beach.

Nu är strandväskan färdigpackad och klar! :) Kom nyss från gymmet, och nu sitter vi och käkar frulle, herregud, en stressig dag idag.... imorgon åker jag ju till Sverige och det är mycket som ska fixas och ordnas innan! Ska upp med millemannen nu och göra en veterinär koll hos farbror doktorn, sen är han klar för att flyga med mamsi! Ledsen, har så mycket att stå i,  skriver mer sen... kramis

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte bara fråga hur det går till när du ska flyga med din hund. får han åka i en speciell bur eller inne i flyget? :)

2010-05-17 @ 10:41:19
Postat av: Emma

Hej!



Har kollat igenom hela din blogg sen den kom upp på blogg.se första sida. Jättekul att läsa!



Kan du göra ett inlägg om hur det är att resa med djur? Hur det funkar med pass, vaccinationer, avmaskning med mera. Får din hund åka med dig i kabinen eller åker han i bur i lastutrymmet?



Är det några oroligheter kring Atens flygplats eller går det bra att flyga? Vet inte om jag ska ta flygstol på charterplan eller flyga reguljärt via Aten när jag ska till favoritön i sommar.



Tack för rolig läsning!

2010-05-17 @ 13:51:33
Postat av: Anonym

Hej på er! Jag kan köra ett litet inlägg om det absolut! mille reser med mig i kabinen i en liten bur, han får en sömntablett och sover hela resan! :) Han har fått rabies spruta för över tre månader sen och han har tagit sitt blodkroppstest för att kolla att han har rätt mängd blodkroppar! Sverige är ÖVER NOGA med allt detta, nästan så att det blir fjantigt! alla avmaskningar osv ska sitta i passet...men men.... nu är vi iallafall redo att åka hem!!!!



Nej nu är det inte som hellst oroligheter, jag flyger hem ikväll men är mer orolig för askmolnet jag! :( Vilken är favoritön du ska till? Kram

2010-05-18 @ 08:50:12
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej igen!



Tack för svar. Ska bli roligt att läsa ett blogginlägg om resa med djur också även fast du fick med det mesta :)



Jag ska åka till Skiathos. Har du varit där?

Har inte bokat något än, men det blir bara flygbiljett. Skulle vara kul att se Aten också. Har bara spenderat en natt i Plaka när jag missade anslutningsflyget till Skiathos och fick ta båten dagen efter. Typiskt greker, dom hade flyttat fram planets avgång 2 timmar.

2010-05-18 @ 20:49:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0