please stop or leave.

Dom flesta av er är fantastiska, medan det finns ni ¨få¨ som är rent av elaka & missunsamma! Ni är dom som tycker att jag borde skaffa mig ett eget liv, sluta upp att vara ¨hemmafru¨ och springa runt i lyxiga kläder och att jag borde skaffa mig en egen karriär nu, annars är jag pinsam och rent utav en dålig människa. Det är tydligen ett kvinnligt ¨måste¨ att göra, vi andra borde skämmas.

Jag svarar alltid på frågan om karriär att jag har tid den dagen vi flyttar ¨hem¨ igen, men då får jag ta skit för det, då väntar jag för länge och slösar viktig tid på mitt liv. Vi alla är olika, och vi alla tycker olika och vi alla MÅSTE förstå det! Det är fullt normalt och vi alla ska INTE tycka lika om allt och alla.
Det absolut viktigaste här i livet kanske inte är just karriär?
Jag har ju gjort ett annat val för tillfället och för mig är kärleken viktigast just nu, annars hade jag aldrig lämnat arbete, familj, vänner och tryggheten i Sverige..
Man kan ogilla andra människors val och tycka dom är dåliga, MEN, man måste kunna ACCEPTERA!
Acceptera att vi alla vill leva våra liv på olika sett. Vi är alla OLIKA och vill olika här i livet.

Jag får ta en del skit här i bloggen för mina ¨dyra, äckliga¨ märkeskläder som ni (absolut inte alla!) så gärna vill kalla dom. Om jag istället skulle springa runt i Gina tricot och h&m kläder (som jag också gör!) så skulle ingen alls kommentera min klädsel för det är normalt och typiskt svenskt. Det är så man ska se ut och klä sig, man får INTE alls utmärka sig och sticka ut. Kläder får inte kosta skjortan, det är fult, tydligen! :s

Jag söker ingen sympati alls och detta är inte ngt ¨tyck synd om mig¨ inlägg, för det är inte synd om mig någonstans, men ni som stör och ogillar mig (utan att ens känna mig!). Ett tips, skippa att läsa min blogg, ni gör er själva en tjänst. Jag lovar! Kram & hörs snart

Kommentarer
Postat av: Anonym

På riktigt, bry dig inte om vad andra säger!

Det kanske handlar om avundsjuka, att dem har tråkiga liv, kanske är det dem som borde satsa mer på sig själva istället för att slösa energi och tid på att kommentera hur andra lever sitt liv.



Jag beundrar din kraft och styrka till kärleken, vet inte om jag själv kunnat lämna alla hemma för en och enbart en person. Men kanske så det är när man hittat den rätta.



Stå på dig!

2011-03-27 @ 11:23:10
Postat av: Lina

denna valsen har du också dragt flera ggr om. tycker det är fel att "skryta" med kläder du inte på långa vägar skulle haft råd med på egen hand. du är säkert jättetrevlig som person men nu börjar det faktiskt bli pinsamt. någongång får man inse att det är dags att växa upp, skaffa jobb och kunna köpa sina egna saker. lära sig om hur livet faktiskt funkar. visst du gjorde ditt val, men det är inget val du ska skryta eller vara stolt över. du missar hela poängen med livet. kör på, men bli inte förvånad över dryga kommentarer. sluta blogga ist för att fiska efter komplimanger

2011-03-27 @ 11:25:18
Postat av: Anonym

Lina, snälla du! ge dig iväg från min blogg, var inte inne här och läs om du nu stör dig så sjukt mkt. Ge mig inga kommentarer om du inte tycker att jag ska ha dom och förtjänar dom. Varför ens slösa din tid på att läsa en blogg som du inte ens gillar? varför läsa en blogg vars skrivare du stör dig på?



Jag har EGNA pengar, o jag kan köpa ¨dyra¨ märkeskläder, för mina egna pengar och det är ju fantastiskt! :)

2011-03-27 @ 11:30:28
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Sanna

Det gör ont i mitt hjärta när man får höra att det finns så otroligt elaka människor som bara vill förstöra! Jag tycker att du verkar vara en så himla fin person och hoppas verkligen inte att du slutar blogga bara för att vissa personer inte kan glädjas åt andra! Stor kram till dig Tilda!

2011-03-27 @ 11:33:59
Postat av: Anonym

du ska absolut inte lägga ner något du tycker om att göra.. låt inte denna männsiak ändra på dej. denna människa som nu trycker ner dej är bara svartsjuk på dej. bry dej inte om de. din blogg är fantastisk. lycka till<3

2011-03-27 @ 11:36:01
Postat av: alexandra

don't let the bastards get to you! :D jag blir glad av din blogg!

2011-03-27 @ 11:41:17
URL: http://www.dueboje.devote.se
Postat av: Fanny

det är otroligt hur vissa beter sig..

jag älskar iallafall din stil jätte mycket! det var på så sätt jag hittade din blogg, genom att du var på startsidan iförd en fantastisk outfit. fortsätt med att vara du! kram :)

2011-03-27 @ 11:42:22
URL: http://fimas.blogg.se/
Postat av: Johanna

Bry dig inte om det...bara vanlig svensk avundsjuka! Gillar din klädstil och tycker den är inspirerande!



MVH

2011-03-27 @ 11:54:53
Postat av: Anna

Skit i dom, de är bara avundsjuk. Du är duktig tycker jag... gå efter ditt hjärta, skit i andra.

jag har också fått stå emot mycke skit.. pga jag har också märkeskläder m.m,men då har jag ett jobb o får skit för de... men bryr mej inte.. folk är aldrig nöjda..

men stå för dej själv.. gillar din blogg.. och du verkar en så vänlig, fin, omtänksam tjej.

kram på dej och jag hoppas du får en fortsatt fin helg :)

2011-03-27 @ 12:05:59
Postat av: Nilla

Jag tycker du är stark som lämnade allt för kärleken, det är inte alla som hade fixat det. Det måste vara tufft att leva ett liv som styrs efter fotboll. Speciellt när man inte spelar det själv och kanske inte ens är intresserad.

2011-03-27 @ 12:06:52
Postat av: julia

Hej! Jag tycker att din blogg är toppen! Strunta i dessa människor som fäller elaka kommentarer. I grund och botten är det avundsjuka som ligger bakom det hela. Ta det med en nypa salt och låt inte dom påverka dig! krambanan

2011-03-27 @ 12:15:08
URL: http://juliafaldmo.blogg.se/
Postat av: Michaela

Bra Tilda, stå på dig! Man kan ju undra varför dom ens läser om de inte mår bra av det :) Synd att du ska behöva höra på negativa kommentarer som sånt, din blogg är ju till för glädje.

Jag tycker man ska följa sitt hjärta, det som känns rätt, det ska man göra :) Kram på dig

2011-03-27 @ 12:19:29
Postat av: Jacqueline

Hej! Jag ville bara säga att jag läser din blogg och jag tycker att du verkar vara en riktigt trevlig och rolig tjej. Det finns alltid människor som är avundsjuka och säger en massa elaka saker för att dom ska må bättre för stunden. Jag tror personligen att de mår dåligt och när de ser en annan människa som vågar att lämna allt och bara leva livet så blir folk avundsjuka helt enkelt. Det är sorgligt. Jag tycker att du ska skita i vad dom idioterna säger. Jag tycker att du är cool. :) Kram och trevlig söndag!

2011-03-27 @ 12:22:07
URL: http://jacquelinesporrong.blogg.se/
Postat av: Emelie Rommedahl

Jag tycker du är skitball! Jag hade också valt kärleken, dock är du lite äldre än mig och känner säkert att du är nöjd och vill nu spendera ditt liv med honom! Jag tror många yngre läser och de vill ut och resa och har miljoner planer inför framtiden och kan därför inte förstå dig- men jag förstår och accepterar det. Vi alla vill olika saker! Jag vill nog åka på en långresa men efter det så kan också tänka på annat sätt :) När jag är 23 så är jag säker på att jag inte tänker samma som jag gör nu när jag är 20! Och ditt liv är sjukt roligt ändå, och nej karriär är inte viktigt för mig heller, har hellre ett roligt och spännande liv framför karriär :) Stå på dig sötis! Kram <3

2011-03-27 @ 12:26:00
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Emma

Haha, hade du istället haft kläder från Gina Tricot skulle du säkert få höra att du är "fjortis" och klär dig som precis alla andra och att du inte har någon egen stil eller nåt liknande... Kör ditt eget race och strunta i dem som snackar massa skit, det är garanterat bara avundsjuka som spökar. Jag gillar din blogg iaf, trots att jag är lite avundsjuk på din Chanelväska och vissa andra plagg/accessoarer som du har ;) Förresten, din orange kavaj (som du hade ihop med en rosa topp), varifrån kommer den? Galet het!

