summer dream.

Fyndade en super fin vit sommarklänning med virkat liv & rund hals idag! Så fin på tillsammans med ett brunt läderbälte i midjan en ljuv sommarkväll/natt! Utan bälte funkar också, då blir den istället sådär slapp & härlig på!
Älskar det virkade livet, och det underbara skira tyget.

Kom nyss från långprommisen med mamma & hundarna! Vädret ute är ju fantastiskt härligt! Tror jag ska ge mig ut i friheten och springa för livet nu också! har kli i benen! Ikväll blire käk på en italienare & en grek! gotta! Puss

garden collection.

Stress stress stress... jag springer runt och yrar och får inget gjort! Fast jag har så mycket som jag måste pilla & göra! Ska ta tummen ur nu och promma bort till mormor, packa väskan för NewYork, käka mammas kålpudding, promenixa med hundarna runt rockis, växla pengar och åka till butiken i tenhult! Åh ibland räcker inte tiden till..
Bysser: zara
Skor: Dolce & Gabbana
Klänning: Garden Collection
Tunika/Jacka: Monroe
Älskar älskar älskar min nya jacka/tunika från monroe i sturegallerian! Den kommer bli min nya favvis!

bobbys.

Godmorgon alla sötisar! Sovit gott? Sitter och käkar frulle och kollar på efter tio! kulkul! Jag är verkligen helt död efter helgen, mina ben är som tugummi, mitt huvud är väck, och jag är alldeles glåmig! huuua! Väntar på lilla mami ska komma hem så vi kan ge oss ut och gå långrunda i skogen och frisk luft tillsammans med hundarna! Bheöver nog det tror jag! Ska även börja pack idag, för på onsdag morgon åker vi till NEW YORK, gissa om jag längtar? ngn som varit där som kan ge mig några sista tips? shoot!
Köpte Bobbys shampoo & balsam igår på coop! 2 st valfria flaskor för 69 kr, spring och köp! Ngn som testat det?

back home.

Sorry för dålig uppdatering! Men nu är jag tillbaka i Jönköping och då blire bloggande! Vilken jäkla helg vi haft i Stockholm då! Såååå kul... och så mycket underbart folk man träffat på! I lördags vare ju då möhippa för min fina vän Nina som gifter sig i juni! (jag ska vara tärna, yippe!) Vi var bla på sumobrottning, haha så kul! Relax på sturebadet och sen blev det god mat & mingel hemma hos Carro, vidare till Undici för ännu mera drinkar, sturecompagniet och mera shots, och sist men inte minst amba! Gud asså, idag känner man att man lever! Buuhuuu... dags för en dusch & hemmaspa! Det behövs idag! Pusss på er, hörs sen
Nina fick ner mig ganska fort!

Bruden med mussen

Underbart!

Carros fantastiska bord som jag blev kär i och ville stjäla med hem!

Min fina lill tuss

Klänning: Twist&Tango
Skor: Dolce & Gabbana
Min nya fantastiska rosa skapelse: Monroe

tussar på sture!

Finaste tussa

Sista stoppet: Amba




stockholm.

Okej sötisar, jag är i STOCKHOLM! Ni var många som kunde gissa det! :) Har lite lite brådis nu, ska nämligen iväg på ett möte nu och sen direkt till min älskling ninas möhippa! Hon gifter sig nämligen i sommar! Så glad för dig! Så vi hörs imorgon med massa bilder från helgen! Puss
Middag med älsklingstöserna Johanna & Josie


På italiano, johanna, josie och jag!


Hells kitchen


Skålar i skumpa med fina tjejerna! <3

Tack för en super fin kväll igår tjejer & killar, ni är fantastiska! :) Nu ska jag på möte o sen direkt till möhippa! Åh så kul! Uppdaterar er imorgon med massa mer bilder & annat gott! Stay tuned! Pusse

at the hotel.

Middag med goda vänners sällskap... såhär bor vi, gissa vart?

travelling.

Okej my dear readers! Nu sticker jag & lovsing på äventyr, vart tror ni vi ska? Packningen står klar och vi väntar bara på samåket, sen drar vi... Puss
...det bästa är att ni får hänga med på äventyret... spännande va?!

titanic.

Tittar på bilder från vår båt trip ute på medelhavet med alla underbara vänner för ett par veckor sen... Vilken jäkla tripp vi hade, sååå sjukt kul tillsammans med underbara vänner mitt ute på medelhavet! Kan det bli bättre?  I augusti kör vi titanic 2!
Min ängel mari & jag


The best team!

Kom nyss hem efter att ha varit och hälsat på mattis underbara familj! Nu är vi tillbaka i jönnet, myser med film & popcorn... imorgon ska jag ut på vift... kan tyvärr inte berätta vad jag ska göra! Vi hörs imorgon bitti med ett långt inlägg och sen så kör vi frågestund över helgen! Låter det bra? Krams o natti

which dress do you think?

Va problem med förra inlägget men nu ska det funka att kommentera igen!
Okej kära läsare, jag ska ut på galej i helgen och har svårt att bestämma mig för vilken utav dom här två fantastiska klänningarna jag ska ha på mig! Vilken tycker ni? Den svarta mönstrade f rån Acne med öppen rygg och puffig kjol eller den enkla rosa klänningen från Dolce & Gabbana med inbyggd bh?


Mönstrad klänning från Acne med öppen rygg


eller klänning från Dolce & Gabbana med inbyggd bh?

vilken tycker ni?

todays.

Såhär ser jag ut idag:
Jeans: Ralph Lauren
Skor: Dolce & Gabbana
Trench: Zara
Glajjor: Ray Ban
Scarf: Burberry
Väska: LV

Kom nyss hem med en ny camera, blev canon g11! Sitter och pillar med den nu, vilken camera, GRYM! Men jäklar så mycket inställningar det finns, ngn som har den? Please help me såfall, och berätta lite hur den funkar!
Diskuterar vad vi ska käka till lunch, jag blev sååå sugen på kålpudding, en riktig svensk klassiker! Hur gott? Ska bara få mamma att ställa sig och laga det! :) Klockan halv två ska jag vara på salongen och fixa mina naglar! Show u guys later! Puss och ha en fantastisk dag i solen!

