thank god for skype.

Nu ska jag käka upp min omelett som snart kallnar. Efter det blir det storhandling (väntar storbesök i form av svärisarna, yippe!) och en långpromenad runt sjön i snöblask.
Dagens färgglada tildis i nya gröna byxor:

clutch: dolce&gabbana tank: zara
¨byxorna ser inte gröna ut på bilden, men dom är verkligen grööööna!¨

Tack gode gud för skype när man bor i olika länder. Har precis lagt på efter ett långt och efterlängtat samtal med min fina vän Nina som bor i Holland... Jag är uppe i ett lyckorus och kan om möjligt sakna dig ännu mer nu barilla... snart sommar, och då kommer du och bebis till oss i Grekis <3


Tänker på alla våra fina minnen vi har samlat på oss under åren tillsammans i göteborg och skrattar för mig själv! Lata dagar i parken med jordgubbar och rosé, (typ varje dag!) vårt korta men roliga stallbesök, våra fotbollsmatcher i stekande sol, (äkta supportrar!) båstadstripp, thailand resor*2 (haha), galna utgångar, millimeter från överkörda tanter med fiat piccanto, jag som tärna på ert bröllop(<3) och mysiga stunder hemma i tv- soffan. Åh, listan med fantastiska minnen under åren kan göras lång.. vi skapar nya i sommar!
Labo dig barilla

Hade kunnat göra vad som helst för att spola tillbaka tiden och att vi skulle bli grannar igen, tyvärr är det inte lika lätt. Vi får vänta tills männen våra går i pension så att vi äntligen kan flytta in jämte varandra i varsitt hus i göteborgs skärgård, öppna upp vår skönhetssalong och ropa in ungarna (genom fönstret) för fredagsmys tillsammans! Jag längtar tills den tiden och dagen kommer..


favorite primer from smashbox.

Visst har jag inte tipsat er om den här innan? Mirakel-primer från smashbox är en klar favorit!
Ja kan inte leva utan min primer från smashbox. Den håller sminket på plats hela dagen och natten! (om du kanske ska ut och svänga på rumpan!) Min håller på att ta slut så någon som bor här i trondheim kanske vet vart jag får tag på smashbox smink?

Nä, nu ska jag baka choklad-bollar & ta en långpromenad för att rensa skallen... min inspiration är på botten för tillfället och jag ber så hemskt mkt om ursäkt för det. Jag måste rycka upp mig! First step: av med myskläderna!
*
My favorite primer from Smashbox. Love it and can't live without it.

ida sjöstedt.

Jag har blivit KÄR i ida sjösteds senaste kollektion. Spetsigt, glammigt och romantiskt!
The way i like and love it.
Jag vill ha detta set från underbara Ida Sjöstedt.
Någon som vet vart jag får tag i kläderna? Ah så fina, to die for!

Ida's latest collection is to die for. I want every single piece in the collection.

wtf.

Jag välkomnades med SNÖSTORM? Jag som precis fått lite vårkänslor efter att ha varit i Sverige. Jag vill inte snöra på mig kängorna, jag vill traska runt i heels och bara ben!
Snowstorm in norway? wtf.

lovely readers.

Kritik är bra, men personangrepp och falsk sanning är fel.
Glömt min camera sladd i norge så kan inte bjuda er på några bilder.
Är tillbaka i Norge imorgon och lovar er bättre updates då!
Tusen kramar




please stop or leave.

Dom flesta av er är fantastiska, medan det finns ni ¨få¨ som är rent av elaka & missunsamma! Ni är dom som tycker att jag borde skaffa mig ett eget liv, sluta upp att vara ¨hemmafru¨ och springa runt i lyxiga kläder och att jag borde skaffa mig en egen karriär nu, annars är jag pinsam och rent utav en dålig människa. Det är tydligen ett kvinnligt ¨måste¨ att göra, vi andra borde skämmas.

Jag svarar alltid på frågan om karriär att jag har tid den dagen vi flyttar ¨hem¨ igen, men då får jag ta skit för det, då väntar jag för länge och slösar viktig tid på mitt liv. Vi alla är olika, och vi alla tycker olika och vi alla MÅSTE förstå det! Det är fullt normalt och vi alla ska INTE tycka lika om allt och alla.
Det absolut viktigaste här i livet kanske inte är just karriär?
Jag har ju gjort ett annat val för tillfället och för mig är kärleken viktigast just nu, annars hade jag aldrig lämnat arbete, familj, vänner och tryggheten i Sverige..
Man kan ogilla andra människors val och tycka dom är dåliga, MEN, man måste kunna ACCEPTERA!
Acceptera att vi alla vill leva våra liv på olika sett. Vi är alla OLIKA och vill olika här i livet.