2011-03-27 @ 12:31:45
URL: http://eemmaberntsson.blogg.se/
Postat av: En göteborgska i Italien / Johanna Andersens blogg

Åhhhh vad mycket bittra och avundsjuka människor det finns därute som tror att de kommer må bättre om de kastar skit på någon som lever det livet de själva hade velat leva! För vet du sötnos; oavsett hur mycket de smutskastar din livsstil så tror jag inte att de hade tvekat en sekund att byta liv med dig eller levt på samma sätt om de fått möjligheten! Jag tror knappast att de skulle våga vara lika frispråkiga om de stod ansikte mot ansikte med dig och såg vilken fin person du är :) Jag kan själv känna hur avundsjukan biter i mig när du visar dina fina skor och häftiga resor men jag tror att du verkligen är tacksam för allt du har och det är det jag gillar med dig, värre är det med dem som inte är det! Sluta aldrig blogga rara du, och tack för allt du delar med dig av till oss ur ditt liv! Kram!

2011-03-27 @ 12:34:40
URL: http://johannaandersen.se/
Postat av: Anna Johansson

Ta inte åt dig av alla elakheter - alla elaka kommentarer handlar om ren och skär avundsjuka! Stå på dig! Du är den du är och ingen annan än du själv har rätt att kritisera dina val i livet.

2011-03-27 @ 12:44:48
URL: http://annajohanssons.blogg.se/
Postat av: Lisa

Finns gott om idioter därute!

Fortsätt att skriva som du gör. Det bästa av allt är att veta hur mycket det sticker i ögonen på människor. Jag tycker det är en skön känsla.

Ta inte åt dig, det är dom som mår dåligt som måste kasta skit på andra för att någonstans djupt därinne må lite bra.

2011-03-27 @ 12:46:28
URL: http://lafamila.blogg.se/
Postat av: AnnaJohanna

Håller med, förstår inte varför alla måste leva exakt samma liv och inte kan glädjas åt andra, det viktigaste är att man är lycklig, vad man än gör.

2011-03-27 @ 12:46:42
Postat av: Elin

Hej! Jag har läst din blogg ett tag nu och jag ÄLSKAR DEN! Dom som kommenterar så är avundsjuka och kan inte önska någon annan lycka här i livet.. Jag skäms för att dom skriver så. En kärt gammalt ordspråk passar bra här:

OM DU INTE HAR NÅGOT SNÄLLT ATT SÄGA BEHÖVER DU INTE SÄGA NÅGOT ALLS!

Alla bloggare har dom här problemen och det är bara att försöka borsta av dig.. svårt att göra i bland men låt dom inte komma dig under skinnet för då har dom vunnit!

Jag tycker att du har en intressant och rolig blogg fortsätt som du gjort :)

2011-03-27 @ 12:48:00
Postat av: Maria

Har följt din blogg ett tag, och jag rågillar den! :)



Jag tycker bara det är intressant att höra om hur du lever ditt liv, vad du gör, vad du har för kläder osv. Gillar man inte det behöver man inte läsa och definitivt inte säga något om det! You keep going! Folk älskar att säga vad dom tycker, speciellt när dom har något negativt att säga. Men, det är ju du som ska leva ditt liv och leva med alla beslut du tar, så det är bara att köra på :) Stor kram!

2011-03-27 @ 12:48:52
Postat av: Johanna

Är det inte ren äkta svensk avundsjuka?

Jag kan också tänka ibland men shit vad du handlar men så kommer jag på att hade jag haft den möjligheten så hade jag också tagit den. Vad är det man ska vänta på och leva? Du lever ju ditt liv nu! Vem säger att en karriär är livet är roligare? Jag tycker att du får vara med om ett äventyr och att följa med sin kärlek vart han flyttar är inte alltid så lätt heller. Att inte ha nära till vänner och familj. Många tycks glömma det? Jag tycker du gör helt rätt i att följa med mattias. Och som sagt. Vem hade inte handlat märkeskläder om man hade haft råd i stället för att bara gå på hm?



Tyvärr så är det så i Sverige att man får inte sticka ut eller visa att man har pengar.



Nu känner inte jag dig men jag bor i Jönköping och ser dig då och då. Både du och din syster är så söta. Och eran mamma också :) Ta inte åt dig av de elaka kommentarerna. Även om det är lättare sagt än gjort. Men vart kommer de med dem? Att sitta bakom en dator och gömma sig och tycka synd om sig själva. Jag kan lova dig att många av dem som skriver att du ska skaffa dig en karriär har säkert inte ens en själva ;)



Och som du skrev, läs inte bloggen om det upprör så mycket. Alla har ju ett fritt val att göra.



Kraaam

2011-03-27 @ 12:49:38
Postat av: Anonym

Jo, tyvärr är det så! denna avundsjuka och missunsamhet som folk har här i sverige har jag INTE stött på ngn annan stans!



Här i sverige kan vi inte glädjas åt att ngn annan är lycklig, här måste vi bara kritiera och diskutera och tycka illa om andras val. Aldrig är något bra och nog.



den dagen vi flyttar hem ska jag sätta igång med jobb och förhoppningsvis karriär. Jag längtar ihjäl mig!



sedan till er som tror att jag ¨bara¨ lever på mattias tror helt fel. Bara så ni vet! Jag har valt att inte prata om ekonomi alls här i bloggen men där tror ni fel, helt fel!



KRAMAR TILL ER FINA BLOGGISAR!

2011-03-27 @ 12:58:29
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag tycker du är en skön tjej som går din egen väg! Fortsätt så! Spelar ingen roll hur många fina kommentarer man får, det är alltid de där elaka få kommentarer som tar hårdast. Men oftast tyder dem på avundsjuka. Jag tycker du verkar vara en GRYM tjej som vågar göra de många svenskar inte vågar! Jag gillar din blogg och blir glad av den. Hoppas du inte slutar blogga på grund av detta. Kram

2011-03-27 @ 13:03:31
Postat av: Johanna

Stå på dig! Du är grym, älskar att läsa din blogg!!

2011-03-27 @ 13:08:19
Postat av: Anonym

Det finns idioter till allt.

Skratta åt dom o gå vidare TILDA!

2011-03-27 @ 13:11:01
Postat av: Anna

Jag tycker iaf du verkar vara en kanon tjej, ta inte åt dig för det är bara avenssjuka! :)

2011-03-27 @ 13:15:29
Postat av: Sandra

Kärleken kommer före, jag har också en hockey spelande kille och följer med han vart han än spelar, tycker det är självklart. Men eftersom vi är i Sverige fortfarande har jag fortfarande möjlighet att plugga och jobba. Men om den dan kommer då vi flyttar utomlands klart man följer med då och är "hemma fru" båda mår ju bättre av att vara med varann. Tänk inte på dom dumma kommentarerna dom är bara avundsjuka på ditt liv :)

2011-03-27 @ 13:25:48
Postat av: c

Kärleken är så mycket viktigare än karriär. Du är stark som lämnat allt för att få vara med din älskade och få spendera all tid tillsammans med honom. stå på dig och fortsätt som du gör! (:

2011-03-27 @ 13:31:52
URL: http://claraalfrida.blogg.se/
Postat av: Stina

Stå på dig tjejen!

Det är tyvärr ofta den svenska avundsjukan som tar över!!



Älskar din blogg! Du har en grymt snygg stil, både på kläder och i hemmet!

2011-03-27 @ 13:36:00
URL: http://nattstad.se/mikkastina
Postat av: Anonym

Jag älskar din blogg rent av för din dyra stil, du har så rätt vi svenskar är äckligt avundsjuka, svenska avundsjukan brukar jag kalla de, det är den värsta sjukdomen i Sverige. Jantelagen ska utrotas!! Kör ditt race och var den du är! Du är grym!

2011-03-27 @ 13:47:21
URL: http://sandragranath.blogg.se/
Postat av: linnéa

nej det är inte fel att sticka ut, men jävligt patetiskt att du inte köper kläder för dina egna pengar. för du tjänar inga. du gör ingenting. de flesta har en vilja att VILJA göra något eget, de flesta klarar inte att bara leva på någon annans pengar, för det är PINSAMT.

