cosmo.

Ligger ute i solen, käkar mitt favoritgodis (torkade aprikoser) och läser engelska cosmo! Blir inget bak idag, för affären var stängd och kiosken hade inget smör, får bli bak imorgon istället! Ska käka lite linssoppa till lunch och sen ska jag fixa crepes till älsklingen kommer hem ikväll... för det hade jag tusan ingridienser till! Later!

Kommentarer
Postat av: elvira

så fantastiskt fint ni bor.

2010-03-28 @ 15:22:25
Postat av: janna

Hejsan! Vad roligt och se att jag inte är ensam emigrerande svensk i Grekland=) Jag bor i Nafplio (2 timmar söder om Aten typ) med grekisk pojkvän, flyttade hit för 8 månader sen. Hur kommer det sig att du flyttat hit? Trivs du?

2010-03-28 @ 17:45:17
URL: http://kopella.blogg.se/
Postat av: JAnna

åh vad kul! Ja, efter att ha tittat på dina bilder har jag svårt att tro att någon hade vantrivts så fint som ni bor=) För mig går det upp och ner, saknar mina vänner så otroligt mycket. Om dagarna går jag och lär mig grekiska och nu har jag fått ett ganska intressant jobb också så det känns roligt. Hur länge kommer ni bo i Grekland? Läste att du kanske skulle börja läsa på distans, har själv lite planer på det, vet du vad du vill läsa?

Så kul att jag hittat en svensk wiiii hehe. Kram på dig

2010-03-28 @ 20:14:40
URL: http://kopella.blogg.se/
Postat av: Anonym

kan du inte lägga upp receptet på din linssoppa;) puss elina

2010-03-28 @ 20:59:04
URL: http://hannaochelina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0