Jag får ta en del skit här i bloggen för mina ¨dyra, äckliga¨ märkeskläder som ni (absolut inte alla!) så gärna vill kalla dom. Om jag istället skulle springa runt i Gina tricot och h&m kläder (som jag också gör!) så skulle ingen alls kommentera min klädsel för det är normalt och typiskt svenskt. Det är så man ska se ut och klä sig, man får INTE alls utmärka sig och sticka ut. Kläder får inte kosta skjortan, det är fult, tydligen! :s

Jag söker ingen sympati alls och detta är inte ngt ¨tyck synd om mig¨ inlägg, för det är inte synd om mig någonstans, men ni som stör och ogillar mig (utan att ens känna mig!). Ett tips, skippa att läsa min blogg, ni gör er själva en tjänst. Jag lovar! Kram & hörs snart

fantastic scarf.

Bloggisar, lördagar är inga roliga dagar att blogga på, därav dålig update. När solen fullkomligt strålar ute så vill man inte sitta inne framför en data. Jag har gått långpromenad med 2 galna hundar, fikat med min fina vän banani och lunchat med mamsiluskan!
Jag blev kär, loviloveu

Nu ropar mamis på min hjälp, vet ni vad? vi ska premiär-grilla idag. Fy fasiken så gott!
Har ni gjort det än? grillat är godast.

give me summer and shorts.

Ge mig sommar och sol nu så jag får hoppa i mina nya fantastiska shorts jag köpte i Stockholm!
Jag älskar volangerna och det romantiska på det ena paret och det virkade på det andra! Tänk dig att möta sommaren i dessa tillsammans med ett par pastellfärgade ballerinas!
BIG LOVE!

New in shorts. Give me summer and sun-kissed tan now, please!

coffe with my childhood friend.

Lugn fredag. Caroline, min fina barndomsvän åkte nyss härifrån. Hon kom hit efter jobbet och herregud så fort tiden går när man har trevligt. Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord, tack min fina skorpa!

Dagens färgglada:
Clutch: mulberry

Ska strax sätta igång med lite förberedelse av käk tills ikväll. Blir fläskfilé med honungs-glaserade rotfrukter i ugnen! Tror att jag ska slå till på stort och slänga ihop en vit choklad mousse också! Smaskens.

friday im in love.

Hej bloggisar! Kom nyss tillbaka från en härlig powerwalk i underbart väder tillsammans med mamma & hundarna! Ska strax köra upp mamma till jobbet och jag ska passa på att uträtta några ärenden! Ska också svänga förbi ica maxi för att handla fredagsmat! Min hjärna står still, vad ska jag laga? tips tack.

Puss och kram! Ha en fantastisk fredag med massa mys och kärlek!
Have a fantastic friday everyone with lots of love!

Btw,
för er som vill fynda idag eller morgon så bege er till närmaste IEMS butik.
Allt i butiken 20% rabatt! How good?

springfeelings.

Kom nyss in, har varit ute med hundarna på morgonpromenad! Det är ju nästan ljummet ute (ok, jag överdriver lite!) men det är verkligen vår i luften nu och man blir så glad, Fjärilar i magen och man vill bara vara ute hela tiden. :) Älskar att vi går mot varmare tider, är så trött på kyla och vinter nu!



Idag ska jag käka lunch med min fina barndomsvän carro som jag inte har sett på jätte länge! Tyvärr blir det så när man bor så långt ifrån varandra! Blir käk ute i solen, underbart! När jag kommer hem sen så ska jag kolla in flyg till Grekland, måste ner en gång innan vi flyttar tillbaka och dona lite! :) Kram på er

Have butterflies in my stomach, the spring is here and i'm so happy!


macarons from gateau.

Precis kommit in innanför dörren ¨hemma¨ i jönköping. Har ni saknat mig? ;) Har haft ett par fantastiska dagar hos syster i Sthlm. Jag längtar redan tillbaka! Stockholm bjöd på strålande sol (dock lite kyligt i luften!) och en herrans massa bra shopping. Jag fick med mig en hel del som säkert kommer upp i bloggen så småningom! Blev bla. god hälsosallad på fresco, underbar pasta på vapiano och smaskig fika på saturnus! Tusen tack syrran och stockholm för ett par fantastiska dagar.


En sak som var mindre bra var att jag, mitt klantarsle glömde min camera i jkpg! :(
jaja, nu ska jag krypa upp i soffan med mina macarons! Mumma.



Thank u sister and stockholm for fantastic days. Already miss u both! HUG!


nighty night.

Jag är dödens trött och ska krypa ner i sängen nu med en färsk tidning och 2 trötta hundar!
Imorgon bitti blir det besök hos doktorn för mitt huvud innan bilen puttrar mot Stockholm, funny bunny!

Jag är packad och klar, vi hörs när vi hörs! Ska försöka uppdatera er imorgon så fort jag hinner & kan! 




Btw, har skrivit en to-do-lista för stockholm! Saker/butiker som jag måste hinna med.
Blir bla. stopp på antikt gammalt&nytt, LV, shuterman och zara såklart! (har saker jag ska spana in!)
Kram på er alla och godnatt bloggisar.