2011-03-27 @ 13:51:39
Postat av: Astrid

De människor som tar sig tid att skriva sånt till dig är verkligen bara avundsjuk på dig och det vet du!Kan inte fatta hur man kan vara så korkad och elak! Jag har alltid tyckt att det är helt fantastiskt att du vågade släppa allt du hade hemma i Sverige för kärlekens skull! Det är riktigt modigt enligt mig. Mvh Astrid

2011-03-27 @ 13:57:25
URL: http://asterid.blogg.se/
Postat av: Lotta

Riktigt bra skrivet. Att folk lägger ner den tiden på dig för att klaga betyder bara att dem är avundsjuka. Tyvärr är det så och det är skit trist. Att man ska behöva få skit för att man lever sitt liv på sitt sätt. Unna dig allt du känner för så länga du kan. Njut bara av vad livet ger dig. Dem vet heller inte vilka upp offringar du gjort. Dem ser bara utsidan. Att som du skriver flyttar med runt släpper allt som du gjort och inget fel i det. Alla gör sitt val i livet. Avundsjuka kommer tyvärr aldrig försvinna får bara hoppas att folk lär sig att tänka på sig själv å inte lägga så mycket energi på andra. Kör på gillar din blogg gööör mycket :) du inspirerar. Ha en kanon bra dag.

2011-03-27 @ 14:12:15
Postat av: Jossan

Mycket bra inlägg! Trodde man lärde sig, redan på dagis att alla är olika... och om de nu är vissa som inte fått in det än aa vad ska man säga... synd om dem! :) Din blogg är bra, så sluta inte skriva!

2011-03-27 @ 14:24:04
URL: http://j0sssan.blogg.se/
Postat av: Jenny

så onödigt & tråkigt att folk inte bara kan glädjas åt andra utan ist va elaka & avundsjuka.Keep up with good work älskar din blogg kikar in typ varje dag! :) Kram

2011-03-27 @ 14:25:56
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anonym

snälla, rara lilla linnea! Känner jag dig?

Vad vet du om hur jag såvida tjänar pengar eller shoppar för mina ¨egna¨ pengar?

du har inte den blekaste aning, och det märker jag! Skratt-retande, faktiskt! vad är patetiskt? att jag shoppar för egna pengar?



För att jag inte jobbar så kan jag väl ha pengar ändå? som du inte vet? en sak ska ni veta, jag delar med mig av små portioner här i bloggen och säger, berättar därför inte allt!



Patetisk, det är vad du o din kommentar är. tack!

2011-03-27 @ 14:53:18
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Jag tycker du är helt fantastisk. Att du vågar göra allt för kärleken, det är stort. Du är en verklig förebild som visar att allt inte behöver se ut på ett sätt, att man inte behöver följa en mall utan göra det som känns bäst för en själv.

Skit i alla idioter som inte fattar att alla människor har olika drömmar!

2011-03-27 @ 15:00:51
Postat av: Amélie

Hej tjejen!



Idioter kommer tyvärr alltid att existera..

Hoppas att du inte tar åt dig av vad de skriver!



Kram på dig!

2011-03-27 @ 15:05:24
URL: http://amelieec.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag blir så uppriktigt ledsen när jag läser detta!!



Varför ska folk uttala sig om sådana saker, det är väl helt upp till var o en vad man gör av sitt liv, eller???

Du är lycklig o det är väl det viktigaste???



Tyvärr Tilda så kommer dessa människor alltid att finnas, det är lätt att tycka bakom en skärm o det är lätt att klanka ned på andra,

men ska jag vara helt ärlig så tror jag att dessa människor inte mår så bra själva.. det kan dom inte göra för då har man inte behovet av att tycka illa om hur andra människor lever samt att trycka ned andra...

Särskilt när man inte ens känner dom varken ytligt eller på djupet!!



Stå på dig min vän, du är en underbar människa o det vet vi som verkligen känner dig..

Hur du är som person sitter inte i märket på dina kläder eller ditt val av livsstil/karriär!!!



Du kastar inte bort en sekund av ditt liv så länge du är lycklig.. glöm aldrig det!!!



puss min skatt!

2011-03-27 @ 15:19:23
URL: http://ninaowernbloom.blogspot.com
Postat av: Linn

Bra skrivet!!! Stå på dig tjejen!

2011-03-27 @ 15:48:47
Postat av: Sophie

Det är synd att tjejer inte kan "heja" på varandra och tycka att det är coolt att alla inte vill exakt samma sak och vågar göra någonting annat än det "vanliga". Och varför ha så bråttom för? Jag är 23 år, färdigutbildad, men nu då...40 år kvar till pension. Jag hade gott kunnat vänta några år till med skolan. Kram!

2011-03-27 @ 15:55:54
Postat av: Matilda

Det låter jättehärligt att du följer kärleken! Jag har inte läst din blogg så länge men tycker det är roligt att läsa om lite finare grejer :) men det är en sak jag inte riktigt förstått, hur finansierar du allting? Har du haft ett väldigt bra jobb tidigare eller har du kanske bra välstånd i familjen? :) det skulle vara kul att veta!



Kram

2011-03-27 @ 16:10:39
URL: http://mgustafsons.blogg.se/
Postat av: malin

det finns så elaka människor i denna värld som inte kan ta glädje över andras lycka. vilket är väldigt tragiskt, vissa vill nog klaga över va andra har för brister, men att det är dom själva som har just det men vill inte inse det för sig själva!



synd att det ska behöva gå ut över en så fin människa som du!

2011-03-27 @ 16:19:55
Postat av: Madeleine

Hej

Jag har följt din blogg ett tag,men aldrig lämnat någon kommentar. Tycker det är jätte tråkigt att folk ska va så trångsynta. Jag har själv vart med om att få liknande kommenterarer som du,och man tar tyvärr åt sig,men det är mest avundsjuka från folk,som gör att det håller på och skriver som de gör,för de vet inte hur de annars ska bete sig för o få utlopp för sin avundsjuka. Trist,men förmodligen sant..

Hoppas du haft en bra helg ialf,o du verkar stå på dig rätt bra..keep it up :)

Kramar

2011-03-27 @ 16:37:17
Postat av: natalie

hur orkar folk ens lägga ner tid på att kommentera om hur mycket dom stör sig, förstår om du blir irreterad! om det är så att man stör sig sluta läsa då!

2011-03-27 @ 16:38:28
Postat av: Elin

Helt rätt! Om man kan göra det- då ska man göra det!

Folk är bara avundsjuka!

2011-03-27 @ 16:52:56
Postat av: Nina

Bra sagt! Bra uttryckt! Du är helt underbar! :) Ta det som en komplimang.. folk klagar för att de är avundsjuka.. hade gärna levt ditt liv (om jag inte levt mitt vill säga :P)

STOR Kram till dig! <3

2011-03-27 @ 17:06:17
Postat av: Martina

Det är bara pure swedish avundsjuka!! Jag skulle döda för ditt liv ;) Förstår att det är svårt men onda kommentarer, att en elak kommentar väger upp 100 st. Man är ju inte mer än bara människa!

Jag tycker du är grym! Jag älskar din blogg! Trevligt att få drömma sig bort :)



Massor av kramar!

2011-03-27 @ 17:10:52
URL: http://blogg.veckorevyn.com/marnelia
Postat av: Anonym

Du... Folk är så jävla avundsjuka så du kan bara skratta åt hur patetiska och tragiska dom är. Förstår inte varför man inte kan glädjas åt att andra har det bra! Vem fan hade inte velat slappa, sola och shoppa hela dagarna och bara leva livet. Jag hade bytt med dig anytime! Tiden kan vara begränsad så lev lyx och njuuuuut medan du kan.



Du behöver inte försvara dina inköp eller att du skulle leva på din kille! Överdriv istället hur mycket du lever på din kille och låt dom störa sig. Det är det som är det roliga.



Du är skitsnygg och INTE för smal! Njut av att ha det bättre än alla andra i din ålder!

2011-03-27 @ 17:12:56
Postat av: Anonym

Du... Folk är så jävla avundsjuka så du kan bara skratta åt hur patetiska och tragiska dom är. Förstår inte varför man inte kan glädjas åt att andra har det bra! Vem fan hade inte velat slappa, sola och shoppa hela dagarna och bara leva livet. Jag hade bytt med dig anytime! Tiden kan vara begränsad så lev lyx och njuuuuut medan du kan.



Du behöver inte försvara dina inköp eller att du skulle leva på din kille! Överdriv istället hur mycket du lever på din kille och låt dom störa sig. Det är det som är det roliga.



Du är skitsnygg och INTE för smal! Njut av att ha det bättre än alla andra i din ålder!

