right.

Ni är många som frågat angående en flytt till Norge! Det stämmer bra det, det blir säsongen ut (ett lån på ungefär 1år, till juni 2011) i Rosenborg och Trondheim. Allt kommer vara precis detsamma, förutom ny tröja året ut under matcher! Vi kommer att ha kvar huset i Glyfada (mitt älskade hus!), för vi flyttar ju tillbaka och återvänder dit i början av sommaren nästa år igen! Jag åker redan tillbaka i helgen till glyfada, så jag kommer pendla en hel del fram och tillbaka:) Så det här blir nog ett spännande litet äventyr, hoppas jag! Kallare dock...

Hur är Norge? Trondheim?



Kommer hem till helgen, till mitt älskade HUS! Ska solas i massor... behövs! ;)

Parfume.

Senaste tillskottet på min parfymhylla är den här från Paco Rabanne, lady million. Den doftar ljuvlig gott och doften till herr är även den helt fantastiskt god.
Vilken är er favoritdoft/parfym?

party with friends.

Sorry för dålig update igår, men hade helt andra saker för mig. Har nyss vakant och hör kaffebryggaren gå på högvarv. Dags för mig och tröttnissen mille att ta oss i kragen och studsa upp. Blir en sväng ner på stan senare, sen har jag visst fått en hel del att stå i. Detta ska väl också gå, som allt annat!

Bilder från lördagens partaj:

Kvällen till ära åkte mina nya shossi på från Miu Miu.


Nati, Joanna, jag och totti


Totti och syrran ääääskar min ¨låtsas¨cigg


Diamonds are a girls best friend. Nati and me!

Breakfast it is, later

karlsson´s.

Supertrevlig kväll igår. Hoppade i mina nya bruna, härligt slitna skinnshorts och nya blusen. Började kvällen hos Nati med goda drinkar och massa tjat! Jag blev upp i öronen förälskad i hennes lilla vovve Killer, han blev nog lite små kär i mig också tror jag! :) Senare blev det en sväng till Karlsson´s där vi hade ett stort drinkbord, mucho trevligt med en herrans massa underbaringar.






Jag & världens sötaste Killer hos Nati o Jonas.

Vaknade nyss, väntar jag på att pappa ska komma hem med färska fralls. Alltid lika gott dagen efter en sen utekväll.. tills dess ska jag pussa ihjäl mina 2 älsklingar som fortfarande snusar så gott jämte mig, bueno!



leather bat.

Körde på en riktigt höstig outfit idag, passar ju alldeles utmärkt i detta väder som vi har. Regn, regn och åter regn! Men jag ska inte alls klaga, jag tycker det är så skönt med lite kyla och en massa regn. Då har man en anledning att sitta inne och mysa i värmen från tända ljus, en tidning i famnen och lite gotta jämte sig! Mm, kan inte bli så mycket bättre. Jag njuter till max.






Tights: Mango Sweater: H&M Shoes: Acne Bag: Chanel Leatherjacket: Helmut Lang

Köpte klänningen hos syster innan (så het!) och en vit skir volangblus med guldknappar (underbar!). När syrran kommer hem så ska vi ge oss ut på en härlig powerwalk i regnet, det behövs nu. Nati och totti, ring Joannas mob och kolla om kvällis... adios amigos
Iems har 20% rabatt idag i hela butiken, skynda fynda! Gäller endast i Jönköping! Kolla in Lisbeth Dahls fantastiska smyckesskrin, to die for!

happiness.

Godmorgon! Bra gästinlägg av syrran igår va? Fell in love with the dress hon hade på sig och tipsade om här på bloggen. Har redan bett henne hänga en till mig... så skynda fynda.

Vaknade nyss, kom hem jätte sent från ett super mysigt Taberg, älskar att hänga där ute med bästa moster & Matte+kusinerna. Grattis igen totti, ses ikväll. Nu ska jag strax ner på stan en sväng med mami, och senare idag kommer loven, big happiness. Förresten nati, we have to make some plans? Vad ska ni hitta på idag? xo


Happy? Ralph, jag och mamis
Finaste lilla Raffiiii och jag.
Kusin Totti och syrran Joanna



lookalikes.

Tjollahopp vänner! Nu e de såhär att det är Joanna, Tildas twinnie som gör ett litet gästinlägg! Tilda bad mig eftersom att hon varit på resande fot hela dagen (fortf inte hemma!) och såfort hon kliver in genom dörren så ska vi svira om och ge oss iväg på 20 års galej för lilla kussis Sophie! Stort Grattis pärlan! Så därför tänkte ja snabbt tipsa er om en finfin liten "acne-lookalike" dress från VeroModa!
Klänning med zip kedja hela vägen från VeroModa för endast 299 pix!
Ursäkta kass bildkvalité men ja skyller på photobooth!
Så vänner, ha en härlig fredagskväll och ta vara på varandra!

to death do us apart.

Möttes av denna söta lapp klistrad på min data när jag kom hem från stan tidigare idag. Hubba, jag älskar dig mest av allt i hela världen, du och jag mot världen. Forever and ever, to death do us apart.



Finns det något vackrare än KÄRLEKEN?

Nu ska jag gå igenom min packning, kolla så allt är med och sen lägga mig ner och läsa senaste vouge. Klockan 07.30 ringer klockan och då står min taxi utanför... hasta la vista! Tjuss

almost good to go.

Packat och klart, almost ready to go, but just waiting for SAS to confirm my ticket with Milo. Åker till Sverige imorgon bitti och landar på svensk mark kl. 18.00 svensk tid, papi, be there! Måste bara slänga in ett klagomål på SAS samtidigt, idag har ni gjort bort er... BIG TIME.
Handväska: Check Kabinväska: Check Necce: Check Milos resväska: Check

Reser utan resväska denna gången, tar bara med mig min kabinväska så allt går fort och jag slipper vänta!

