lovely readers.

Kritik är bra, men personangrepp och falsk sanning är fel.
Glömt min camera sladd i norge så kan inte bjuda er på några bilder.
Är tillbaka i Norge imorgon och lovar er bättre updates då!
Tusen kramar




Kommentarer
Postat av: Oda

Helt enig med deg. Du er utrolig flink til å blogge :D

2011-03-28 @ 10:22:51
URL: http://odame.blogg.no
Postat av: Anonym

Jag vill bara köra en liten pepp! Jag må leva mitt liv lite annorlunda än vad du gör, då jag studerar juridik och försöker leva på kära csn. Det finns dock ingenting som säger att jag inte har respekt för din livssituation och intresserad av din snygga stil och övriga intressen. Det är vidare så att när jag blir riktigt kär så hoppas jag att jag i den stunden kan tänka mig att offra mycket för den personen. Jag tror att livssituationen är sjukt föränderlig, det viktiga är att man har någon där vid sin sida! Låter kanske lite cheesy, but still! Lycka till med allt!

2011-03-28 @ 11:03:45
Postat av: alexandra

Hittade din blogg av en slump men tycker den är jättebra:) älskar dina kläder och stil, så fortsätt med de:) tycker även att de är sjukt coolt att du bor i grekland:) keep up the good work!!

2011-03-28 @ 12:19:45
Postat av: Anonym

anonym, tack snälla! sånt här är livet. Vi alla är olika med olika syn på saker o ting, vi alla vill olika här i livet och vi alla måste försöka acceptera en annan persons val, eller beslut.



du kan bara kritisera dig själv o i slutändan är det alltid du själv som bestämmer o avgör! Det är ditt liv, ingen annans!



KRAMAR o tack!

2011-03-28 @ 13:33:18
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

tusen tack oda! :)

2011-03-28 @ 13:33:37
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Malin

Stå på dig! Dom är bara avundsjuka!

2011-03-28 @ 13:55:20
Postat av: Neli

Du kommer ju knappast kunna finna en karriär med den dåliga engelskan och din svenska. Det finns inget som heter "falsk sanning" vilket du skriver här och hundra gånger i svar på kommentarer från ditt förra inlägg. Du kan leva hur du vill, men du är outbildad och det är just därför du inte satsar på ditt liv.



Om du inte får pengar från din pojkvän får du pengar från dina föräldrar, lån, eller så har du sparat ihop jävligt mycket under ditt liv. Fler alternativ finns inte.

2011-03-28 @ 14:22:08
Postat av: Anonym

Du kan inte ta kritik bitch

2011-03-28 @ 14:55:35
Postat av: Caroline

Ser framemot bilder! :) Älskar din blogg och tycker du är en härlig tjej som vill dela med dig av ditt liv! Du är bland top 10 på att matcha snygga outfits och jag inspireras stort av dig!

2011-03-28 @ 15:45:08
URL: http://evacarolinen.blogg.se/
Postat av: Charlotte

Ta inte åt dig av allt skitsnack Tilda!

Stå på dig och skit i dem som inte fattar bättre. De är inte värda att slösa någon energi på. De skriver elaka saker för att de är avundsjuka på dig och ditt liv. Du verkar vara en supergullig tjej, som verkar vara empatisk och väldigt familjekär.

Så länge du vet vad du tycker och känner så spelar det ingen roll vad någon annan tycker - kom ihåg det! Jag hejar på dig!

STYRKEKRAM!

2011-03-28 @ 16:49:38
Postat av: Anonym

svar till tilda sluta tjura:

Hahaha, jag har aldrig varit otrevligf mot imna läsare. Jga kan ta kritik bra tills en viss gräns. När det kmr till perosnangrepp o till fals sanning så blir jag irriterad o sårad. Jag är väl för tusan inte mer än människa.



Sen att jag behandlar mina läsare illa? Behandla som du själv vill behandlad! Jag skulle aldrig i mitt liv behandla ngn illa, om personen i fråga inte gjort ngt dumt mot mig, eller mot personer i min omgivning så sluta säg sådär, tack!



Gällande min eknomi så har ni inte med det att göra ngn stans och jag uppfattar det som privat. Punkt slut. ( slutdiskuterat!)



Sen, snälla sluta jämföra mig med min syster! Vi alla är olika! Men att jämför atvå personer o säga att den ena är bättre är också fel. Där särbehandlar du o behanldar illa. Du går emot dig själv i den text du just skrivit till mig.



ha en fin dag! / tilda

2011-03-28 @ 16:53:31
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

snälla neli, sådana människor som du behöver inte vara här inne och göra mitt liv surt. jag tar inte åt mig av din kommentar för fem öre.