Im done with my packing. Going to stockholm for a couple of days tomorrow to visit my sister Joanna who lives there. Have written down a to-do-list of things and stores, so I won't forget to visit them, hehe! HUG!


protected by angels.

Fick hem halsband och armband idag med sötvattenspärlor och glaspärlor. I det ena armbandet så hängde det berlocker! Jag som älskar änglar! Tusen tack Emma för din fina gåva!


 

Tusen tack lillasystere.se
 ¨10% av intäkterna av änglarna går direkt till reumatikerförbundet och jag har även bestämt mig för att skänka 10% till barncancerfonden¨. Vilken fin tanke Emma!

Sorry för jätte dåligt bloggande idag men har tusan haft fullt upp hela dagen. Fart mellan det ena till det andra. Hetsig men härlig dag! Nu sitter jag i soffan totalt utmattad och kollar på Sofias änglar.
Åh vilket fint program, gråter floder varje gång. Så fin gåva dom ger familjer som har haft det tufft!


forgot to show u.

Jag har ju helt glömt bort att visa er innehållet i den här fina boxen.
Köpte av syrran då innehållet inte passade henne.




Guess what?
Nu, promenix i ett fantastiskt vårväder med kusin totti och vovvarna. Solen fullkomligt strålar och temperaturen=vårjacka och vårskor. Min själ är lycklig och nöjd! Bara min M som saknas.

Imorgon blir det farbror doktorn på morgonen och sedan så brummar bilen till Stockholm och syrran!
Krya på dig nu sis! mamma, jag, totti och vovvarna är redo för shopping och mys!

Now, a powerwalk with my cousin and our three dogs in a beautiful spring weather.
Im enjoying every second of it. My soul is happy and satisfied! Can't be better.


homemade, crispy nuggets.

Ibland kommer något så oväntat som mat-tips upp här i bloggen. Ni verkar gilla det så varsågoda!
Slängde ihop en favorit måltid tills ikväll. Tapas med olika smaker och sorter. Bla. hemmagjorda chicken nuggets med hemmagjord fantastiskt krämig aioli. Vitlöks frästa scampi med stark sambal-dip! Till detta serverade jag en fräsh sallad på körsbärstomater, romansallad och parmesan! Hur festligt som helst.



Surpriced my mother with a homemade tapas dinner for tonight. I did it all from scratch. I made garlic/chili fried scampi with a hot chili dip and chicken nuggets with a fantastic creamy aioli. I served it with a fresh salad with parmegiano. The taste was FAB. Yummie!


todays romantic outfit.

Klädde mig idag i romantiska, skira och spetsiga kläder! Ett ¨puffigt¨ linne under en ¨puffig¨ tunika! Det blev faktiskt riktigt fint. Rockade till den gulliga outfiten med svarta converse och en grön army-jacka!



bag: dolce&gabbana armyjacket: h&m scarf: diddi (iems!)

Todays romantic outfit, love it!

Nu ska jag iväg på en herrans massa ärrenden, har redan hunnit avverka ett imorse. Älskar att få pricka av dom i kalendern senare! Nu, iväg på nästa fix. Pust! HUG!


new york in my heart.

Jag sitter och bläddrar igenom gamla bilder på datan och fastnade vid dessa NY bilder från förra året.
Jag och älskling var där och vi hade den bästa resan. Jag blev KÄR i staden och ville aldrig åka därifrån. Känner ett stort sug och måste snart åka tillbaka!

 



 Eller ni kanske har något annat tips på sköna städer/länder med bra shopping, mysiga restauranger och stränder? allt i ett ska det vara! hoho


coffe at grandma's place.

Har precis hoppat i kläderna och ska snart traska bort till mormor för lite kaffe-rep med våfflor!
Såhär ser jag ut idag:




Coffe at grandma's place right now. Talk to u guys later. Have to go, have a fantastic sunday! hug.


Mediterranean sea.

.. så doftar mina baby-mjuka händer just nu! Igår på stan så köpte jag med mig en ny handcreme hem som doftar medelhav. Och ja, vem vill inte dofta friskt havsbris? Den är verkligen fantastisk att ha på och den smälter in i huden fort utan att kännas klabbig, OCH den doftar ljuvligt!



Handcreme är något som ALLTID har en säker plats i min väska.
Har du någon favorit bland djungeln av handcremer? tell me!

New in handcreme. This one smells like the mediterranean sea. Someone that doesn't want to smell like that? ;)The creme is fantastic and its my sunday tip for u guys!

Nu står kalopsen (hur jäkla gott?) och puttrar på spisen! Perfekta söndagsmiddagen! Medan kalopsen puttrar så ska jag och mamma ta med oss hundarna ut på en långpromenad i det fantastiska vädret. Solen strålar och snön glittrar! Senare blir det våffelfika hos mormor. Oslagbar söndag! Bara 3 som fattas, lovisen, syster & bror!


first number from style by.