Josie min lilla muffin, grattis på födlisdagen! Sälek

Miu Miu.


Mina nya fantastiska läder shossis från miu miu! Ni vet ju vilken sucker jag är för skor. Ju högre, desto bättre! Håller ni med? gillar ni dom?

Godmorgon förresten, hur står det till idag? Mitt huvud bråkar med mig som vanligt. Dock inget migränhuvud (tack gud för det!) men irriterande ¨vanlig¨huvudvärk. Ska kolla upp pallet nu så fort vi kommer till Sverige! Orkar inte med all min huvudvärk längre! Någon som lider av samma problem som jag?

Nu ska jag ner på torsdags-marknaden en sväng. Ska köpa färska frukter & grönsaker! Vem vet, kanske hittar något mer! :) På marknad kan man ju göra rejäla fynd! Ska förbi pet-city också och hämta ut Milles sömntabletter. Vi hörs senare vi. Krams

love pink.

Goddagens vänner! Blev inte så mycket solande idag heller för min del, men bra är väl det. Då slipper min stackars hy dom starka strålarna! Har varit iväg och storhandlat och nu myser jag bara med min millson! Min man spelar x-box (what about men and x-box?)

Förresten, tror jag, milleman och min man (han är ledig över helgen!) tar flyget till Sverige över helgen och hälsar på! :) Saknar er alla därhemma så mitt hjärta värker! Vad ska jag packa ner? Varma tröjor, eller kan man fortfarande hoppa i klänningen?



Shorts: Dolce & Gabbana Shoes: Tory Burch Clutch: Armani Shirt: Berschka Glasses: RayBan wayfarer



En ganska tråkig outfit blev plötsligt väldigt rolig tack vare min fina rosa väska/clutch från Armani. Later




yellow butterflies.

Godmorgon lovers! Sovit gott? Vaknade nyss och sitter just nu med min youghurt fylld med färska bär i so ffan och myser. Mina två pojkar sover fortfarande. Visst är det skönt att smyga upp själv i ensamheten med en stor kopp kaffe framför datan? Jag älskar det!

Idag står inte så mycket på schemat mer än storhandling. Tror tom. att jag senare ska studsa ut i solen en liten sväng. Ute doftar det nyklippt gräs och klipparen brummar fortfarande för fullt på andra sidan tomten. Klar-blå himmel och en knall gul fjäril svishar förbi. Vilken underbar sommardag! Gomorrn'
New lovers from Miu Miu.

Förresten, behöver tips av er på bra bloggar som jag kan läsa! Vilka är era favorit-bloggar?

Bracelet.

Jag har sagt det innan och jag säger det igen, armband är den absolut snyggaste accesoaren! Köpte dessa två på stan tidigare idag! Hur fina? Endast 30 kr styck! Läder+guld=biglove
Snygga va? :)

Köpte också ett par nya älsklingar på stan, kan inte sluta titta på dom! I <3 SHOES!
What about women and shoes? It's like a love relationship!

how good?

Det här är vad min svärmor tipsade mig om. En helt ofarlig (hur bra?) giftpinne/cigg utan tobak, tjära och nikotin! Röken som kommer ut ur ¨låtsas¨ ciggen är vattenånga och helt OFARLIGT! Hedan-efter på mina fest/utekvällar så är det den här lilla rackaren som hänger med i väskan istället för festgift pinnarna! Nu ska det slutas röka helt och hållet! Känner mig redan friskare och sundare!



  1. -Avger ingen lukt
  2. -Skadar inte dig själv eller andra i din närhet eftersom du endast inhalerar och utandas vattenånga
  3. -Innehåller ingen tjära
  4. -Innehåller ingen tobak
  5. -Innehåller inget nikotin
NU JÄKLAR KÖR VI, GE MIG ETT PAR VECKOR OCH SEN ÄR DET ETT RÖKFRITT LIV SOM GÄLLER!

Update: Läs mer på Onecig.com

shiny.

Kom precis hem från den bästa sushi restaurangen här i Glyfada! Världsklass enligt mig, och då har jag ätit en hel del bra sushi! :) Mumma! Magen är stoppad, attans, jag som hade tänkt att klämma i mig lite b&j:s fairly nuts! Mitt kryp-in ropar att eclipse is on! Ngn som sett den?


En glad liten sparv i:
Shoes: Tory Burch
Bag: Miu Miu
Shorts: Zara
Shirt: Zara







Godnatt mina små bloggisar! jag hjärtar er! Ses imorgon!

Hipp hipp hurra på kusin Ingrids 1-års dag! Tilda saknar dig massvis... labooo dig

Update: Neej nej nej, jag skulle in och klicka hem min acnejacka nu (valde den grå), men den är borta? Någon som vet vart jag kan klicka hem den nu då? förutom acne.se?

acne.

Spanar in nya skinnjackor och hittade dessa två! Vilken tycker ni?








light me up.

Godemorgon lovers! Mår ni bra? Jag lyckades ta mig samman igår och följa med min Mariela på matchen igår ändå. MEN det skulle jag inte ha gjort, migränen kom smygande och stannade hela matchen och påvägen hem så small det till, igen! Ytterligare ett hemskt jävla anfall och ett värkande vrak till huvud. Men jag hann ta min medicin i rättans tid denna gången! Sådär mysig var min kväll kära vänner. Hur var er? :) Jaja, blev vinst iallafall mot Genoa (italienskt lag där mumsbiten Luca Toni spelar!) Heja Heja Heja!
Vilken är er favoritdoft från Yankee Candle? :) Ska köpa nya och behöver tips på ny god doft!

Mamma: Min miggemedicin är slut så du MÅSTE skicka ner en box med nya! Love u mami

noodle bar.