Jag bemöter kritik jätte bra, både bra & dålig, men när det kmr till personangrepp eller sanning baserad på spek/lögner så blir jag förbannad!

Ni känner mig genom en blogg, ett skrivande på en sida. Ni/du känner inte mig som person, väldig skilnad! Man kan inte bedöma en person baserad på en text.

Joho du, jag är grym på engelska och har läst engelska C med högt betyg, det du! :) Jag snubblar bara över tangenterna ibland!

Kram på dig o sluta varqa så bitter. OBS. gällande min ekonomi så kan du fundera o spekulera hur mkt o hur länge du vill. Ekonomi är ngt som är privat och inget jag kmr eller vill dela med mig av till er här i bloggen! sorry!!



/// tilda

2011-03-28 @ 16:58:57
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

SV; jag bemöter kritk grymt, både bra o dålig kritik. Men, när det kmr till personangrepp och lögner så blir jag förbannad. En jäkla skillnad. Btw, im not a bitch, but maybe u? kram

2011-03-28 @ 17:00:16
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: C

Hej Tilda! Jag kommenterade här för några dagar sen och frågade dig om dina pengar, om du minns? Jag såg ditt svar och uppfattade jag dig rätt så förstod du mig och tog inte illa upp av min fråga. Jag respekterar verkligen ditt val att inte diskutera pengar i bloggen, ännu mer nu efter att jag läst en del av dina kommentarer!



Jag hoppas iallafall att du inte tog min kommentar som kritik eller missunsamhet, det var bara ren nyfikenhet och för mig är det inte så farligt att fråga om pengar.. Men nu förstår jag dig bättre, varför du inte vill svara. Redan nu dömer andra dig utefter hur du valt att leva ditt liv och jag förstår att du då inte vill göra dig ännu mer sårbar och tillgänglig genom att dela med dig om det.



Men! Idag kommenterar jag mer för att jag vill bara.. muntra upp dig, eller hur man ska se det, genom att dela med mig av min erfarenhet istället. För jag har det "motsatta problemet" från dig. Jag är lika gammal som du. Jag har jobbat ända sen studenten och satsat helhjärtat på det, jag älskar mitt jobb. Jag är nöjd, trivs med livet och är lycklig.

Men kärleken har det varit lite sådär med för mig, något som är okej. Jag är hellre singel än "nöjer" mig och jag mår INTE dåligt över detta. Förhoppningsvis kommer den när den kommer.. :) Denna inställningen verkar sticka i mångas ögon och jag blir ofta förhörd och nästan påhoppad av andra tjejer, hur jag "klarar mig". Känner jag mig inte ensam? En del kan vara rent ut oförskämda och elaka. Hela mitt intresse verkar ligga i om jag har någon pojkvän, dejtar någon eller på annat sätt kan skvallra om killar.

De utgår alltid utifrån sig själva och sina krav. De tror sig veta bättre än JAG själv över vad jag behöver och hur jag mår. De gör sina egna antaganden (jag har självklart blivit misstänkt för att vara lesbisk) och jag vet att det skvallras ibland bakom min rygg. Detta säger mer om dem än om mig.



Så, Tilda, varför delar jag med mig av detta till dig? Jag antar att jag bara vill att du ska förstå att är det inte det ena, så hade det varit det andra, eller det tredje.. :)

En del människor är idioter och tar sig friheter, de tror sig veta bäst jämt och ständigt och lägger sig i andra människors liv. SKIT I DOM!

Du vet bäst själv. DU vet vad som gör dig lycklig och det är det viktiga.



Stressa inte över din "karriär" (tycker din blogg ändå kan ses som en framgång och något du lyckats väl med, för dom som behöver meriter för att se ditt värde). Låt dom inte ta sig in i ditt huvud och få dig att tvivla på dig själv.

Du har hela livet framför dig, du kan ta tag i allt det andra sen (när du själv är redo för det!). Lev livet!



Och en sista sak, alla som tjatar om den SVENSKA avundsjukan: NEJ! Det är MÅNGA som kommenterat här nu, dom flesta är svenskar och vi är INTE avundsjuka. Jag avskyr när man drar hela svenska folket över en kant.

2011-03-28 @ 17:11:40
Postat av: Allie

Remembered this saying from when I was little, hope it cheer your up!... sticks and stones will break my bones but words will never hurt me!