My parents home.

Ni är många som verkar gilla min inredning! Jag är absolut inget proffs men älskar att inreda! Bilderna från senaste inläggen är från mina föräldrars hem som vi nu bor hos medans vi är hemma i Sverige och hälsar på! :) Mitt grekiska hem har ni under fliken mitt hem! :) Tänkte bjussa på lite bilder från päronens hem! Enjoy!
Vi hörs lite senare lovers!

plaid.

Lite ärrenden står på schemat! Jag ska iväg och käka lunch på lingon med älskling & davve! :) Sen ska vi iväg och kolla in camera! Så hedanefter lovar jag er fin fina pics! :) deal?
Rosa gummistövlar: Burberry
Scarfs: Burberry
Jeans: Dsquared
Top/tröja: Stella Mcartney

Hörs sen min fina bloggis vänner!

LV Passport.

Det här gömde sig i min påse från louis vuitton! Ett matchande passfodral i vit/grå till min neverfull väska i samma färger! :) Älskar det! Nu ska jag och matt iväg och köpa camera... Åker ju till New York nästa vecka så måste ha en bra camera! Tror det blir en nikon g11, ngn som har den eller testat den? Är den värd sitt pris? bra? Vi hörs senare med förhoppningsvis en ny camera i bagaget! Puss




Matchande lv neverfull väska & passfodral

aqua.

Nu är vi nyss hemkomna från piren och massa gooo foodie! Vi åt på nyöppnade Aqua, hos Josef och maten var verkligen fantastisk! Förätt blev en super smarrig carpaccio och varmrätten bestod av oxfile! yummie! Nu är jag så mätt och go så nu ska ja krypa ner i bingen jämte min älskling och kramas! Milo fick sova kvar hemma hos mamma & pappa tillsammans med Cleo! Dom trivs så bra ihop, så söta är dom! Nehe en "dagens" innan jag stack iväg och käkade får ni här! Sov så gott mina sötnötar så hörs vi igen imorgon! Ps. Såååå himla kul med alla nya läsare!! Puss på er alla söta själar!
Spetsig volangtopp: Mango
Stövlar: syrrans mysiga Hunter
Väska: Louis Vuitton Galliera GM
Jacka: Zara
Scarfes: Ceannis

Todays.

Vilket tråkigt väder, är det regn och grått i hela Sverige eller? Kom nyss från a6, hittade inte alls ngt kul... var inne på systemet och köpte moscato d´asti, dom ska utgå ur deras sortiment (buuuu!) så var tvungen att köpa upp hela hyllan! ... min favoritdricka! Finns inget fräschare! Nu ska jag o syrran snart bort till gymmet och köra skit! Jag är super taggad! :) Ikväll ska vi bort till piren och käka god mat! Mucho trevlans! Vi hörs senare!
Jeans: Dsquared
Ballerinas: Gucci
Linne m. inbyggd bh: Dsquared
Läderjacka: Helmut Lang

Mitt lilla face fastnar inte på bild idag...

Update: Cliniques anti blemish foundation finns på kicks och kostar 305 kr.

a gift.

Kom nyss innanför dörren, har varit och hämtat min lovsing å landvetter! Han hade med sig en superfin liten present hem till mig! Jag ääääälskar presenter! Det bästa jag vet! Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, sen ge mig av upp till a6 med syrran & mattis! muspus! Hör senare mina tussar! Puss
En påse med innehåll från louis vuitton!


What can it be?

Clinique anti blemish foundation.

Nu utökar Clinique sin Anti-Blemish Solutions serie med en foundation speciellt framtagen för hy med orenheter - Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup
"Varför nöja dig med att täcka över orenheterna när du kan behandla huden samtidigt?"
För dig med orenheter eller blemmor så är detta det perfekta sättet att behandla! Använd inte tjocka, feta, oljiga foundations på finnig/oren hy, det täpper bara igen ännu mer och fler orenheter kommer till ytan!

Så här beskriver Clinique produkten:
• Speciellt utvecklad för oren hy
• Effektiv men mild behandling av orenheter
• Döljer orenheter och rodnad
• Förebygger framtida utbrott att uppstå
• Varken irriterande eller uttorkande för huden
• Ger en lätt och naturlig finish


Ville bara tipsa er med oren/finnig hy! Jag har själv haft oren hy i tonåren och vet hur svårt, jobbigt det är att hitta rätt produkter! Nu puttrar jag till landis, ska hämta hem min älsklingsgris! Ett paket hade jag tydloigen också i 1:a klass, hihi! Jag som älskar överaskningar! Ni också? Vi hörs sen lovers!

training.

Godkväll! :) Så roligt med alla era kommentarer... ska försöka svara på allt ikväll! Kom nyss hem från en långprommis runt sjön med mamma & hundarna! Ganska kyligt i luften! Jag är ju grek och van vid den värmen nu! haha... Ska mixa ihop en god protein smoothie nu innan jag ska möta upp syrran för att dra till gymmet och svettas! Behöver det efter en väldigt onyttig helg! Imorgon kommer min älski hem från canada också! Lycka! Hörs sen lovsingar.
Från lunchen tidigare idag!


Ränder går aldrig ur tiden, den här fina koftan/tröjan hittade jag inne på GT idag!

buxom lips.

Sprang på stan en sväng med mamma och köpte ett par nya träningsskor, har glömt mina i Grekland! För dig som undrade så är jag bara hemma i Sverige och hälsar på över sommaren! :) Åker tillbaka till Grekland i juli! Haffade buxom lips från i.d i färgen amber på stan också! Ett läppglans som ger en lätt förstorande effekt! I love it! Köpte även en sak till men visar den senare! Nu ska jag och mamma ta cykeln iväg och luncha med syrran! Mys... vi hörs sen!
Plumping lip polish från i.d bare escentuals

walkin to the city.