Har precis ringt hem mat från noodle bar, orkar inte ställa mig i köket idag! Mitt satans huvud värker fortfarande och det gör ont så fort jag gör någon hastig rörelse! Åh, försvinn nu miggen, nu. Ska ringa upp Mari nu, såg att hon ringt! Men först tänkte jag bjussa er på lite bilder från i förrgår på Gabis&Fabis hejdåfest..
Rodrigo, Gabi och Gilberto dansar loss!
Mina älsklingstjejer Mariela & Fabiana! (Fabi, come back :(..
Jag bar Dsquared2 från topp till tå, förutom leopard-ankelbootsen från Christian Louboutin!
HAHA :)
dance like nobody is watching... (new baggyjeans from dsquared2)
Ska lägga mig och vila en stund, mitt huvud (som alltid dagen efter ett anfall) värker fortfarande! Är träningsmatch senare idag och Mari vill ha med mig... får se om jag orkar! Är fortfarande mörbultad och ser ut som tio svåra år! Vad ska ni hitta på idag? Ge mig smarriga bak&mat tips... Inspo=noll!

the worst part.

Igår kväll bröts helvetet loss, min migrän var värre än någonsin! En värk som redan är den värsta du kan tänka dig från början blev bara värre och värre! Inatt låg jag i tio timmars migrän, med kräkningar, avdomningar i hela högra kroppshalvan och försämrad syn! Så idag är jag svullen, ögonen mycket trötta och huvudet fortfarande smärtande ömt. Jag önskar verkligen ingen i hela denna värld att drabbas eller att få migrän. Vilken dag som helst, när som helst så byter jag med nöje bort dig. Förstår inte alls hur du har mage att komma tillbaka när du vet hur mycket jag HATAR dig?

Tro inte att man tar sig två Alvedon och sen är allt ok. Nej för migrän är en blodkärlssjukdom och då behövs starka receptbelagda läkemedel och du har en smärta som är obeskrivlig för flera timmar, med bitvis synbortfall, kräkningar, domningar och koncentrationbortfall och inte alltför sällan håller det på så under flera dagar, ibland veckor och därefter är du helt matt i hela kroppen och kan knappt böja huvudet för att det är så ömt. I dag kände jag för att förmedla denna högst ointressanta information till er läsare. Så att alla migräniker får lite mer förståelse ute i världen. - Tack Stina!


Skymning, bakar bröd, kokar julkola (jag är värd det!) och myser med tända ljus tillsammans...
Mami: Jag vill ha en stooor påse lösgotta och svenska tidningar, please send me! <3

silk.

New in: Två skjortor i ljuvligt silke! Funkar till allt, alltid lika stiligt! Borde finnas i varje kvinnas garderob.
Kom nyss ut från en dusch! Mitt huvud värker och mina ögon svider! Tror att migränen är på G! Ska tassa in till sängen, dra ner gardinerna och slänga på mig ögonbindel! Jag ooooorkar inte med mitt huvud! :( För övrigt så har jag en sjukt hemlängtan idag, saknar mina nära & kära så mitt hjärta värker...

goodbye my lovers.

Drar på middag, har redan skvätt ett par tårar! Hatar sånt här... fabi & gabi är ett par som vi hängt massvis med, hittat på massvis med, åkt på utflykter med, rest med... listan kan göras lång! Det är bra konstigt vad livet kan förändras fort... idag nära, imorgon långt, långt borta... Brazil, im coming soon! :(
Hatar ni också att säga hejdå?

coffe with milk.

Bestämde oss efter frullen för att puttra in till kolonaki (the center!) en sväng! Min man skulle kolla in en sak och jag skulle kolla två! Var inne på Hermes en sväng men mitt armband var slut, så typiskt! Får köpa det på flygplatsen nästa gång istället! Sprang också in en sväng på LV, letade som en tok efter min denimväska a la maria montazami utan att lyckas! :( Jag letar vidare annars får jag be dom beställa hem den åt mig för den ska definitivt bli mitt nästa väskköp! Gillar ni?
Lilla jag på kolonaki med min enorma panna!
Ikväll blir det hejdå-fest för Gabriel & Fabiana som flyttar hem till Brasilien, åh jag vill inte! Kommer lipa som en tok, hatar att säga hejdå till folk... kommer sakna ihjäl er två underbara människor...

morning.

Godmorgon! Kom nyss från gymmet, nu jäklar är det slut på semester grisande! Nu är det nyttig mat & massa träning som gäller, då trivs jag som bäst! Käkade nyss en god frulle ute i trädgårn tillammans med min man. En god fruktig smoothie (tack för era tips förresten, ska pröva alla) ägg och en stor svart kopp kaffe! Idag har jag inte så mycket inplanerat alls, ska lägga mig och norpa lite sol för vill känna mig fresh tills ikväll, (avskedsmiddag!) Sen står handling på schemat & en prommis med Mille... Vad ska ni hitta på?






Min nya fantastiska spetsklänning! Har ett par på min klädstång! ÄLSKAR!

Ska berätta om en grym grej sen som jag klickade hem från nätet igår kväll efter tips från svärmor! WOW! Hur bra som hellst! Jag hurrar!

laze.

Godkväll raringar! Vaknade nyss upp efter en liten siesta! Nu är jag pigg igen. Sitter med senaste Vogue i soffan och sniffar underbar doft från mitt Yankee Candle, vanilla cupcake! (Absolut dom bästa doftljusen som finns!) Ska strax ta med mig Milo på en powerwalks runda vid havet! Ah så gott! Senare blire antingen avskedsmiddag med ståhej eller hemmakväll med kylling & philadelphia i ugnen! Call me!
En huvudlös Tilda i:
Ballerinas: Zara
Tischa: Zara (NY!) Mille var med hela dan'
Jeansshorts: Dolce & Gabbana
Väska/Bag: Miu Miu


I Glyfada centrum så ligger det mysiga cafeér längs hela gatan!

Shoppingutbudet är grymt, för att bara nämna några, D&G, MaxMara, Dsquared2, Th mfl...


Kullerstensgatan i centrum...

