bowling and dinner at aisuma.

Vilken trevlig kväll vi hade igår, startade med bowling och bärs, senare middag på aisuma. Jag käkade lax på en bädd av prosciutto skinka, stekt sparris och balsamico, hur gott som hellst. Dit ska jag ta med och bjuda min älskling på i veckan!
Efter middagen blev det downtown (ett uteställe!) och alldeles för många shots. Det är tack vare dom jag mår som jag gör idag, åt helvete med shots, varför finns ni? Mitt huvud värker, mina ögon svider och min trötthet är total.. Låt den här dagen gå fort som attans nu..


Closeup.

Äre halloween så äre ;) Uääääh! Scary.


Körde på glittrig, genomskinlig, magkort tischa, svarta kostymbysser, ankelboots och min svarta miu miu.
Nähä, soffan igen, huuuuu vilken dag! Snälla kom hem igen hubbis, we miss u! Förresten, visst tusan vare inatt man ställde om klockan? Vad är klockan nu då?



what about?

Jag är så sjukt sugen på en ny tatuering! Skulle vilja ha den precis där, precis så! HETT!

Hiss or diss? Ska jag?

Fasiken jag mår fortfarande riktigt kasst, huuuua! Ska sova lite till tror jag..

mulberry.

Ny fin fin halsduk i rubusta höstfärger från mulberry som jag fick av min kärlek igår. U like it?
Fan jag mår inget bra idag, var ju ute igår med damerna, super trevligt men vilken huvudvärk jag har! Ska sova bort hela denna dagen, ah så skönt! Ligga och kolla på tv med milleman och mysa, det är jag värd idag!

todays.

Hola! Kom nyss hem från en sväng på stan, käkade god lunch på FRATI tillsammans med min älskling! Hittade en ny underbaring som jag visar er senare. Nu ska jag vila bort min irriterande huvudvärk innan det blir bowling och käk med damerna josse och lina ikväll, urtrevligt!
Trött tilda i:
Shirt: Zara Boots: Tommy Hilfiger Jeans: Acne Bag: Louis Vuitton Fakefur: H&M

Ha en mysig/festlig lördagskväll mina vänner, pusseluss

Stupid internet.

Sorry för dåligt bloggande igår men vårt internet la helt plötsligt av att fungera men nu fungerar det igen, happy! Sitter och käkar mysig frulle med mina två favorit-killar, mattis och milleman! Risgrynsgröt med kanel och kokta ägg, yamm! Ute är det fortfarande nästintill mörk ute, så min julstjärna (!) gnistrar så fint i mörkret! Ska ner till stan strax, fika och mysa runt, det är ju för tusan lördag, TRADITION! Puss på er
Från gårdagen i min nya favorit-kofta, love it! Do u?

New header.

Bloggar från ipaden och har inte riktigt koll, vad tycker ni om min nya header? Gillar ni? Tack snälla soppis. Du är ju guld gumman! Stor puss

beautiful necklace.

Dessa två underbara halsband fick hänga med mig hem igår från stan, hur underbara?
Tänk dig till en svart eller röd outfit, beautiful!


Detta till en hel-svart outfit till både fest/vardag.

Till alla jul-fester och röda outfits framöver? I like.



Ett halsband med stora maffiga stenar kan göra en ganska tråkig outfit WOW!

Glamour.

Nya favorit shossi som har flyttat in i hyllan:

Jag älskar mitt senaste tillskott i skohyllan, gör ni? Precis så dom ska vara, skyhöga med sparkling diamonds. Kommer från Zara, skynda fynda!

NU, powerwalk med mille i strålande sol, HÄRLIGT!

three-courses of my hubbis.

Min hubbis är duktig han och jag blir så stolt. Han vet inte alls hur man gör i ett kök och ett tag gick det stressigt till. Han far runt som en stucken gris och letade redskap och mat mm. Jag fick mig ett gott skratt iallafall!

Det blev en tre-rätters middag tillslut. Såhär var hans meny skriven:

Förätt/first-course: Exotisk hemmagjord vitlökssoppa
Huvudrätt/main-course: Parmesan-gratinerad fläskfilé
Dessert: Choklad pannacotta med alldeles för mycket socker



Vill ni ha recepten så hojta bara till, Puss på er

Förresten, eller hur tycker vi ALLA att min syster Joanna ska börja blogga? Kom igen nu, ge henne ett peppande JA!


adventure.

