gå runt med huva runt halsen så att han inte slickar på stygnen och i såret. Åh min lilltuss! Skönt att ha min lilla bebis hemma igen iallafall och så glad han blev när jag kom och hämtade honom. Sköterskorna sa att han hade legat och huttrat och gråtit igår kväll (han är världens mamma-gris), lilltuss!
Todays outfit:
Sweater: Zara Trousers: Saint Tropez Shoes: Acne Pistols Bag: Miu Miu
Nu har jag bokat resor, på torsdag åker jag till Norge och älskling. Den 17:e åker jag ¨hem¨till mitt Glyfada, om jag längtar? JAAAAAAA! Natti natt lovers.

fake fur.

Min nya fusk-pälsjacka jag köpte mig i förra veckan, I love u!




En osminkad och trött migrän-tilda just nu.

Hur ser ni på att bära riktig päls? Tycker ni det är ok?

choose.

Vilken av veckans outfit är er favorit?

1. Wellingtons: Hunter Leggings: VM Bag: Miu Miu T-shirt: Alexander Wang
2. Trousers: Saint Tropez Shoes: Unterque Bag: Gucci T-shirt: trong>Alexander Wang
3. Skin-trousers: Saint Tropez Shoes: Dolce&Gabbana Bag: Dolce&Gabbana Sweater: Alexander Wang
4. Costume-trousers: Zara Shoes: Converse Bag: Dolce&Gabbana Blouse: Zara

operation.

Vid åtta imorse var jag inne med min lilla muffin mille på djursjukhuset. Idag ska han opereras. Jag är supernervös för hur allt ska gå och jag vill bara att dom ska ringa nu och säga att allt har gått bra och att jag kan hämta hem honom..
Har legat i migrän, så ska vila lite till och försöka bli av med den skiten nu också. Kram

go blue.

Blev lite kalas igår med mina kära vänner, alltid lika kul! Ni är guld värda och vet precis vilka ni är. Satt först hemma hos Carro & Erik, tjötade en massa, diskuterade valet och frågor kring det (ni är väl insatta och ni har väl röstat för tusingen? Annars spring och gör det nu! Jag respekterar vad alla tycker, men kom igen nu blått o moderaterna...jag röstar för en fortsatt allians-regering.. hur röstar ni?


Carro, Molly och jag


Biglove


Mina fina bästisar Carro&Freja

Nu ska jag ta med min hundarna och ge mig ut på dumme-mosse och promenera en låååång promenad i ett riktigt höstigt väder, kan det bli härligare? Ikväll blir det växjö en sväng och senare blir det val för hela slanten! Jag är nervös!

Förstår mig inte på vissa människor som står och tisslar bakom ryggen? Varför så falsk helt plötsligt? Va den du är alla gånger istället.

polkadots.

Har varit hos Carro och hennes mamma, på a6 och lunchat med mamis och nu är jag hemma igen. Om en liten stund blir det hockey, go HV go! Ikväll tror jag att det blir lite vin med mina tjejer. Vad ska ni hitta på?
Todays outfit:
Älskar ni converse lika mkt som jag?

¨Att mixa svart med mörk marinblå är absolut inget fashion no-no. Tvärtom,
det är två färger som är ursnyggt tillsammans. ¨.
¨mixing black with dark navy is absolutely no fashion no-no. On the contrary,
there are two colors gorgeous together. ¨.

my home.

Sitter och kollar på syrrans bilder från Grekland när hon var och hälsade på oss. Jag längtar hem till mitt hus och mitt Grekland nu så jag håller på att smälla av... Har bokat flyg och åker den 17:e october. Med mig har jag ett stort gäng, så roligt vi ska ha det! :) Meropis, im coming home soon!













Nu puttrar jag iväg till Carro och hennes mammas butik. Tjuss

Big fuckin love.

Jag bara måste ha dessa skinnisar. Någon som vet vart jag kan klicka hem dom? Detta är kärlek mina vänner, ren kärlek. Någon som vet vart dom kommer ifrån? Eller vart jag kan hitta liknande? tack.
ni. ska. bli. mina. punkt.
Bild lånad från Sofis blogg

metallic.