To be continued... Förresten, shoppade en helt fantastisk cremefärgad spetsdröm tidigare idag! Den är så vacker. Till fest med ett par höga heels, eller till vardags med boots och skinnjacka! Älskar grejen med spets, du kan matcha det lite som du vill, väldigt flickigt eller väldigt rockigt:) Jag gillar båda delarna. Du vet väl att spets är lika hett nästa år, så för tusan, behåll dina spetsgrejer eller spring och köp! Laze is fab.

Hunter+Jimmy Choo.

Dagens vill/måste ha:



Någon som vet vart jag kan klicka hem dessa underbaringar från hunter & Jimmy Choo? Om man får springa runt i dom här när det regnar så får det gärna stå som spön i backen varje dag! :) Jag lovar! Tänk dig tillsammans med svarta stuprörsjeans och en vit oversize stickad kofta till hösten! För det kan faktiskt regna här i Grekland också!

yesterdays.

Gårdagens outfit! Hoppade i mina nya höga svarta kostymshorts, till det en enkel men ack så snygg sidenblus! Kilklackarna i lack kommer från Dolce&Gabbana och absoluta favoritväskan från Chanel herself! Enkelt men så classy! Nu ska vi ner till stan en sväng, käka lunch och så tänkte jag visa er mitt Glyfada, låter det bra? Vill ni se?





Shit vad tiden rusar förbi, nu har jag bott här i Grekland i ett år och det känns snarare som en månad eller två! Jag har verkligen ¨the time of my life¨här, träffar nya människor som jag aldrig kommer sluta upp kontakten med, hittar på saker som jag aldrig trodde jag skulle få uppleva, besöka nya länder osv, listan kan göras lång! Men sen finns det såklart saker som jag saknar varje dag, min familj och mina vänner... varför är ni så långt ifrån mig? Jag ÄLSKAR er så högt och saknar er varje dag!

essie.

Igår så fixade jag ju tassarna & händerna fina! :) En färg på nagellack som alltid är lika fresh året runt är vitt! Jag älskar vita naturliga naglar med lite glans på! Min absoluta favoritfärg på naglarna!
VILKEN ÄR ER ABSOLUTA FAVORITFÄRG NI HELST LACKAR NAGLARNA MED?



Nyklippta, nyfilade och nylackade naglar! Too short men här ska det sparas!

Gucci.

Nya enorma bågar med nitar på sidan från Gucci, u like?



Nyss kommit ut ur duschen, ska ta mig ett glas vitt och sätta mig i soffan för två minuter! Ikväll bär det iväg på middag tillsammans med två andra svenskar som bor här! Mannen har samma yrke som min! :) Ska bli riktigt kul och så skönt att få babbla lite svenska, för det är jag ju himlans bra på! Mitt stora dilemma är dock att jag har inte den blekaste om vad jag ska hoppa i för något.... Klänning? Jeans? Kjol? Shorts?



godoc.

För ett litet tag sen så blev jag intervjuad av en tidning på nätet! Ni kan läsa hela intervjun här!
Det är jag, Sofia Groth och Knappen från NRJ
Gillar ni? Känner ni er peppade att sätta igång? :)

breakfast at tiffanys.

Vid klockan nio idag puttrade vi ner till Liz café och käkade en smarrig frulle med nypressad apelsinjuice, bra start på dagen! Smet in på ZARA en snabbis och herregud så mycket snyggt dom har fått in till hösten. Vill ha varenda litet plagg! Men det känns så sjukt onödigt att köpa tjocka jackor och stickade koftor när man bor här i Grekland, dom kommer ändå inte till användning försen minst ett par månader! :( Fick med mig tre saker hem ändå, show u guys later! Hann även med en sväng in på Dino och bokade tid för pedicure, 13.30 ska jag vara där och få fina tassar. Nu ska jag slänga ihop lite mat, idag blire ungsbakad falukorv! Yumm :)

maniac.

Här är min hedershylla för mina allra finaste skor och väskor! Jag är som tokig i båda delarna! Vi tjejer älskar ju skor och väskor, eller hur? Jag har en hel drös kvar med fina grejer som inte får plats på hyllan och jag vet i tusan vart jag ska göra av dom, vill ju visa mina älsklingar, dom ska ju också få glänsa! :) Har ni ngt bra tips på bra förvaring till skor och väskor kanske?








Sitter hemma i soffan och myser med millesson, har tagit mig en behövlig dusch och slängt i en inpackning i barret+ansiktsmask i fejjan! Ska strax slänga ihop lite käk, mina älsklingar och jag ska ha tacos myskväll tillsammans med en bra film, tips på någon bra film? HIT ME!



hello and coke.

Har storstädat, och då menar jag verkligen storstädat! herrejävlar så dammigt det var! :) Blir så när man konstant har haft inneboende här! Men nu är det rent, snyggt och luktar gott igen! :) Ska tassa ut till solstolen, är nästan olidligt varmt så helst av allt vill jag egentligen parkera mig framför ac:n och kylas ner! Iaf, tar med mig hellotidningen och läser om Robbie Williams bröllop istället, lighten och sömnen! hasta la vista, adios!



Jag längtar nästan efter lite höst när det är så här olidligt varmt! Är det höst hemma ännu?
Muffin, jag saknar dig redan, massor :(

Vamos.

Let's go, nu kör vi på som vanligt igen i ett herrans tempo, o cómo? Förlåt för dåligt och ganska trist bloggande dom senaste dagarna! Men nu är det bättring på mig och fullt ös! Inatt körde jag min älskade muffi till flygplatsen, nu är jag själv (ingen små musffs som kmr uppför trappan!) och jag saknar er alla redan så mycket! Hur ska detta gå? Jaja, tar några dagar och sen rullart på igen! I love u honeybuns!


Mina älsklingstjejer Fabiana & Mariela



Bilder från igår kväll på Marielas födelsedagsfirande! Happy b-day honey!

