Miu Miu.


Mina nya fantastiska läder shossis från miu miu! Ni vet ju vilken sucker jag är för skor. Ju högre, desto bättre! Håller ni med? gillar ni dom?

Godmorgon förresten, hur står det till idag? Mitt huvud bråkar med mig som vanligt. Dock inget migränhuvud (tack gud för det!) men irriterande ¨vanlig¨huvudvärk. Ska kolla upp pallet nu så fort vi kommer till Sverige! Orkar inte med all min huvudvärk längre! Någon som lider av samma problem som jag?

Nu ska jag ner på torsdags-marknaden en sväng. Ska köpa färska frukter & grönsaker! Vem vet, kanske hittar något mer! :) På marknad kan man ju göra rejäla fynd! Ska förbi pet-city också och hämta ut Milles sömntabletter. Vi hörs senare vi. Krams

Kommentarer
Postat av: Maria - Fashion, Fame and Everything in Between

Daaaaaaamn va fina klackar! :) Hoppas huvudvärken släpper snart!

2010-08-26 @ 08:52:38
URL: http://MariaMelle.blogspot.com
Postat av: Stina

Hej Tilda!! jag vill börja med att säga att din blogg är suverän :) Sen det där med huvudvärken känner jag igen, både migrän och vanlig isittande huvudvärk, man känner sig så himla klen och tråkig när man har huvudvärk så ofta och man tror att man är ensammast i världen om det ibland, så faktiskt skönt att läsa att fler har problem med det. Hoppas det blir bättre iaf. /Stina

2010-08-26 @ 08:53:07
Postat av: Lotta

Jo tack, huvudvärk kan jag mycket om. Lider av kronisk huvudvärk sedan 4 år, har alltså dagligen ont i huvudet, allt från lite till blixtrande. Dock har jag inte så kraftig migrän som du har utan bara en väldigt mildrande typ och bara ett par gånger om året. Så den kan du få behålla ;) Hjälp? Nej du, ingen vidare utan jag har fått lära mig att leva med den (inte för att det är rätt, men för läkarna vet inte vad de ska göra och skiter väl i det). Hoppas att du kommer till en bra läkare som tar dig på allvar och ger dig den hjälp du behöver. Ha en bra dag :)

2010-08-26 @ 09:03:18
URL: http://lottasworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej fina du, jag lider med dig fy sjutton för ont i huvudet! Jag har spänningshuvudvärk, det har varit många många morgnar med obeskrivlig värk. Men jag har fått bukt på det:). Jag tog kontakt med privatläkare, specialist på huvudvärk och smärtlindring. Första kontakten var Neurolog, sen Algolog, jag blev skickad till sjukgymnast och fick ett par övningar som hjälpte lite grann, men eftersom problemen kvarstod så fanns det en annan lösning. Det var/är Botox. Läkaren ville först att jag skulle gå till sjukgymnast och sedan detta alternativ som en sista lösning, vilket jag kände var toppen. Han var verkligen mån om att problemen skulle försvinna och inte bara dämpas. Jag har fått 2 Botox behandlingar och kommer inte behöva göra så många fler om jag sköter mina övningar, inte stressar så mycket, försöker ta vara på livet. Nu är det inte samma som migrän men jag vet att det kan lindras med Botox, en kompis har sjuk migrän både hormonell och stress och hon får nästan inga anfall alls nuförtiden så jag rekommenderar verkligen detta. Du kanske redan provat med denna metod, jag känner bara att jag vill dela med mig då huvudvärk är hemskt och bara fördjävligt! Lycka till du verkar vara en grym tjej hoppas verkligen att du får hjälp med detta kram på dig //Ann

2010-08-26 @ 09:14:26
Postat av: E.Brockman

Jag är med om samma sak.. Migrän varierat av vanlig huvudvärk.. Nu har jag tröttnat så det blir läkaren (migrän specialist) på tisdag! Hoppas på någon bra mirakel kur!

2010-08-26 @ 09:47:49
URL: http://ellinorellinoor.blogg.se/
Postat av: Sofia

love them !! Jag är precis likadan gällande skor och ja , ta med varmaste tröjan + ett riktigt stort paraply !

Ha en bra dag .

Kram

2010-08-26 @ 09:52:25
URL: http://www.sofiaa.com
Postat av: Linda

Suuuuperfina! Vet inte om jag skulle fixa att gå så länge i dom där klackarna bara. Men övning ger väl färdighet;) Jätte snygga var de i.a.f!

2010-08-26 @ 10:14:10
URL: http://lindasjoblom.com
Postat av: S

Snygga! Vad kostade dem? Åh älskar marknaden i Grekland! Visa bilder :) Hur lång är du förresten ?

2010-08-26 @ 10:19:47
Postat av: Anonym

sjukt fina skor :) kan du ge tips på militär skjortor/jackor i militär mönster eller bara gröna `?

Kram!

2010-08-26 @ 10:27:35
Postat av: Michan

Guuuuud vad snygga!!!!

2010-08-26 @ 10:29:32
URL: http://michanelfgren.blogg.se/
Postat av: Evelina

Jag håller fullständigt med, ju högre desto bättre =)

2010-08-26 @ 10:40:06
URL: http://erunway.blogg.se/
Postat av: sofie

Åh jag dör så fina, "shoes is a girls best friend" sådetså! Jag har shoppstopp för skor enligt min karl! Han tycker jag har för många? Ehhh man kan inte ha för många skor, eller hur? ;) Puss söt!