Kom precis in från en promenad med hundarna, jag är svett! Har ju fart som en liten mygga bredvid dom två som hela tiden tycker att man ska busa! haha... ska strax in i en dusch och sen ner till stan med mamma! Ska boka ny tid till att fixa om naglarna, tid för det nu! Kör med vanlig gelé på mina egna naglar! Vi hörs sen lovers!
Jeans + spetstop: Zara
Väska: Dolce & Gabbana
Skor: Acne Pistols
Glasses: Rayban

Sjukt kassa bilder, tar bättre senare!

thinking.

Idag får ni möjligtvis det tidigaste inlägget! Kan inte somna om efter att mille väckt mig vid halv sju, han har tusan aldrig fått för sig att gå upp så tidigt innan! Jaja, sitter och kollar på lite bilder och jag saknar redan mitt GREKLAND och mitt hem... åhh! Sol & bad, kan det bli bättre?... nej jag tror inte det! Im coming back soon love!
Nä nu går jag ut och prommar med mille runt rockis... later!

UPDATE: Tack snälla blogg.se för veckans blogg på förstasidan! Jätte kul!

Götlaborg.

Är så trött så jag vet inte vad jag heter! Min lilla kropp pallar inte tvådagars fyllor längre, det går inte! Jag, nina & joanna började på avalon med mys och vindricka! Sen gick vi igenom varenda ställe tror jag, först var vi på berså och förade, sen nivå där vi träffade pontus & sella, så kul för det var verkligen längesen! Sen pep jag till hardrock där jag träffade mattis familj/släkt, supermyyys men lite fööör mycket shots med det gänget, buuuurr! Pillan ringde och så var jag helt plötsligt på BLVD! haha, verkligen kul att träffa pillifis igen! Jaja ni ser jag var överallt... klockan halv fem på morgonen bestämde jag och syrran att pipa hem, sagt och gjort! Nu ligger jag här hemma hos mam & pap i jkpg igen, och mår som jag förtjänar! Ska strax åka till kusinerna och fira lojsens 17 års dag! Grattis gumman! Vi hörs sen! Puss
Jag, finaste syster och älsklingen Ninis

Klänning: Garden Collection
Väska: Dolce & Gabbana
Skor: Ysl

Älsklings dessi, jag saknar dig massor!

looking back.

Sitter och kollar igenom bilder från syrrans systemcamera från Grekland! Åh vad jag redan längtar tillbaka, helt sjukt! Det är ju verkligen mitt hem nu, där jag bor, har mina saker och mitt liv.. Jaja, nu ska jag hoppa i lite kläder och packa väskan, för när syrran slutar jobba brummar bilen mot kära götet & avalon! Ses vi ute i gbg ikväll? Bjussar på lite Grekbilder från när syrran var och hälsade på!
Puss på er, nu sticker jag till Götet!


dress.

Blev lite för många glas vin igår på aw:n med mamma och susanne... är lagom seg i huvudet idag! Men så trevligt vi hade! Ligger i sängen och slösurfar runt på olika sidor... ska försöka sova lite för ska ju till min lilla ninis i Göteborg senare idag! Så måste ju vara fit for fight! Hur är vädret i gbg? Pussiluss
Den här vill jag sätta på mig ikväll tillsammans med mina nudeklackar från YSL! Så snygg!

Afterwork.

Sådär ja, nu är vi hemma igen efter vår lilla utflykt! Solen tittar fram här lite nu, så jag & syrran ska bort och joina mamma och hennes vänninor på afterwork! Mucho trevligt! Ett glas rosé i solen, ahhhh det kliar i kroppen! Så härligt... cykeln & syrran väntar, gotogo! Later
Stökig bild, vi får skylla på hundarna!
Bysser: Dsquared
Skor: Gucci
Väska: Dolce & Gabbana
Linne: H&M
Läderjacka: Helmut Lang
Brills: Louis Vuitton

odd molly.

Myser runt i syrrans söta rosa dress från odd molly med söta spetsdetaljer och ankelkorta volangade bysser! Ska snart bort till min kusin soffpropp och fika! Vet inte vad vi ska hitta på än, well see! Gbg or not? Vad ska ni hitta på? Puss krams

red roses.

Hämtade ut min röda, fina, underbara klänning från garden collection idag! Åh så fin den var på! Tänkt dig med ett par nudefärgade heels och lätt make... Längtar tills jag får sätta på mig den, kanske redan i helgen då det ev. blir gbg tillsammans med syrran för att partaja med min ninis... åh jag saknar dig! Josie, e du hemma me så häng på!

Protein spray.

Kom alldeles nyss innanför dörren, håret blev super fint, sådär somrigt ljust! Nu snaskar jag lite macadamia nötter och ska strax åter till stan för att luncha med syster & min barndomsvän/syster louise! Ska kolla in hennes mage, hon ska bli mamma i juli! im so happy for u! Ungen kommer att bli världens sötaste! I can promise u! Dags att kila, hörs senare! Puss
Den här lilla rackaren fick följa med hem från frissan! Den luktade ljuvligt!

Förstklassigt hår för trendinspirerad styling. En sprayinpackning med värmeskydd. Denna fuktgivande blandning av jasminblomma, sockerärt, vanilj, vete och soya hjälper till att skydda håret från värmestyling och UV-strålar samtidigt som den jämnar ut porösiteten.
Lämnar håret mjukt och välmående. Utredande.
Nyskapande Enviroshield Complex hjälper också till att skydda ditt hår från värmestyling och UV-strålar.

Användning:
Spraya i fuktigt hår och kamma igenom. Föna, platta, locka och styla som du vill. Bra att använda efter färgning för att förhindra att färgen bleknar eller tvättas ur.

hairdresser.

