childhood friends.

Godmorgon tussar! :) Solen strålar som aldrig förr här i Jönköping idag! Så just nu väntar jag bara på att min man ska komma hem så vi kan ta vårt pick till stranden! Idag ska det brännas på! Men med faktor såklart! Solar aldrig utan hög faktor numera, det är verkligen livsfarligt att sola utan! Hudcancer har blivit så vanligt, just från solskador osv, så allihopa SKYDDA ER I SOLEN MED HÖG FAKTOR! Jag lovar, du får färg ändå! Solar ni med faktor eller skippar ni det?
Sorry för dåliga kort, men vi kan verkligen INTE vara allvarliga när vi fyra ses! Det går fan inte! Bara skratt, skratt och åter skratt! Känt varandra sen 8 års ålder och alltid hållt ihop, så igår tog vi hojjen över broa till linda & eve (skevan!) och mös med vin! Det var säkert ca. 2 år sen vi alla var tillsammans så vi hade verkligen mycket att tjöta om! Det är inte lätt att få ihop alla då en bor i Sthlm, en i Italien, jag i Grekland & Joanni i jönnis! Ni är mina tussar iallafall, Labooooo u! Time to go, later lovers! Tjuss

Kommentarer
Postat av: Ida

fina kort! härligt att ha skoj med ens vänner! :O) jag använder också alltid solkräm, ett måste tycker jag för att behålla en fin hy i många år! ;O)

2010-06-24 @ 14:34:48
URL: http://madrida.blogg.se/
Postat av: Michan

Köpte en underbar solkräm från Clarins för ansiktet, bränner mig oftast inte men tycker det är lite läskigt utan =)

2010-06-24 @ 16:15:33
URL: http://michanelfgren.blogg.se/
Postat av: Linda maskara.se

Tack för igår älsklingen

2010-06-24 @ 22:43:28
URL: http://maskara.se
Postat av: Susan

Dior krämerna va helt underbara! (Y) tummen upp!

2010-06-25 @ 01:11:58
URL: http://transusan.blogspot.com
Postat av: Anonym

jag tycker korten var fina jag!

2010-06-25 @ 12:05:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0