Hej på er!
Kom nyss hem från vårt lilla äventyr, så mysigt vi har haft det och så mycket snö vi har fått se! Vart tror ni vi har varit? Har köpt med mig massa smaskens hem, bla julmust, risgrynsgröt och jule-skinka, hur gott? I love it. Tänkte nämligen att jag i dagarna ska slänga ihop en riktig julmiddag med alla tillbehör du kan tänka dig, smaskens!
Dagens rese-outfit:

Wellingtons: Hunter Jeans: Acne Bag: Louis Vuitton jacket: Monclér Scarf: Louis Vuitton Shirt: Burberry

Vi körde aldrig starten på halv åtta hemma hos oss igår, blir idag istället. Min man står i köket och förbereder sin trerätters och jag får inte kolla, undar vad han ska slå till och bjuda på? Jag är mycket förväntansfull... Slänger upp recepten imorgon!

Josie, vi ska kolla piljetter till er alldeles strax, så musigt, tror vi tar med mille osså om det e ok? Yihoo, massa vin, mys och skrattanfall! Underbart!

UGGs.

Jag älskar att spatsera runt i mina varma skor från UGGs nu när kylan börjar att komma. Jag äger 2 par. Ett par svarta låga och ett bar beige/bruna höga! En riktig investering nu när vintern närmar sig bakom hörnet! Jag vet att dom inte är världens snyggaste, men det skiter jag fullständigt i, dom är varma för tassarna, finns ju inget värre än att frysa om dom!
Hittade lite varma skor/kängor som gärna får flytta in i min garderob:


1. Samarbete mellan UGGs+Jimmy Choo 2. Rid/läderstövlar från Gucci 3. Varma kängor från Gucci

Tror jag ska klicka hem ett par, vilka tycker ni?


chanel nail-polish.

Mina favoritlack ur badrumsskåpet som åker på dessa kalla och mörka årstider:
Alla från Chanel. vad använder ni för färg på naglarna i höst?

Godmorgon bloggers, har nyss vaknat och idag är jag trött.
Äter det som alltid åker lätt ner i magen på morgonkvisten, havregrynsgröt med blåbärssylt! Mumma.
Idag ska jag och lilla familjen ut på äventyr.. hörs senare i eftermiddag! Puss på er


new in from burberry.

Drar på powerwalk i strålande sol med Mille! Har på mig min nya dunis-vinterjacka från Burberry och skinnhandskarna är också dom från Burberry. Solisarna kommer från Louis Vuitton. Later darlings.





Ikväll börjar jag och älskling med halv åtta hemma hos oss. Ikväll står min karl för en trerätters middag som han ska slänga ihop alldeles själv, ska bli mycket spännande. Han är ju inte direkt världsvan i köket om jag säger så, hihi!

my favourite cake.

Min favorit-bakelse utan tvekan är definitivt cupcakesen! Rosa frosting, jordgubbssmak med ätbara glitterpaljetter på, vem kan motstå det? Vad har ni för favoritkaka/bakelse?






Hemma på tomten i Grekland..
Nu ska jag och mina älsklingar strax ner på stan, mysa med fika och strosa runt.

like a fairytale.

Det var precis som det kändes, som att kliva rakt in i sagolandet.
Lovade ju er att visa bilder från julshoppen som dom smäller upp samma tid varje år i glyfada, grekland. En gigantisk butik med julesaker till alla. Ni skulle se granarna, så vackra. Min favorit blev den som var dekorerad med glittriga cupcakes, dockor, skor och godis. Jag dog nästan lite... Ville bara äta opp den!


Den här rackarn pryder mina gardiner.
Luvan framför jule-brasan.
Ho Ho Ho...
Winter-land..
Merry Christmas.
Min absoluta favorit-gran... visst är den fin?
I den hängde cupcakes
och rosa glittriga rosetter..
Den här vackra ängeln får gärna pryda mitt hem..
Fina glas julkulor!

Jag äääälskar julen och den period vi går in i nu... Allt känns så mycket mysigare med alla tända ljus och snön som faller från en svart himmel! Håller ni med? Visst är julen fantastisk?


golden sparkling party.

Det blev som jag hoppades, GULD! Men fan så långt in målet satt och så nervösa vi var på läktaren! Efter matchens slutsignal så var det middag på arenan, efter det hem med min älskling för att svira om till festkläder och för att fira, slå klackarna i taket och hurra! Mycket trevlig kväll med mycket trevligt sällskap.
Bilder från gårdagen:






GULD!!! (jag är stolt över dig hubbis, 3 guld i 3 olika länder! Bra jobbat!)

Dress: Asos.com Shoes: Miu Miu Bag: Chanel (jumbo)


Anna och älskling!


hihi.


Puss josse.