2010-08-26 @ 11:13:03
URL: http://soppan.blogg.se/
Postat av: Stina

Love them:) vet du ngt bra ställe att beställa miu miu väskor på nätet? Kram på dig

2010-08-26 @ 11:37:36
Postat av: Dinna

Tack för grattis hälsningen gumman!

Och VILKA fina skor hörru! De lux ;-)

Puss Dinna

2010-08-26 @ 12:05:07
Postat av: Anonym

HAHA, det är ju dom jag la upp på min blogg för några månader sedan :) , jag ändrade mig dock o köpte dom i mocka istället.. Vi lyckas ofta gilla samma saker gumsi..

Dom är så fina!

Saknar dig!!!

2010-08-26 @ 12:24:35
URL: http://ninaowernbloom.blogspot.com
Postat av: Malin

Hej!

Är 28 år och hade onormalt mycket huvudvärk!

Migrän så jag kräks, vanlig huvudvärk, ständigt ont i nacken...

Så fort jag blev ledig o slappnade av fick jag ALLTID ont i huvudet. Jag pallade inte göra ngt till slut och kände precis som du att jag orkar inte med detta längre. Ngt måste göras!

Så jag tog kontakt med läkare och det visade sig att jag både hade migrän och spänningshuvudvärk. Jo men tackar jag!

Fick för det första två nya mediciner Diklofenak (mot muskelinflammation, men även bra mot migrän) och någon annan mot specifika grymma migränattacker! (kommer tyvärr inte ihåg namnet i huvudet)

Sen skickade mig till ögonläkare och det tyckte jag va jätteonödigt eftersom jag ser som en gud, haha. Men då visade sig att jag hade en överansträngning i mitt högra öga. Min syn är perfekt med musklerna runt om får jobba för hårt och spänner sig. Så jag fick glasögon som jag ska ha på mig när jag skiftar snabbt mellan olika avstånd. Tex på jobb: titta upp på datorn, ner i pappret, ut genom fönstret, på någon kollega. När jag tänker efter så sitter ofta min migrän just runt höger öga så jag bara får en tvångstanke att jag vill plocka ut det=). Kanske inte så fräscht men man har så ont ju så allt känns bättre än att bara ha det så.

Så fick jag börja på akupunktur 2ggr i veckan (17 nålar i nacke och ansikte) i 15 veckor.

Fick övningar för nacke/axlar och började träna upp just dessa partier. Lite hantlar och boxning så man får igång blodflödet där.

Jag har alltid tränat mycket, men koncentrerade mig lite mer på överkroppen och nacken.

Och jag kan säga dig. Vilken JÄVLA frihet att inte ha så mycket huvudvärk längre. Man har ju det klart ibland, men vad är en gång i månaden, mot mina tre ggr i veckan innan?

Det kanske låter jobbigt och mycket att fixa och göra för det ska bli bra. Men har man så ont som jag hade så ofta så finns det inget alternativ. Varje gång alla dessa nålar skruvades och jag ville avlida tänkte jag så: Vad är 20 minuters smärta mot att slippa min huvudvärk i flera dygn?

Nu har det gått ett år och jag är så mycket bättre och gladare.

Hoppas verkligen du hittar ngt som hjälper dig.



KRAM!

2010-08-26 @ 13:27:51
Postat av: Anonym

tack för era tips, ni är ju underbara! :) Ska gå till läkaren så fort jag kmr hem! Kramar



Militärgröna jackor/skjortor hittar du i massor på ZARA till sjukt bra priser! Snygga som tusan är dom också! På ZARA hittar du förresten också hela din höst/vinter garderob! Lycka till :)

2010-08-26 @ 15:32:22
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Calle

Jag kräver att få se dom på. xo

2010-08-26 @ 15:57:50
Postat av: Ida

shit vilka klackar! jättefina verkligen, men jag skulle aldrig klara av att gå i dom tror jag ;O)

2010-08-26 @ 16:13:54
URL: http://madrida.blogg.se/
Postat av: Anonym

calle, dom kommer du få se på snarast! :)

Ida, eller hur är dom fina!!!!

2010-08-26 @ 20:34:15
URL: http://tildafingal.blogg.se/
Postat av: Evelina - Mamma till Meja Lee ♥

Hejsan! :) Ville bara tipsa om en tävling i min blogg. Priset är ett fint namnsmycke. Så var gärna med! :)



http://loon.blogg.se/2010/august/tavla-vinn-ett-namnsmycke.html

2010-08-27 @ 11:31:29
URL: http://loon.blogg.se/
Postat av: Linnea

Hej! Du vet ju somsagt att jag också lider av migrän, svår sådan och gjort sedan jag var sju år! Ville bara säga att det är så sjukt bra att du skriver om det här i din blogg och frågar om det! Himla bra och kunna gå in och läsa alla tips. Även om det känns som att man testat på allt. Men jag kan ge dig några tips också, och det är att inte ta några icke receptbelegda tabletter enligt min neurolog, man vet aldrig vad de innehåller. Testa istället naproxen, jättebra! Jag ska även börja på akupunktur på måndag, då det hjälpte mig för några år sedan. Sen var jag ju i USA i tre månader på sem nu i våras, och där sa de också att botox skulle vara jättebra för migrän! Så vi får testa! Lycka till! för den här jäkla migränen orkar man ju förtusan inte med!!

2010-08-27 @ 12:11:07
URL: http://nelsons.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0