Lördags läsning i soffan. Senaste och första numret från Elin Klings nya tidning ¨style by¨.
Jag tror mig tusan att jag ska börja premurera på den, ngn som gör det?

 

Någon som läst 1:a numret? good or no good magazine?

My saturday reading. New in magazine from ¨style by¨ by Elin Kling.
Talk to u guys later, lots of love!


lovely sunny day.

Solig, vacker vår/vinter? dag i Jönköping! Gick på stan en sväng med mamma & pappa och fann ett super fint linne inne på butik KAISA! Show u later! Så himla fina grejer du hade kaisa, jag kommer tillbaka i veckan. hoho!



Coat: Karen Millen Leobag: Dolce&Gabbana

Has been a wonderful day here in Jonköping. The sun has shining all day, lovely!
Bought a new lovely thing that im gonna show u later from the brand¨one teaspoon¨.


chic watering-can.

Mitt mission dagen innan jag åker från Sverige är att försöka sno med mig denna fantastiskt fina vattenkanna med mönster i stål. Jag blev kär då jag såg den stå i mitt gamla rum! Är den inte underbar?
I den skulle jag ställa i hundratals stora, vita rosor som blommar och doftar för fullt.




Vattenkanna från Miljögården som du hittar på IEMS!

Found this watering can yesterday standing in my old room. My mission for this week is to take this with me the day I leave Sweden! :) Isn't it beautiful? Looooove loooove it!


new in sunglasses from E&E.

Kolla in vad som låg och väntade på mig i Sverige. New in sunglasses.
Jag bara älskar modellen. Visst är dom så balla? Tusen tack för dessa snyggingar E&E!
Vill du skaffa dig egna, spana in deras hemsida: www.eoe-glasses.com, grymma priser på glasögon!




Nyss kommit innanför dörren här i Sverige! Ska vara här i en vecka, och måste hinna med både det ena och det andra! Fullbokad, fantastiskt härligt! Nu ska jag lägga mig i soffan med hundarna och min ur-mysiga men ack så fula onepiece mys-overall som jag fick när jag kom innanför dörren, tusen tack!

New in sunglasses from E&E in the model: ¨bettnes¨! Order your own pair here!


my twinsister Joanna.

Ni är så himla många som kommenterat och skrivit hur lik jag är Joanna som var med i sylisterna!
Tänkte klargöra detta så ni slipper undra mera. Jag heter Mathilda och är tvillingsyster med Joanna som var med i serien stylisterna som sänds på kanal5play. Inte lätt för er att veta, men nu vet ni!
Jag är alltså inte klonad och jag har inte heller bytt namn! haha.
I'm not Joanna, but I'm her twin-sister Mathilda.
Love u sis, twinnie, soulmate or Joanita!

a swedish classic.

Myskläderna är på. Ligger i soffan och tar det lungt med mina 2 älsklingar! Ska strax upp och hoppa och laga till lite käk. Idag blir det ungsbakad falukorv, min mans önskan. Men hur gott?

Later aligator lovers!

my mood today.

Dyster dag. Mitt sätt att klä mig påverkas så mycket av mitt humör. Är det grått, trist eller regnigt ute så vill jag klä mig i mörka färger. Tvärtom, skiner solen så hoppar jag i mina mest färgglada kläder jag äger!
dress & cardigan: acne shoes: converse
My mood and clothes for today depends a lot on weather and wind. phuu.

u guys are fantastic.

Godmorgon gamla som nya vänner!
Jag fick en chock när jag gick in på bloggen imorse. Så många ni är som besökt min blogg och så många ni är som kladdat ner mitt kommentatorsfält! Ni är ju fantastiska, tusen tack för era fina ord, texter och mail!

Sitter i soffan med en lat hund i knät, en kopp kaffe i handen och efter tio på tv:n. Mysig morgonstund!
Ska strax sätta igång med att börja packa lite inför imorgon, sen lämnar jag landet!
Och om det är något ni saknar och vill läsa mer om i bloggen, kladda ner en kommentar & let me know!

btw; thank u for your fantastic comments, emails and support. Love u!

our home, house in greece.

Jag börjar smått räkna ner dagarna nu... snart bara en månad kvar!

Our home/house in Greece!
många ni är som tittat in idag! Jag får gåshud. Hoppas ni gillar bloggen? och att ni är här för att stanna?
Tusen kramar och godnatt från en trött men glad tilda.

Today i miss my house in greece really much! Soon, just one month left!


spice up your life.

Jag har kommit in i en färgsprakande period. Ni kanske har märkt det? hoho.
Titta bara så snyggt min clutch gör sig med mina öronhängen och mitt lack på händerna. FULL POTT!



¨spice up your life and add some color to it!¨



im in love.