Efterfest! :) snöggt!
Kom nyss hem från affären, var och handlade frulle, färska frallor! Senare ska vi fara till IKEA och köpa juleskinka. Fick sånt jäkla sug efter julmat, det blir det ikväll, fasiken i tusingen så gott! :)



dolce & gabbana.

Till matchen ikväll kör jag på leopard sneakers och leopard väska, båda från Dolce & Gabbana.







Om det blir seger ikväll så blire ju GULD! Då puttrar jag och karln min hem för att hoppa i finkläderna.. har redan hängt fram klänningen som åker på... gonna show u later if thats what we gonna do. xo


gold tonight?

Idag kan det bli avgörande, dvs. GULD och i sådanafall så blir det ju fest såklart! Kom igen nu, heja! Klockan 20.00 är det avspark så håll era tummar för vinst! Det gör jag, stenhårt!



Jag ser lortig ut, solbrännan sitter kvar. Lite färg fick jag allt!

love louboutins.

Kom nyss hem från buffalo bills, har haft en trevlig kväll trots magont och problem med mina och milles flygbiljetter.

Jag och luvan lekte lite innan vi gick ut för att käka! Tuva bad mig att sitta, ligga och spexa framför cameran, sagt och gjort, here is the results. Jag lyder min lilla 6 åring, lätt!










Min lilla skrutt unge Lovan!

Shoes: Louboutins. Photographer: Tuva.

Nu ska jag nana, tidig uppgång imorgon, klockan ringer strax innan sju! Puss o gonatt!


magic christmas.

Såhär blev resultatet efter friss-besöket. Jag personligen älskar min nya hårfärg, den är mycket ljusare än på bilderna och slutresultatet blev mycket bättre än väntat, once blonde, always blonde.

Before: (slitet o grått)

After: nyklippt och fräsh färg.

Gillar ni?

Har varit på stan idag och fixat det sista innan resan tillbaka till Norge, jag vill inte åka från mitt hem och mitt Grekland. Men jag kommer snart tillbaka igen, till jul närmare bestämt! Yihooo!

Var inne i jul-butiken idag på stan, var som att kliva in i en sagovärld, vilka pyntade julgranar! Snappade bilder åt er som jag visar imorgon, såååå vackert! Jag försvann in i min egna värld för ett par minuter.

Ikväll blir det käk på buffalo bill, en favorit restaurang här i Glyfada med texmex mat, hur smarrigt? Later


the market in glyfada centrum.

Godmorgon!
Igår var vi ju på marknad, den är varje torsdag nere på torget här i Glyfada. Det finns allt du kan tänka dig, från smycken och kläder till frukt och färska oliver till ingen peng alls! Yummie. 

 Snappade några bilder till er från marknaden igår:






Tuvis fyndade en hello kitty plånka, söööt!





Vaknade till en doft av pannkakor och en grå/blå himmel, huuua! Idag är det mina gästers sista dag här så solen måste bara komma! Vi som hade tänkt packa väskorna för en hel dag på stranden. Så ändrade planer, stan först för att uträtta dom sista ärenderna och sedan beachen och förhoppningsvis en oskyldigt blå himmel.

Got to go, the city is calling, later!


big, heavy jewels.

Mina nya, fantastiska underbara, maffiga jewels... gillar ni? Dom här två ska definitivt få äran att pryda mina fingrar i vinter. Bling it. Love it.







Vilken gillar ni bäst?


day and night.

Goddagens bloggen!
Kom nyss hem från marknaden här i stan, herregud så mycket grejer det finns. Visar er mina fina FYND senare!
Ligger ute och norpar lite sol just nu, ska strax ner till frissan dino och fixa barret. Highlighta upp det lite och kanske, kanske ett litet klipp, well see later! :) Till lurren idag blir det gyros, hur gott?

Gårdagens day and night outfits:




Shorts: Dolce gabbana Shoes: Converse Bag: Louis Vuitton Glasses: Louis Vuitton Dress: Odd Molly




Trousers: Zara Glitter top: Zara Clutch: Armani Ankelboots: Christian Louboutin

Got to go, later


lovely feelings.

Igår var vi ute och käkade fantastiskt god mat! Atmosfären runt omkring var likaså den helt FAB! Jag älskar när man kan sitta ute i friska luften med ljumna vindar som lätt sveper din kropp, dricka vin tills skymningen kommer ifatt dig och titta på solen när den kikar förbi bakom bergen. Vilket lugn som befinner sig i kroppen då, ljuvligt!

Gårdagens:




Trousers: Zara Costume: Zara Shoes: Prada Bag: Louis Vuitton


Tuva pluggar grekiska. Så söööt!


Twinsisters.