Nu ska jag hoppa upp, slänga ihop en brakfrulle till mig och älskling som snart kommer hem från träningen! Det var inte igår vi i lugn & ro käka frulle tillsammans... jag ska njuta och ge min hubba en xtra puss! Gomorrn gott folk!




suntanning.

Kom nyss hem, har varit & storhandlat mat, kylen har ekat tom nu ett par dagar! Ajaj Tilda! Men nu är den fylld till max igen, som jag ska laga mat! haha:) Ligger ute med min emmi och norpar den sista solen, inatt pyser även hon hem till Sverige! Huuuua, jag kommer få en smärre chock nu när jag helt plötsligt är ensam om dagarna! Mormor? Göran? Svärisarna? Mia? Mats? Soffi? Carro? Mamma+pappa? När kommer ni? Ska dra mig ut en sväng till jag också, poolen första stopp, FAN vad varmt det är idag! Hur är det i Sverige? höst? Later sunshines
Freja, syrran & jag i fredags!
Kärlek på islands.
Haha, veven!
Tripple love!
Tar med mig min redbull ut i solen, senare blire sex&thecity2, tacos & tidig sängång!

Giuseppe Zanotti.

Provade dom här fantastiska ¨heelsen¨ i lördags när vi var en sväng på stan! Måste tänka till då pris lappen var ganska så saftig! Vet ej om jag kommer anväda dom så mycket! Det är iallafall samma skor som Audrina Patridge från the hills bar på MTV movie awards senast! Vad tycker ni, gillar ni dom? Ska man kanske slå till ändå? Måste också tillägga att det var 50% off! Jag har ju en speciell relation till skor... hmmm
Heels from Guiseppe Zanotti

tripple.

Sorry för sjukt dåligt bloggande dom senaste dagarna! Har helt enkelt haft bättre & roligare saker för mig än att sitta vid datan! Idag åkte min syster, bror & davvi hem, och min freja pyser imorgon natt! Det känns redan tomt här hemma då man under hela sommaren har haft folk omkring sig! :( Jaja, man vänjer väl sig efter ett par dagar och då är allt som vanligt igen! Ligger i sängen och ska snusa nu, är såååå trött! Har blivit 8 timmars sömn på två nätter, ajaj tilda! Nu äre healthy all day som gäller! Imorgon börjar vi! Jag är laddad! Nu kör vi!
Bjussar på ett par bilder på mig och mina bästisar från gårkvällens utgång! Hell yeah!


cant describe my love for u two!


HAHA! hip hop or whaaaaat :)


PUSS!


island & club.w.

Var ju som sagt ute igår, herremingud! Steg innanför dörren klockan halv sju imorse! Jag är paj idag! Trött som ett litet monster och ser säkert ut som ett också! Har inte vågat titta mig i spegeln ännu! Har lyckats ta mig upp och är förvånansvärt pigg med tanke på gårkvällen/natten! Bläddrar i matsedeln med hemkörning! Efter maten blir det balux beach och omladdning, ska tydligen bli bra drag ikväll också! Huuua, efter alla mina älsklingar har åkt hem så börjar min vita rena detoxvecka, utan tillstymmelse till alkohol, grisig mat och sena kvällar! I can promise u that! Jag längtar!
Såhär såg jag ut igår kväll! Väldigt dressed up, men det är kul ibland också! Bjussar på en herrans massa bilder senare, nu ska jag iväg! Puss på er

Fortsätt skriva om vilka ni är HÄR!, så kul och läsa om er!

big no.


Nej nej nej, silvstedt har kommit ut med en ny singel, och jag skäms nästan! Hur tänkte du här?
Fortsätt kommentera om vilka ni är, så himla kul för mig att läsa! Ska ta en liten behövlig siesta nu, klockan ringer om en timma och då puttrar jag, freja & syrran ner till stan en snabbis, vankas utgång ikväll, måste hitta något fint att slänga på mig! Ska också hämta en sak som jag beställt.... kramis

blue & golden touch.

Igår när vi var på stan så fyndade vi ganska rejält! Bla. ett par marinblå ballerinas i läder med guldpärlor på! Älskar att slänga på ett par lite x-tra detaljrika skor (exempelvis ballerinas!) till en vardagsklädsel, classy!







Köpte också nya handdukar i guld, svart och brunt till vårt badrum här uppe, älskar dom!
Dom ser så eleganta och lyxiga ut! Big love! Slank även ner ny tvål+tandborstekopp i ormskinnsmönster,
även dom i guld, har snörat in ganska rejält på GULD!

Förresten; fortsätt skriva i inlägget nedan vilka ni är, så KUL läsa om er!


who are u?

Triste för super dåligt bloggande idag! Har verkligen inte haft tid över till att sitta vid datan! Har bara umgåtts med alla kära, det gäller att passa på för vips så är dom borta och påväg hem till Sverige igen, booo! :( Var en sväng nere på stan innan, fyndade som tusan och njöt av ett kallt glas vitt i solen på liz café! Ikväll har vi grillat hemma och spelat plump! Muy gracioso! Nu däremot ska jag studsa i säng! Är himla trött! Förresten så himla kul att ni har ökat som tusan i läsare under senaste dygnet! Vilka är ni som läser min blogg? Nya? Gamla? Vart kommer ni ifrån? Kul som tusan att veta vem du är! Berätta! :) KRAMAR & GODNATT

bridesmaid.

Som ni många säkert redan vet så gifte mina kära vänner Nina & Pontus sig i somras! Jag var en utav Ninas tärnor tillsammans med fina Sofie! Så vackert brudpar och sådan otroligt rolig kväll! Oförglömligt!
Visst var min Nina vacker? Jag bar en rosa klänning från Betsey Johnson och klackar från YSL!

Update: Tittade på filmen ¨snabba cash¨ igår, älskade den och blev smått förälskad i Mrado! Vilken man! Han var så jäkla kraftfull på ngt vis... mums!

stupid head.