2011-03-27 @ 17:13:51
Postat av: Jennie

Hej fina du! Det är som du säger den svenska avundsjukan. Ta ingen skit! Tycker du verkar va en härlig tjej och du ska verligen inte be om ursäkt för att du lever DITT drömliv. Ha det bra & här i Aten är det riktig vår (nästan svensk sommar)

2011-03-27 @ 17:16:43
URL: http://jenniec.blogg.se/
Postat av: Frida

Det är verkligen svårt att förstå hur människor kan sitta hemma bakom sina datorer och vara så taskiga.

Förstår verkligen inte hur vissa människor tänker.



Skönt att höra att du lever ditt liv som du vill leva det, det är ingen som ska bestämma över dig.

Man ska göra det man blir lycklig över, man lever ju bara en gång!

Fortsätt vara precis som du är! :)

2011-03-27 @ 17:24:03
URL: http://fridajosephine.blogg.se/
Postat av: Victoria

Fy fan vad arg jag blir när jag får läsa sånt här!!! Hur andra människor tror att de har någon rätt att säga elaka saker bara för att de kan vara anonyma!! NI som skriver såna inlägg är avundsjuka och rent av vidriga! Gör något vettigt med era liv! Ni ska rent av ge fan i hur andra väljer att leva sina liv!

2011-03-27 @ 17:27:16
Postat av: E.Brockman

Jag vet att det är svårt, men försök bortse från alla som klagar på ditt liv, dom är bara avundsjuka!



Du är en enorm inspirationskälla och har så sjukt fina kläder/accessoarer etc.

Fortsätt precis som du är nu!

Du är grym!!!!

2011-03-27 @ 17:38:14
URL: http://ellinorellinoor.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hejja tildafingal!

Du verkar vara en jättego tjej! Stå på dig! Det är avundsjuka som säkert ligger bakom alla elaka kommentarer!



Du inspirerar mig! Stå på dig!:):):)

xxxhanna

2011-03-27 @ 17:45:23
Postat av: Martha

Men Gumman dessa människor är bara bittra och avundsjuka på ditt liv och allt du har! Mitt bästa tips till dig är att du fortsätter med ditt liv, dina vackra kläder och roliga blogg! Glöm inte att det är du som väljer, gör dina aktiva val i livet. Av denna anledning skall du vara stolt och inte låta bittra människor lägga sig i ditt liv! Ha det bäst!

2011-03-27 @ 18:17:34
Postat av: Malin

Oj vad trist. Men som du säkert vet är det bara den svenska avundsjuka ! O ta inte åt dig av att dessa människor är bittra, för visst är det så?! Att det till största del är människor som är bittra över sitt eget liv som ständigt klaga på andra?! Jag o min gubbe leve ett bra liv, han tjänar bra o vi unnar oss det där lilla extra! Varför inte när vi har råd till det?! Jag möter bittra människor som prata så mkt skit bakom ryggen men försöker tänka att det är faktiskt dom det är synd om! Tänk själv att vara så full av avundsjuka att du måste såra människor i din närhet! Dessa människor mår inte bra! Möt dom med ett leende o tala om att du är så nöjd med ditt liv o det är det som är huvudsaken! Kraam!

2011-03-27 @ 18:23:22
Postat av: Malin

JAG gillar din blogg! Wtf, vilka människor det finns! Allting är upp till var och en! Jag har hört talas om ordet a v u n d s u k a!

2011-03-27 @ 18:36:18
URL: http://malbor.blogg.se/
Postat av: Matilda

Jag tycker att du verkar vara en underbar tjej, och älskar att du blandar billigt och dyrt! Det bevisar att det du kollar på när du köper kläder är hur de ser ut, och inte prislappen:)Skit i elaka kommentarer. De vill givetvis inte erkänna det själva, men de är bara avundsjuka.

2011-03-27 @ 18:45:50
Postat av: Stina

Hey Tilda,

I really like your style and you seem to be a very positive and sympatic girl and therefore I follow.

I do not speak swedish, but i can understand the english sentences.

I tried to translate this text and I want to write something relative to it.

I can not understand why there are people who think they have to judge about others.

Shouldn't everybody live and act the way she/he wants, even more when it doesn't affect themselves?

Thank you Tilda for the insights, I repeat myself but I really like to follow!

Furthermore I wish you a lot of fun with the lovely things in live( I do so myself...).

Greetings from Germany,

Stina

2011-03-27 @ 18:46:33
Postat av: marie

Fy vilka människor det finns!!!!!!!

2011-03-27 @ 18:55:44
URL: http://mariesse.blogg.se/
Postat av: Anonym

kunde inte sagt det bättre själv tildis! stå på dig! kram elina

2011-03-27 @ 18:57:55
URL: http://hannaochelina.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Jag tycker du verkar vara sympatisk och omtänksam person som har fabulös klädstil!



Jag ser framemot när (om) ni flyttar till SWE igen, för då finns det chanser för Bjärsan att spela i blåvitt! :D

2011-03-27 @ 19:07:23
Postat av: Anonym

du ska inte bry dig om dom! dom är bara avundsjuka, dom har säkert inget liv spenderar sina dagar på att skriva fula kommentarer i andras bloggar. tycker synd om såna människor. Du lever ditt liv! och jag älskar din blogg fortsätt med det du gör!!

2011-03-27 @ 19:12:35
Postat av: Amanda

Ta ingen skit, det är bara avundsjuka! Jag skulle ha gjort precis som du, karriär kan man ha när man är +40, ingen bråska. LEV LIVET!

2011-03-27 @ 19:13:53
URL: http://mittemotpreem.blogg.se/
Postat av: Josefine

Det är inte värt att lyssna på Sveriges alla jantelagsmänniskor!

"Karriär" har olika betydelser för alla. Innebär det att vara högsta chefen så snabbt som möjligt eller att trivas på sitt jobb och ha en hyfsad lön som man klarar sig på?



Alla befinner sig i olika stadier i livet och varje stadie har sin egen utmärkande faktor och charm.



Och sedan shoppingen, allt handlar om vad man prioriterar. Har man ett stort modeintresse är det för mig inte konstigt att det är något man vill spendera pengar på och kanske inte lägger lika mycket pengar på något som är en annan persons favoritsysselsättning?



Kör på! Älskar din blogg och vad den har att erbjuda!

2011-03-27 @ 19:27:02
Postat av: lisa

nu va det dags för ett "tycka synd tilda inlägg igen" så du kan få massa kommentarer och skriva ett inlägg om hur söta alla är och att du självklart kommer fortsätta blogga..

fattar du inte att alla som läser här gör ju det av olika anledningar. endel älskar dig, endel hatar dig, endel är avundsjuka.. så är det, livet funderar så. gå inte och haka upp dig på småsaker, på folk som hatar dig och är avundsjuka. ryck upp dig, ska du blogga så får du ju vara beredd på att folk stör sig.

jag är inte avis, jag har en underbar pojkvän som jag älskar, dock är han inte lika tät som din, men va fan gör det :)



fortsätt blogga och sluta köra sånna här inlägg nån gång ibland börjar bli patetiskt. ha det gött!

2011-03-27 @ 19:35:47
Postat av: Emma

Det är så trist att det är så, genom internet kommer många bittra och trista inställningar fram. Själv blir jag alltid glad när jag tittar in här och inspireras av din härliga stil!

2011-03-27 @ 19:53:14
Postat av: Johanna

Hujedamig, en del människor skulle man verkligen vilja knäppa på näsan! Har aldrig förstått grejen med elaka kommentarer.

2011-03-27 @ 20:08:13
URL: http://www.alltommalta.com
Postat av: Ina

Hatar den svenska jantelagen! Du har en jättebra och inspirerande blogg, verkar vara en jättegullig tjej med varmt hjärta. Bry dig inte om alla elaka människor, de är bara avundsjuka!

2011-03-27 @ 20:13:17
URL: http://inakarlsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Strunta i dom. Du har sjukt fina kläder. Dom är bara avis. Det är jag i alla fall. :) Vad jobbade du med innan ni flyttade till grekland? Ditt liv verkar underbart och fullt med kärlek. Kramar

2011-03-27 @ 20:33:17
URL: http://malinshi.blogg.se/
Postat av: eli

Bra skrivet! Jantelagen måste läggas ner! Man lever för SIG själv och inte andra människor. Självklart har man tid för karriär senare i livet, och jag tycker du har gjort rätt för dig. Tänk de kvinnor som har koncentrerat sig så mkt på karriären att de vaknar en dag vid 40 åå och har INGet annat än just karriären. Nä så vill man inte ha det.



xoxo

2011-03-27 @ 20:48:35
URL: http://livaris.blogg.se/
Postat av: jennifer

Du har en helt fantastiskt stil/blogg!! Älskar att läsa den! Och självklart måste du få göra det du vill med DITT liv! Ha en toppen dag Kram!