Frissan ringde nyss till mig och sa att hon var lite försenad! Så snart ska jag pipa bort, såå skönt! Äntligen bli lite fräsch i huvudet! Pillis, min andra frisör som jag gått till i alla år... jag kommer till dig och fixar bröllopsfrisyrer! Tar en runda runt munkan och så bokar vi in någon tid!? Pillan, kan jag varmt rekommendera alla, hon är grym på att klippa & göra snygga fest frisyrer! Hairinc
Armyjacka: Zara
Väska: Dolce & Gabbana
Ber frissan ta före & efterbild på håret så får ni se senare! Kramisar

fresh air.

Behöver frisk luft så tar med mig hundarna och traskar runt rocksjön! Har lite lätt huvudvärk! Mamsen & jag var på ica maxi innan och köpte färska räkor som ska tryckas med lite moscato & goda ostar! Till efterätt blir det macadamia nuts & fruktsallad.... Har snöat in mig på alla sorters frukter, om du är sötsugen & vill skippa gottat, tryck frukt, för det får du äta i massor! Et litet tips bara! Puss
Den här lilla rosa söta clutchen från armani haffade jag på Frankfurts flygplats! Så himla fin till sommaren och alla dess klänningar! Kolla bara in alla färger, tuttifrutti, u make me happy! Underbara! :) Vilken färg hade ni valt?

leopard.

Hallå! Kom nyss från stan, fick klipptid imorgon på det nya stället vid vattnet, yeey! Ska strax promma bort till mormor och ge henne nyckeln till vår lya i glyfada och berätta lite om vart dom ska gå, bästa restaurangerna, stränderna osv. Hoppas lilla mormor bjussar på gott fika också! ;) Sen ska jag bort till ica maxi och köpa macadamia nötter, jag är BEROENDE!
Coat: Zara
Bag: Dolce & Gabbana
Maxi s kirt: Asos
Shoes: Acne

Later Aligator lovers. tjuss

at home.

Sitter och äter frukost med mami! Det var inte igår... så muspusigt! Det är ju jätte KALLT här hemma, hallå, jag fryser ju ihjäl... det är ju super röset och kyligt, va fasiken, det är ju för tusan slutet av maj... vädergudarna, ge oss SOMMAR & sol i Sverige nuuuuuu! Var är vädret, sommaren & solen någon?
Myser med frukost här ute!


Tummen upp för att vara hemma, tummen ner för vädret!

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska pyssla med, ska iallafall ner till frissan och boka tid, ska färga och toppa det slitna... well see om det finns ngn tid! Sorry för dåliga bilder & uppdatering, men igår flög jag heeeela da gen, och idag har jag inte rotat fram cameran, så blev photobooth! Later

Kika in senare så ska jag visa er en ny rosa sak i mocca! Guess what??

breakfast at starbucks.

Herregud, känns hel lustigt att packa för att åka till mitt andra "hem", Sverige... Killarna har varit och hämtat tre stora resväskor som ska med cargo hem till sverige! Jag är färdigpackad och redo tror jag! Ska vara hemma i Sverige i ca. 1.5 månad innan jag åker tillbaka hit till Grekland... så mycket jag ska hinna med...
Käkade en god frukost på starbucks, chicken wraps & mango smoothie, mucho gotta! Nu är vi hemma igen, jag packar det sista och milo har tagit sig en tupplur i joannis resväska! Så söt! han blir alltid så orolig när resväskorna plockas fram.... Nu ska jag studsa ut i solen och sola en sista sväng innan kalla sverige? eller? Puss


asteria.

Hur vackra vyer är det inte?
Här har ni lite bilder från stranden idag, asteria beach är verkligen fantastisk! Nu ska jag ta en liten siesta, har inte kommit så långt än, allt går väldigt sakta... haha! kramisar

bling.

Jag har säkert tappat min ipod i golvet tusen ggr, så idag kom min älski hem med ett skal till den... i bling! HAHA, jag kan inte hjälpa det, men jag älskar såna flickiga saker! Vad tycker ni? hot or nerdie?
Jag & syrran kom nyss från stranden, vi mötte upp lovisen på la pasteria och käkade en god sallad! Nu är vi hemma igen, jag med en irriterande huvudvärk... ska hoppa i sängen och vila lite! För ikväll ska vi möta upp dom andra för middag på sushimi! Mumma! :) Vi hörs senare med beachbilder & kvällens outfit! Puss



beach.

Nu är strandväskan färdigpackad och klar! :) Kom nyss från gymmet, och nu sitter vi och käkar frulle, herregud, en stressig dag idag.... imorgon åker jag ju till Sverige och det är mycket som ska fixas och ordnas innan! Ska upp med millemannen nu och göra en veterinär koll hos farbror doktorn, sen är han klar för att flyga med mamsi! Ledsen, har så mycket att stå i,  skriver mer sen... kramis

my lovely friends.


Lite pics från igår kväll:
Mari, jag, syrran & iva
Syrran, Gabi, Mariela och en till brasse
Sebas & lovsing
Kärlek!
Min prinsessa & jag
Dancin
I got a feeling....
Vi är såå trötta idag, kom hem klockan 06.30 på morgonen idag från partyt igår kväll, men så kul vi hade! Vilken gäng, känns vemodigt att lämna alla och åka hem till Sverige över sommaren! Men dom andra åker ju med hem, så vi ses igen i augusti, mari min lilla prinsessa, im gonna miss u mucho! :( Nu ska vi beställa mat från vinzenso och sen slänga på en skräckis, inte många knop gjorda här idag inte! Pussokram

sailor.

Blått+vitt+guld+randigt är alltid lika hett och fräscht på sommaren! Stilrent, enkelt men ack så snyggt! Här är två favoriter i min garderob inför sommaren!
Cardigan med dubbelknäppning
Höga sailorshorts med ankar knappar, sweet!
Slänger upp lite bilder från igår senare!

Gold.