Fortfarande seg, huuua! Börjar sakta men säkert släppa! Ska dra mig bort till kylskåpet och hinka redbull & starkt kaffe! Kanske kan hjälpa! Hur gör ni för att piggna till dagen efter en sen utekväll? Ska hänga med mina gäster nu! Vi hörs bloggisar!
puss & kram

hit by a car.

Så känns det precis som att jag blivit just nu, överkörd av en bil alltså, som har brummat över mig, fram & tillbaka, fram & tillbaka! Som ni säkert alla förstår så blev det ju en liten spontan utgång igår kväll och det får man alltid sota för dagen efter,¨bara en till drink, kom igen¨, ¨klockan är inte så mycket än¨fast den i själva fallet var 3! Jag orkar inte med mig själv, haha! Just nu ligger jag i sängen och latar mig, ska strax studsa upp och brygga kolsvart kaffe (mitt lilla hopp idag!) Senare blire en sväng till flygplatsen igen, men först, en panodol & en ispåse på huvudet!


heavy necklace.

Godkväll! Sitter ute med smarriga mojitos och alltid dessa härliga samtalsämnen vi alltid faller in på! Är redo för sea n' city & smarrig mat! Kanske blir en liten spontan utgång senare, vi får se! Hoppas ni mår bra allihopa! KRAMAR
Golden bracelet, bustier & höga beige shorts från D&G! Kisses

delicious lunch.

Vad passar bättre än exotiska frukter & ett kallt glas delikatess-vin till frulle/lunch? Jag njuter för fulla muggar att ha mina bästisar jämte mig! Vi har så mysigt och babblar en massa strunt om helt oväsentliga grejer, så som vi alltid gör! Att omringa sig av folk man älskar kan vara det bästa som finns! Håller ni inte med mig?

just chillin.

Hänger med mina finaste & bästa vänner! Efter att vi hämtat hem freja från flygplatsen igår så satt vi ett bra tag ute på altanen hemma med varsin cola light och bara tjötade! Så otroligt mysigt! Har verkligen saknat min snäcka! Nu ska jag ha dig här en vecka, och det känns fantastiskt! Har varit nere i affären nu på morgonkvisten och handlat på oss massa frukt, vatten och mojito tillbehör! Needed! :) Ännu gladare blev jag när jag kom hem till den nya ¨chic¨tidningen och nya ¨café¨, här ska det läsas! Puss på er & ha en fin dag!
Min fina tuss & jag för en herrans massa år sedan, herregud så små vi var! Ser ni det?

poolparty.

Jag och syrran hade poolparty igår. Vi studsade omkring och körde ett träningspass! Herregud, benen värkte som fasen efteråt och våra grannar måste trott att vi var galna! :) Nu har vi varit & storhandlat mat och lämnat av lilla fina mami på flygplatsen! :( booooo, miss u already mum! Du är universums bästa! Nu ska vi ta´t lite lungt, senare blire grillat här hemma med ¨snabba cash på tv:n¨, någon som sett den? Klockan halv ett inatt brummar jag och syrran till flygplatsen igen, freja landar! wihooooo! Mycket hämtande/lämnande nu men jag älskar det, dock inte att lämna av, det skippar jag helst...



my babyboo.

Godmorgon lovers! Vilken trevlig kväll vi hade igår, käkade världens godaste (jag menar det verkligen!) sushi på favvishaket matsushita! Beställde in smårätter, bla scallops-sallad, hummer-sallad, tigerräkor, sushirullar+sashimi, rå tonfisk-sallad & black-code firre och världens smarrigaste drink till det., saké caipirinha passion and mango drink! Den är farligt god! Yammi! Nu har vi vaknat, mamma är en sista sväng nere på stan, jag och syrran ska studsa ut i solen! Idag byter min älskade mami av med min bästa Freja, tråkigt att mamma redan ska fara hem, men mysigt att min tuss Freja kommer...Nu ska jag gosa vidare med millson..
Min lilla älsklings snusar gott!

Förresten, gillar ni min nya design här på bloggen? Det är min fina vän Nati som hjälpt mig att fixa iordning den! Tack princess! Den är inte riktigt klar ännu, men en god bit på väg...

finally.

Min älskling är hemma, finally! Som jag längtat efter min karl! Han hade med sig lite fina grejer hem, (som vanligt!) både till sig själv och till mig! Han är världens finaste på alla sätt och vis! Laboo dig hubba, villkorslöst!
En kortportmonä från Michael Kors


Loafers till herr från Gucci


Nya jeans till mig från Dsquared

Detta var lite som följde med min man hem, visar er resten sen! Nu ska jag umgås med mamma & syrran! Hubba sover så vi tjejer ska ha beachtennis turnering i trädgårn! En kall hemmagjord mojito slinker också ner! Mums! Ikväll blir det käk på Sushi place med alla dom bästa vännerna, efter kan det bli lite party också! PUSS

sea n´city.

Var och käkade på ett nytt ställe igår som vi aldrig varit på innan, såg det från beachvägen när vi brummade förbi en dag! Okej, vilket ställe! Det var ett av dom vackraste ställerna jag har avnjutit mat på! Det kristallblå vattnet porlade längs strandkanten, facklorna lös upp det glittrande vattnet och lugnet infann sig! Jag käkade en mega oxfilé bit med en stor seasonal salad till! Det smakade utsökt! Nu ska jag bädda rent och dammsuga av här hemma, älsklingen kommer ju hem idag! Allt ska vara på topp då! Miss u hubbeli...
Bilden gör inte alls detta ställe till rättvisa...ska ta ett bättre kort nästa gång!
slurp! :)
Lilla mamsilusk!

silk.

Drar iväg och käkar god mat vid havet, mamis näst sista kväll, åh så fort tiden går! Vill inte alls att hon ska åka hem, men får ju faktiskt hem min älsklingsplutt imorgon, im superhappy! Så jag ska inte gråta! Har på mig min nya silkesskjorta i guld/beige nyans kvällen till ära, höga jeansskjorts tillsammans med moccaskor med rosett och stram bakåtslickad toffs! How lovely! Hugs&kisses

our home.