Luvvan och syrran is readyyyy...

drar mig, later, tjusssen




my little sunshine.

Godmorgon bloggis! Vaknade till ett halvmulet grekland men man ser att det blåa kommer att komma hit! Tur är väl det, vi är ett gäng soldyrkare hela högen, så ingen sol är lika med katastrof. HAHA! Nu ska jag käka frulle och vid elva ska jag, mamma och syrran få tassarna fina, pedicure at dino it is! lovely.
 
Min lilla luvva:



jag o lillis.








Mina älsklingar!

Got to go... LATER darlings.




irish coffe at flocafe.

Godagens! Sorry för dålig uppdatering men det får tyvärr bli så när man har besök. Ska iallafall försöka hinna med ett inlägg om dagen!

Har varit strålande sol idag och klarblå himmel så vi har solat och solat! Mycket behövligt för min alvedon liknande bodda! Tog en irish på flocafe innan och strax ska vi hoppa in i duschen. Klockan nio är det dukat bord som gäller, pepenero it is. Tusingen vad jag ska käka foodie!




Shorts: Dolce Gabbana Cardigan: Zara Bag: Louis Vuitton Shoes: Converse Glasses: Louis Vuitton

Got to go, tjuss


making pancakes with fresh fruit.

Jag, Tuva och syrran lagar perfekta american pancakes (så fina dom blir!) till frukost idag! Mumsfilibabba. Solen strålar här idag vilket man aldrig kunde tro då regnet aldrig slutade falla från himlen igår. Ska ta mitt kaffe och min pancake ut i solen, idag blir det både sol och bad för min del. Tusingen vad varmt det är!

Bilder från Golden Hall igår:


Mina fina kusiner o jag!


finaste syrran!


Vet inte alls vad jag sysslar med på bilen, sorry about that! Bytte ut gummisarna mot ballerinas.


Godaste glassen, mmmmm! Blev garanterat ett stopp!

Nu ska jag studsa ut i solen, senare blir det stan och ikväll käk på ngn godc restaurang. LIFE IS BEAUTIFUL!


going to golden hall.

Godmorgon bloggen! Idag öser regnet ner här i Grekland, (vinden är ljummen!) men då passar vi på att åka till the big shopping mall golden hall. Ett jätte varuhus med allt du kan tänka dig!

En trött och blek tilda i:


Wellingtons: Burberry Jeans: Acne Shirt: Burberry(new!) Bag: Marc Jacobs (syrrans!) Watch: Michael Kors

Have a beautiful day bloggers, xo


fantastic friends and family.

Käkade en fantastisk middag igår på favorit-restaurangen Pepenero med god mat och en massa skratt. Italienskt stod på schemat och alla närmsta vänner va där. Mari, seba, simao, rodrigo, im so happy i have u, love u all! te amo. Älsklingen, vi saknade dig, var bara du som fattades..


Rodri and his chica.

Mari and seba..

simao my friend.

all the team together again.. we missed u matti.


Ställde klockan på åtta imorse, tror ni jag kom upp? YES i did! HA! Imorse blev det fullt hus här. Familjen kom och moster o company! Sitter och myser i soffan med gotta och prat. Fullt upp med andra ord, löve it, later.


leo-sneakers.

Hade en urmysig dag på stan tillsammans med Mari. Vi fick våra naglar gjorda, vi käkade god lunch på fridays med tillhörande straxberry mojito, vi shoppade loss och nu ska vi strax ut och käka! Vilken lördag! Estoy tan agradecido que te tengo, te amo baby!


Var bara tvungen, jag vet att det är ett jäkla tjöt om leopard i denna blogg men hur snygga är inte mina nya sneakers från dolce gabbana som jag köpte idag? Dom gör verkligen vardagen lite xtra stilig och festlig. I lovilove u. (bra tilda, inga high heels denna gång!) Gillar ni?






Ska hoppa i mina kläder och sminka till mitt trötta nylle nu. Ikväll väntas middag med fina vänner. Kvällens består av militärgröna bysser, svart topp och nit-heelsen från PRADA! tjuss


manicure and strawberry mojitos.

Mitt senaste köp i smyckeslådan:


Fantastiska öronhängen smyckade med stenar, BIIIIG SIZE!

Godmorgon på er! Vaknade nyss av världens bästa Mari som ringde och berättade att hon bokat tid för oss två på manicure klockan 10.50! Ah, det behövs ju verkligen. Mina naglar ser hemska ut. Thanks honey. Efter det blir det mys på stan, lunch på fridays, ska kanske tom. lyxa till det med en strawberry mojito lördagen till ära, (fridays gör dom bästa!) We´ll see, hörs!

