moodboard.

Skriv upp orange som en stor färg till våren! Både i kläd- och makeup väg!

Hittade mitt moodboard inne hos fina FridaTheresa som jag satt och klippte och klistrade med inför en super rolig grej vi gjorde med Stylisterna förra veckan! Kul! Ni får titta vad de var vi gjorde när programmet börjar sändas i slutet av januari! Att göra moodboards är ett perfekt sätt att pyssla med om du har massa idéer till ett jobb eller dylikt. Personligen tycker jag det är mycket lättare att förklara sin idé, använda sig av sin kreativitet om man har något att gå efter. Att liksom ha en tanke bakom det man gör. Inspiration. Så fram med ett ark, modetidningar, sax & klister och börja pyssla!

Kommentarer
Postat av: r som i rebecca

Hej, jag har precis startat en tävling i min blogg där man bland annat kan vinna en biobiljett.Tävlingen går ut på att designa min nya header, mer info finner du på: http://morelle.se/2010/december/tavling.html#commentMvh Rebecca

http://morelle.se

2010-12-20 @ 17:23:34
URL: http://morelle.se
Postat av: Ml

Du är grym :) Man kan nästan tro ni är tvillingar!! ;)

2010-12-20 @ 18:38:37
Postat av: Jenny

Tycker du borde börja blogga, du gör gör jätte bra inlägg.Sådana började jag göra när jag va liten, i pärmar där ja samlade utklipp som jag blev inspirerad av har en del av de pärmar kvar & rätt kul att se va man tyckte om när man va 10 år :) smaken ändras.

2010-12-20 @ 20:30:30
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Jenny

Tycker du borde börja blogga, du gör gör jätte bra inlägg.Sådana började jag göra när jag va liten, i pärmar där ja samlade utklipp som jag blev inspirerad av har en del av de pärmar kvar & rätt kul att se va man tyckte om när man va 10 år :) smaken ändras.

2010-12-20 @ 20:30:35
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Oda

Sånn har jeg i nesten en hel bok:) er sykt kult :)

2010-12-21 @ 01:07:21
URL: http://Odame.blogg.no
Postat av: Josefin

Åh vilken dröm det måste vara att få vara med i Stylisterna?! Men hur är det med din syster? Saknar henne i bloggen. Men kan inte du starta en egen blogg sen när hon tar över igen?? :) Kram kram och GOD JUL

2010-12-21 @ 10:08:54
URL: http://liustudent.blogg.se/
Postat av: Carin

Det var verkligen en inspirerande moodboard! Jag som inte ens passar i orange blev sjukt sugen på bara orangea accenter i vår. ;)

2010-12-21 @ 10:20:34
URL: http://caringahm.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad glad jag blir att ni känner inspiration till mitt moodboard! För de är ju just de man ska göra, att inspireras, bli mer lockad att höra närmre på idéen! :) För mig är det ett perfekt sätt att få ut sina idéer, få ner dom på papper!Josefin: Det är verkligen en dröm att få vara en av deltagarna i Stylisterna! Det är så otroligt kul! Om jag fått hade ja berättat för er allt vi pysslar med, men de går ju inte ännu då vi är mitt uppe i inspelningar! (Dock ett avbrott för lite jullov nu!) Men ni får följa de när det är premiär i slutet av Jan!

2010-12-21 @ 16:47:16
URL: http://tildafingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0