2011-03-27 @ 20:49:48
Postat av: lovvan

ta inte åt dig för fem öre , patetiska småungar som är avundsjuk . fortsätt med bloggen du är grym ! :D

2011-03-27 @ 20:50:39
Postat av: Rebecca

Jag tycker du verkar ha ett super mysigt liv o skulle kanske inte vilja byta, för jag har det också helt ok, men dina väskor o skor kunde få flytta hem till mig ;)



Jag läser själv bloggar som jag lixom stör mig på (typ Kissies blogg som jag smyg läser med stora skämms hatten på ;) men just därför skulle jag ju aldrig i livet sitta som en idiot o skriva elaka kommentarer... det går ju inte alls i hop, om jag skulle ogilla det jag läste så mycket så skulle jag ju sluta läsa!

Nu tror jag inte folk stör sig på dig som person utan mer för att du verkar ha det soft! avundsjuka it is!

2011-03-27 @ 20:50:52
Postat av: Josefine

Jag älskar din blogg. Den är så himla trevlig och mysig :) tycker att dom som säger sånt där lika gärna kan sluta läsa din blogg. Jag tror att dom är avundsjuka för att du verkar ha ett så himla härligt liv! :)

2011-03-27 @ 20:53:31
URL: http://joossefiin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag vill bara poängtera lilla lina att jag söker inga kommentarer el liknande till detta inlägg! Jag skrev vad jag ville få ut o förmedla! Jag är ingen docka som du kan skicka skit på, hit o dit! Jag är lika mkt människa som du! O du, det här är min blogg där jag bestämmer!

2011-03-27 @ 21:01:29
Postat av: Julia

Dessa avundsjuka personer.. usch jag alskar din blogg.. du ar en sann insperation!!

2011-03-27 @ 21:09:11
URL: http://jstroberg.blogg.se/
Postat av: Anonym

Till lisa var inlägget!

2011-03-27 @ 21:11:09
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Johanna

2011-03-27 @ 21:25:36
Postat av: Lina

Det luktar avundsjuka! Jag förstår om det inte bara är att koppla bort, men det är ju som sagt inget tvång att läsa din blogg. Vill dom störa sig så låt dom göra det..

2011-03-27 @ 21:28:02
Postat av: Anonym

lisa, btw! hur kan man HATA ngn människa man inte känner? såklart vi alla inte kan tycka om alla. Världen skulle bli fruktansvärt tråkig men att hata ngn? för mig är hata ett starkt ord.. Man kan ogilla, men hata! nej!



HAHA, och nej! detta är inte ngt ¨tycka synd om mig¨ inlägg alls...

2011-03-27 @ 21:29:56
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Sofia

DU är grym inspiration!! SKit i alla nötter!!

U go girl!

Kram Sofia

2011-03-27 @ 21:34:39
URL: http://lowaojag.wordpress.com
Postat av: Casandra Kemi

Forts. Med dina dagens outfits!

Vi är en majoritet som gillar dom,

de övriga energitjuvarna kan

gå och gömma sig.

2011-03-27 @ 21:44:23
Postat av: Helen David

Fifan va du e bra!!!! GILLAR DIN ATTITYD OCH DINA ORD. you go girl....

2011-03-27 @ 22:02:50
Postat av: anna

kan inte du skriva dina favoritbloggar som du brukar läsa? :)

2011-03-27 @ 22:10:01
Postat av: Anonym

Du har helt rätt, vad FAN läser dom den för då?? Läs gp eller vad som helst, köp er en bok.... man måste INTE läsa bloggar bara för att dom finns, tro mig!!!!! Låt folk vara den de vill, precis som ni vill vara dem ni är!

2011-03-27 @ 22:15:03
Postat av: sara

du har en jätte bra blogg och du är en så fin tjej bry dig inte om vad dessa tjejer skriver, avund säger jag bara dom vill själva ha det som du har det

lev livet o länge leve kärleken!

fortsätt blogga och visa oss alla dina fina ting det är du värd!

Jag blir alltid glad av att gå in varje dag och läsa dina inlägg :)

-en trogen läsare!

2011-03-27 @ 22:15:33
Postat av: Camilla

Jag tycker du är stark! Jag valde att flytta mig för kärlekens skull och det är allt annat än en lek att, som du säger, lämna familj, vänner och tryggheten. Då har jag bara flyttat inom Sverige och kan ta tåget hem när det blir tungt! :)

2011-03-27 @ 22:19:29
Postat av: Anja

Bry dig inte!!!

Dom är avundsjuka, alla skulle tacka JA till att ha dina kläder & att lev ditt liv.

Fortsätt med din grej, you go girl :D



p.s.

min pvän vill att jag ska skriva det här: säg åt "Bjärs" (?) att komma hem till blåvitt ;)

d.s.

2011-03-27 @ 22:29:28
Postat av: Carro

Folk som säger att märkeskläder är fult osv är oftast dem som vill ha men inte har råd eller är för snåla. och man väljer att forma sitt liv själv! Lyssna inte på alla avundsjuka.

Jag älskar din blogg och inspireras av din klädstil och heminredning! Äntligen en tjej med bra smak tänkte jag när jag hittade din blogg!:) läser varje dag och du är grym!

2011-03-27 @ 23:22:12
Postat av: Josefine

Hej igen... Tilda, jag hejar på dig!!! Skit i avundsjuka idioter... Förstår att det är svårt men du verkar verkligen ha fötterna på jorden så försök.... Själv tycker ja det e bra och kul att du har svin dyra kläder, väskor m.m för då känns min "dröm" ett steg närmare.. ;) Med tanke på att du är en "vanlig" tjej, precis som jag!!!

Som sagt, hejjjjaaaarrrr på dig!!! Kram

2011-03-27 @ 23:33:02
Postat av: NS

Fyfan vad bra sagt av dig!! You go girl :)

2011-03-28 @ 00:18:04
Postat av: kirby

tilda.

once again, people who have nothing going on in their lives and are seriously jealous of you feel the sad need to impress their nasty, negative thoughts on you; a beautiful, happy and succesful girl in life!



don't let it bring you down! i'm glad you're not saying how sad you are, just sad for them this time that they are this pathetic.



screw them!

and keep on going, we all love your blog and you, reading about your life, the choices you've made AND the amazing fashion (again... just jealousy)



keep up the blog, and haters... piss off.



xox kirb

2011-03-28 @ 03:16:50
URL: http://lovemysterious.tumblr.com/
Postat av: Jenny

Folk blir verkligen taskiga när dom är avundsjuka.

Själv är jag en relativt ny läsare och jag älskar din blogg och tycker att du verkar vara en vettig tjej.

Fortsätt!

2011-03-28 @ 04:31:50
URL: http://klippt.blogg.se/
Postat av: Jessica Limont

Jag tycker du är helt fantastisk och riktigt ball! Det är inte alltid lätt att följa hjärtat när det finns så måna "måsten" och så många "borde".. Men när det väl kommer till kritan så handlar det ju faktiskt om Ditt liv, hur Du vill leva det. Fortsätt stå på dig som du gör, jag vet precis hur det är med människor som skall döma en. Jag råkar ut för det dagligen, men jag väljer, precis som du, att inte ta åt mig. Som sagt, det är är våra val, vad vill göra med livet. Det viktigaste är att man är lycklig och mår bra! Man får inte glömma bort att lyssna på sig själv och sitt hjärta, för i slutändan så är relationen till dig själv den viktigaste, du måste trivas med det du gör och du måste skapa ditt liv så som du vill att det ska vara :)



Det var jag som träffade dig i rulltrappan på centralen ner mot röd linje i onsdags, om du kommer ihåg mig! :)

Oj va mycket text det blev.. Det jag ville säga var bara; fortsätt med det du gör, fortsätt med det så länge det gör dig lycklig :)



Ha en fantastisk dag!

2011-03-28 @ 08:14:04
URL: http://www.MrMrs.se
Postat av: Alexandra

Bry dig inte om dem, det är bara avundsjuka människor.

Många hade säkert önskat att dem kunnat levt som du, med din pojkvän i Grekland och kunna ha råd att köpa dyra kläder.

Precis som du skriver så har du all tid i världen att satsa på en egen karriär (om det nu känns viktigt).

Tycker bara du ska skita i dem, avundsjuka som sagt..