Ni är några som velat se bilder på hur vårt hem ser ut här i Grekland, so here u go!


Vårt sovrum, ett steg ut och du är i poolen!

Min flickiga lilla myshörna!

Vår hall med en massa förvaring!

Vårt vardagsrum är täckt av glasfönster från topp till tå!

Ena rummet på nedervåningen!

Vardagsrummet, istället för ko-mattan har jag nu en stor lurvis matta i guldtoner!

Outsideview of my garden!

Ett vackert rosa blomhav som täcker hela kortsidan!

En liten sneekpeek på hur vi bor här... Det är en ganska stor lägenhet på 220 kvadrat med stor trädgård.. bjussar på mer bilder sen! Måste pysa, fick väldigt brått nu! Later


photoshoot.

Jag & syrran har lekt med cameran! Gillar ni?

ikea and swedish meatballs.

Kom nyss hem från IKEA! Mamma & jag puttrade dit direkt efter frullen! Handlade på mig lite nödvändiga köksgrejer, mattor och sådana ganska tråkiga men nödvändiga saker! Stannade till vid den svenska matdisken, köpte köttbullar, kokekorv, marabou mjölkchoklad, räkost, kräftor och sånt svenskt gotta som man saknar här i Grekland! Kom precis hem, och nu står vi i köket och mamma ska tillaga torskgratäng med broccoli, mumma! Till efterrätt lyxar vi till det med Frödinges hallon/rabarber paj från IKEA, kan det bli mera svenskt? Hurra för Sverige! Hörs sen! Tjuss
En osminkad & trött tilda!

YSL manicure.

Aldrig har det varit enklare att skapa franska manicure naglar...

Jag tycker att det var ganska svårt först att applicera den vita randen, men man lär väl sig! Det var en ganska dyr historia men helt klart värd pengarna! Så lyxigt det är att kunna ha snygga & fräscha naglar jämt, plus att du gör det hemma på 5 min! Någon som har denna eller har testat? Tyckte ni om den?


leopard.

Kom nyss hem från stranden, jag fick nog och gick hem! Ska lägga mig hemma vid min pool istället! Idag är det så sjukt varmt ute, ska inte alls klaga men någongång snälla vädergudar kan ni väl vara gulliga och skicka hit lite svala vindpustar åtminstone, det är väl inte för mycket begärt? Nu ska jag ta mig ett dopp, plocka fram min glass ur frysen och sätta mig ute i min solstol! Loving life!






mamsiluskan & jag idag!


I nya numret av damernas!


En grekisk liten donna solade med paraply!

Nu ska jag ut och joina syrran i solstolen, mamma är kvar på stranden! Tjussiluss

raspberries with youghurt.

Kalimera! :) Hur står det till? Har bytt om till bikini efter en svettig powerwalk och är redo för ännu en dag vid det blå! Knallar ner till stranden nedanför, så smidigt & nära om man vill gå hem en sväng! Vi hörs
Youghurt med frysta hallon, och en workout i trädgår'n! Im ready for this day! Period.

vive mar.

Godafton! Klev nyss innanför dörren, på tok för mätta, som vanligt dom här dagarna! Har varit & käkat underbar mat på Vive Mar, deras utsikt är to die for! Du ser bara ett stort hav som glittrar och omringar hela stället! Känns som att du sitter på en ö i karibien, där du inte ser land så långt ögat når! UNDERBART! Härlig stämning, music, bästa servicen, ja allt är top noch, och som grädde på moset att få sitta och höra havets brus, det är som balsam för själen! Livsnjutning på hög nivå! Nu ska vi krypa till kojs, imorgon är det walki som gäller, för fulla muggar dessutom! Kramis
Bilderna gör det inte rättvisa, man mååååste bara uppleva detta ställe live!
Världens finaste mami!
sis & jag at vive mar!
Shorts: Dolce & Gabbana
Shossi: Prada
Bag: Miu Miu
Linne: Lindex

Time to sleep, goodnight and a big kiss for all of u! God Bless

foot massage.

Hej lovers! Kom nyss hem från stranden, låg på stranden 100 meter nedanför vårt hus idag! Åt en god lunch på ett mysigt grekiskt taverna idag, kalamares, greksallad & en iskall mythos! Så gott! Tog en skön fotmassage av en liten tjej som gick förbi, också det helt underbart! Nu är vi hemma igen, jag väntar på att poolskötarn ska komma hit och städa vår pool! Mamma & syrran ska gå ner till dinos strax och lyxa till med varsin pedikyr! Senare blir det käk på Vive Mar, där du har havet som sin närmsta bordsgranne! How beutiful is that? Pussiluss
svalkar mig i en bikini från Burberry
'
fina syrran vid strandkanten!
värdsbästa mami & syrran
mmm så gott med iskall mythos!
Skön fotmassage!
Förresten, fortfarande lika kasst väder i Sverige? Nä nu ska jag vila ögonen ett tag! Later

OPI.

Godmorgon sunshines, i´m totally dead! Mitt huvud är mörbultat! Har legat i migrän hela natten lång, vändit, vridit, spytt och haft en dunkande och svår värk! :( Det känns idag vill jag lova, huuuua! Ligger fortfarande hemma i sängen medans mamma och syrran är ute och powerwalkar, kunde inte idag, mitt huvud vill inte! Pratar med min älskling som är i staterna, dom spelade träningsmatch igår mot INTER, (ETÓ) och (MAICON) och vann med 3-1! Heja!
Just det, tänkte tipsa er om en grym nagelförstärkare från OPI som du lackar på varje dag, konstant i 2 veckor! Efter dessa 2 veckor har dina naglar hunnit bli super starka och går inte av för hackor! Try it om du har naglar som lätt går av som jag! Sen så oljar jag mina naglar varje dag med en olja, även den från OPI! Jag är ganska torr runt om min nagel & ner på nagelbanden! Då är denna olja som gjort för det! Mina naglar fuktas och mår kalas!
Nu ska jag studsa upp och servera en brakfrulle till mamma & syrran! Later


youghurt icecream.