Mam och gänget som kmr imorgon, vädret fullkomligt strålar ute, sol och klarblå himmel och ljummen luft! Skynda er innan det försvinner;)


ok, Im blonde.

Jag har sagt det förr ochh säger det igen, jag ÄLSKAR inredning och prylar. Helst slitet, vitt och romantiskt. Här är några av mina prylar hemma i huset här i Grekland.









Haha, okej, jag har suttit här och tjurat nu i lite över en timma för att mitt internet helt plötsligt slutade att fungera. Har tryck av och på rautern och gått in på varje liten inställning här på datan utan resultat. Nyss tittade jag på mitt tangentbord här och ser då att jag har kommit åt anslutningsknappen på off. HAHA, tryckte tillbaka på ON och nu funkar den igen, yippe! Ibland blir man lite för blond;) Ska ner till stan strax och möta mariela för fika och kanske lite shopping! Vill knappt gå hemifrån och lämna min lilla skatt melle, han är tessen och har åter ont i sitt lilla ben. Fasiken vad trött jag blir.. kan det aldrig bli bra? Någon annan som har hund med patella? (heter det så?)
 Got to go, kisses

VEM ÅKTE UR IDOL?


sunny and beautiful friday.

Morning bloggers! Wazzup? Nu är jag tillbaka igen, och inte mindre än tillbaka här i Grekland. Kom hit igår vid ett tiden och då traskade jag direkt ner till snabbköpet och handlade lite mat.. Vårt kylskåp ekade nämligen tomt. Gick och la mig i tid igår, läste svenska tidningar och somnade gott.

 Nu är jag jag pigg och utvilad, vaknade till klarblå himmel och strålande sol. Så på dagens schema står inget mindre än dammsugning+svabb av hela huset, bädda rent i alla sängar, beställa nya pods (älsk, numret?) sooooola i trädgårn och träffa Mari för lunch och shopping i eftermiddag. Vilken underbar dag.


Vädret just nu, sol och klarblå himmel.



Solar i min fina leo bikini från DG i ca 27 graders värme idag!

Förresten, någon som vet hur vädret är i MIAMI i december-januari?


3 hours to go.

3 timmar kvar tills jag ska kliva opp, känns ju nästan meningslöst att lägga sig och försöka sova? Jag känner ju mig själv och vet med mig att jag aldrig kommer att kunna somna. Men jag borde försöka. Såhär är det alltid med mig när jag ska ut och resa, kvittar hur många ggr man rest, alltid likadant, är ni likadana som jag?

Mitt plan lyfter 06.30 så liften går klockan fyra inatt. Jag är lite små nervös, varför vet jag inte? Har bara lilte kittel och fjärilar i magen...

Mari kommer och hämtar mig klockan tre hemma i huset och då ska vi åka direkt till golden hall, (a big shopping mall in athens) Hon är rolig hon.. Ska försöka att uppdatera er så gott det går, kanske inte väljer att sitta framför datan när solen skiner (då missar jag ju viktig soltid;)..
Stor puss, hörs snart!

todays.

Har gått och blivit vilt förälskad i färg-kombon rött, svart, vitt och guld. Håller ni med?

Slängde på mig en vit blus med stora volanger vid axelpartiet, svarta fin-byxor, guldiga smycken och röda läppar! Outfiten hade varit klockren med min chanel på axeln (tyvärr är den kvar i Norge!)
Böjde fransarna, fyllde i ögonbrynen och kletade på ett rött läppstift från givenchy, 2 minutes and good to go! xx

tomorrow morning im finally in greece.

Yes kära vänner, imorgon är jag tillbaka i Grekland och mitt glyfada för ett tag! Ska bli så skönt att komma tillbaka, träffa mina älskade vänner, käka bästa sushin på nobu, dansa salsa på leblon, shoppa på golden hall, dricka kaffe och käka frulle på Liscafé och bada i min pool med ett glas moscato hemma i min trädgård. Hur underbart?
Mums, ett glas moscato vid poolen.
sissy vissy.
Vårt hem i grek.

Min trädgård.
Min bästis mariela & jag på poros island kl 8 på morgonen.

Middag på ön Poros med bästa gänget!

;>En eftermiddag på astir beach.

Dans på leblon.

Min finaste mari & jag en ljuv sommarnatt!