Måste egentligen börja packa tills på fredag men jag skjuter på det lite. Ska hinna ner på stan och fixa lite saker innan. Klädde mig i min nya, virkade klänning tillsammans med bootcut-jeans och fjäder!
New in crochet dress from H&M. Im in love with these dresses right now!

Tack igen får jag väl säga, blogg.se!

necklace.

Halsringen som jag precis klickade hem / new in necklace.
Äntligen så fann jag den perfekta halsringen i silver! Superhappy.

BTW: Påfyllt med 2 par skor + 2 pälsar på bloppisen nu. kika in.
Om ni är intresserade så maila mig på: [email protected], innan fredag!
Åker till Sverige på fredag så isånnafall kan jag ta med grejerna hem dit?

todays hairstyle.

Dagens frisyr. Ack så festligt med en slarvig uppsättning av flätor! Enkelt som tusan är det också!




Today's hairstyle look like this. I like it sloppy/messy!

spring feelings in my body.

Har vårkänslor i kroppen! Temperaturen ute är inte jätte varm men inte heller iskall.
Slängde på mig några utav mina färgstarkaste plagg och slängde fram solglasögonen.
Jag kan iallafall drömma att våren är påväg, jag kanske kan påskynda den lite med mitt klädval idag?!
Nu ska jag och älskling iväg, vi hörs bloggisar. HUG!

Have spring feelings in my body. Todays colorful outfit look like this. Love it, do u?

Hjälp till du också:

SMS:a AKUT till 72900 för att skänka 100 kr till Röda korsets katastrofhjälp. Nu hjälper vi till.

Gör något fint idag. Jag har redan gjort det, gör det du med! Hjälp dom drabbade i Japan nu!

needs and must haves.

Den här bilden får mig att go nuts här hemma just nu. Jag måste genast iväg för att spana in ett knallblått nagellack, en gul klänning och en liten väska i någon knallig färg!
Btw, ciggen på bilden, den lockar inte ett skit numera. För ca. 2 månader sedan bestämde jag mig för att sluta röka och jag har varit rökfri sedan dess! Jag är så STOLT över mig själv. Klapp på axeln till mig själv och till alla andra som lyckats sluta! Det går om man bara vill!
Numera kan jag tom. ta 1 glas vin eller 2 utan att känna rök-behov! Känns fantastiskt.



Stopped smoking for 2 months ago and I don't miss it at all. I've been smoke-free since then! I quit smoking for my own sake and for my health! Thank u god for helping me!



forgot about u.

Har helt glömt bort att jag hade min fina klocka i vitt skinn och guldigt ur med stenar runtom!
Det här är det dumma med att ha 3 olika hem. Mina grejer ligger utspridda i Grekland, Sverige & nu, Norge.
Den här stackaren ligger hemma i huset i Grekland, ensam :(



watch: donna karan glasses: gucci
Totally forgot about my lovely white gold watch.

Börjar piggna till och har fått i mig första mat-biten på 2 dygn, jag är utsvulten!
Nu är det jag som imorgon ringer och bokar ny tid hos min läkare i Sverige, detta funkar inte längre!

Ikväll blir det bara slappe framför tv:n och mys med mina 2 älsklingar!

dark purple.

Snygg, plommon-lila färg på läpparna är hett till vad som helst! Detta läppstift är en 10 poängare!
Jag använder mig av en läpp-penna i samma färg för bättre hållbarhet och färg!



Nice, dark-purple lipstick from loréal. Love it.


Min natt har kantats av migrän, spring på toan hela natten och ett huvud som jag just nu vill såga av.
Nu ska jag lägga över en kall våt handduk över mina ögon och försöka vila bort mitt fortfarande ömma huvud.
Ska drömma lite om min familj och mina vänner också, som jag saknar er här hos mig!

my cool reading glasses.

När jag läser eller sitter vid datan så ska jag egentligen använda mina läs-glasögon. Jag glömmer hela tiden bort det och kommer på mig själv konstant! Nu lovar jag mig själv att det ska bli ändring på det!
Dom är ju ap-snygga för tusan.


heels: yves saint laurent blazer: zara bag: louis vuitton
Jag gillar bågarna starkt!

Nu; Mys i soffan med ett kallt glas vitt och med mandelägg som jag får dille på vid påsktider! Jag tjuvstartar.
Senare så blir det gott käk och mello-mys! Skönt med en lugn lördag!
Kära läsare, vad ska ni hitta på?


Like my pilot inspired reading-glasses a lot. Have to start using them more, I always forgot about them.



todays detail.

Dagens detalj! Knäpp ditt skärp på skinnjackan istället för att låta det hänga.
Sitter i soffan och läser senaste ELLE. Senare blir det stan och en ¨dagens¨till er. Later

bubblelicious.