2011-03-28 @ 17:27:53
Postat av: louise

Hej! Jag har precis köpt ett par Tory Burch ballerina (Dom du har). Jag tänkte bara fråga om dom töjer sig mycket? Mina sitter lite tajt just nu. Tack på förhand :)

2011-03-28 @ 17:34:57
Postat av: Louise

Så tråkigt med den svenska avundsjukan, att man inte kan glädjas med andra som inte lever "svensson-livet" utan istället måste gnälla och klaga på dessa som gör att världen inte är helt monoton.



Keep up the good work! Kram Louise

Postat av: Anonym

c: Tack! jag försöker alltid att svara o bemöta er kritik (bra som dålig) eller frågor på bästa sätt! Ibland blir ni nöjda mer svaren, ibland ogillar ni svaren och tycker jag är arrogant och ger dåliga svar tillbaka på er kommentar.



Allt som ni fågar o vill ha svar på, kanske jag inte vilol ge er fullständigt svar på. Detta måste ni respektera. Jag har en blogg där jag redan berättar och delar med mig av mkt i mitt liv. Många i min närhet tycker att jag redan ibland kan vara för ¨privat¨ och tycker jag ska bli mindre personlig. Jag har velat dela saker med er, så ni kan dela saker med mig! Men, nu har det gått till en gräns där jag undrar om jag verkligen gjort rätt? har jag delat med mig av för mkt? Jag MÅSTE få ha vissa saker privata. Ekonomin är en sådan sak. Det måste ni respektera och vissa av er gör tyvärr inte det vilket jag tycker är jätte tråkigt. När jag inte svarar på frågor gällande ekonomi så är jag både det ena och det andra. Jag får lögner baserade på falska påhitt uppkastade i ansiktet på mig. Vilket är otroligt sårande o jobbigt!



kram tilda och KUL att du iaf var nöjd med din kommentar!

2011-03-28 @ 18:53:07
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

allie: Thank u so much for your kindness and awesome words. From now, i will aleways think about this sentence! it's so right! :) xo tilda

2011-03-28 @ 18:55:21
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Louise, dina ballerinas från TB kmr att töja sig. Dom är smala, trånga och hårda i början. Men när du gått in dom så töjer sig skinnet coh dom blir super mjuka! :) håll ut! Krams

2011-03-28 @ 18:56:15
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Elin

jätte fin och bra blogg har du :) man inspireras både av din stil på kläder och ditt fantastiska liv :)

2011-03-28 @ 19:04:24
Postat av: Andrea

Herregud, vad tar det åt alla? Varför inte glädjas med andra istället för att så patetiskt uttrycka sin avundsjuka? Och varför ens lägga er tid och energi på att läsa en blogg som uppenbarligen provocerar er så fruktansvärt? Fokusera istället på andra, för er viktigare saker! Tilda, du är otroligt inspirerande oavsett ekonomisk situation! Vi är ju alla olika och har olika förutsättningar.. Kör hårt Tilda! Och kom ihåg, de som har en åsikt är ofta de som inte fått sin röst hörd innan. Kram på dig!

2011-03-28 @ 19:56:23
Postat av: M

Håller med! Tycker din blogg är fin och kul att läsa! Du säger att det är dem elaka och få kommentarerna som etsar sig fast..försök att fokusera på de trevliga istället, kanske lättare sagt en gjort men vi vet ju att de där människorna som skickar ledsna meddelanden till dig tyvärr inte kommer försvinna eftersom det finns alltid fler av den skaran som kommer och går. När du får en tråkig kommentar, skit i den bara, du lever som du vill och låt inte den människan påverka dig så mycket. Jag vet inte om det kanske handlar om mindre bra självkänsla, för jag var precis som du innan..tog alltid åt mig mest av de negativa orden men har blivit mkt bättre på att fokusera på det som hjälper mig. Så försök hitta ditt sätt att koppla bort dem helt och inte behöva ägna så mycket tid till tråkiga människor. Kram till dig Tilda

2011-03-28 @ 21:27:15
Postat av: Carro

Falsk sanning? finns det något sådant?:-)

2011-03-28 @ 21:39:39
Postat av: Modekillen

du är bäst, diggar din blogg!! skit i dom!