Vacker vy över astir.
Pratade med vår trädgårsmästare och det hade varit 27 grader varmt igår, om jag längtar? ja! Ska sola och bada, shoppa upp ny höstgarderob, mysa på stan med mina vänner. Mamma och pappa, moster, mats, tuva och lojsen kommer på söndag! Ska ringa städerskan så att hon får komma och ge mig en xtra hand och hjälpa mig med städningen. Allt ska vara perfekt till besöket. Usch jag vet, jag är ett städfreak. Pedantisk kärring.



fashion tips from me to u.

KLÄD-INSPIRATON TILL TUSEN FÖR HÖST/VINTER 2010.
Alla trender inför kommande årstider, klär du dig såhär så blir det garanterat succé!







Exakt såhär kommer jag att klä mig framöver. Det här är mina trendtips till er kära läsare. Go for it!

Rött, vågigt, stilrent, kvinnligt, enkelt, detaljrikt, svart, camel, rostigt och sparsam make+red lips.

coffee with my childhood friend and her son.

Sitter i soffan och surfar runt, har massor att göra idag, helt plötsligt från ingenstans! Ska vid elva fika med min fina barndomsvän och hennes lilla underbara son Jamie, så mysigt! :) Efter det blir det en snabbis till banken och betala milles försäkring, lämna in min camera och fixa ny batterisladd så jag kan bjuda er på fina bilder igen. Bra va?

Jag bor numera i mina skinnisar och tischa! Mina två stora garderober befinner sig i Grekland & Norge. Så jag lovar er bättre outfit bilder nästa vecka!
skin-trousers: Saint Tropez Shoes: Unterque Tshirt: Alexander Wang Coat: Karen Millen


Min resa till grek är bokat och klar, åker på tidig torsdag-morgon, som jag längtar nu! Resten kommer på söndag!

colorful roses from my love.

Stod ett bud till mig utanför dörren alldeles nyss, en bukett med färgglada rosor från min älskling. Jag har verkligen världens bästa man och jag älskar dig överallt annat. För alltid du & jag hubbis...




En vacker bukett med rosor och en påse med gotta!


Sitter i soffan och kollar in halv åtta hos mig, älskar det programmet! Får sån lust att laga allt som dom gör, mat-inspo till hundra! Gillar ni?




bloody mari.

Den här perfekta lilla röda söta klänningen kommer jag att trippa runt i vid juletider, julkalas och alla julfester man ska på! Visst är den helt underbar? Älskar det lilla vippiga & söta på den! Min lilla bakelse.


The perfect christmas eve dress, don't u think?

Uscha, har kommit in i en riktig bloggtorka, vet inte alls vad jag ska skriva om?! :(

Jag är så uttråkad, ingen som är hemma ju... ska gå munksjön runt med vovvarna strax! Moster, jobbar du?

love.

To my love Mattias:
Feeling your love caress my heart 
Feeling your light touch my soul 

Feeling like the golden sun 
Feeling the way you move me 

Feeling your mind touch my life 
Knowing I can't lose you 

You are my life, my heart, and soul 
Forever I'm yours

by Gary R. Hess

drop dead gorgeus.

Min nya klocka från Michael Kors, gillar ni? ÄLSKAR guldet! Vad föredrar ni, guld eller silver?




Latis söndag i soffan med mina två älsklingar, clementiner och beck på burken! Jag är så tokigt trött idag, blev ju en utgång igår och det känner jag av idag. Uscha så seg jag är, börjar kanske bli gammal? ;) Men kul hade vi! Ska vid femtiden köra min älskling till landis, ska ldada upp med en stor pöse gotta, later!

belstaff.

Kom precis hem från stan. Blev det obligatoriska på lördagarna när man är hemma i Sverige och hälsar på, dvs. fika & shopping på stan med familjen! Käkade en god brunch på esters med ett glas vitt till, livsnjutning! :) Hittade inte alls något kul på stan idag, gud så tråkiga kläder det fanns, inget alls som föll mig i smaken. Men smaken är väl som baken;) Nu ska mami jag och syrran ut på prommis med hundarna och senare blire hockey med samma skara plus carro! Så roligt, tror det blir en riktig jäkla bra match, go hv go! Efter det blire en liten utgång med molly aka. stickan! Call on me, call on me!
Mamma hann haffa denna goding före mig, buhuuuuu! :(
Stod och klämde på en detaljrik leo-weekend-bag från dolce&gabbana tidigare idag, ah så fin den va! Kanske puttrar tillbaka på måndag och slår till, well see! Later aligator och ha en fantastisk lördag/kväll vänner, tjussen

afterwork at esters.