Vill ha rosa på allt mitt smink just nu. Drömde om ett bubbelgums-rosa rouge inatt! Sprang ner till Make up store tidigare idag och fann det perfekta rouget. Dina kinder blir hubbabubba rosa, ni vet!
Det är så jag vill smaska upp det!
Nu; fortsatt mys i soffan. Ha nu en fantastisk helg underbaringar. Hug!

New in pink rouge from make up store. Love it! Bubblelicious.

a fun detail.

Idag blottar jag mina orangea sockor i skorna. En liten kul, färgrik detalj i en annars ganska svart casual look. Gillar att bryta av det vardagliga med en kavaj och något som sticker ut, i detta fallet mina sockor!

bag: gucci blazer: massimo dutti t-shirt: acne shoes: acne

Nu, stan och fixa lite grejer, ha en fin fredag läsare!

A fun detail in your outfit, show your socks like I do today. Have a nice friday lovers!

fix spray or face mist.

Min hy blir otroligt lätt torr. Med i min väska så hittar du alltid ett fix-spray med massa vitaminer & mineraler för torr och lätt uttorkad hy. Spraya på över din makeup och din hy blir återfuktad på minuten!
Fix spray från Mac & face mist från Body shop.

Always in my bag! Just spray it all over your face and in a minute, you will have a soft, clean skin again!

clutch from LV.

Ännu ett hett tips till er som vill investera i en liten ¨dyrgrip¨ Den här är från Louis Vuitton.
Jag använder den som clutch till fest och som axelremsväska till vardags!
Clutch/bag from Louis Vuitton.
Wallet, lipstick and mobile-phone will fit. What else you need? nothing!


Efter att vi käkat, (fläskfilé i senapsås med quinoa!) så blev jag otroligt sötsugen.
Slängde ihop ett gäng havreflarn som jag toppade med en klick grädde, lite nutella och som pricken över i:et, färska hallon på toppen av härligheten. Finns det något som är så gott?

Lojsan, kommer du ihåg på hjärttorp? vi bakade alltid havreflarn när vi var små efter skolan.
Vi käkade tills vi stupade!


out for a walk.

Dagens outfit är ingen rolig alls men jag har sprungit runt i myskläder hela dagen och kommer nog fortsätta med det! Roligare outfitbild kommer imorgon! Kom nyss tillbaka från en härlig långpromenad med milleman knastrande snö och strålande sol. Nu ska jag slänga ihop lite käk, storstäda lyan, baka kaka och ta mig till stan för att uträtta lite ärenden! Vi hörs, hug!


Jacket: Monclér Snowboots: Burberry

I've been out for a powerwalk in the snow with my little dog Milo. My outfit is not gonna be better today, because I wanna go in these cozy clothes all day, sorry about that. I'll give u a better one tomorrow! HUG!

beautiful frames.

Jag älskar att dekorera mitt hem med mycket foton och personliga saker i vackra ramar.
Den här söta, målade lilla teckningen har jag fått av min lilla kusin Tuva!
Ser ni vilka som hon målat av? Älskar den bilden!



Guess who's on the picture?

Smyckesskrin från IEMS som finns i Jönköping & Göteborg.


Love to decorate my home with tons of drawings and photos in beautiful frames!
Think it makes my home more personal, friendly and cozy!
Don't u think?

me, myself and I.

Titta vad jag fick av min moster som hon gjort! Hur roliga är dom inte? Öppnare och smart-case med lilla jag på! Har även stora tavlor som hon tryckt upp och en vit t-shirt med min hund på som jag har som pyjamas!
Perfekt och rolig liten gåva till dig själv eller att ge bort till en person du tycker om!


Man kan i princip trycka upp och göra vad man vill!
Jag ska traska bort till hennes jobb nästa gång jag är i Sverige och trycka upp lite nya grejer!


How funny? Its me on the smartcase and on the bottle opener!


im in cupcake-heaven.

Idag fikade vi cupcakes på vårt mysiga café nedanför porten! Jag var i cupcake himlen! Atmosfären var verkligen som att trippa runt i ett litet dockhus med låtsas-kakor och låtsas möbler överallt, hihi, love it!





Älskar ni också cupcakes? Det är verkligen små konstverk som smakar ljuvligt!
Jag skulle kunna dekorera hela mitt hem med lite cupcakes överallt, hihi!

I was in cupcake heaven earlier today. Do u love cupcakes as much as I do? yummie.

todays chic girl.

Älskar att matcha blå, stilrena skjortor med svarta rockiga inslag! Ser både välkammat och snyggt ut! Ska slänga ihop lite käk och sen ska jag till farbror doktorn för mitt lilla huvud.. Wish me luck!


bag: miu miu shirt: dolce&gabbana trousers: zara shoes: michael kors

Feel very serious in my outfit today, haha. Next stop, the doctor to check out my head, wish me luck!

Who are u, old and new readers?