Nu är jag färdig makead & klar! Känner mig som en gammal tjusig lady från 60 talet med maffiga guldsmycken, svart eyeliner, stort sprayat hår och leopardkläder! But i like it! Smuttar lite på mitt moscato för att komma i stämning! Jaja, dags att pipa, vi hörs imorgon mina snyggingar! KÄRLEK
My new heels from Dolce & Gabbana

me and carrie.

Här på bilden sportar jag likadana solglasögon från märket mykita som Carrie Bradshaw (SJP) i nya trailern från sex & the city 2! HOT OR NOT?







Mac makeup.

Lite nytt från mac i sminkväskan!
1. Eye shadow i färgen honey lust. Sådär guldig & skimrigt fin till brun hy!
2. Mineralize blush i färgen light over dark. Även den super fin till solkysst hy!
3. Eye brow marker Lingering. Perfekt till mina solblekta ögonbryn!
Älskar alla guldiga toner på solkysst hy! Allt från smink till smycken och kläder! Ikväll ska vi på avskedsfest för alla som åker hem över sommaren. Jag har tänkt mig leopard, maffiga guldsmycken och guldig make! Kika in senare så får ni spana in kvällens outfit!

Burberry.

Jag och syrran har käkat en god frukost efter en långprommis vid stranden med mille! Vädret är ganska tråkigt idag, typiskt! Lite små regn men sjukt kvavt ute, mitt huvud värker när det är så kvavt! Vi pyser ner på stan en sväng istället! Syrran skulle haffa ngt på zara hon hade sett! Idag kommer älsklingen hem med och ikväll blir det utgång med hela gänget, alla börjar ju resa hem nu över sommaren när dom är lediga så ska bli tråkigt att säga hejdå till alla, två månader tills vi ses nästa gång, mari, im gonna miss u muchooo :( Later
Dagens:
Jeans: Dsquared
Jacka: Vero Moda
Scarf: Burberry
Stövlar: Burberry
Väska: LV

Update: Jackan rök av lika fort som jag satte på den, alldeles för varmt, svettas redan!

Santorini.

Färdig & klar! Har fått så mycket färg idag, trots hög faktor! Dioren är fantastisk! Ska strax puttra iväg till en italensk restaurang som ligger i stan! Underbar mat, jag ska ta en mega carpaccio! Älskart!
Ni är för roliga, ibland kommenterar ni som tusan, ibland nada! Mycket roligare att blogga när ni lämnar en kommentar! Gotogo, puss på er små tussar
'
Kvällens pudriga outfit:
Byxor: Dsquared
Skor: Genius
Linne: H&M
Kavaj: Asos

alexander mqueen.

Ligger ute vid poolen och solar & badar! Sjukt varmt idag! Måste bara tipsa er om diors solkräm med bronzer, den är helt fantastisk, den doftar underbart, den ger ett härligt glow och du blir BRUNARE! me like! Så spring och köp om du vill dofta gott på beachen i sommar och om du vill bli lite brunare än alla andra! ;)
Har på mig syrrans nya glasses från alexander mqueen! Så snygga!

Dolce & Gabbana.

Detta var vad som gömde sig i dolce&gabbana kartongen! Ett par skyhöga kilklacksskor i nudefärg med insida & undersula i leopard! Details it is! Im lovin it!
U like?
Kom nyss hem från gymmet, körde ett pass varav 40 min crosstrainer, 40 motion på bandet i uppförsbacke! Jag kan säga att mina ben är lagom möra nu! Nu ska jag göra en smoothie och koka ägg! Utan ägg till frulle överlever jag inte! Haha, solen kallar, tjuss!

tussels.

Nu puttrar jag, syrran & mille till mari & franchi! Vi ska mysa, grilla gott kött, äta en stor fruktsallad och spela wii, en perfekt torsdagskväll enligt mig! Ska bättra på min muskelmassa ytterligare med hjälp av wii! Haha, mina små spaghetti armar värker som tusan sen sist! Så alla, utmärkt träning med wii! Dags att dra! Puss på er
Tunika från monrow med tussels!




With this wedges im walking away, ciao bella!

shopping.

Halledusingen, kom nyss från stan! Har sprungit där sedan imorse, det var molnigt ute så då passade vi på! Fick med mig massa fint hem, bla ett par heels från dolce&gabbana, solkrämer med faktor från dior och lite annat smått & gott! Käkade lunch på fridays med mari, en god fräsch ceasarsallad och en strawberry mojito! Yummi! Nu är vi hemma igen, ska göra en god fruktsallad med innehåll av jordgubbar, melonas, körsbär & vinisar! Hörs sen! Puss
Sprang på stan i min nya juicy couture dress! Lovin juicy!


Vad gömmer sig i den här kartongen tros?


Underbart doftande solkräm från dior med faktor!

vive mar.

Jag & syrran håller på att fixa oss iordning, mariela kommer och hämtar oss halv tio! Vi ska ut & käka på vive mar, en fantastisk restaurang där du sitter med havet som din bordsherre! Försöker att komma i stämning med ett glas moscato! :) Kör på shorts idag, för värmen sitter fortfarande i, och klockan är nio! Hur är vädret hemma i Sverige? För övrigt så är mitt hår katastrofalt idag, men jag orkar inte fixa det! Nej dags att dra, vi hörs sen! Pusskrams

Jeans shorts: Dolce & Gabbana
Linne med inbyggd bh: Dolce & Gabbana
Väska: Louis Vuitton
Skor: Zara

Foodie.

Sådär ja, nu var vi hemma, herregud vilken tid det har tagit! Men ack så skönt, fixade tassarna, händerna och ansiktet, hade solskador i mitt ansikte så gjorde ngn behandling för det! Jag måste börja tänka på att blocka mig mer i ansiktet! Man vill ju inte se ut som 60 när man bara är 22!! :) Brukar ni smörja in er i ansiktet med faktor när ni är i solen? Nä nu ska vi sola lite, (med hög faktor!) och käka gott plock, som italiensk kallrökt salami, den bästa, goda ostar, frukt och ett glas moscato d'asti! Senare kommer dagens outfit! Krams

The gym.