Hoppade i metallic-jackan och kletade på det blodröda läppstiftet från Givenchy, done! Promenerade ner en sväng till stan, skulle kolla in den nya stora h&m butiken som hade invigning idag. Hittade dock nada, uääh! Nu är jag hemma igen och ska strax ta ut mina hundar på en långpromenix när solen fortfarande skiner. Rain, stay there u are!







Shoes: Dolce&Gabbana Bag: Dolce&Gabbana Leather pants: Saint Tropez Sweater: Alexander Wang

Gotogo, later

im in love.

JAG BARA MÅSTE HA DESSA SKOR:


Dom är slut på hemsidan, ngn som vet vart jag kan få tag på dessa i storlek 38? Ngn som kan hjälpa mig?

foodie.

Blev inget bakande av paj häromdagen. Så jag satte igång med bakandet idag istället. Syrran kom hem på lunchen och blev då serverad svampsallad med knaperstekt bacon till lunch och ljummen blåbärspaj till efterrätt! Jag älskar fruktpajer i alla dess former, (rabarber, äppel, blåbär, hallon, päron.) Det är min absoluta favorit-efterrätt.
Svampsallato med knaperstekt bacon
Min paj är gjord på råsocker & dinkelmjöl! Vilken är din absoluta favorit-efterrätt?

Nu ska jag ut med hundarna en sväng, sen ska jag och mille sätta oss i bilen och brumma mot hestra, ska dit och hälsa på mina fina svärisar. Vi hörs senare bloggisar! Älsklingen, good luck :)

Great smells.

Anna.k är en heminredningsbutik här i Jönköping. Det var 50% i hela butiken igår (pga. brand-damm), även på alla Yankee Candles ljus. Köpte bla. juldofter, kanel-socker och macintosh spice. (Jag fantiserar i huvudet om alla glöggkvällar framöver och alla tända yankee juleljus, love christmas!) Ah vad mysigt. Vi köpte hela 9 st av den största burken. Vilka är era favoritdofter?
Home sweet home & wedding day
Fresh cut roses & macintosh spice
Cinnamon & sugar (doftar ljuvligt till julen!)
Idag händer inte mycket, har varit ute med hundarna en sväng nu på morgonen och strax ska jag ge mig ut på en powerwalk. Jag behöver frisk luft och syre till hjärnan! Vad ska ni hitta på?

back home.

Tillbaka hemma igen efter en hel dag på vägarna! Innan vi gav oss iväg så svängde vi in på Anna.k heminredning och köpte Yankee Candles, hela 9 st blev det som fick följa med hem! Show u later! Svängde förbi och köpte en sallato nyss, mums! Nu väntar jag bara på syrran och mami, sen blir det BB! Tjohooo nu jäklar.
Todays outfit:
Bag: Gucci Skinnisar: Saint Tropez Tischa: Alexander Wang
Koftan i inlägget under kommer från VM och TH bootsen är köpta på Scorett

Tommy Hilfiger.

Här är mina nya, lite mer gå-vänliga skor från Tommy Hilfiger. När det gäller ¨låga¨skor så är det mc-boots som jag satsar på. Älskar det till både klänning på våren/sommaren, som till jeans och stickad kofta till hösten/vintern. Funkar alltså året om så om du inte redan har ett par, köp ett par! Super hett.
Gillar ni? Vilka är era favorit höstskor?

Nu åker jag till Växjö med mamma, hundarna och ett stort lass med grejer. Min bror har flyttat dit för att plugga och vi ska dit med alla hans grejer. Ska fixa i hans lägenhet, som att hänga upp gardiner och fixa i hans (tomma!) fönster, typiskt killar! ;) Åh så roligt. Ska svänga förbi Anna.k och köpa Yankee Candles så det luktar gott där också. Dags att dra, en dagens kommer senare.
Ni som undrar om Norge & Grekland, till Norge far jag nästa vecka, längtar efter min hubba, och till Grekland far jag den 17:e! Ah jag längtar efter mitt hem och hus! Later

todays.