Kom precis innanför dörrn, har varit på afterwork med familjen! Mycket trevligt. Väntar in en god middag bestående av oxf ilé, är hungrig som en varg. Mmm så gottit.
Mitt nya tillskott i garderoben, en genomskinlig kofta ner till vaderna! Lööööve it!
Fick en fin fin present av min man när han kom. Du är finast hubba och jag älskar dig villkorslöst! Innheållet i påsen visar jag senare. Nu väntar middag ala. mami!  Ha en fantastisk fredagskväll mina vänner, later! tjuss.

rock chick.

Gårdagens inspiration: ROCK-chic. I kind of like it! Älskling har kommit hit då dom är lediga över helgen. Kom nyss hem från svärisarna, myspys kväll igår! Hade med mig en hel resväska med kläder som dom ska få ta med sig till Norge åt mig, så slipper jag ta det till Grekland emellan, skönt med lätt resväska, då kan jag ju fylla på den med desto mer.. tjihooo! Nästa vecka åker jag ju till mitt älskade Glyfada, som jag längtar nu!
Nu mys och kaffe i soffan, sen blir det lunch och mys på stan! AF senare i eftermiddag, lovely!







Tattos. Dödskallar. Stort hår ala. Nikki Sixx. Svarta ögon. Rock-chick?

pearls and glamour.

Den här alldeles fantastiska lilla dressen fick jag hem på posten igår! Visst är den helt fantastisk?! Ett tajt litet fodral med hundratals påsydda pärlor och öppen rygg! Jag kommer använda den tillsammans med mina leo-louboutins och matcha den röda sulan med röda läppar! Of course! ;)
Min nya klänning med öppen djup rygg! U like?

hot red.

Exakt såhär jävla underbart fantastiskt bra vill jag se ut i höst, ah vilken inspo:
FAN SÅ SNYGGT, JAG DÖR. Jag vill ha hela balmains kollektion. Tack!
Nu till min fråga, ngn utav er som vet vart jag hittar röda & beige skinnisar? (äkta!) Måste ha.



sweet-hearts.

Jag är sprallig och full av kärlek och lycka idag! Jag bubblar över. Vad passar då bättre än mina söta hjärtan-strumpebysser? Älskar dom och blir bara glad av att titta på dom! :)
Åh, jag hittar fortfarande inte min förbannade batteri-laddare till min camera! Blir tokig snart, vart tusan har jag lagt den? Ni får helt enkelt hålla till godo med kassa photobooth bilder sålänge. Ska leta ihjäl mig senare, jag lovar! Men nu måste jag ta cykeln och svisha upp till mammis, lunch och prövning av jacka står på schemat! Vad ska ni hitta på? Pussiluski

iphone4.

Klickade hem skal till iphone4 igår. Balla som tusan tycker jag! Finns även till 3:an.





Gillar ni? :) Finns i alla möjliga färger och mönster!

Sitter och käkar frulle med mamsen, syrran och hundarna! Ska strax iväg och pröva vinterjacka som kom till butiken idag. Hoppas nu att den passar! Norge är nämligen riktigt kallt på hösten/vintern så utan en riktigt varm jacka så kommer jag att för-frysa! ;) Vi hörs senare lovers. tjuss

poncho.

Kom precis hem från hockey-match! Dom vann, göttans! Det är riktigt kallt här idag så nu ska jag krypa upp i soffan och mysa ner mig under en filt tillsammans med en kopp rykande skördar-te och två mys-sugna hundar! Det är väl bra härligt det!

Kvällen till ära hoppade jag i min nya älskling direkt! Ni gissa rätt förresten, i påsen gömde sig en underbar poncho från MISSONI i alla älsklingsfärger! I love it and i love u.

Missoni.

Ah, blev jag överlycklig eller vad? Älskar deras grejer och så kul att vi äntligen har fått en butik som tar in missoni!
New in from MISSONI.


Bild tagen i photobooth, därför blir texten bakvänd.


Whats hiding in the box?

Nu ska jag ut med hundarna på promenad och vid fyra ska jag iväg, ah så skönt! Äntligen, är trött på det gamla;)
Till lunch blir det sashimi som jag gör själv med rå-lax och annat smått och gott! Yamm:)

When im stressed...

I use this oil. På senaste tiden har jag fart och flängt mellan olika länder och det märks framförallt på min hy. När jag stressar så blir min hy oren och ¨knottrig¨. Någon som känner igen sig?
Då är den argan-oljan perfekt för dig som har problem med med akne, oren hy, psoriasis, eksem eller kanske du som vill förebygga rynkor!

Arganolja har de senaste åren blivit allt mer efterfrågan internationellt. Orsaken är dess vårdande egenskaper för huden.

windy and cold.