Syrran & jag kom nyss hem från ett svettigt pass på gymmet! Har sån sjuuuuk träningsvärk i armarna från wii:andet igår, hahaha! Ska ner och köpa till fitness spelet & yogan till wii, ngn som har testat det? Vilket spel är bäst? För det finns ju verkligen en djungel av träningsspel! Nu ska vi käka lite frulle och sen puttra ner till skönhetssalongen, 2 timmars behandling står på schemat! Sen ska tassarna få sig en omgång oxå! Efter det blir det att njuta av solens varma strålar! Underbart! Hörs sen!
På bilden bär jag mina ray bans, modellen JACKIE OHH II

spa day & starbucks.

Godkväll sötisar! Kom nyss hem från en snabbis på stan, jag & syrran skulle ner för att fixa till dom små tassarna men det fanns inga tider, så bokade in imorgon, pedicure & ansiktsbehandling! Ska bli så skönt! Jag älskar verkligen att ta hand om sig själv & skämma bort sig! På vägen hem stannade vi till vid starbucks och köpte soya latte & syndade med en frappe caramel cream! Farligt god, ngn som smakat den? U like? Nu lagar vi lite käk, kyllingsallad! Yummi in my tummi! Vi är för trötta för att göra ngt idag så vi blir bara hemma! Skönt det med! Ska slänga på wii och köra figting & tennis! very funny! Puss på er och trevlig tisdagskväll!

all my love.

Kom nyss hem och kikade in på bloggen, herrejesus, mina antal besökare hade ju exploderat! TACK blogg.se för förstasidan! Hoppas alla ni nya läsare fortsätter att kika in! Och tack igen för alla fina kommentarer ni lagt! Ska försöka svara på alla så fort jag får tid till det! Ni är fantastiska! All min kärlek till er.
Nu ska jag och syrran som nyss anlänt fira med skumpa & stoj och poolbad! Puss
Jag & min tvillingsyster Joanna!


Nu hoppar vi i poolen, skål på er alla söta!



visit.

Godmorgon! huuua vad trött jag är idag, vi kom hem kl 3 natt! Vi var hos Gabi, käkade pizza, drack coronas och satt och pratade hela natten! Rodrigo hade gjort en film från vår helg ute på havet, såå kul, som vi skrattade!
Idag är det ingen vanlig dag för idag kommer SYSTER hit, im so happy! Som jag saknat henne! Hon kommer hit en vecka, och sen åker vi hem till Sverige, och förhoppningsvis vår, eller? Min älskling åkte idag för träningsmatch  och kommer senare! Gotogo! Har lite att fixa! Kisses
Skumpan står på kylning och är redo! Jihoooo!

D&G shorts.

Har varit och storhandlat mat tills bästa syster kmr hit imorgon! Sprang även in en snabbis i min favoritbutik och haffade två par shorts! Enkla och super fräscha! Nu ska jag studsa ut i solen och sen ska vi käka sushi ikväll på den godaste sushi restaurangen med Simao & Iva, efter det drar vi alla till Gabi och kollar in filmen från båt turen som Rodrigo har gjort! Funny! Puss på er

Answers:


Kul med så mycket frågor! Ni är ju för härliga! Tyvärr så svarar jag inte på frågor om pengar, för det är enligt mig privat! Hoppas ni förstår det! Okey, lets go!
  • Hur träffades du & Mattias? Vi träffades för många, många år sedan då han gick på fotbollsgymnasiet på samma skola som jag! Det tog ett tag innan det klickade mellan oss, men nu är oskiljaktiga! Han är min själsfrände, stora kärlek och bästa vän!
  • Studerar du? Jobbar? Just nu gör jag inget utav det, men efter sommaren så börjar jag plugga här i Grekland!
  • Bäst/sämst med Grekland? Trivs du? Det bästa med Grekland är klimatet, det sämsta är att dom ligger så långt efter i utvecklingen än tex mot Sverige! Jag trivs kanoners här! :)
  • Favoritplagg/sko/väska? Åh vad svår fråga, jag har tusen olika favoriter! Men klänning är ju alltid fint, och såklart höga klackar! My kind of melody, mina louboutins ligger högt upp på den listan! Väska får nog bli den klassiska Chanel...
  • Hur tränar du/äter du? Jag försöker att träna på gymmet en gång om dagen, except for sundays! :) Jag kör oftast 40 min crosstrainer för hela kroppen, och 40 min löpning på bandet! Här hemma har jag ett flertal övningar som jag fått av mattias, som är för rumpa, lår och mage! I will show u guys in the blog soon! Jag försöker att skippa för mycket kolhydrater, ex potatisen/pastan/brödet till en köttbit, då tar jag en stor sallad istället! Men se till att det inte går till överdrift, ibland får man synda också! Det gör jag! Min synd är glass & godis! Vem gillar inte det?
  • Hur kommer det sig att du flyttade till Grekland? Jag valde att flytta med min pojkvän hit, han spelar fotboll här! Thats why i moved here!
  • Bloppis? Det blir lite svårt med bloppis här för att jag tror att frakten till Sverige blir apdyr... men jag ska kolla upp det, har högar av kläder som ska väck!
  • Stilförebilder? Hmm, jag har inga speciella stilförebilder, jag inspireras av allt, min omgivning, ngt jag ser osv.
  • Längd/vikt/är du förlovad? Jag är 1.68 cm lång och väger 46 kg! Nej, jag o mattias är inte förlovade!
  • Favoritmärke? Har inget riktigt favoritmärke, jag älskar att blanda budget/lyx, allt från h&m och zara till chanel och gucci!
  • Utbildning? Vill du plugga vidare någon gång? Jag gick samhäll/ekonomi i skola n och såklart vill jag plugga vidare någpn gång, vill bli hudteraupeft, så det ska jag plugga till så fort jag får chansen! Lite svårt här dock. Nu efter sommaren blir det språkplugg här!
  • Vad jobbar din kille med? Han är fotbollsspelare!
  • Vad gör du på dagarna? På dagarna umgås jag med mina vänner här i Grekland/fikar/shoppar/tränar!
  • Vill du ha barn snart? Jag älskar barn, det kommer när det kommer!
  • Hur många tattos har du? Och vad står den på armen för? Jag har 4 st tattos och den på armen står för min tro, mitt hopp och min kärlek på italienska!
  • Hur länge kommer ni att bo i Grekland? Mattias har ett kontrakt så vi vet inte, 3 år till på pappret!
  • Är det stor skillnad mellan Grekland /Sverige? Ohja, det är verkligen en stor skillnad, Sverige är så mycket mer strikt och ligger så långt före i utvecklingen än Grekland! Här är det manjanas! :)
  • Är dina svarta glasögon från LV? Färger? Pris? Yes, märket på dom är LV, bågarna finns i röd, vit och svart och priset ligger på 5000 kr!
  • Tänker du alltid på vad du äter? Har du en ätstörning? Nej jag tänker inte alltid på vad jag äter, jag äter allt med måtta! Och försöker att äta så nyttigt som möjligt! Nej, det har jag INTE!
  • Varför står du alltid böjd på dina bilder? Haha, gör jag?
  • Har du alltid bott i Jönköping? Jkpg it is, det är där jag är född & uppvuxen! Älskade lilla hålan jönnis!
  • Röker du? Ålder? Jag feströker ja! Är 21 år gammal!
  • Du är ju fotbollsfru! Är det tråkigt? Haha hatar ordet fotbollsfru, men okej då! Nej det tycker jag verkligen inte, jag är bara 21 år gammal men har redan fått se och uppleva så mycket tack vare det! Klart vissa dgr då man är super ensam, men då åker jag till Mariela och då gråter vi ihop! Vi är ju alla i samma situation!
  • Är det inte svårt att gå i så höga klackar jämt? Nej det tycker jag inte, jag älskar mina klackar!
  • Vad ser du dig själv som? lyxhustru/hemmafru? Haha inget av dom, jag är Mathilda, en vanl ig svennebanan!
  • Har du fått kämpa för att ha s ån kropp du har? Det gäller att äta rätt och röra på sig så kan alla få den kropp dom vill! Kom igen! :)
  • Hur är det att bo i Grekland under krisen? Vi har inte alls märkt av det så här i Glyfada, men har sett hur det är inne i athen, herregud! Folk är ju tokiga!
  • Hur länge har du och Mattias varit tillsammans? Bodde ni ihop innan flytten? Vi har varit tillsammans i 3.5 år och yes, så gott som, jag flyttade inte alla mina grejer med tanke på att vi ändå skulle flytta hit till Grekland kort efter!
  • Har ni planer på barn/giftermål? U never know when the day will come!
  • Vilken skola gick du på hemma i Sverige? Södergårdskolan 1-6, Sandagymnasiet 7-3!
  • Vilka speciella trender gäller i sommar? Army, Puderrosa, romantiskt, bohemiskt!
  • Du är ju bjärsas tjej, känner folk igen dig på stan? Det är ju inte jag som är känd för något, haha, jag håller mig helst i skymundan! Där trivs jag bäst! Svaret på frågan, ja tyvärr! haha
  • Skostorlek? Jag har storlek 37-38 beroende på skor!
  • Ditt dyraste plagg? Min helmut lang läderjacka!
  • Höger/vänsterhänt favoritfärg? Höger, rosa!
  • Hur många unika läsare har du per dag? Runt det fyrsiffriga!
Sådär ja, hoppas ni blir nöjda! Jag har satt ihop alla frågor för många var liknande varandra! Nu vet ni kanske lite mer! Har jag missat någon fråga? hojta till... Nu ska jag studsa ut i solen! Pusss

Back home.

Heeeeej! Jag är tillbaka på land igen! Vi har haft det helt fantastiskt skönt, solat, badat, käkat gott, partat och massa annat kul... mer om det imorgon! Tar era frågor då med! Good? :) Nu ska jag duscha millesson som är alldeles skitig! Bjussar på lite bilder sålänge! Puss
Puss sålänge!

Ask me.

Vad passar inte bättre nu när jag är iväg mitt ute på medelhavet hela helgen än med frågestund!
Fråga på! Vad vill du veta? Shoot!

Going out with a yacht!

Godmorgon sunshines! Vaknade nyss och nu sitter vi och käkar gröt & frukter! Yummie! Igår när vi var och käkade ett gäng så kom vi på den briljanta idén att hyra en yacht över helgen! Sagt & gjort, ikväll åker vi ut ett gäng med en hyrd stor stor båt med chaufför över helgen till olika öar! Ska bli helt fantastiskt, och vädret strålar! Kan det bli bättre? Så nu ska jag och Mariela ner och handla mat och massa gott och jag ska springa på pedikyr och fixa tassarna så att dom blir fina! Hundarna ska med också såklart! Så ska på jakt efter en flytväst till millsson! Dags att dra, hörs innan vi puttrar till hamnen senare! Kramar
Kort stickad magtröja & Raybans!
Fantastiska ballerinas i läder med stenar & diamanter!

Steakhouse.

Nu sticker jag och älskling ner till steakhouse och käkar massa gotta! Jag är så hungrig så jag skulle kunna äta upp hela glyfada... Älsklingens mysisar sitter på, nu pyser vi! Puss
Mysis dag med mysis kläder! Allt ska vara mys idag! En sån dag bara!

Party.

Godmorgon vänner! Hoppas ni sovit gott, det har jag! Ligger fortfarande i sängen, med datan i knät! Ska strax dra mig upp och slänga ihop en mega frulle, hungry the day after, men först ska ni få bildisar!
Vi hade super trevligt igår kväll, mycket härligt folk, trevlig stämning och live brazilian music! Fast, det var nästan fööör mycket folk, och fööör varmt så lilla tilda fick blodsockerfall och föll i i en liten hög på golvet tills hon vakna upp 5 minutas senare med a lot of staring faces i nyllet.. haha, vilken tur att det gick bra tillslut! Men guuud så pinsamt! Tack alla för hjälpen! Ni är änglar!
My angel & me
Puss på er!

glitter in the air.