Själv älskar jag att läsa om dim blogg och se alla kläder du har :)



Kämpa på :)



Kram

2011-03-28 @ 08:20:28
URL: http://alny.blogg.se/
Postat av: Ida

Gud vad tråkigt att höra! Människorna borde skämmas! Tyvärr verkar alla bloggar råka ut för det här, speciellt dom stora. Håll ut och tänk på alla som tycker du är supercool och söt :)

2011-03-28 @ 08:24:30
Postat av: malin

du har så jävla rätt! sjukt att du ens ska behöva skrika ut det såhär, det är väl självklart att alla inte kan vara likadana. inte särskilt feministiskt. men du, man är ju bara så nyfiken på HUR du har råd med alla FINA kläder? eftersom du inte jobbar så tänker man ju, antingen rik pojkvän eller rika föräldrar. DET ÄR INGET FEL MED DET. men något av alternativen måste det ju vara?

2011-03-28 @ 08:42:49
Postat av: Anonym

Lina, lisa & linnea:

Jag förstår att alla männsikor inte kan tycka om enn person, såklart kan man ogilla och tycka att personen i fråga gör fel. MEN, man kan inte hata nbgn man inte känner, och man behöver inte ta till med falsa sanningar, som att jag lever på min p-vän för ett ex, hur vet ni det? det är bara ngt ni tror? för jag ska berätta för er att så är INTE alla fallet, bara så ni vet. Innan ni kastar ut er sådana grejer så tycker jag att ni ska ha lite bättre koll! TACK! Det där är total osanning och patetiskt, som ni kallar det att kasta ut sig!

Btw, tycker ni verkligen att jag behöver försöka fånga extra kommentarer???? och detta var inte ngt tycka synd om mig inlägg för det är inte alls synd om mig, men när man kmr med ofalska sanningar som inte stämmer, då blir jag arg o sårad.

ha en bra dag o sluta upp att vara så bittra! Kram

2011-03-28 @ 09:11:51
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Stina from germany and kirby from canada!

U guys couldd translate and read the text? thank u so much for your kindly words! Sometimes u get tired if people. But hey, thats life!



Take care and thank u again, love tilda

2011-03-28 @ 09:14:00
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Alla ni andra underbara läsare, i love you! Visst får man bli trött på folk! när det kommer till osanningar om en själv o andra personer, personangrepp osv, då får man bli arg o besviken. Speciellt på folk som inte känner en och har ngn som helst rätt att kasta ut sig sådana saker.



Majoriteten utav er som läser min blogg är fantastiska och gulliga! Jag vet inte hur länge sedan sist det var som jag fick ta emot skit o elaka kommentarer! månader sedan sist. Men när ni är hundra som skriver ngt bra, och en som skriver dåligt så är det den dåliga kommenateren som etsar sig fast!

=) kramar till er och tack, underbaringar!

2011-03-28 @ 09:21:28
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej tilda!

Som jag märker när jag scrollar ner här på kommentars-sidan så står de flesta faktiskt på din sida!

Sedan kommer det alltid att finnas människor som inte kan glädjas åt andras lycka, men det är ingenting man kan göra åt det bara IGNORERA!

Sedan kan jag tycka att det är bra med negativ kritik, men då inte mot dig som person utan kanske mot bloggen så att man kan utvecklas, men dessa elaka kommentarer kanske det finns någon typ av spärr, där du kan radera dem direkt?

För övrigt tror jag att grejen med att du köper dyrare kläder etc lockar dina läsare eftersom det är roligt att läsa om, so keep on going!

2011-03-28 @ 09:23:32
URL: http://hellosugar.blogg.se/
Postat av: Ida

Haha, folk är så roliga, dem är ju bara avundsjuka på dig och ditt liv, och dem skulle förmodligen gärna ha en liten del av det..

det roliga är att folk läser din blogg ändå trots att dem inte gillar den.. skumt folk finns det överallt, skit dem!

Kör ditt race, vi andra gillar det!

2011-03-28 @ 10:52:51
URL: http://festisandi.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Tilda!

Du driver en fin och bra blogg enligt mej, STÅ PÅ DEJ, du gör ett JÄTTEBRA jobb! Och du verkar vara en gullig person.

Känns som att denna avundsjuka är som några tidigare nämnt, typisktsvenskt. Jag kan oxå känna avund när jag tittar på dina saker som du shoppar men det är absolut inget jag skulle missunna dej eller någon annan. Men istället för att gå runt och vara bitter så varför inte bara insipreras av dina fina kläder, din vackra inredning i erat hem i Grekland?

Det finns mycket störda folk där ute och kom ihåg, fortsätt som innan! Din blogg är super och jag gillar den massor!! :)

2011-03-28 @ 11:02:57
URL: http://kallhuvud.blogg.se/
Postat av: emma

jag gillar din blogg och tycker det är starkt gjort av dig att gå ifrån våra "svenska" ideal. Tänk om fler skulle göra det, då skulle det vara bra. Sen dina kläder är grymt snygga och jag gillar när du blandar färger :) Så ta inte åt dig av din kritik. Du lever för mig en väldigt roligt liv som inte är så svenskt fast du är svensk :) Man ska följa sitt hjärta och leva med ens kärlek. Att ha en trygghet och någon som älskar en är viktigt.

2011-03-28 @ 11:46:16
URL: http://emma86.blogg.se/
Postat av: linnéa

hahahah,coolt att du blir så himla upprörd. som någon annan skrev; vissa läser för att de älskar din blogg, andra för att de hatar den. det är så det är med bloggar.



ha det fint tuffing

2011-03-28 @ 11:50:27
Postat av: Hannah

Hej! folk kan vara så elaka och dömande!Jag tycker du har jätte fina kläder o man hinner vara ute och resa innan man börjar plugga:). Men ibland så blir ju tjejer hemmafruar och lever på sina män och när de sedan blir dumpade flera år längre fram..har man plötsligt inget,har hört så många sådana historier speicellt från USA. Så tänk på att försöka plugga utomlands eller så när du känner att det är dax, så du har något att luta dig tillbaka på:)

2011-03-28 @ 12:19:27
Postat av: Hanna

Hej Tilda!



Allt handlar om att acceptera andra människors val. Jag förstår att du känner dig sårad. Om det är till någon tröst så hade du fått precis lika mycket skit om du hade valt att göra karriär istället. Då hade du varit självisk, egoistisk och elak.



Jag har valt karriär framför allt och kommit väldigt långt i ung ålder. Men då har jag istället fått sätta åt sidan kärlek, vänner (i vissa fall) och barn. Jag har VALT det. Men får ständigt höra att det inte är normalt.



Jag beundrar dig som vågade välja det som kändes rätt för dig. Jag önskar att fler gör det som är rätt för dom istället för att försöka göra det andra anser är rätt.



Och tjejer är är experter på att kritisera andra tjejer istället för att hylla och stötta.



Jag tycker det är olikheterna som gör det hela mer intressant. Dom av mina vänner jag har mest utbyte av är faktiskt dom som är totalt annorlunda mot vad jag är. Fy sjutton så tråkigt om alla tyckte och gjorde lika.

2011-03-28 @ 13:23:48
Postat av: Anonym

Linnea: och jag förstår att alla INTE kan tycka om en, såklart! sånt är livet. Men, att hata ngn som person, komma med personangrepp eller att skriva fralska sanningar. Det tycker jag är fel o oacceptabelt. Just därför blir jag upprörd, såklart! Krams

2011-03-28 @ 13:30:53
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Lotta

jag tänker inte ens ge mig in i diskussionen kring om man ska älska eller hata dig, jag tycker det är väldigt korkat att gå runt och hata folk pga vad de skriver i en blogg, o andra sidan verkar det konstigt att älska någon som man känner genom en blogg. Däremot är jag nyfiken, det handlar inte om avundsjuka, du har ditt liv och jag har mitt, men jag skulle gärna vilja veta hur det känns att leva ett sådant liv som du lever.



Gå på promenader, fika, käka långa luncher, träffa vänner mitt på dagen, laga tre rätters middagar och resa hit och dit över Europa är något som de flesta av oss bara gör på helgerna eller på semestern, men hur är det att leva så varje dag. Blir det inte väldigt tråkigt?

Jag bryr mig inte om om det är dina pengar eller din killes, men den mängden pengar som du tycks spendera varje månad känns helt verklighetsfrämmande för mig. Antingen är det väl så att du har så sjukt mycket pengar att du aldrig behöver fundera, men annars känns det inte som att det är särskilt hållbart i längden. Oroar du dig inte för hur mycket pengar du gör av med. Fast jag har en fast inkomst som är helt okej oroar jag mig för pension, och sjukdom, och oförutsedda händelser hela tiden.

Nu är jag äldre än du, så jag antar att jag har mer erfarenhet än många av dina läsare. Känner du aldrig ett ansvar för att du bidrar till att ge unga människor en bild av ett slit och släng samhälle? Särskilt som vi alla vet att det aldrig håller i längden, det köpbeteende du uppvisar skyndar bara på försötörelsen av vår planet.