Har varit ute och promenerat i ett smattrande och irriterande regn uppe på dummemosse med hundarna och proppen! Ah vilket lugn som befinner sig mitt ute i ingenstans, det enda du hör är fågelkvitter eller vindpustar. Efter det var vi och käkade lunch. Mycket trevlig dag!

Idag är det en sådan dag då man inte får många knop gjorda. Tror jag ska ställa mig i köket strax och slänga ihop en blåbärspaj! Mums:)
Hade ingen fotograf idag så fick ta egna! Sorry for that.

Leggings: VM Gummisar: Hunter Strumpor: Hunter Tischa: Alexander Wang Bag: Miu Miu

Soffan nästa, boka flyg till mitt Grekland, ringa djursjukhuset om Milles operation osv... lite gjort ändå!


golden brown.

Var sugen på en förändring i det lilla barret. Var såklart hos Pillan på hair inc i Jönköping och fixade till det. Hon är bäst och vet precis hur jag vill ha det. Tack igen pillis! :) När jag var yngre fixade jag och trixade med barret konstant, ena dagen super-blond, nästa dag mörk-brun. Nu är jag verkligen inte mörkbrun men jag har en härlig guldig färg som det nästan glimmar om. Snygg höstfärg och jag ÄLSKAR det!
Before:
After:
Vad tycker ni om min nya hårfärg? U like it?

Have been to the hairdresser and fixed my hair. Went from being blonde to
golden brown, I like it very much. Do you?

alexander wang.

Två nya bastoppar från Alexander Wang var det som jag hämtade ut idag! På basplagg tycker jag absolut att man ska gå på kvalitet istället för kvantitet. Superbekväma toppar i silke. Snyggt till vardags tillsammans med skinnbysser & pistolerna på tassarna. Enkelt och avslappnat men fan så snyggt! Kan inte slå fel.

egoboost.

Först och främst vill jag tacka er alla fina, underbara, snälla och varma människor som har lagt en kommentar! Jag kunde aldrig i mitt lilla liv ens föreställa mig den positiva responsen som ni givit mig, TACK! Mitt hjärta är varmt av lycka. Ni är fantastiska.
Ni är säkert en del som hurrar nu, och en annan del som gråter, yippe eller varför? Hurra, nu kan jag fortsätta att trycka ner henne och kasta en massa skit. Men jag ska ge detta en chans till. Det är mitt liv, min blogg och min frihet där jag skriver om precis vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Det är klart att ni ska kunna tycka till om det jag skriver. Det är ju det som gör bloggandet lite extra kul men snälla, skippa taskiga påhopp eller onödiga kommentarer, det gör faktiskt ont och är väldigt onödigt! Jag bloggar för att jag vill, för att jag tycker det är kul och för ER! Glöm inte det! Vart är girlpowern och vi tjejer ska faktiskt hålla ihop?

Nu kör vi på här ett tag, på gott och ont! I give it a last try. Bloggen kan komma att se lite annorlunda ut, kanske färre inlägg men det beror helt och hållet på er. Kanske ska vara mindre privat och mer ¨vanlig¨. Det kanske funkar bättre för oss alla?
Utdrag ur Blondinbellas bok, egoboost!

To u Kirby and all of your friends in Canada:
Thanks for all the positive feedback u given to me by your comments. I give the blog a last try. I missed you. Here we go!


this is it.

Det kanske är 1 på 100 kommentarer som är negativa. Men just ¨den¨ negativa kommentaren suger musten ur mig. Jag blir stressad, mår dåligt och ältar det negativa fram & tillbaka. Är jag verkligen sån? Gör jag verkligen så? Listan kan göras lång. Det finns/är så mycket ytlighet/avundsjuka här i bloggvärlden som jag inte vill vara en del i... Jag vill leva mitt egna privata liv utan att folk ska lägga näsan i blöt om allt. Jag vill vara anonym.
Jag vet, det är jag som bjudit in er till mitt privata liv, och jag vet att det är mitt egna fel... men jag måste ta en paus just nu, ett tag iallafall. Jag har ingenting mer att ge av mig själv, istället ska jag försöka hitta mig själv igen, jag glömde och tappade bort mig själv någonstans på vägen...

RSS 2.0