Titta vad jag hittade! Tack så mycket blogg.se, och framför allt tack alla mina fina läsare som klickar sig in på min blogg, dag efter dag! Ni blir bara fler och fler och jag vet så lite om er. Så vilka är ni? berätta!




LV neverfull in different sizes.

Ni är många som frågat och vill ha TIPS på märkesväskor. Louis Vuitton i modellen neverfull och i mönstret damier ebene canvas är en populär väska som jag har i 2 storlekar. Den vit/grå är i storleken MM (mellan size!) och den brun/bruna i storleken GM. (stor size!) Bra, praktiska väskor som funkar till allt. Jag använder mina till både stranden, gymmet och till festen. Prisvärda, praktiska och ursnygga.

Two bags from LV in the serie neverfull damier ebene canvas. Two different bags, in different colors and sizes. Practical, nice bags that works both to the beach, as well to the party!

to walk next to the water..

..är ta-mig tusan det bästa som finns. Jag blir så lugn i själen! Havet ger mig ro. Varje morgon i glyfada så tar jag mig ut på en powerwalk tillsammans med Milo, underbart! Jag kan inte få en bättre start på dagen.
Feel peace in my soul when I walk next to the water in Glyfada!

Nu ska jag laga ihop lite käk, köttfärssås med bulgur plus ett glas vitt till, det är jag värd! hoho.
Jag har kommit in i en oinspirerande bubbla och finner absolut ingen inspiration till att laga mat. Ge mig bra tips på bra, hälsosamma mat-bloggar, please!

black dream with open back.

Min nya maxiklänning med öppen rygg är redan en favorit och jag längtar tills solen och våren tittar fram så jag kan börja använda den. Skärningen i ryggen är så otroligt vacker, jag älskar bara ryggar!
Det här kommer definitivt att bli en ny favorit i vår/sommar garderoben.




My new in black maxi-dress with open back, how beautiful? Now, spring and summer is more than welcome, I wanna start using my dress. :)

oversize bag.

En dagens från Grekland senast! snart, snart snart!

Jacket: Helmut Lang Ballerinas: Gucci Weekendbag: Dolce&Gabbana

Den här väskan från D&G är grym. Jag använder den till allt! Som strandväska, som träningsväska, som weekendbag och som en vanlig oversized-shoppingväska! Ett KAP helt enkelt.

miss u sister.

Saknar dig syster. a lot!

hur mår du? hur går ditt nya jobb? när kommer din blogg? ;) hoho KÄRLEK

Miss u sister, LOVE!

you suck.

Har klätt mig efter vädret idag, u suck! All snö som kom under helgen håller nu på att smälta bort och det är fruktansvärt blött och skitigt ute. Parken vi har utanför ser ut som en stor, lerig sandlåda. fy!
Nu, lunch med Lina & Josse.
Tshirt: Marc Jacobs Wellingtons: Hunter


Dressed in grey today. The weather is boring and rainy. The snow that came over the weekend start to melt away and thank god for that. Now I want spring. Soon, lunch with my friends here! adios.


Update: Såg nyss mig själv på fina Therese blogg. Tack så mycket söta du!




lipstick from YSL.

Dagens tips: det här fantastiska coral/orangea färgade läppstiftet från Yves saint laurent.

Det är ännu snyggare på! Sätt färg på dina läppar i vår.

my tip for u today: This lipstick from YSL in the color coral/orange. U know now that orange is HOT this spring, so go for it. Put some color on your lips!

totally exhausted.

Det är bara förnamnet. Jag är sjukligt trött och jag vill för mesta tiden bara sova! Nu är det jag som imorgon börjar trycka i mig järn och c-vitaminer i mängder. Detta går ju inte. Först ut, en kopp starkt kaffe!

tips på hur jag ska komma ur trötthets-bubblan?
Im so tired, constantly! Most of the time I just want to sleep. I'll blame it on the season. Tomorrow its me who go to the farmacy and buy some good vitamins, this not working!

want sun, maxi dresses and 30 degrees.

Vill springa runt såhär just nu. I min svepande vackra långklänning, en stor strålande sol utanför fönstret och en hetta som välkomnar mig med en kram! Hemskt gärna! Jag är så trött på detta väder..
Want to walk around like this right now. With a maxi dress, a warm sun and maybe 30 degrees. Someone who feels the same? Lucky me, soon it's time to go back to 30 degrees and a BIG sun! wohooo.

Now, watch skiing in the sofa with my hubby and my little dog Milo, cozy! Have e nice sunday.

about me, mathilda.

Mathilda fingal heter jag. Föddes den 18 juli år 1988 i min hemstad Jönköping. Fick världens bästa uppväxt tack vare  min mamma Helene, min pappa Thomas, min storebror Marcus och min tvillingsyster/soulmate Joanna! Pluggade samhäll/ekonomi på sanda-gymnasiet där jag också träffade min stora kärlek och bästa vän som jag idag är förlovad och fortfarande stört-förälskad i, ett x-antal år senare..