Det skulle vara trevligt att veta hur du förhåller dig till konsumtion.

2011-03-28 @ 13:58:49
Postat av: lisa

jag hatar inte dig och jag är inte avundsjuk. men har man en blogg som denna så får man ta skit. så är det bara. folk stör sig av olika anledningar!

ville bara försöka förklara det!

som sagt jag läser din blogg för att jag gillar den, tycker det är kul att se hur olika ens lik kan vara! :) så inget illa menat mot dig!

2011-03-28 @ 14:19:49
Postat av: Alexandra Arvidsson

Ja här har vi ju den svenska avundsjukan.. bry dig inte om dem.. du väljer själv hur du vill leva ditt liv.. jag älskar din blogg

2011-03-28 @ 14:35:23
URL: http://alexandraarvidsson.blogg.se/
Postat av: Emelie

Varenda gång du skriver om dessa människor så ger du dom en morot till att fortsätta. Jag hade bara skrivit "tack :)" eller ignorerat det. Om det inte enligt dig finns någon sanning i vad folk sitter och skriver till dig, varför då ta åt sig? Det bästa är att bara ignorera dom. Det är dom som inte är nöjda med sig själva så istället för att ställa sig framför en spegel så hoppar dom på någon som verkar glad och nöjd med sig själv och vill att du ska må lika dåligt som dom själva gör. Skit i det istället för att uppmärksamma det. Vet att det är svårt för man vill att dom ska skämmas över deras vidriga beteende men ju mer man tjafsar med dessa jävla bitterfittor desto fulare och jävligare blir dom. Move on. OCH ni jävla idioter, om era pojkvänner (om ni ens skulle få någon) skulle vinna på lotto, bli hockeyproffs, bli något som genererar en hel del pengar ska han då säga "hörru, du får inga pengar av mig, du får väl skaffa dig ett eget jobb". Nej, det hade ni aldrig accepterat era avundsjuka idioter. Vad Matildas karl gör är ju något fint. Han spelar fotboll som han älskar och låter sin tjej göra precis vad hon vill och vad hon älskar. Lämna henne ifred!

2011-03-28 @ 16:33:02
Postat av: anonym

Det är så typiskt svenskt att man inte får vara stolt och glad över vad man åstadkommit i livet. Det är inte alla som får en sådan chans som du har fått, klart att man tar det!



Varför skulle man inte få "skryta" eller prata om märkes kläder eller pengar, det är ju för tusan du som slitit för att kunna leva såhär. Och det är inte lätt att vara tillsammans med en pojkvän som spelar på så hög nivå, alltid träningar, mycket matcher, borta ofta, kan inte ta semester eller ledigt precis när man vill.(Tell me about it i know that life)



Njut som tusan av ditt liv, man skall få vara både stolt och glad utan att någon ska vara elak mot en!



Kramar.

2011-03-28 @ 16:44:02
Postat av: Emelie

Du är grym tilda! Å jag älskar din blogg! Den gör en på gott humör och ger massa inspiration både vad det gäller heminredning och kläder! Jag är själv väldigt noga med utbildning och min egen karriär men precis som du skriver så är vi alla olika och man ska göra det man själv brinner för och se till att förverkliga sina egna drömmar och så länge man gör det och är nöjd med sitt liv så finns det inget rätt och fel! Man har bara ett liv så varför slösa bort det på massa tråk!! Kramis på dig och fortsätt precis som du gör!:)

2011-03-28 @ 16:46:26
Postat av: Anonym

Lotta: Jag har förklarat detta tusen ggr innan, men jag gör det gärna igen!



Vi/jag sparar en mängd pengar varje månad till framtiden/barn & pension. Detta gör vi varje månad. När man sparat sina pengar så har man bättre koll på vad o hur man kan shoppa. Jag skulle aldrig i mitt liv shoppa för pengar jag inte hade. När jag sparat, då kan jag shoppa! Att spara är en livsförsäkring som alla borde göra varje månad.

Spara först, shoppa sen!



Om jag inte har råd, fine. Då shoppar jag inte!



Jag kommer aldrig i mitt liv kunna göra alla nöjda. Det finns alltid ngn som klagar eller ogillar mina beslut. Just nu trivs jag ypperligt med mitt liv och skulle inte byta ut det mot ngt som helst!



Kram tilda

2011-03-28 @ 17:07:21
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Jessica

Det tråkiga är att det spelar ingen roll om man har märkeskläder eller inte...

Så länge folk har hängt upp sig på nått så skiter de fullständigt i dig o snackar massa goja..

Jag har inga märkeskläder o är en "vanlig" lastbilstjej som alltid gått min egen väg o skiter i vad folk tycker o har fått ta så mkt skit från folk som inte ens känner mig...

Det är precis som om de är avundsjuka o jag kan bara tänka, varför är de avundsjuka på mig??

Jag är ju inget speciellt så..

Är en väldigt vanlig men unik tjej bara...

Stå på dig, kör ditt eget race, det vinner du på i längden :)

Kram

2011-03-28 @ 18:37:46
URL: http://lifethruemyeyes.blogg.se/
Postat av: Lovely

Hej hopp!



Skit i det bara du ser ju själv hur många underbara kommentarer du fått av de härliga läsare du har. Det roliga är ju att man ser en "röd tråd" bakom dessa elaka kommentarer och den är att de verkar ha dyslektiska skrivsvårigheter=) Vilket (för att vara lite elak) tyder på ett fullkomligt outbildat intellekt.

Keep on writing girl i love it!!!



Kramar

2011-03-28 @ 18:46:13
Postat av: Mariana

fy va de är tråkigt med sånna kommentarer men det är folk som inte kan glädjas av andras framgång . Det är rent av avundsjuka, det är fegt av folk att ens säga så. Men stå på dig, du är hel grym och jag gillar din blogg och det du gör så fortsätt så bara!

Finns alltid dom som inte tål en men att dom då lägger ner så mycket tid är bara knas..

kram !

2011-03-28 @ 19:11:50
URL: http://marianadg.com
Postat av: linnéa

Mathilda, klart jag inte hatar dig! :) Hur skulle jag kunna göra det... jag känner ju dig inte. Förstora inte upp saker nu. Kramkram

2011-03-28 @ 19:23:08
Postat av: Marie

Tycker du har galet fina kläder, vare sig det är märkeskläder eller lite billigare kläder.

Tycker du matchar riktigt fint med en salig blandning.

O tycker att fler kanske borde satsa på kärlek än en karriär....

Dom som kritiserar dig kanske skulle bli lite lyckligare då.

O det är väl det som är det viktiga, inte vad man jobbar med och vad man gör... Viktigast måste väl ändå att man mår bra och är lycklig.

De som kritiserar dig är ju bara avundsjuka!

(är med lite avundsjuk på alla dina fina kläder =) men skulle aldrig komma på tanken att kritisera någon för det.

Varma kramar till dig

2011-03-28 @ 19:57:23
URL: http://momarorie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vem säger att livet måste bestå av jobb, hade jag haft möjligheten att njuta av att inte jobba och göra det jag ville löpa dyra kläder osv, skulle jag göra det utan problem. Allt handlar inte om vad alla andra måste tycka. Men jag tycker att Tilda gör det med ett stort hjärta och det är huvudsaken, forstätt med det du gör, jag står på kärlekens sida!!

2011-03-28 @ 20:08:00
Postat av: Emelie Rommedahl

Måste bara skriva igen; Ibland skäms jag för att vara svensk, vi svenskar är överlag bittra och vill inte att ngn skall sticka ut, och det sticker i folks ögon när ngn är framgångsrik, ta tex kenza och blondinbella, hur mycket hatkommentarer får dem inte? Helt galet! Folk blir provocerade av hur duktiga de är och de får höra påhopp hela tiden om att "får du inte dåligt samvete när du shoppar så mycket?" jag kan LOVA att personer som skriver det inte skulle få det heller om de hade möjlighet att handla mycket, de vill bara hitta ngt att klaga på! Alla skall vara lika här av ngn anledning, sticka ut "lagom mycket".



Man blir en vackrare människa inside out om man kan glädjas åt andra här i livet! Varför är det bara Sverige som är så? Inga övriga länder i europa har sån dum jantelag osv, inga andra länder överhudtaget känns det som. Usch det är fan pinsamt! Jag blir upprörd :b. Skit i dem, tänk på att de bara är bittra, var ännu mer glad och lycklig tänk bara "in your face" :) Gillar din bloggis! Kram

2011-03-28 @ 20:11:06
URL: http://erommedahl.blogg.se/
Postat av: Lisa

Hej Tilda!