2011-03-29 @ 12:05:29
URL: http://www.modekillen.se
Postat av: Mami

Nu är jag riktigt jävla förbannad!!! Min dotter Mathilda träffade sin pojkvän för några år sen. Han är fotbollsspelare sen barnsben. När han sen fick chansen att spela fotboll utomlands och tjäna pengar på den, tro fan att han tog chansen!!! Han kunde inte tänka sig att åka utan sin kärlek. Och Mathilda kunde inte tänka sig att vara utan elr leva utan honom. Vi satt länge och pratade om detta. Att lämna familjen, att lämna sina nära och kära. Hon visste vad hon hade mfn inte vad hon skulle få. Såklart valde hon ändå att följa sitt hjärta. Det är ju Mattias som hon vill leva och vara med!! Tror ni alla att detta var ett enkelt beslut?? Hon har ringt hem och gråtit många gånger, och som mamma har jag också gråtit hundra gånger... Men Mathilda är stark, hon klarar detta! Allt hon har fått ge upp, blir ju lite lättare att leva med om man har det bra. Om man har sin kärlek vid sin sida hela tiden <3. Hur hon väljer att leva, ska ni som inte känner henne inte bry er om!!! Vad är ni för hemska, tragiska människor egentligen?? Varför är ni här på hennes blogg?? Nyfikna ändå va??Ge upp och låt Mathilda vara.. Ni behövs inte i hennes liv. Hon har sina nära & kära, som alltid ställer upp för henne...Mathilda du är stark, och vi älskar dig för den du är... :)

2011-03-29 @ 14:02:08
Postat av: Julia

Det finns tyvärr alltid idioter, har haft min beskärda del av dem.. Ingen har rätt att ifrågasätta ditt liv, du är bra som du är!

2011-03-29 @ 14:09:56
URL: http://ohjuliet.blogg.se/
Postat av: Anonym

VI ÄR SÅ STOLTA ÖVER DIG MATHILDA!!! Och precis lika stolta är vi över våra andra fina barn!! Finns det något finare än ens barn?? Älskar er alla så otroligt mycket.. <3 <3 <3.

2011-03-29 @ 14:10:49
Postat av: Anonym

Sluta tjura och väx upp. Du kan inte ta kritik och sluta komma med undanflkter. Jag tycker verkligen synd om dig...

2011-03-29 @ 14:33:13
Postat av: Lisa O

Varför inte strunta i att läsa Tildas blogg istället om det nu stör er? Tror nog att ni är för nyfikna för det eller?



Klart att Tilda inte ska behöva redogöra sin ekonomi för er på sin blogg, rör varken er eller någon annan. Trist!



Fin sommar kjol på ditt senaste inlägg!



Kramis

2011-03-29 @ 15:47:52
URL: http://lisajadeholt.blogspot.com
Postat av: Maria

Jag hittade din blogg för någon dag sedan och har läst lite smått dina senaste inlägg och några kommentarer..

Jag kom att tänka på dig idag när jag såg efter tio på 4an. Det var en repris från kvinnodagen och dom tog upp ämnet avunsjuka. För det känns som alla som är negativa här och har dåliga åsikter är egentligen bara avunsjuka för dom inte vågar stå för sina val i livet och det är alltid lättare att hacka på någon annan för att få upp sin egen självkänsla och fördärva någon annans!



Folk som säger att du lever på din killes pengar (jag vet inte om du gör det eller ej och jag bryr mig inte) och bara lever lyx, till alla dom undrar jag om dom varit i er situation, hade dom velat ha ett långdistans förhållande?? Om den man älskar får en chans i livet vill man ju så klart finnas vid dennas sida. Du har ju fått offra din trygghet du hade i Sverige, men det värkar kvitta för vissa.



Blev kanske lite flummigt skivet, men jag hoppas du inte tar åt dig av vad alla avundsjuka människor säger.

För jag tycker det är bra att du lever dit liv som du vill leva det och inte hur alla andra vill att du ska leva det.

Kramar

2011-03-29 @ 17:03:29
URL: http://Marahakansson.bloggsida.se
Postat av: Anonym

Jag tjurar inte alls. Jag kan ta både bra och dålig kritik alldeles utmärkt! :) sålänge det är kritik till blogg, men när det kmr till personangrepp och o falsk sanning så blir jag riktigt irriterad. Det tror jag du också skulle bli! :) Om mig behöver du inte tycka synd om alls! gör dig själv den tjänsten! Kram



carro: tydligen. Folk som hittar på ¨egna saker¨ som inte finns eller stämmer för fem öre.... uuusch för sådant! :(

2011-03-29 @ 19:19:13
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Maria och lisa O: TACK! :) ni förstår! Krams

2011-03-29 @ 19:21:16
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Gå och häng dig. Du kan inte ta kritik och sluta för guds skull att vara så dryg och elak..du förlorar bara själv på det i längden..Väx upp gumman

2011-03-29 @ 19:25:18
Postat av: Anonym

Den kommentaren som du anonyma människa nyss skrev var väldigt, väldigt onödig! Är det verkligen jag som är dryg o elak? Jag har din i.p adress så vi lär höras igen, du o jag!! HOT och liknande tillåter jag inte, bara så du vet!