För snart 2 år sedan så flyttade vi, jag och min fotbollsspelande sambo till Grekland. Där blev vi med både fantastiskt hus och med en liten fantastisk chihuahua som fick namnet Milo, min ögonsten och lill-prins!
Jag lämnade min trygga tillvaro i vårt ¨trygga¨ land och mina älskade familj plus vänner. Till en början var det sjukt läskigt och fruktansvärt jobbigt, men idag ångrar jag mig inte en sekund. Jag lever livet, big time! Jag har lärt mig så mycket! Ex. att uppskatta folk och människor som står mig nära så himla mycket mer än vad jag gjorde förr. Förr tog jag mer saker för givet. Idag är jag evigt tacksam för allt jag får uppleva, för alltid.

Just nu är vi på en liten tripp i Norge fram tills juni iår, innan det är dags att åter packa flyttlasset tillbaka till vårt älskade hem, Glyfada! Livet svänger, och jag gillar det.

Här i bloggen får ni följa mig och mitt liv utanför Sveriges gränser och min enorma passion för shopping/mode/skönhet .Häng med, enjoy!


lilla jag, huvudpersonen i bloggen!

Mitt älskade hem...

min stora kärlek.

min älskade vovve.

One of the most happiest days in my life.

Nu är ni nya, som gamla läsare lite mer informerade!
Är det något ni vill se mer av/läsa mer av eller som ni undrar över så hojta till...
Kramar från tilda.




no, i deleted my last post.

Nej, jag råkade ta bort mitt gamla inlägg. Ni som skrivit något där får skriva om på mitt nya! Typiskt.

Här har ni min nya clutch/necessär från MULBERRY! U like?


Det har varit och är snöstorm här just nu. Usch jag vill inte ha mer snö! Jag som trodde att våren var påväg.

Promised to show u my new in clutch. From mulberry in purple/leo. U like it? I love it!
It's been snowstorm here tonight and it continues today. I thought that spring was around the corner. phuu... Greece soon, lucky me!

crochet is the new black.

Virkad dröm! Jag har helt snöat in mig på virkade kläder. Jag vill ha alla plagg virkade i vår!



Crochet is the new black. My new-in dream dress!



Guess what.

Senaste till samlingen. Leopard+lila. Kan du gissa vad som gömmer sig i boxen?
Guess what's hiding in the box. Someone?


Jag mår fortfarande dåligt och ligger i soffan, under en filt och blir bortskämd med mat och tidningar!
Don't feel good at all but getting spoiled with food and magazines, yum! later.



my girlie music box.

Min rosa, fina speldosa ska få hjälpa mig att slumra till en sväng. Jag mår inget bra alls idag.
Jag vill INTE bli sjuk nu. Nej det vill jag inte.

Hur söt? Jag älskar den! Ja, jag vet! Men framtida barn kan ju få den efter mig!
My lovely pink music-box! How cute? I know im a grown-up but u know me! Love these cute things.


interior.

Exakt min stil, herre min gud så fin. jag vill ha och jag måste ha, helst flera av dig.



How nice is this white chair? WANT, NEED!

casual wednesday.

Kom nyss innanför dörren. Efter uppstigningen imorse så har jag pysslat här hemma, varit ute med Milo på lång-prommis i strålande sol och plusgrader, käkat lunch med Josse på solsiden! Nu är jag tillbaka hemma i lägenheten med en virkad lover rikare, ett internet som äntligen fungerar (!) och en stark kopp kaffe, breath!




Bag: LV neverfull Scarf: american vintage Blouse: kappahl Leatherjacket: helmut Lang
Snörade på mig mina fina nya vårskor vår-dagen (!) till ära...

Just got back from a ceasar-salad (my favorite all times!) lunch with Josse at a place called ¨solsiden¨, shopping in town and a walk with Milo in a glorious sunshine. Life is wonderful!

thank u my love.

Jag och min älskling traskade ner till stan tidigare. Han skulle klippa sig och jag skulle uträtta ärenden.
När vi möttes upp efter att vi båda var klara så kom han med en påse i handen som var till mig!
Det här gömde sig i påsen. Jag älskar dom och jag älskar dig M.

Can u see the black sign? Här trängs bla. Prada, Michael Kors, Miu Miu, Dolce&Gabbana, Dondup
Tydligen fastnar jag för svarta skor, i samma modell... men man kan aldrig få för mycket skor, elr?

My sweetheart surprised me with a gift today. New in shoes from Michael Kors, love them and love u!

how smart can it get?

Direkt från mitt smyckeskrin! Det här halsbandet från Dior täckt med stenar. Inuti detta vackra halsband så gömmer sig ett läppglans i en rosa, prinsessig nyans, perfect match. Hur smart får det bli?



Necklace and lipgloss in one package! How smart can it get? From Dior.

RSS 2.0