Har läst kommentarerna som skickats till dig, som tur är har ju de flesta vett i skallen och är positiva till dig och din blogg. Förstår inte hur man kan slösa sin tid med att läsa en blogg där man ogillar personen som skriver och det man skriver om. Säger ju en hel del om de människorna.. Det är fullständigt patetiskt och sorgligt hur människor kan vara så avundsjuka att man väljer att hoppa på en människa man inte vet ett dugg om eller känner. Behåll din stolthet Tilda och ta inte åt dig av kritiken, du och dina närmsta vet "sanningen" om dig och det är ju det viktigaste.

Jag lever samma liv som du utomlands med en fotbollsspelande man. Att lämna sin trygghet med vänner och familj var oerhört tufft men samtidigt självklart då jag vill leva med min kärlek. Till skillnad från dig har jag dock valt att arbeta och skaffa mig en egen karriär här borta trots att jag egentligen kan vara hemmafru. Detta var självklart för mig och mitt sociala välmående och för att ha något att sysselsätta mig med på dagarna då mannen tränar/spelar match och för att kunna "fortsätta mitt liv". Detta har jag valt för att jag ska må bra, men alla gör sina val och det ska omgivningen acceptera. Du är ju fortfarande ung och har framtiden framför dig, att jobba hinner du göra sen till du blir 65;)

Huruvida sedan om du betalar för dina kläder m.m eller om det är din sambo ska människor strunta i!Vad man gör med sina pengar på banken är upp till var och en. Jag tycker oerhört synd om de människorna som skriver elaka saker och har åsikter om det. Men som sagt.. den svenska jantelagen är skrattretande.

Att man har valt att flytta med sin kärlek för er skull tycker jag är jättestarkt gjort. Någongång i framtiden kan det ju vara han som måste ge upp sin trygghet för att flytta med dig..

Stå på dig Tilda och fortsätt leva det liv du vill. Lycka till med allt!

Kram från mig :)

2011-03-28 @ 21:22:42
Postat av: Anonym

Hej Tilda!

Har läst kommentarerna som skickats till dig. Som tur är har de flesta vett i skallen att inte skicka patetiskt avundsjuka kommentarer. Jag lever samma liv utomlands som du med en fotbollsspelande man. Att lämna sitt trygga liv med vänner och familj hemma i Sverige var tufft men samdidigt

Så självklar då jag vill vara tillsammans med min kärlek. En dag i framtiden när hans karriär är

2011-03-28 @ 22:00:37
Postat av: jk

Inte vet jag men baserat på alla dessa kommentarer skulle jag säga att det verkar vara betydligt mer "svenskt" att stötta, ge beröm, muntra upp osv än det är att vara avundsjuk. Avundsjuka kan man man hitta hos alla nationer och alla slags folk, tycker inte alls att det är ett "svenskt" fenomen.

2011-03-28 @ 22:12:03
Postat av: Sofie

Alla är olika och vissa ser inte karriär som det viktigaste i livet. Jag har som någon annan skrev väldigt mycket fokus på mina pr-studier, egen lägenhet i centrala Stockholm till hösten och just - karriär. Därav har jag fått prioritera bort andra saker som exempelvis kärleken.



Att Tilda vågar följa sina drömmar och vad hon tycker är viktigast i livet, vem är någon annan att döma då? Vi är alla olika. Om det nu är så att hennes pojkvän sedan försörjer henne är väll också det hennes ensak?



Alla är vi olika och har olika prioriteringar, det får man acceptera.

2011-03-28 @ 22:23:47
Postat av: Lisa O

AVUNDSJUKA är vad jag kallar detta! Som jag själv varit med om! Jag är så trött på att folk ska vara avundsjuka, för det är just vad det är. Jag själv har varit ute för detta då min pojkvän tjänar bra och ger mig gärna presenter.Det är väl mellan oss och ingen annan vart vi lägger våra pengar på?!!



Vad vet ni om Tilda och hennes liv? Och varför skulle hon inte tjäna egna pengar? Det sticker i andras ögon att bara för man inte själv kan köpa så ska man istället kasta skit på andra? Varför inte istället glädjas åt andra. Det tar ju bara så mycket dålig energi att vara otrevlig och avundsjuk eller hur? Det handlar väl mest om att er själv och att just ni mår sämre i livet än vad Tilda gör. Hur kan ni prata om hennes verklighets uppfattning?



Tilda! Bry dig inte! Jag själv får höra skit om mig att jag lever på min karl fast jag har två arbeten ;) Som sagt avundsjuka! Jag tycker din blogg är hur trevlig som helst!



Kram på dig



Lisa

2011-03-29 @ 10:21:02
URL: http://lisajadeholt.blogspot.com
Postat av: jessica

det enda vi med säkerhet kan säga är att de så kommenterar så innerligt önskar att det vore i dina snygga istället för sina egna trasor.

strunt i alla dumma ord & kör ditt race. din blogg är super, det är därför du har så många läsare! kram på dig!

2011-03-29 @ 11:17:38
Postat av: Anonym

Tänkte på en grej till, att folk klagar på att du skriver om mode, shopping, resor, middagar m.m.

DET ÄR JU DET VI LÄSARE BETT DIG ATT SKRIVA OM.

Klart att du skriver om det då. Du berättar ju för oss som faktskt tycker att det är kul och inspirerande hur du lever, vad du köper.

Det är ju det vi vill läsa om :)



Sen precis som du säger du har e outfit där allt kommer från h&m förutom ett armband tillexempel, hur orkar folk haka upp sig på ett ynka armband.

Det är väl upp till dig vad du vill spendera/spara dina pengar till. Alla har vi olika intressen.



Kramar

2011-03-29 @ 11:25:23
Postat av: NATHALIE

Din blogg är hur bra som helst!!!!

2011-03-29 @ 11:55:20
URL: http://nathaliedavidsson.blogg.se/
Postat av: Malin

Heja Tilda!

Jag tycker din blogg är grym, bry dig inte om alla elaka kommentarer och tyverr som alla andra säger så finns det alltid folk som ska trycka ner en m.m, fattar inte varför dom läser din blogg om dom bara stör sig ändå. Jag kom in på din blogg genom blogg.se där du var på första sidan för ett tag sedan och sedan den dagen är jag fast (och det är för jag VILL läsa din blogg) och att jag älskar din stil, som jag kan dra lärdom av i mig egen. Stå på dig!



Kramar

2011-03-29 @ 12:23:52
Postat av: Annie

Bästa fina Tilda!

Jag tycker det är helt fantastiskt att man för kärlekens skull är villig att göra allt för att se sin man lycklig. I slutändan är det ju det som gör en själv lycklig.

Du är värdefull och det kan ingen ta ifrån dig!



Stor KRAM!



Keep up the good work!

2011-03-29 @ 22:45:06
Postat av: XTC

Chapeau bas!



kramar

2011-03-29 @ 23:21:05
Postat av: sofia

bra skrivit! det är absolut ingenting fel på att inte ha någon "karriär".. och för att peppa dig lite så ska du veta att jag aldrig läst bloggar förut. men nu har jag följt din i ett år. endast din :)

2011-03-30 @ 12:21:16
Postat av: Anonym

<3

2011-03-30 @ 18:04:52
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: amanda

Fyfan för alla avundsjuka drygfittor i Sverige säger jag bara! Klart vem som helst hade åkt till ett soligt land och levt drömlivet om de hade fått chansen, speciellt med sin livs kärlek! Herregud.

2011-03-30 @ 20:53:03
URL: http://maaaandy.blogg.se/
Postat av: Anonym

<3, tack amanda! :)

2011-03-30 @ 21:17:58
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag vet precis hur det känns. Får höra samma sak om att jag valde att sluta mitt jobb, flytta utomlands och bli hemmafru för min sambos karriär. Men det jag har lärt mig är att det bara kommer från svenskar, och den svenska avunsjukan. Jag kör på och lever gott och mår bra och det är jag förbannat stolt över! Kör ditt race du cokså och bry dig inte om vad den fula svenska jantelagen säger!

2011-04-04 @ 10:53:52
URL: http://www.intheheadofs.se/
Postat av: Cicci

Det är nog avundsjuka från de flesta. Hade jag haft råd, så hade jag nog också köpt dyra kläder. Och om jag klätt i dom också då vill säga. Haha! Och att bo utomlands, det är väl allas dröm??



Man ska inte bry sig om vad folk säger.

2011-04-05 @ 15:03:39
URL: http://tionolletttio.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tack cicci! :)

2011-04-05 @ 20:03:37
URL: http://tildafingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0