Vi sitter och tar en fördrink och strax puttrar vi till partyt! Partyklänningen sitter där den ska, klackarna är på, håret är fixat och sminket är redo! Ja, allt är som det ska med andra ord.. Ha en fin kväll alla söta! Puss
Här har ni denna fantastiskt vackra lilla glittriga figurnära skapelse, how beutiful?

THE BODY SHOP.

Kom nyss från stan, hittade lite smått & gott, bla en klänning som är så FAB! Ska ha på mig den ikväll är det tänkt. Vi ska nämligen på Claytons ( en kille i lagets) restaurang invigning! Ska bli sjukt kul, och festen fortsätter efteråt på Balux! Studsade in på body shop och kom inte ut tomhänt, like always! Nu ska jag ta med mig min lunch som består av jordgubbs/melonsallad ut i solen! Kramis
Fotfil till stackars små tassarna
Brazil nut for your hair, define and no frizz (rätar ut lockar)
Body scrub citrus for your body, smells so fresh
Body Puree

at the beach.

Kom nyss från stranden, har haft en helt fantastisk dag med alla vänner! :) Gabi, mariela, sebas, älsklingen och simao! Har druckit gott, solat, badat och skrattat i mängder! Kollade in solnedgången också, så vackert! Vi ska mötas upp alla senare igen för att gå ut och käka chinesiskt! Im happy!
Och du din idiot som skriver att jag borde köpa nya större bröst, för att mina tydligen är för små. Köp dig ett LIV! Jag skrattar åt dig! Puss

neverfull.

Detta var till mig i påsen från louis vuitton, en ny neverfull, fast i vit&grå. Fina sommarfärger! Eller hur? Nu puttrar vi till stranden ett gäng och solar & badar, ska ringa Mariela och fråga om hon ska med! Vädret är helt fantastiskt även idag, högsommaren har kommit!! Have a nice day!
Louis Vuitton Neverfull
Nu drar jag till beachen, puss till er!

Necklace.

Här ser Milo i sitt nya fina halsband från Louis Vuitton! Han är så mallig i det! :) haha!
Har precis kommit hem från en strandpromenad med mille och nu är vi hemma igen och käkar lite frukost! Snart kommer städerskan och då passar jag på att åka upp till gymmet och köra ett pass! Härligt! När lovsen kommer hem från träningen så är vi ett gäng som ska till asteria beach! Gymväskan och strandväskan är packade, dags att sätta fart! Kramis

Louis Vuitton.

Kom alldeles nyss innanför dörren, åkte imorse till kifisas för jag skulle kolla om min chanel jumbo väska hade kommit in, men icke! åh så arg jag blir, den kommer inte försen i slutet av maj :( Så får kolla in den i new york stället och köpa den där! Längtar ju efter min jumbo! ;) Vi hittade lite annat inne på louis vuitton, en sak till mig, en sak till mattias och en sak till mille! Hade en mysig dag, käkade youghurt glass, mucho gott i en stekande sol... Fick det bästa samtalet innan från min syster också, hon kommer HIT nästa vecka och ingen är gladare än jag! Älskade sisslan visslan, längtar! :) Nu ska jag hoppa i poolen, är alldeles klibbig! Puss
Klänning: Zara
Skor: Acne Pistoler
Väska: Miu Miu
Glasses: LV
Soffpropp, nu gör du allt du kan för att komma med hit till Greklandet på tisdag! :)

Good night.

Godnatt mina små tussar. Nu har jag och mille hoppat i bingen, jag skippa utgången idag, (herregud, har jag gått och blivit gammal & grå?) Mariela skulle inte heller med så då sket jag i det också, much more muspusigare att vara hemma med min lilla skatt millson, I prefer the last one! Tänkte jag skulle slänga in en frågestund ngn dag, u like? Pussonatt

heidi montag.

Hittade en bild på Heidi Montag nyligen, herregud vilka lökar! To big or what??



Golden.

Godmorgon sweeties! Allt bra? Vaknade nyss, tog en rejäl sovmorgon idag, mycket skönt! Blev ingen utgång igår, vi var bara hemma, beställde hem mat, och kollade på hachiko! åh vilken mysig och fin film, mös lite x-tra me mille efter! Människans bästa vän ÄR hunden! :) Nu ska jag hoppa ut i solstolen, bada i poolis och bara ta det lungt! Trevlig söndag på er...
Bilder från i förrgår! :)

Asteria beach.

Kom nyss hem från en hel dag på stranden, shit vad varmt det varit idag! Har nästan fått ligga i havet hela tiden för så fort du kommer upp och ska sola så blir det varmt och klibbigt! Har druckit goda färskpressade juicer och strawberry daquiris... yumm! Nu är vi hemma igen, doppat oss i poolen för att ta bort att salt från boddan! Ska ta en liten siesta nu och sen blire en liten utgång idag, det är ju för tusan lördag, en sjukt härlig sådan! Puss

kingdom bar.

Mariela hämtade upp mig strax innan tolv, vi har haft super trevligt medans våra p-vänner varit på sin guldmiddag! Kom nyss hem nu och klockan är halv fem här i Grekland. Vi har haft super trevligt! Druckit goda drinkar och skrattat åt alla greker.. Nu väntar jag på att min älskling ska komma hem...sen äre hopp i bingen! Jag somnar ståendes snart! Imorgon är det beachen all day! Gud så underbart! Godnatt!
Pictures from tonight:


Wearing:
Jeans: Zara
Shoes: Prada
Bag: Miu Miu
Bustier: H&M
Mcjacket: Zara



Me and Mariela at kingdom bar!



Sweetest Mariela!




RSS 2.0