D&G shorts.

Har varit och storhandlat mat tills bästa syster kmr hit imorgon! Sprang även in en snabbis i min favoritbutik och haffade två par shorts! Enkla och super fräscha! Nu ska jag studsa ut i solen och sen ska vi käka sushi ikväll på den godaste sushi restaurangen med Simao & Iva, efter det drar vi alla till Gabi och kollar in filmen från båt turen som Rodrigo har gjort! Funny! Puss på er

Kommentarer
Postat av: Linda maskara.se

När fasen kommer du hem baby..

Vi måste boka en dejt

disckokulan..

2010-05-10 @ 17:36:27
URL: http://maskara.se
Postat av: Anonym

kanske en loppis eller nått sen när båda är hemma i sveadala igen?? så kan vi klurilura lite på hur det ska gå till..vad sägs?

pussis

2010-05-10 @ 20:38:43
URL: http://hannaochelina.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag behöver hjälp!



Jag är 16 år gammal och har en liten "crush" i en nitton, snart tjugo år gammal kille. Är ålderskillnaden för stor? vad tycker du? Alltid kul att höra andra människors åsikter..



Har även en kompis som är "småintresserad" av en fotbollspelare (vill inte nämna vem, av respekt) som spelar i allsvenskan som hon har träffat ngn gång och småpratat med och även snackat lite på fb. Hur ska hon göra? är det fel att skriva på fb och vad ska man göra för att fånga någons intresse? Jag själv skulle gärna vilja få tips om detta och Det tror jag väldigt många andra också´skulle vilja få! vore jättekul om du ville svara!



GRYM BLOGG! älskar din klädstil!



/Emma

2010-05-10 @ 22:08:23
Postat av: sis

hej min älskade! nu kommer ja snart, stussar upp i natten och åker mot landis! du har ju tiderna hur ja landar, så vi ses imorgon! ja plingelingar dig i deutschland! loooovis

2010-05-10 @ 23:10:48
Postat av: Bea

sjukt snygga!

2010-05-11 @ 07:09:07
Postat av: Anonym

Jag tycker att du borde skämmas!! Du har en städerska som kommer och städar hemma hos dig när du inte gör ett skit om dagarna, istället för att ligga och lata dig vid polen kan du väl ställa dig och städa!

2010-05-11 @ 08:12:19
Postat av: Anonym

agneta, jag hör av mig så fort jag kmr hem till swe! 18:e maj, e du hemma ngt i jönnet i sommar? miss u to! Puss disco



ja elina, gör bra idé. vi får klura ut ngt när vi kmr hem, när e du hemma i svedala igen? Pusssss



Emma, jag tycker absolut inte ålderskillnaden är för stor? Kärleken har ju inga gränserm om du är kär och förälskad så spelar åldern ingen roll. det är ju bara en siffra! :) Att fånga ngns intresse är lättast om du är dig själv, utan att försöka vara ngn annan, du är bra som just du är! Glöm aldrig det! Lycka till, många kramar tilda



tack bea!!! :)



Varför borde jag skämmas? Här har alla städerska! Jag tycker du borde skämmas som skriver en sån anklagande kommentar? vad vet du vad jag gör om dagarna? du tror väl inte på fullaste allvar att jag bara ligger vid poolen o latar? klart som tusan jag städar också, men jag underlättar med hushållshjälp då vi bor ganska stort!

2010-05-11 @ 10:16:10
URL: http://tildafingal.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0