ok, Im blonde.

Jag har sagt det förr ochh säger det igen, jag ÄLSKAR inredning och prylar. Helst slitet, vitt och romantiskt. Här är några av mina prylar hemma i huset här i Grekland.









Haha, okej, jag har suttit här och tjurat nu i lite över en timma för att mitt internet helt plötsligt slutade att fungera. Har tryck av och på rautern och gått in på varje liten inställning här på datan utan resultat. Nyss tittade jag på mitt tangentbord här och ser då att jag har kommit åt anslutningsknappen på off. HAHA, tryckte tillbaka på ON och nu funkar den igen, yippe! Ibland blir man lite för blond;) Ska ner till stan strax och möta mariela för fika och kanske lite shopping! Vill knappt gå hemifrån och lämna min lilla skatt melle, han är tessen och har åter ont i sitt lilla ben. Fasiken vad trött jag blir.. kan det aldrig bli bra? Någon annan som har hund med patella? (heter det så?)
 Got to go, kisses

VEM ÅKTE UR IDOL?


Kommentarer
Postat av: Emelie

Minna åkte. Fan Alice skulle åkt!

2010-10-16 @ 02:29:13
URL: http://emeliemagnussons.blogg.se/
Postat av: Anonym

thank u, åh hade velat se!!!

2010-10-16 @ 16:34:29
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: dinna

Oftast behövs de opereras två gånger, speciellt vanligt på unga hundar som inte växt klart. testa ge honom glykosamin. Ett ämne som bygger upp och smörjer brosket och lederna. Kanske kan underlätta lite för honom. Är receptfritt och finns lite varstans att köpa.

2010-10-17 @ 11:20:37
Postat av: CJ

Åh jag instämmer! Vitt, romantiskt och rustikt är allra finast!

2011-03-09 @ 11:38:31
URL: http://cjs.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eller hur!!! :)))

2011-03-09 @ 12:20:52
URL: http://tildafingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0