Good afternoon friends! Kom nyss innanför dörren till vårt hem, har legat på stranden hela dagen! Var supermolnigt i början av dagen men sedan klarnade det upp och det blev superhot! Köpte god glass innan vi lämnade stranden, youghurt glass, yummi in my tummi! Nu ska jag slurpa upp min cola light och sen hoppa i någon tunn klänning! När mamma & syrran är här så ropar stan väldigt ofta! Men jag klagar inte!
mami & syrran!

Älsklingsloven, koooom hem nu, miss u to much..

beach all day long.

Kom nyss från powerwalken, idag var det svettigt! Phuu! Har käkat en god smarrig frulle, youghurt & ägg! Thats my kind of breakfast! Ska hoppa i strandklänningen, ta på mig hatten & packa ner en drös med svenska tidningar att ligga och lusläsa på stranden! Blir en hel dag på astir beach med mamma & syrran, solen strålar ute och himlen är klarblå! Dags att dra, vi hörs sen! Gonna show u something! hugs&kisses
Brillor från Alexander M.Queen och shorts från Dsquared2

molto buono.

Kom nyss hem från världens bästa italienare! Maten idag var ren njutning! Jag älskar italienskt kallskuret, mozzarella, parmesan, prosciutto, breasola & allt därtill! Finns tamej tusan inget godare! Nu en stund senare är vi hemma igen, ska lägga mig med lite svenska tidningar som mamma hade med sig från Sverige! Godenacht!





Chanel gifter sig bra med Tory Burch


Maten, är ni som jag, tokiga i kallskuret? :)
Nähä gott folk, nu ska jag krypa till kojs med lite skvallernytt! Klockan ringer klockan 8.15, då är det dags för powerwalk...dags att sova!

celine.

Jag har suktat ett bra tag efter dessa skor från Celine och såg nu att dom har reat ner dom ganska rejält här i stan i Celinebutiken! Såg att Elin Kling hade slått till och jag är sugen på att göra detsamma... men här finns dom bara kvar i cognacs färgen! What to do? Ska jag slå till?
Bilder lånade av kling

Vad säger ni? ska jag slå till?

mission completed.

Okej, mitt sötsug när jag är inne i den röda veckan kan ibland bli stort! Så igår klockan tolv på natten så fick jag för mig att jag skulle hoppa upp och göra mig kanderade nötter i ugnen! Låg och tittade på Laila bakar, (ett program jag fullkomligt älskar!) och fick inspiration! Sagt och gjort, en 20 minuter senare så låg jag i sängen, smaskandes på mina nötter! Gud så smarrigt det blev! Superenkelt var det också! Kommer definitivt göras om, flera gånger dessutom!
Ska strax ställa mig och göra min hemmagjorda musli! Perfekt då du kan välja exakt själv vilka smaskigheter du vill ha i! Later, pusseluss
Receptet är löjligt simpelt!
Lägg så mycket sötmandel du vill ha i en bunke, blanda ihop med en äggvita, 1/5 dl socker & 1msk kanel! Blanda om och lägg ut på en plåt med bakplåtspapper! Låt stå i ugnen i 10 min på 200 grader! DONE! Super easy and super tasty! Smakar exakt som när du är på marknad! :)

perfect margaritas.

Gokväll honeybuns! :)
Kom nyss hem, har varit ute & käkat på applebees, ett säkert kort då man vet att det alltid serveras yummi mat! Avslutade dagen/kvällen med en perfect margarita! Farligt god! Vi har legat & solat hela dagen idag, därav en tidig kväll, somnade i solen & brände baksidan något rejält! :( 100% aloevera gel är grym när du bränt dig lite, den är läkande och kyler dig när du är brännhet!
Höga shorts, randigt, red lips & nya wedges from Prada.
Snygga syrran med nya skorna!
En super smarrig perfect margarita!

prada vs tory burch.

Här får ni bilder på mina nya fantastiska skor! Wedgesen kommer från Prada och är superbekväma trots höjden! Dessa klassiska ballerinas i det mest mjukaste lädret kommer från Tory burch! U like them? I love them...
Det mest mjukaste och doftande lädret!
Har precis käkat god kokt torsk med broccoli! Mummens! Har ni några lätta, goda lunchrecept som ni älskar? Såfall hit me... BRING ME!

beach walk.

Godmorgon, kom nyss hem från den dagliga morgonwalken! Tog med mig cameran idag och tänkte läska er med lite härliga bilder!
på allén ner till stranden!
jag & min lilla bysse mellsson!
mille & jag matchar varandra med koppel & shades!
beautiful view!
ett mysigt cafe längs havskanten!
HAHA! :) humorn är dålig på morgonkvisten!
Sådär ja, en sån här underbar sträcka har jag varje morgon, visst är det vackert? Bara av att veta att havet skymtar ett par meter ner gör mig glad & lugn! Älskar mina morgonprommisar! Solen steker, havet glittrar och svetten rinner! :) Har druckit en god hallonsmoothie nu, jag har ofta varierande smoothies, men idag blev det vaniljyoughurt, hallon & banan i (banan är till för att mätta!) Vad har ni i era smoothies? favvis? hit me, i need some new inspiration!

Gick förbi en superfattig invandrarfamilj idag som bodde under ett träd vid hamnen! Så fort jag kom hem slängde jag ner kläder och skor i en påse som jag ska ha med till dom imorgon! Vet att det inte är mycket till hjälp men visst är det tanken som räknas? Lite hjälp iallafall! Solen kallar, later!

RSS 2.0