Precis hemkommen från match, blev vinst och nu är nästan guldet säkrat! GÖTT :)
Jag ska snart tassa till sängen, ska hoppa upp tidigt imorgon med Millson, vårt plan går vid halv tolv!
Trousers: Acne Shirt: Vm (new!) Shoes: Tommy Hilfiger Bag: Louis Vuitton
Nu tar jag med mig lill-fisen på sista kvällspromenaden, ute är det nästintill storm, huuuua!

Förresten, vad har hänt med era kommentarer? Har dom också blåst iväg? Pusskram

sparkling tiger.

Ett guldigt sparkling tigerhuvud pryder så fint mitt finger i höst! Mina stora öronhängen i guld med pärlor i höstens färger älskar jag! Känns lyxigt med stora hängen tillsammans med en uppsatt stram knut.
Detta var det som fick hänga med hem från stan igår! U like? städning var det ja, later aligator

sweet morning hour.

Har krupit upp med mitt te i soffan och blickar ut över ett grått, trist och blåsigt Trondheim! Herregud som det har blåst här inatt, har varit värsta stormen. Våra stolar på terassen har alla blåst iväg och ligger i varsitt hörn och halva trädet nere i parken ligger på marken,haha! Nä nu ska jag strax ta fram resväskan och börja packa, imorgon far jag till flygplatsen igen! Ett jäkla farande här...

Godaste med (sötaste förpackningen!) teet som jag dricker just nu!

Idag blire städdag, sov-lakanen ligger redan i tvättmaskinen, dammsugarn är redo för ett varv och moppen ska få sig en blöt omgång! Hörs senare!

dinner at ¨solsiden¨.

Käkade lunch med dom andra svenskarna idag på solsidan! Jätte mysigt ställe nere vid vattnet! Idag blev det beef-sallad, mucho gotta! Nu sitter jag hemma och trycker melonas & jordisar! Jag har huvudvärk så ska ta mig en siesta, är rädd för ett ovälkommet migränanfall är på G... huuuua!
Bag: Chanel Ankelboots: Dolce&Gabbana Jeans: Acne (new!) Blouse: Vero Moda

beautiful, isn't it?

Kom precis hem från en skön prommis med Millson, herregud vilket tempo den lilla rackarn skulle hålla idag! Det var knappt så matte hängde med...;) Det är en myt att chihuahuaor inte kan gå, min lille älskar att vara ute och springa, helst långa rundor också! Men sen älskar han att sitta i famnen och spana också, man ser ju mycket bättre och mer när man hamnar lite högre upp! hihi...
Mysiga cafeer i bullerby-anda, fantastiska hus, en fjord som sträcker sig genom stan, grönt gräs och underbar natur! Jag får alltid ett lyckorus efter en promenad, så skönt det är. Speciellt när solen skiner, himlen är klarblå och luften fräsh! Nu ska jag hoppa i mina kläder, brumma bort och hämta min man. Sen blire lunch på stan och kanske lite soppelisopping! Jag är redo för den här dagen, mer än någonsin, är ni?

Strawberrys and melon.

Bästa frukosten är utan tvekan havregrynsgröt med färska jordgubbar som topping! Jag älskar frukost, det är mitt absoluta favoritmål under dagen, vilket är ert? vad äter ni helst till frulle?


Cameran på iphone4 är ju grymt bra, att jag inte har tänkt på det!
Min frulle idag bestod av: havregrynsgröt med jordgubbar, färsk melonas och färskpressad apelsinjuice!
Nu ska jag kolla färdigt på nyhetsmorgon, dricka upp mitt kaffe, gossa färdigt med mina män och sedan ta med mig ena på en runda runt fjorden här i stan. Vädret är lika soligt som igår... Senare blir det stan! Tjuss


my god.

Dagens vill ha, dessa skor ska jag definitivt spana in närmre! Fuckin fantastic.
Hor or not? I löve this pair. Kom till mami...

skulls.

Ny cardigan med dödskallar!
Kom nyss hem från en underbart skön lång-prommis med Millson runt fjorden här i stan! Så vackert det var. Solen sken och det var riktigt behagligt ute! Så fort jag får min laddare till cameran så ska jag visa er!
Nu däremot så puttrar jag och hämtar min man och efter det blir det storhandling! Ikväll står räkor och ett gott vin på menyn! Vad ska ni hitta på? Pussiluss

Update: Koftan hittar ni på Gina tricot.

victory.

Precis kommit hem från match, blev vinst! heja heja! Träffade härliga tjejer också, KUL! Nu ska jag ut med mille på sista kvällsrundan, sen blir det soffan, idol-repris och ananas! Gotta. Vi hörs vi bloggisar, later

RSS 2.0