2011-03-29 @ 20:22:16
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: EMMA

Fan folk som lägger energi på att klaga och oroa sig över någon annans liv, har säkerligen inget eget liv värt att intressera sig för. Att folk inte kan acceptera att vi alla är olika, tycker om olika och beter oss olika?!!!



Kör ditt race så får alla andra köra sitt!



Heja vackert! =)

2011-03-30 @ 00:45:34
URL: http://egolife.blogg.se/
Postat av: hej

gud va trött man blir på att höra orden "lämna tryggheten och familj och vänner" vem gör inte det? hur många flyttar inte ifrån sin hemstad? antingen för att plugga eller för att någon träffar någon eller tusen andra orsaker....... vissa flyttar till norge en del till usa. Folk flyttar runt över hela världen. Det är väl ingen big deal. Blir det en större grej bara för att man är flickvän till en fotbollsspelare??



Annars tycker jag att det är en bra blogg=)

2011-03-30 @ 08:14:10
Postat av: Caroline

Stå på dig Tilda!

Avundsjuka människor kommer de alltid finnas, tyvärr.

Att han/hon/dom ens orkar sitta och läsa din blogg o kommentera är ju bara pinsamt.

Du ser bra ut, du har ett bra o härligt liv.

De sticker i endels ögon, men låt dig inte påverkas..

Du är bara i 20-års åldern. Du har hela livet på dig att göra karriär sen..och jag är helt säker på att du kommer göra de. Du är stark o verkar veta vad du vill. Du har en grym stil o kan verkligen de här med kläder o mode! Du gör helt rätt som följer ditt hjärta o kärleken.

De är ju kärleken vi människor lever på :)

Be strong!

Och ha en riktigt bra dag nu,

Hugs/C

2011-03-30 @ 08:51:32
URL: http://carolinejansson.blogspot.com
Postat av: Nikki

Alltså shit hörrni va fan håller ni på med? Helt sjukt hur man kan sitta & säga saker om en person man aldrig ha träffat. Skulle vara mycket intressant & se hur era liv skulle se ut om ni fick chansen att leva såhär. Pengar är inte allt, & kämpa på istället så ni får era egna så slipper ni vara avundsjuka på andras lycka. För det är vad det är, inget annat.

Jag fattar inte hur man kan sitta & fundera över vad en annan person får sina pengar ifrån & sedan ta det till att skriva en kommentar i en blogg ni själva har valt att klicka in på? Låt den konversationen stanna vid middagsbordet istället & sluta klicka in här & bli arga, vem gynnar det?

Herregud tjejen är vad? 22? Hon har ju hela livet framför sig & all tid i världen om hon vill läsa på högskola, om det nu är vad hon vill.

Man kan störa sig bäst man vill men likt många andra så fattar jag inte vad man gör här inne då?

Bli bättre människor & sluta tryck ner andra, det är ju er det är synd om, det fattar ni väl ändå? Eller?

Ge lite kärlek istället tycker jag..

Tilda, det finns funktioner som gör att elaka kommentarer tas bort,finns ingen anledning att ha sånt på sin blogg, kolla det med blogg.se.

Kram på dig.

2011-03-30 @ 09:19:13
URL: http://ettsallsyntexemplar.wordpress.com
Postat av: Stina

jag känner inte dig men sedan dag 1 när jag gick in på din blogg så har jag varit fast! Du har gjort mig till en gladare person genom all inspiration du ger genom bloggen. Det kommer alltid finnas bittre och avundsjuka människor men jag förstår inte varför de ska läsa om de bara sitter och irriterar sig. Jag hoppas att dessa (få som jag hoppas att det är) inte gör så att du slutar blogga. Du verkar vara en fantastisk person och det är väl klart att man vill följa sitt hjärta! Karriär kan man göra senare i livet om det nu är så viktigt. Personligen tycker jag att familj o vänner betyder mer än karriär men det är ju min åsikt!



Kram på dig Tilda och ta inte åt dig av de elaka kommentarerna!

2011-03-30 @ 10:42:06
Postat av: Anonym

<3

2011-03-30 @ 20:00:42
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Emelie Rommedahl

You rock! ;)

2011-04-01 @ 20:33:06
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3

2011-04-02 @ 09:59:27
URL: http://tildafingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0